Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bouwen, zolder maken met kamers, garage bouwen, houten plafond plaatsen, metalen design trap in nieuwbouw plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap storten in industriegebouw, houten trap plaatsen en afwerken met thermowood, houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen, metalen trap plaatsen met houten treden, schrijnwerkerij - mdf - gyproc, metalen trap tussen twee muren plaatsen in een bedrijf, houten zwevende trap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping, ramen te vervangen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Nieuw raamkozijn plaatsen

Ons huidige houten raam in de woonkamer is aan vervanging toe. We zoeken een stielman met ervaring in ramen om samen te kijken naar een oplossing.

Herstellen pvc ramen

Pvc ramen laten tocht binnen. Kunnen bestaande ramen tochtvrij gemaakt worden. Enkele ramen zijn versleten, anderen dan weer niet. In totaal 10 ramen.

Schuifraam herstellen

Na openen schuifraam krijgen we deze amper dicht en valt het bijna altijd in kiepstand. Volgend ons is er iets mis met het mechanisme. Eventueel kan het ook zijn dat men iets meer moet vervangen.

Houten, rechte trap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe trap laten plaatsen. Ik wens graag een houten, rechte trap.

Raam verwijderen voor verhuis en terug plaatsen

Raam verwijderen voor verhuis en terugplaatsen, op tweede verdiep.

Kasten op maat

Voor de schuine wand in de slaapkamer zijn wij op zoek naar iemand die een kast kan maken op maat. Daarnaast willen wij ook graag een kast onder de trap laten maken.

Houten binnedeuren (herenhuis)

1. offerte houten binnendeur (ev met glas) 2. Herstel aan oude binnendeuren/sloten zo mogelijk.

Fietskast maken

Ik ben op zoek naar een fietskast voor in ons appartement. Een hoge kast waar de fiets in kan ophangen horizontaal en een aantal compartimenten in de kast waar ik mijn schoenen en kledij in kan plaatsen.

Harmonicaraam in PVC of aluminium plaatsen

PVC of aluminium harmonicaraam plaatsen 2,34 m X 2,15. Inclusief afbraak van het huidige raam.

Diverse werken in schrijnwerkerij

3 zaken: 1. Schuifdeur plaatsen waar nu normale deur zit 2. Normale deur plaatsen waar nu schuifdeur zit (deuren kunnen niet omgewisseld worden) 3. Vorige eigenaars hebben zelf een ingebouwde kast gemaakt. Deze moet verwijderd en gedeeltelijk opnieuw gemaakt (bovenstuk vast (geen deur) daaronder 2 deuren waarachter wasmachine/droogkast geplaatst kan worden (dus geen fijne indeling nodig) 4. Eventueel het vervangen van een valdeur bovenop de boventrap, daar ligt nu een triplex plaat) 5. Eventueel een vloeroplossing voor de badkamer

Nieuwe houten voordeur plaatsen

Nieuw houten voordeur plaatsen. Wij kunnen nog een beetje spelen met de maat (aangezien we nog steeds aan het renoveren zijn) en kunnen hiervoor dus standaardmaten hanteren. Wij hebben ook reeds nieuwe ramen laten steken, maar zouden dus ook graag een nieuwe voordeur laten plaatsen .

Achterzetramen plaatsen

Ik ben op zoek naar een groot achter zet raam. Ca 1. 75 m breed en ca 2,40 m hoog. Mag eventueel in 2 panelen welke zijn de mogelijkheden (gewoon of isolerend of beveiligend glas, of zelfs plexi ? ) Kunnen bv de huidige stores tussen het originele en het achter zet raam komen ?

Houten klemmende poort herstellen

Wij zijn eveneens op zoek naar een vakman die een grote houten poort terug pas kan zetten zodat de deuren terug open kunnen. Door de jaren heen zijn de poortdeuren een beetje verzakt waardoor ze zodanig klemmen dat 1 kant een beetje open kan en de andere helemaal niet meer.

Plaatsen multiplex trap

Plaatsen van multiplex trap van eerste naar tweede verdieping. Multiplex om te kunnen schilderen achteraf. Plaatsing zo snel mogelijk (momenteel in ruwbouwfase-waterdicht).

Houten trap met hoek

Momenteel geen trap. Er zouden 16 dichte treden. Houtsoort: Baubuche. Onder trap: kast met 3 schuifpanelen. Er zit een hoek in. Van eerste naar tweede verdieping.

Voordeur van appartement vernieuwen

Nieuwe voordeur plaatsen in appartement.

Houten trap plaatsen

Ik ben bezig met volledige renovatie van mijn huis ik wil graag prijzen en modellen zien... houtkleur en wit is mijn keuze. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Van eerste naar zolder. Beneden met een draai en boven een rechte trap.

Herstellen schuif kipraam en slot deur

Ons kiepraam naar het terras kiept niet meer. Sluiten werkt wel. Klink zit niet 100 percent vast. Slot voordeur sluit niet meer voor 100 procent ook eens nakijken.

Zwevende trap plaatsen in woonkamer

Wij hebben een huis gekocht. Hierin nog een wenteltrap vanuit de living naar de eerste verdieping. De plaatsing zou pas voor januari zijn, maar we zouden nu al een offerte nodig hebben voor de lening. Onze voorkeur gaat voorlopig uit naar een zwevende trap, maar staan open voor advies van uw experten. Is het mogelijk dat iemand van jullie eens ter plekke komt om dit te bekijken?

Houten trappen plaatsen

Plaatsen van 2 trappen dit is voor een totaal renovatie. Van 1 tem 17 treden en 18 tem 33 treden. Houten trappen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, en van eerste verdieping naar tweede verdieping. Trappen met een zijde tegen de muur.

Vaste trap van living naar eerste verdieping plaatsen

Een wenteltrap zou moeten vervangen worden door een vaste trap. Van de living naar de eerste verdieping. Houten of metalen trap

Betontrap storten

Keldertrap die onderaan kwartje draait: 3 tredens in draai + 10 rechte tredens. Afmetingen: breedte trap: 1 m lengte draaistuk: 1 x 1 m lengte recht stuk: 2 m hoogte trede: 18. 57 cm diepte rechte trede: 20 cm totale hoogte trap: 2. 6 m . Trap in nieuwbouw. Plannen kunnen op voorhand doorgestuurd worden.

Metalen trap plaatsen

Metalen trap plaatsen: Hoogte trap 244 cm of een trede minder. Standaard breedte. Kleur zwart. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Trapbekleding tapijt

Traploper effect op houten trap. Tapijt op de trap maar niet over de volledige breedte Hout / Laminaat op plaatsen. Dit is een trap met een kwart draai , graag met tapijt bekleden.

Bureaublad maken

Wil graag een bureaublad laten maken in hout, eventueel fineer! Met bijpassende boorden om te bevestigen aan de muur.