Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Voorzetramen plaatsen

Ik heb reeds dubbel glas. Het geluid van het verkeer blijft te groot. Ik zou willen voorzetramen laten plaatsen in de living (8,5 lopende meter) en een slaapkamer(2 meter).

Trapbekleding in massief hout plaatsen

ik wil mijn trap laten bekleden me thoutwerk. GLV + 2 verdiepingen.

Ramen vervangen

Alles is in aluminium, de erkers bestaan nu uit 2 venstens die openkunnen met daartussen een groot raam dat niet open kan en 2 kleine zijramen. En dan nog eens 2 ramen die met 2 delen volledig open kunnen. Gelegen op 1e en 2e verdieping

Gyproc plaatsen en muurbekleding plaatsen

we zouden onze woonkamer en gang willen opfrissen. De werken omvatten het plaatsen van een gyprocplafond en aanbrengen muurbekleding. Plafond woonkamer : 25 m²; opfrissing muurbekleding: materiaal te bespreken : 25 m². Hall met verdieping.

Nieuwe branddeuren plaatsen in studentenwoning

Na controle brandweer dienen wij 3 extra branddeuren te plaatsen, 2 met pomp.

Nieuwe houten trap plaatsen

Een kwartdraaitrap met een hoogte van ongeveer 3,5 meter in hout met stootborden te plaatsen.

Tuinkast op maat maken

Tuinkast op maat. Deze tuinkast zou als afscheiding dienen met de buren en heeft een lengte van 285 cm + 15 cm houten plaat. Totaal 300 cm, breedte 68 cm en hoogte 175 cm met de mogelijkheid van een groen dak. De binnenkant zou moeten bestaan uit een open ruimte en een andere ruimte waar er onderaan vuilbakken moeten komen en daarboven twee schabben om ander gerief op te bergen. Onze houtkleur/soort gaat uit naar bankirai.

Plafond herstellen na lekkage

In het appartement boven is een lek aan het bad vastgesteld. Daardoor is het plafond in de badkamer van mijn appartement beschadigd. Plafond te herstellen. 1 m²

Houten trap plaatsen

Onze voorkeur gaat uit naar rubberwood, onbehandeld . We opteren voor een rechte gesloten Z trap, onderkant niet zichtbaar. De handgreep verwerken we zelf in de nog af te werken muur . Hoogte vloeren 333,5 trapgat 271 X 90 cm breedte trap 90 cm . Kader van renovatie.

Houten trapspijlen plaatsen

In onze woonst (2 verdiepen) is een gerenoveerde authentieke trap aanwezig met houten balustrade. Er ontbreken echter trapspijlen. Wij zouden deze zo willen laten plaatsen dat de trap mooi blijft maar ook veilig is voor kleine kinderen (dat zij niet onder de ballustrade naar beneden kunnen vallen).