Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of directe omgeving.

714 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: bouwen garage, metsen Garage, trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen, twee nieuwe metalen zwevende trappen, rechte trap en draaitrap plaatsen, vervanging glaspartijen in meerdere meranti ramen, houten trap plaatsen, trapgat maken en trap plaatsen, harmonica terrasdeur, garage poorten vervangen, vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien, houten garage bouwen, trap plaatsen 3,25 m hoogte, zoldertrap maken en bestaand opening dicht te maken, plaatsen van een gesloten houten trap voor zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Gent:

Geluidswerende voorzet ramen plaatsen

We hebben nieuwe houten ramen maar wonen aan een drukke baan en hebben nog steeds geluidshinder. We willen dit oplossen door voorzetramen te plaatsen. Het gaat over 5 ramen en een erker van 3 ramen. We zoeken iemand met kennis van zaken die ons kan helpen om de beste oplossing te zoeken.

Vaste trap naar zolder en trapgat maken

Vaste trap naar zolder plaatsen. Nieuw trapgat maken en bestaande trapgat dichten.

Allerlei kleine schrijnwerkklussen uitvoeren

Ik wil een 3tal klussen laten uitvoeren: een borstleuning op een bel etage op maat in hout maken en plaatsen, een laminaatvloertje 4 m² leggen en een inbouwkast met planken onder schuin dak in mdf laten maken.

Metalen trap plaatsen

Voor een mezzanine zolder zouden we een witgelakte metalen trap,uit 1 stuk(geen aparte treden) laten maken. Graag advies rond een Z trap.

Beurswanden maken

Opmaak 3 beurswanden Witte zelf-staande lichte wanden van 2 op 2. (7 stuks) met optie op meer voor volgende beurzen. Plaatsing wanden kunnen we zelf. !! Deadline: 7 februari

Laswerk aan metalen trap

Zoek iemand met een klein handlasapparaatje om in een gebouw te Gent een 10 tal spijltjes van de trap weer vast te lassen. Eenvoudige las, ronde spijlen diameter 12 mm op plat ijzer van 40 X 4 mm. Daarna wat bijschilderen met zwarte verf. In centrum Gent.

Bouw tuinhuis

Ik zoek aannemers om een tuinhuis te plaatsen. De plannen vind je in bijlage. Uitvoeren van het totaalconcept (zonder poort / deur) is mogelijk of individuele opdrachten: - Gieten van de bodemplaat - Gepolierd beton dat zal dienen als binnenvloer - Metsen van binnen/buiten muren - Plaatsen van plat dak (metalen golfplaten zijn OK, nadien komen er zonnepanelen op) + dakgoot en afvoer Qua bouwstructuur kan het plan nog aangepast worden (bv. Een enkele muur ipv dubbele muur met spouw + schilderen, volledig houtskelet + afwerking in hout, metaalskelet, etc.. ) Ik sta open voor andere voorstellen qua totaalconcept. Binnenkort ga ik de bouwaanvraag indienen bij Stad Gent.

Herstelling houten chambrant deur

Prijsofferte: Herstelling houten voordeur na inbraakpoging, is enkel de zijkanten die gescheurd zijn. Gescheurde chambrant.

Schuifdeur met slot plaatsen

Onze achterdeur is een schuifdeur type veranda die enkel van binnen kan geopend en gesloten worden. Wij willen deze echter graag van buiten kunnen openen en op slot doen, gezien we meestal via onze tuin binnenkomen. Volgens de slotenmaker kan er geen slot op geplaatst worden (meer raam dan deur... ) en moeten we dus de deur vervangen. Hoeveel zou dit kosten? Raam in pvc.

Kasten op maat

Ik zou graag een offerte willen voor het maken van een compacte elektriciteitskast, waar ook de gasmeter in moet. Hoogte +- 2m , breedte standaard. Ook graag een offerte voor een kast voor mijn boiler die in de badkamer staat en daaronder de zichtbare buizen(=vochtbestendig materiaal.

Kipraam herstellen

Klink kipraam is afgebroken

Maatkasten en binnendeuren plaatsen

Na nog enkele verbouwingen zouden 2 kamers moeten voorzien worden van maatkasten en een 6-tal nieuwe binnendeuren.

Plaatsen binnendeuren

Plaatsen van 4 binnen deuren(materiaal aanwezig)enkel uitvoering.

8 deuren in traphal appartementsgebouw

In het appartementsgebouw zijn in de koker voor de nutsvoorzieningen 8 gaten gemaakt om de leiding van de chauffage te kunnen leggen. De gaten van 1,5 & 1 m dienen gedicht te worden met een houten deur.

Aanleggen niet-dragend dakterras

Betreft een voorlopig terras op een niet-dragend dak, zonder geen zij-steunmuren. Het achterstuk is indertijd tss 2 huizen gebouwd zonder zijmuren gezet. Probleem misschien ..? Maar nu wil ik wel kunnen genieten van een dakterras dat toch een aantal jaar meegaat. Graag een houten dakterras in lichte houtstructuur, liefst met een simpele balustrade dat allemaal weggenomen kan worden, voor later. Daarnaast heb ik ook een oude vintage teak kast waarvan 1 deur e.d. aan ontbreekt. Graag zie ik deze hersteld worden door iemand met passie voor schrijnwerkerij.

Nieuwe trap zetten

Graag willen wij een trap in metaal of hout laten zetten

Schrijnwerker voor trapleuning

In ons kantoor staat een trap zonder trapleuning. Wij zijn op zoek naar een schrijnwerker die hier op korte termijn een trapleuning aan kan zetten.

Herstellen Verandadeur

Ik schrijf in naam van een Turkse buur die niet in staat is Nederlands te schrijven. De aluminium schuifdeur van zijn veranda gaat heel slecht open en dicht. Nieuwe wieltjes zullen moeten worden geplaatst. Graag een prijs.

Nieuwe trap en trapopening naar zolder

Wij zouden graag ons zoldervalluik willen vervangen door een nieuwe trap. De trapopening in de zolderverdieping (betonnen gewelven) zal hierbij tevens verbreed moeten worden. Er is voldoende plaats voor een houten of metalen kwartdraaitrap van ongeveer 15 treden.

Herstellen van trap en plaatsing schuifdeur

1) Het aanpassen van een bestaande houten trap (de treden zijn nu niet ergonomisch correct) en het plaatsen van een eenvoudige trapleuning. 2) Installatie van schuifdeur (houtwerk)

Vervaardigen A-stijl poten

Voor een eettafel met een houten blad van 2m op 1m ben ik op zoek naar metalen tafelpoten (A-stijl, zie foto. Zijn er vakmensen die deze kunnen vervaardigen?

Voorzetramen plaatsen

Geluidswerende voorzetramen plaatsen langs de binnenkant of buitenkant. Een op eerste verdieping, en twee op tweede verdieping. Adres aan de vakman bij telefonisch contact.

Vervangen van een zestal ronde spijlen van een trapleuning

In de gemeenschappelijke gang van een appartementsgebouw heeft iemand een paar spijlen kapotgetrapt van de trapleuning. Ik zoek iemand die die kan vervangen

Vervangen houten poort

We hebben een houten buitenpoort met een elektrisch slot welke kapot is. Het slot kan worden bediend met codeklavier en video-Phone. Graag hadden we een offerte voor de vervanging van de houten poort met behoud van codeklavier en videophone. De nieuwe poort en kader zou uit kunststof moeten vervaardigd zijn. Graag bij opmaken van de offerte ook toevoegen: foto's/prentjes van voorstellen.

Plaatsen brandladders Gents studentenhuis

1. Ladder nieuwbouwgevel van onder tot op dak: 6,10m + 1,20m opstand, 5 paar wandhaken 22cm recht, 1 koppelstuk, 1 paar uitstapbeugels 2. Op middeleeuwse gevel: 2,70m + 1,50m opstand RECHTS, 3 paar wandhaken 22cm recht 3. Op benedenmuur 4,10m + 1,10m opstand + 4 paar wandhaken 40cm recht (omwille van oversteek) Levering ladders kan via ingang rechts van het pand.