Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Deuren vervangen

Ik zou graag 2 deuren die asbest bevatten laten uitbreken om nieuwe deuren te plaatsen. Het gaat hier om 2 appartementsdeuren in hetzelfde appartementsgebouw in het centrum van Gent. De huidige afmetingen van de deuren zijn: - 81cm breed x 204cm lang x 4cm dik (bijgevoegd foto's van een van de deuren)

Aluminium ramen herstellen

In het kantoorpand dat ik verhuur is er een terrasdeur waar een stuk zou moeten vervangen worden + nazicht alle ramen (eventueel afstellen) om goed te openen en te sluiten. Misschien ook hier en daar een klink te vervangen. Ik zoek iemand om deze allemaal na te kijken en te herstellen. Het gaat om een 10-tal ramen en 1 terrasdeur.

Inox trapleuning op bestaande trap plaatsen

Graag willen we een leuning voorzien op een bestaande houten trap. Het gaat om een rechte steektrap. De trap heeft nog geen leuning en bevindt zich in het midden van de living (zonder aangrenzende muren). We willen een slanke leuning die de ruimte niet bruut in 2 verdeelt. De leuning moet ook kindvriendelijk zijn. Op de eerste verdieping loopt de leuning nog een aantal meter door langsheen de gang en vide van de trap.

Metalen trap plaatsen

Er moet een trap gestoken worden in onze aangekochte woning. Het is ongeveer 2m40 hoog de ruimte staat nu casco maar meet 6,4 op 9,6 m. De ruimte ligt op het gelijksvloer. Design moderne maatwerk trap.

Brandwerende voordeur plaatsen in appartement

Aangezien ik in een appartement woon moet mijn voordeur een brandwerende deur worden. Aangezien er veel glas in de huidige deuren zit ben ik op zoek naar een mooie, alternatieve manier om deze te vervangen als brandwerende deur. Er moet sowieso nog glas aanwezig zijn, ofwel in de deur ofwel in het stuk ernaast of erboven.

Nieuwe houten trappen plaatsen

Renovatieproject. Ik wil er twee nieuwe massief houten (geen multieplex) trappen in plaatsen. Te overschrijden hoogte eerste trap (open): 2. 62 m en tweede trap (gesloten): 2,45 m - lengte vooralsnog niet zo belangrijk.

Plaatsen tuinhuisje en gieten fundering

Graag installatie tuinhuisje van 205 op 295 maar eerst asap gieten van betonnen fundering (205 op 305 en ongeveer 8 cm dik incl wapeningsnetje en folie tegen opstijgend vocht.

Herstellen en schilderen ijzeren balustrades

Wij zijn syndicus van een gebouw in Gent waar de 8 balustrades dienen gerenoveerd te worden. C attest is noodzakelijk. In ijzer/metaal.

Huidige trap verwijderen en nieuwe trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen

Een houten trap maken van gelijkvloers naar de eerste verdieping. De huidige trap staat tegen de muur, zou graag een trap van de muur weg staan. Met leuning. De huidige trap moet verwijderd worden.

Rond tafelblad op maat maken

Rond tafelblad op maat, diameter 125cm, 18mm berkenmultiplex, bekleding Abet Laminati HPL, kleur 411 bianco/wit, afwerking MORBIDA