Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Voordeur en kader herstellen na vochtschade.

Door vroegere waterschade zijn mijn voorgevel en voordeur helemaal aan het kapot, ik was van plan om in Juli een nieuwe voordeur en ramen te laten installeren maar door de oude waterschade en de deur elke keer te moeten forceren om dicht te krijgen is er nu zoveel schade dat ik men voordeur bijna niet meer dicht krijg. Ik wil de deur en omkadering nu laten herstellen. Het gaat om een houten voordeur met standaardafmetingen die in een bakstenen gevel staat. Deur, kader en inbedding moet herstelt worden.

Houten verandadeur en kader herstellen

De verandadeur (hout) kader is zwaar beschadigd door hevige wind. Dit kader moet hersteld of evt. weggehaald en volledig opnieuw geplaatst worden met nieuwe materialen.

Betontrap plaatsen

Op zoek naar een aannemer voor het plaatsen van een betontrap op de gelijkvloers naar de eerste verdieping.

Trap met tapijt renoveren of herbekleden

Trap van 17 treden waarvan bovenste 4 bocht naar rechts maken. Is momenteel bekleed met tapijt. Offerte voor volledige renovatie of enkel herbekleding ( en wij zelf opschuren)

Maken trapgat naar zolder en plaatsen van trap

Het betreft een rechte trap gaande van het eerste verdiep naar de zolder. De werken omvatten: maken van een nieuwe trapopening (raveelconstructie) in de bestaande houten zoldervloer. leveren en plaatsen van een houten trap aansluiting van de nieuwe trapleuning op bestaande trapleuning. plaatsing van een draagconstructie tbv toekomstige houten vloer thv de bestaande zolderopening Ter informatie, doch na te meten: Breedte van de trap is 0,84 m. Horizontale lengte trap 2,82 m De overspannen hoogte 2,64 + 0,24 (zoldervloer) + 0,02 (afwerking) = 2,90m

7 branddeuren op maat maken

Voor 7 verfdeuren, kern Rf30 met de volgende afmetingen : br. 755 x h. 2015 ; 2 Links- en 2 Rechts draaiende deuren br. 800 x h. 2015 ; rechts draaiend met deurpomp br. 680 x h. 2015 ; rechts draaiend br. 720 x h. 1720 , links draaiend met deurpomp

Koepels en raam voordeur herstellen

Koepel herstellen van 2.7m x 2m. Standaard koepel herstellen. Raam voordeur herstellen.

Metalen buitentrap plaatsen

Afbreken stenen buitentrap. Behandelen gemeenschappelijke muur (tegen vocht?)en bepleisteren of kalleien. Nieuwe metalen buitentrap plaatsen.

Balustrade voor terras maken

Ik ben op zoek naar hulp om een balustrade langs ons dakterras te plaatsen. Ondergrond: hout. Omtrek: 12m. Hoogte 1,2m. Materiaal - hier zijn we op zoek naar een goede prijs-kwaliteit verhouding, onderhoudsvriendelijk. Kan hout zijn inox, metaal, glas.

Plaatsen inkomdeur appartement

De huidige inkomdeur van het appartement is een gewone binnendeur. Deze zou moeten vervangen worden door een brandwerende, geluidsdempende deur met veiligheidsslot (driepuntssluiting). Het gaat om een deur met standaard afmetingen.