Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of directe omgeving.

770 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: oude stal ombouwen naar blokhut, veluxen vervangen, twee garages bouwen met platte daken, mezzanine en kasten bouwen, plaatsen van houten trap, gesloten trap plaatsen, trap te vervangen, renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder, plaatsen van houten trap, meerdere binnendeuren vervangen, zwevende trap plaatsen, ramen en deur te plaatsen en aankoop, trap in rubberwood, carport maken met voorkeur Trespa afwerking, nieuwe ramen, voor- en achterdeur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Herstellen garagepoort

Onze garagepoort is elektrisch, en de syndicus hebben 2x geforceerd de garagepoort te openen, zonder eninge toestemming van ons. Als gevolg gaat de poort niet gemakkelijk openen en dicht. Dus we zouden graag onze garagepoort herstellen.

Zandstralen en vernisklaar maken van houten trap

Zandstralen en vernisklaar maken van oude houten trap. Ongeveer 35 treden met een armleuning aan een zijde.

Houten balk maken

Ik zou een soort (holle) houten balk willen laten maken . Qua houtsoort is de enige vereiste dat de voorkant in berk multiplex is en dat er geen (te grote) zichtbare nagels, schroeven,... zijn. Hele fijne nageltjes kunnen eventueel wel. De overige zijden maken niet zoveel uit aangezien die geschilderd worden. Qua afmetingen heb ik de voorkeursafmetingen op de schets aangegeven maar op de korte zijden kan wat afgeweken worden als dit beter uitkomt met het materiaal.

Voorzetramen plaatsen

Ik ben op zoek naar voorzetramen voor 4 ramen in hout die nu al recente dubbele beglazing hebben. Bedoeling is het geluid aan de straatkant verder te beperken. 2 ramen zijn ca 1,50 m x 1,00 m. 2 ramen zijn circa 1,00 m x 1,00 .

Voordeur vervangen

Enerzijds zou ik een offerte willen voor het installeren van een zo geluidsdichte en volledig tocht dichte voordeur aan mijn appartement (de deur die uitgeeft op de gang dus). Daar zit nu een dikke schilderdeur, die zowel qua geluid als tocht het wensen overlaat. Daarnaast moet een tegel in de gang eruit worden gehaald en wat lager teruggestoken worden, omdat hij de deur nu belemmerd bij het openen. Tenslotte wil ik ook een dakuitgang laten steken voor mijn dampkap. De dampkap zit klaar, vlakbij een muur naast het dak. Mogelijks willen andere buren dit laatste ook, maar dat hangt af van de prijs.

Terrasdeur herstellen

De terrasdeur (hout) sluit niet meer goed, ik wil deze herstellen.

Nieuwe deuren plaatsen in appartementsgebouw

Het gaat hem om het plaatsen van 2 nieuwe deuren in de gemene delen van een appartementsgebouw. De oude, bestaande deuren en omkadering te verwijderen en te vervangen door geheel nieuwe, inclusief sleutels (12 stuks).

Op maat maken meubels

Graag hadden wij vernomen als u interesse had om enkele meubels te maken voor ons bureau (kasten en tafels). Indien wel hadden we graag een offerte ontvangen voor de meubels zoals de tekening in bijlage. Het betreft - 2 x 2 kasten - 2 x 4 bureau's

Raam verwijderen voor verhuis

Ik zou graag een zetel verhuizen maar onze voordeur is slechts 66 cm breed. Wij vroegen ons af hoeveel het zou kosten om ons raam te laten uitnemen en terug te zetten.

Blokhut Meribel plaatsen

Graag wil ik mijn blokhut Meribel 336x230cm laten plaatsen. Betonvloer is reeds aanwezig.

Nieuwe trap plaatsen

Ik heb een uitdaging inzake een nieuwe trap in onze woning

Stralen van trappen

Stralen van trappen op twee werven in Gent nassaustraat: (2 verdiepingen) trap 1= 21 treden, trap 2= 18 treden, telkens met trapleuning aan 1 kant + 1 balustrade ( l=0,87 x H= 0,97 breedte trappen 0,72 kattenberg: (3 verdiepingen ) trap 1= 19 treden + overloop ( 1,56 x 0,89 ) trap 2 = 16 treden + overloop ( idem ) trap 3= 16 treden + overloop ( idem ) trapleuning aan 1 kant. Breedte trap 0,80 de trappen zijn in zacht hout.

Appartementsvoordeur vervangen

Ik zou graag een appartementsvoordeur laten vervangen. Ik wil graag een brandwerende deur met veiligheidsbeslag. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen. De afmetingen van de deur zijn: H 201,5 X B 81 cm. Het kassement is 23 cm diep.

Geluidswerende voorzet ramen plaatsen

We hebben nieuwe houten ramen maar wonen aan een drukke baan en hebben nog steeds geluidshinder. We willen dit oplossen door voorzetramen te plaatsen. Het gaat over 5 ramen en een erker van 3 ramen. We zoeken iemand met kennis van zaken die ons kan helpen om de beste oplossing te zoeken.

Vaste trap naar zolder en trapgat maken

Vaste trap naar zolder plaatsen. Nieuw trapgat maken en bestaande trapgat dichten.

Allerlei kleine schrijnwerkklussen uitvoeren

Ik wil een 3tal klussen laten uitvoeren: een borstleuning op een bel etage op maat in hout maken en plaatsen, een laminaatvloertje 4 m² leggen en een inbouwkast met planken onder schuin dak in mdf laten maken.

Metalen trap plaatsen

Voor een mezzanine zolder zouden we een witgelakte metalen trap,uit 1 stuk(geen aparte treden) laten maken. Graag advies rond een Z trap.

Beurswanden maken

Opmaak 3 beurswanden Witte zelf-staande lichte wanden van 2 op 2. (7 stuks) met optie op meer voor volgende beurzen. Plaatsing wanden kunnen we zelf. !! Deadline: 7 februari

Laswerk aan metalen trap

Zoek iemand met een klein handlasapparaatje om in een gebouw te Gent een 10 tal spijltjes van de trap weer vast te lassen. Eenvoudige las, ronde spijlen diameter 12 mm op plat ijzer van 40 X 4 mm. Daarna wat bijschilderen met zwarte verf. In centrum Gent.

Bouw tuinhuis

Ik zoek aannemers om een tuinhuis te plaatsen. De plannen vind je in bijlage. Uitvoeren van het totaalconcept (zonder poort / deur) is mogelijk of individuele opdrachten: - Gieten van de bodemplaat - Gepolierd beton dat zal dienen als binnenvloer - Metsen van binnen/buiten muren - Plaatsen van plat dak (metalen golfplaten zijn OK, nadien komen er zonnepanelen op) + dakgoot en afvoer Qua bouwstructuur kan het plan nog aangepast worden (bv. Een enkele muur ipv dubbele muur met spouw + schilderen, volledig houtskelet + afwerking in hout, metaalskelet, etc.. ) Ik sta open voor andere voorstellen qua totaalconcept. Binnenkort ga ik de bouwaanvraag indienen bij Stad Gent.

Herstelling houten chambrant deur

Prijsofferte: Herstelling houten voordeur na inbraakpoging, is enkel de zijkanten die gescheurd zijn. Gescheurde chambrant.

Schuifdeur met slot plaatsen

Onze achterdeur is een schuifdeur type veranda die enkel van binnen kan geopend en gesloten worden. Wij willen deze echter graag van buiten kunnen openen en op slot doen, gezien we meestal via onze tuin binnenkomen. Volgens de slotenmaker kan er geen slot op geplaatst worden (meer raam dan deur... ) en moeten we dus de deur vervangen. Hoeveel zou dit kosten? Raam in pvc.

Kasten op maat

Ik zou graag een offerte willen voor het maken van een compacte elektriciteitskast, waar ook de gasmeter in moet. Hoogte +- 2m , breedte standaard. Ook graag een offerte voor een kast voor mijn boiler die in de badkamer staat en daaronder de zichtbare buizen(=vochtbestendig materiaal.

Kipraam herstellen

Klink kipraam is afgebroken

Maatkasten en binnendeuren plaatsen

Na nog enkele verbouwingen zouden 2 kamers moeten voorzien worden van maatkasten en een 6-tal nieuwe binnendeuren.