Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Plaatsen inkomdeur appartement

De huidige inkomdeur van het appartement is een gewone binnendeur. Deze zou moeten vervangen worden door een brandwerende, geluidsdempende deur met veiligheidsslot (driepuntssluiting). Het gaat om een deur met standaard afmetingen.

Trap bekleden met tapijt

Ik zou graag mijn trap laten bekleden met tapijt. Enkel de wandeltreden dienen te worden bekleedt, niet de stootborden. Het gaat om 47 treden die legklaar staan. Primer is al aangebracht.

Nieuwe voordeur plaatsen

Nieuwe voordeur in 2 delen voor rijhuis. 240cm hoog, 140cm breed. Met mat glas in elk deurdeel en goed aansluitend rondom en isolerend. Materiaal van de voordeur is nog niet beslist. Liefst staal of hout. Voorstel van ontwerp is meer dan welkom. De oude voordeur die er nu staat moet nog verwijderd worden.

Kast herstellen

Kleine inkervingen aan een kast. Op zoek naar een vakman voor herstelling.

Brandwerende wand met deur plaatsen

Voor een appartement ben ik op zoek naar een vakman die een brandwerende wand van 2,35 x 2,00m met daarin een deur kan plaatsen.

Rubbers vervangen aan buitenramen

Ik zou de zwarte rubber aan mijn buitenramen willen vervangen + de ramen afregelen.

Leveren en plaatsen achterwand paneel keuken en toilet

Voor onze verdere inrichting van het interieur zijn wij nog op zoek naar een bekwame vakman die een achterwand voor de keuken zou kunnen plaatsen (afmetingen: 2967x 694 mm + uitsparing voorzien voor 2x dubbel stopcontact) en een achterwand in ons toilet (afmetingen: 1679x795 mm, één recht stuk zonder uitsparingen). Eerst hadden we gedacht aan een marmer of andere natuursteen maar die vallen heel duur. Daarom had ik de vraag of u alternatieven kunt aanbieden die de look hebben van een terrazzo of marmer? Zo ja, in welke materialen kunt u die realiseren? Zelf hadden we gedacht aan materialen als (HPL of FORMICA) of aan merken als: EGGER, PLEIDERER, UNILIN, ABET LAMINATI, DECOPAL, …

Plaatsen brandwerende deuren en laminaat

Ingevolge waterschade moeten in een pand 6 brandwerende deuren worden vervangen en laminaat voor een opp van 40m².

Zoldergat maken en vaste trap plaatsen

Zoldergat bevindt zich nu op een slaapkamer en ik zou een zoldergat op de gang willen met een luik en vaste of uitvouwbare ladder.

Nazicht slepende aluminium voordeur

Materiaal is aluminium en glas. Opgehangen aan 4 scharnieren. Bij warme temperaturen sleept ze zodanig dat ze de vloer beschadigt.