Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Evergem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Evergem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Evergem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Evergem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Evergem:

Carport in hout plaatsen

Ik wil een vrijstaande houten carport laten plaatsen om personenwagen onder te plaatsen. Op een oppervlakte van 4m breed en 6m lang.

Blokhut plaatsen

Graag prijs voor plaatsten van blokhut Modern 415*295 met extensie. Vloerplaat zal zelf klaar gelegd worden.

Rubberwood trap naar zolder en trapgat maken

Maken van trapgat in betongewelven. -Dichtten van bestaand gat van zoldertrapje - Trap van 1e verdieping naar zolder boven de trap van gelijkvloers naar 1e verdiep. Wij wensen de trap recht in rubberwood en plateau voor opkomen van de trap. - balustrade aan de muur. - basic maar nette en vooral veilige afwerking van het trapgat op zolder (omranding rond trapgat,kindveilig)

Houten voordeur herstellen

Onze dubbele voordeur is in slechte staat en dient te worden gerestaureerd. Er zijn indicaties van houtrot en dergelijke. Ook de panelen moeten eruit, men moet deze afschuren en helemaal nakijken. Ook zou men deze deur moeten herschilderen.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een vakman voor de Blokhut Libanon van 295 x 295 en deze te monteren. En impregneren jullie ook?

Betontrap storten

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het gaat om een totaalverbouwing met aanbouw. Rond de zomer zal de aanbouw geplaatst worden. De trap komt in het bestaande huis. Naast een vide. Plannen kunnen doorgestuur worden ter verduidelijking. Het gaat om een trap met 15 treden. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Opening naar zolder en trap plaatsen

Opening in zolder maken en zoldertrap plaatsen.

Uitkasten buitenramen , plaatsen binnendeuren en opschuren parket

Uitkasten van 10 tal nieuwe buitenramen. Plaatsen van 8 tal nieuwe binnendeuren. Herschuren van plankenvloeren op eerste en 2de verdieping.

Vaste trap naar zolder

Een vaste trap naar de zolder plaatsen. De trap mag een open trap zijn.

Plaatsen garage Modern

Graag willen we onze garage Modern 325 x 535 cm stalen dak met condensd laten installeren: vloer exclusief.

Rechte trap in hout plaatsen

Trap in hout plaatsen naar tweede verdiep - trap tussen twee muren - rechte trap.

Plaatsen tuinhuis Edelweis

Ik denk er over na een tuinhuis te kopen bij Makro, type Edelweis, 415x295cm met dakbedekking staal/condensdoek. Ik zou er de dakgoten en stormbeveiliging bijnemen. Graag had ik een offerte gekregen voor de professionele plaatsing, inclusief betonnen ondergrond als dat kan.

Blokhut plaatsen

Door de storm van zaterdag is onze huidige blokhut volledig weggewaaid. Graag willen wij een nieuwe blokhut Latina van Makro 320x205 laten plaatsen. Ook dient nog een betonnen ondergrond te worden geplaatst. Zou het mogelijk zijn 2 afzonderlijke offertes te maken 1 voor de verzekering waarin de prijs van de blokhut inclusief vloer en dakgoten en plaatsing wordt vermeld 1 afzonderlijke offerte voor het plaatsen van de betonnen ondergrond. Daar deze uiteraard niet door de verzekering wordt gedekt. Graag zo snel mogelijk een offerte, daar de verzekering deze zo snel mogelijk moet hebben. Pas na hun goedkeuring kunnen we beginnen met het opruimen van het puin.

Herstelling buitendeur na inbraak

Er zit ondertussen een nieuw slot in doch herstelling na beschadiging is ook nodig + indien het mogelijk is om bestaande deur veiliger te maken. Het gaat over een een houten deurkader met glasraam welke naar buiten opendraait en aansluitend een vast kader in hout met glasraam.

Brandwerende binnendeuren vernieuwen

In onze school wordt een chemielabo geïnstalleerd. Daarvoor dienen 2 dubbele en 1 enkele gewone deuren vervangen te worden door brandwerende deuren die naar buiten opendraaien.

Vervangen sluitingsmechanisme schuifraam

Het sluitingsmechanisme van ons schuifraam is kapot en zou moeten worden vervangen.

Blokhut modern plaatsen

Graag willen wij onze blokhut modern 415 x 295 met extensie 400 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. vloer en inclusief de dakgoten.

Plaatsen blokhut Tokio 240x180cm

Graag willen wij een blokhut kopen en laten plaatsen door jullie. Het gaat over Blokhut Tokio 240x180cm. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien door jullie, indien mogelijk. Wat zou hier de prijs van zijn? Inclusief installatie + Vloer + dakgoten

Maken van trap in L-vorm met onderkast

Trap in L Vorm plaatsen , een houten trap, hoeft geen eik of massief. Mogelijks met een plateau, gesloten treden, maken van een onderkast onder de trap zodat het een geheel is. afwerken zijmuur. Adresgegevens geef ik mee aan de vakman.

Plaatsen van blokhut in pakketvorm

Installeren van blokhut in pallet vermits het voor mij moeilijk is met mijn arm. Blokhut is in pakketvorm. Afmetingen : 3.70 meter op 3.70 meter.

Bestaande trap moderne uitstraling geven

Een bestaande trap zouden wij graag een moderne eiken uitstraling geven door volledig te laten bekleden.

Inbouwkast met schuine wand

Graag zouden wij in onze slaapkamer ingebouwde kasten hebben, aangezien we met schuinen wanden zitten verliezen we nogal wat ruimte en is het onmogelijk een grote kast te plaatsen.

Deur herstellen

Wij hebben bestaande woning gekocht, nu zijn de ramen/deuren van aluminium. Nu hebben wij opgemerkt dat onze voordeur nogal kleurverschil op zit en ook scharten, kan daar iets aan gedaan worden? En ook ons deur zit nogal los, nu hebben we al gekeken om deze vast te zetten. Er is namelijk een verschil waardoor ze scheef komt te hangen en ook los. Zelf hebben we weinig verstand van zo iets en we willen het niet nog erger maken dan het is.

Plaatsen van velux

Plaatsen van velux 78x98 en edw stukken. Plaatsen van steunen. En zijkant raam opschijmen met schuim.

Glazen deur plaatsen

Graag had ik de prijs geweten van een glazen deur met omlijsting en plaatsing in. De afmetingen zijn standaard 88x201.