Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Evergem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Evergem heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Evergem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Evergem of directe omgeving.

43 klanten uit Evergem bevelen een bij Casius in Evergem aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 7,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Evergem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ramen in PVC plaatsen, nieuwe ramen plaatsen, houten mezzannine plaatsen in slaapkamer, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, betontrap storten, plaatsen dubbele beglazing, overkapping in hout met zonnepanelen maken, betontrap storten, prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden, plaatsing ramen met hoogrendementsglas, houten tuinhuis plaatsen met twee carports, balkon af te sluiten met ramen., vaste trap naar zolder plaatsen en nieuwe opening maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken garage en carport in Evergem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Evergem:

Uitkasten buitenramen , plaatsen binnendeuren en opschuren parket

Uitkasten van 10 tal nieuwe buitenramen. Plaatsen van 8 tal nieuwe binnendeuren. Herschuren van plankenvloeren op eerste en 2de verdieping.

Vaste trap naar zolder

Een vaste trap naar de zolder plaatsen. De trap mag een open trap zijn.

Plaatsen garage Modern

Graag willen we onze garage Modern 325 x 535 cm stalen dak met condensd laten installeren: vloer exclusief.

Rechte trap in hout plaatsen

Trap in hout plaatsen naar tweede verdiep - trap tussen twee muren - rechte trap.

Plaatsen tuinhuis Edelweis

Ik denk er over na een tuinhuis te kopen bij Makro, type Edelweis, 415x295cm met dakbedekking staal/condensdoek. Ik zou er de dakgoten en stormbeveiliging bijnemen. Graag had ik een offerte gekregen voor de professionele plaatsing, inclusief betonnen ondergrond als dat kan.

Blokhut plaatsen

Door de storm van zaterdag is onze huidige blokhut volledig weggewaaid. Graag willen wij een nieuwe blokhut Latina van Makro 320x205 laten plaatsen. Ook dient nog een betonnen ondergrond te worden geplaatst. Zou het mogelijk zijn 2 afzonderlijke offertes te maken 1 voor de verzekering waarin de prijs van de blokhut inclusief vloer en dakgoten en plaatsing wordt vermeld 1 afzonderlijke offerte voor het plaatsen van de betonnen ondergrond. Daar deze uiteraard niet door de verzekering wordt gedekt. Graag zo snel mogelijk een offerte, daar de verzekering deze zo snel mogelijk moet hebben. Pas na hun goedkeuring kunnen we beginnen met het opruimen van het puin.

Herstelling buitendeur na inbraak

Er zit ondertussen een nieuw slot in doch herstelling na beschadiging is ook nodig + indien het mogelijk is om bestaande deur veiliger te maken. Het gaat over een een houten deurkader met glasraam welke naar buiten opendraait en aansluitend een vast kader in hout met glasraam.

Brandwerende binnendeuren vernieuwen

In onze school wordt een chemielabo geïnstalleerd. Daarvoor dienen 2 dubbele en 1 enkele gewone deuren vervangen te worden door brandwerende deuren die naar buiten opendraaien.

Vervangen sluitingsmechanisme schuifraam

Het sluitingsmechanisme van ons schuifraam is kapot en zou moeten worden vervangen.

Blokhut modern plaatsen

Graag willen wij onze blokhut modern 415 x 295 met extensie 400 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. vloer en inclusief de dakgoten.

Plaatsen blokhut Tokio 240x180cm

Graag willen wij een blokhut kopen en laten plaatsen door jullie. Het gaat over Blokhut Tokio 240x180cm. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien door jullie, indien mogelijk. Wat zou hier de prijs van zijn? Inclusief installatie + Vloer + dakgoten

Maken van trap in L-vorm met onderkast

Trap in L Vorm plaatsen , een houten trap, hoeft geen eik of massief. Mogelijks met een plateau, gesloten treden, maken van een onderkast onder de trap zodat het een geheel is. afwerken zijmuur. Adresgegevens geef ik mee aan de vakman.

Plaatsen van blokhut in pakketvorm

Installeren van blokhut in pallet vermits het voor mij moeilijk is met mijn arm. Blokhut is in pakketvorm. Afmetingen : 3.70 meter op 3.70 meter.

Bestaande trap moderne uitstraling geven

Een bestaande trap zouden wij graag een moderne eiken uitstraling geven door volledig te laten bekleden.

Inbouwkast met schuine wand

Graag zouden wij in onze slaapkamer ingebouwde kasten hebben, aangezien we met schuinen wanden zitten verliezen we nogal wat ruimte en is het onmogelijk een grote kast te plaatsen.

Deur herstellen

Wij hebben bestaande woning gekocht, nu zijn de ramen/deuren van aluminium. Nu hebben wij opgemerkt dat onze voordeur nogal kleurverschil op zit en ook scharten, kan daar iets aan gedaan worden? En ook ons deur zit nogal los, nu hebben we al gekeken om deze vast te zetten. Er is namelijk een verschil waardoor ze scheef komt te hangen en ook los. Zelf hebben we weinig verstand van zo iets en we willen het niet nog erger maken dan het is.

Plaatsen van velux

Plaatsen van velux 78x98 en edw stukken. Plaatsen van steunen. En zijkant raam opschijmen met schuim.

Glazen deur plaatsen

Graag had ik de prijs geweten van een glazen deur met omlijsting en plaatsing in. De afmetingen zijn standaard 88x201.

Blokhut type Modern plaatsen

Offerte voor het plaatsen van Blokhut Modern 505 x 385 cm dak staal aangekocht in de Makro. Betonnen ondergrond zal reeds voorzien zijn.

Blokhut plaatsen type Luna

Verzoek tot prijsofferte voor het plaatsen van een blokhut LUNA 312 x 246 cm prijs € 799+ gieten van de betonplaat 15 cm dik + afvoergoot

Blokhut te plaatsen

Graag hadden wij een prijsofferte voor het plaatsen van de blokhut Rimini 260x260 cm. We hebben al een betonnen ondergrond van 293 op 276 cm. De metalen lelijke constructie die er nu op staat mag meegenomen worden ;-). Graag jullie prijs voor blokhut + levering + plaatsing.

Plaatsen van dubbele beglazing

De opdracht: Type opdracht: Nieuwe dubbele beglazing Huidige beglazing: Enkel glas Gewenste beglazing: Dubbele beglazing Indicatie afmetingen: WOONKAMER: 1 raam onderverdeeld in 1,30 x 3,10 m + 1,30 x 0,56 m 1 raam 1,30 x 1,92 m KEUKEN: 1 raam onderverdeeld in 0,86 x 0,57 m + 0,93 x 0,86 m + 0,86 x 0,57 m BADKAMER: 1 raam onderverdeeld in 0,86 x 0,8 m + 0,86 x 0,20 m TOTAAL = 11 m² Verdieping: Begane grond Soort ramen: Houten kozijnen Opdrachtbeschrijving: Een offertevraag voor het plaatsen van dubbele beglazing in de bestaande houten kozijnen. (Hoeveelheden: zie bovenaan)

Velux vervangen door een nieuw

We zouden een oude velux vervangen door een nieuwe, maar met en uitbreiding tot op de grond.

Renoveren van een trap met fineerhout

Ik heb twee houten trappen zitten van het jaar 1958. Nu wil ik deze laten bekleden met fineer. Ik zou het liefste hebben dat deze fineer een wit eik kleur heeft.

Vliegenschuifdeur te herstellen en of vernieuwen

Ik wil mijn kapotte vliegenschuifdeur uit alu-profielen laten herstellen (is uiteengevallen) of een nieuwe laten maken.afmeting 2 op 2.