Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Nieuwe houten trap plaatsen

Een kwartdraaitrap met een hoogte van ongeveer 3,5 meter in hout met stootborden te plaatsen.

Tuinkast op maat maken

Tuinkast op maat. Deze tuinkast zou als afscheiding dienen met de buren en heeft een lengte van 285 cm + 15 cm houten plaat. Totaal 300 cm, breedte 68 cm en hoogte 175 cm met de mogelijkheid van een groen dak. De binnenkant zou moeten bestaan uit een open ruimte en een andere ruimte waar er onderaan vuilbakken moeten komen en daarboven twee schabben om ander gerief op te bergen. Onze houtkleur/soort gaat uit naar bankirai.

Plafond herstellen na lekkage

In het appartement boven is een lek aan het bad vastgesteld. Daardoor is het plafond in de badkamer van mijn appartement beschadigd. Plafond te herstellen. 1 m²

Houten trap plaatsen

Onze voorkeur gaat uit naar rubberwood, onbehandeld . We opteren voor een rechte gesloten Z trap, onderkant niet zichtbaar. De handgreep verwerken we zelf in de nog af te werken muur . Hoogte vloeren 333,5 trapgat 271 X 90 cm breedte trap 90 cm . Kader van renovatie.

Houten trapspijlen plaatsen

In onze woonst (2 verdiepen) is een gerenoveerde authentieke trap aanwezig met houten balustrade. Er ontbreken echter trapspijlen. Wij zouden deze zo willen laten plaatsen dat de trap mooi blijft maar ook veilig is voor kleine kinderen (dat zij niet onder de ballustrade naar beneden kunnen vallen).

Trap bekleden met tapijt

Eerst moet de muur worden bijgewerkt (waar we de plinten hebben afgekapt moet het herbezet worden). De trap bestaat uit 15 treden, 4 rechte en 11 draaitreden. De trap is betegeld en het tapijt kan hier rechtstreeks op gekleefd worden. De lijm is voorzien.

Plaatsen binnendeuren

ik wil 7 binnendeuren laten plaatsen

Houten trap herstellen

Ik heb een houten trap (bouwjaar 1984) waarvan de bovenste trede aan een zijde verzakt is. Ik zou willen dat dit weer rechtgezet wordt en dat de trap gefixeerd wordt aan de muur of de vloer waar hij uitkomt. Er is ook een trede op een ander deel van de trap (naar een andere verdieping) die veel kraakt. Ik zou graag zien dat daar ook iets aan gedaan wordt.

Herstellen beglaasde houten voordeur

Vorige zondag werd aan onze voordeur een poging tot inbraak vastgesteld. Dit betreft een beglaasde houten deur. Het slot werd niet geopend, maar het houten kader en het houten deurblad werd op twee plaatsen verwrongen. Daarnaast hebben we ook opgemerkt dat een krak in het glas te zien is (glasblad ongeveer 67x183cm).

Bureaublad op maat maken

Graag wilde ik een bureaublad over de hele breedte van de muur. Deze is 4 meter breed. De diepte zou 1m moeten zijn. Van de dikte heb ik geen idee. Het moet toch een gewicht van minstens 2 pc's met schermen en versterker + boxen kunnen dragen. Voorkeur hout , gelamineerd.