Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
bouwen van een garage met sandwichpanelen, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, carport met berging plaatsen op bestaande klinkers, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, dressing met gesloten kasten maken, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen, drie dakramen te vervangen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Dressing met gesloten kasten maken

Ik ben aan het uitkijken om een dressing (eventueel met opklapbed) met (voornamelijk) gesloten kasten in te richten in een kamer in mijn appartement op de 7de verdieping. Kasten met uittrekbare hangrekken, verplaatsbare/moduleerbare boorden, eventueel verlichting bij openen kasten, spiegel, uitschuifbaar blad voor het vouwen van kleding, eventueel uitklapstrijkplank . Bestaande stopcontacten misschien vervangen door geaarde stopcontacten. (uitvoeringsdatum nog niet echt gekend..... ) Achterwand hoeft niet, indien niet nodig. Deuren: schuifdeuren of draaideuren naargelang optimale toepassing en prijs. Materiaal? Uitzicht modern of modern klassiek. (kamer: 2 muren +- 3. 72 L en H 2. 72 m waarvan 1 muur met deur 2. 08 m H en 90 cm B (19 cm va

Plaatsen blokhut modern

Graag willen we onze blokhut Modern 505-295 laten plaatsen door Makro. Tevens moet er nog een betonnen vloerplaat worden voorzien. Wij ontvingen graag een offerte voor de plaatsing incl. de dakgoten, impregnatie en vloerplaat.

Trap kelder vervangen door een houten trap

Ik wil de keldertrap (nu arduin) laten verwijderen en er een mooie, comfortabele houten trap voor in de plaats.

Zandstalen keldergewelven plus houten balken

In onze kelder zijn de gemetselde gewelven en de muren plus alle historische houten balken allemaal beschilderd. Die verf moet eraf. Hierna moet men deze muren, het plafond en enkele houten balken zandstralen. Afmetingen kelder zijn 14 x 7 meter met een hoogte van een kleine 3 meter.

Houten carport bouwen

Wij willen aan onze woning een houten carport bouwen, waarvan het dak dienst doet als terras. Daarnaast willen we onder de carport ook een inkomvolume maken voor onze woning (geen beschermd volume) dat we ook graag in houtskelet zouden optrekken. Deze werken zouden we samen willen laten uitvoeren.

Inkomdeur appartement herstellen

Wij zijn syndicus van een appartementsgebouw in Gent. Het slot van de gemeenschappelijke inkomdeur is kapot waardoor iedereen zomaar binnen kan in het gebouw. Graag dringende herstel van de inkomdeur.

Eenvoudige trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Graag een budgetvriendelijke basistrap plaatsen. Rechtsomdraai beneden en rechtsomdraai boven, gelijkvloers naar 1e verdiep. Afmetingen trapgat: 2,25 m op 80 cm trapuitval: 2,9 m hoogte: 3 m. Voorkeur hout.

Herstelling binnendeur

In ons appartement te Gent is er een schilderdeur waar een deuk in zit door de vorige eigenaars. Graag zou ik het deurblad willen laten vervangen door een nieuwe schilderdeur. Niet een volledige deur.

Metalen buitentrap plaatsen

Ter vervanging houten rechte trap met 5 à 6 treden. Graag ook armleuning aan 1 kant.

Luchtgommen van trappen

Ik wil graag mijn 2 trappen laten luchtgommen, samen hebben ze een 30 tal treden. Beide trappen hebben elk 2 bochten van 90 graden.

Afkitten nieuwe ramen

Opkitten buitenkant van 6 nieuw geplaatste ramen met elastische silicone.

Metalen trap en afsluiting dakterras plaatsen

Ik zoek een specialist om een metalen buitentrap te plaatsen die het terras op de eerste verdieping met de tuin op het gelijkvloers kan verbinden. Hiernaast wil ik ook in hetzelfde metaal een afsluiting voor het dakterras van 2.6 x 2.6 m laten maken.

Reparatie houten voordeur

Deurlijst houten voordeur (met 3-puntsluiting) is beschadigd na inbraakpoging met koevoet en dient vervangen te worden. Deur is nog intact en kan gerecupereerd worden.

Nieuw raamkozijn plaatsen

Ons huidige houten raam in de woonkamer is aan vervanging toe. We zoeken een stielman met ervaring in ramen om samen te kijken naar een oplossing.

Herstellen pvc ramen

Pvc ramen laten tocht binnen. Kunnen bestaande ramen tochtvrij gemaakt worden. Enkele ramen zijn versleten, anderen dan weer niet. In totaal 10 ramen.

Schuifraam herstellen

Na openen schuifraam krijgen we deze amper dicht en valt het bijna altijd in kiepstand. Volgend ons is er iets mis met het mechanisme. Eventueel kan het ook zijn dat men iets meer moet vervangen.

Houten, rechte trap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe trap laten plaatsen. Ik wens graag een houten, rechte trap.

Raam verwijderen voor verhuis en terug plaatsen

Raam verwijderen voor verhuis en terugplaatsen, op tweede verdiep.

Fietskast maken

Ik ben op zoek naar een fietskast voor in ons appartement. Een hoge kast waar de fiets in kan ophangen horizontaal en een aantal compartimenten in de kast waar ik mijn schoenen en kledij in kan plaatsen.

Harmonicaraam in PVC of aluminium plaatsen

PVC of aluminium harmonicaraam plaatsen 2,34 m X 2,15. Inclusief afbraak van het huidige raam.

Diverse werken in schrijnwerkerij

3 zaken: 1. Schuifdeur plaatsen waar nu normale deur zit 2. Normale deur plaatsen waar nu schuifdeur zit (deuren kunnen niet omgewisseld worden) 3. Vorige eigenaars hebben zelf een ingebouwde kast gemaakt. Deze moet verwijderd en gedeeltelijk opnieuw gemaakt (bovenstuk vast (geen deur) daaronder 2 deuren waarachter wasmachine/droogkast geplaatst kan worden (dus geen fijne indeling nodig) 4. Eventueel het vervangen van een valdeur bovenop de boventrap, daar ligt nu een triplex plaat) 5. Eventueel een vloeroplossing voor de badkamer

Nieuwe houten voordeur plaatsen

Nieuw houten voordeur plaatsen. Wij kunnen nog een beetje spelen met de maat (aangezien we nog steeds aan het renoveren zijn) en kunnen hiervoor dus standaardmaten hanteren. Wij hebben ook reeds nieuwe ramen laten steken, maar zouden dus ook graag een nieuwe voordeur laten plaatsen .

Achterzetramen plaatsen

Ik ben op zoek naar een groot achter zet raam. Ca 1. 75 m breed en ca 2,40 m hoog. Mag eventueel in 2 panelen welke zijn de mogelijkheden (gewoon of isolerend of beveiligend glas, of zelfs plexi ? ) Kunnen bv de huidige stores tussen het originele en het achter zet raam komen ?

Houten klemmende poort herstellen

Wij zijn eveneens op zoek naar een vakman die een grote houten poort terug pas kan zetten zodat de deuren terug open kunnen. Door de jaren heen zijn de poortdeuren een beetje verzakt waardoor ze zodanig klemmen dat 1 kant een beetje open kan en de andere helemaal niet meer.

Plaatsen multiplex trap

Plaatsen van multiplex trap van eerste naar tweede verdieping. Multiplex om te kunnen schilderen achteraf. Plaatsing zo snel mogelijk (momenteel in ruwbouwfase-waterdicht).