Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of directe omgeving.

782 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, houten rustieke plafond maken voor keuken en living, toog en kast op maat maken, twee trappen plaatsen, plaatsen van houten draaitrrap, nieuwe inox trappen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Raam maken in dak

Raam maken van 2.19 meter breed x 1.20m in hellend dak.

Voordeur herstellen

Ik zoek naar iemand die onze oude voordeur kan verstevigen en herstellen. Het is belangrijk voor ons om de oude deur te hergebruiken aangezien dit noodzakelijk is om het karakter van onze voorgevel te bewaren.

Trap zandstralen

Zandstralen van de trap. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. Ongeveer 15 treden met een leuning staat tegen de muur.

Herstellen van dubbel glas in studio

Herstellen van een gebarsten raam in een studio. Het raam is (met pvc kozijn) ongeveer 93 x 83 cm. Het kozijn is links,rechts en boven 6 cm, onderaan 8,5 cm. Het betreft een raam bestaande uit 2 delen boven elkaar, het onderste deel is het gebroken stuk.

Ramen en deur vervangen

Ik wil een ingangsdeur en vijf ramen vervangen: een grote op de gelijkvloerse verdieping, twee op de eerste verdieping en twee kleine op de dak. Graag wil ik de prijs van de optionele dubbele of trippele beglazing met raamkozijnen eens bekijken. Contact per mail.

Schuifraam herstellen

De metalen rail van ons houten schuifraam is kromgetrokken waardoor ons raam vastzit. Het raam lijkt ook scheef te zitten op de rail. Graag willen we deze rail laten herstellen.

Betontrap plaatsen

Betontrap met onderaan kwartdraai: totale hoogte 290 cm, breedte 90 cm, waarbij onderaan eindigend met kwart draai, 15 treden (incl draai), dit in renovatie gelijkvloers. Zou zo snel mogelijk dienen te gebeuren. Trap zal bekleed worden met gietvloer.

Installeren metalen trap in kelder

Wij willen graag onze houten keldertrap vervangen door een metalen exemplaar. Gegevens: +/-186 cm hoogteverschil - 10 trappen +/- 75 cm B Opdracht is inclusief aanmaak trap met leuning, plaatsing én afbraak huidige houten trap. Kunnen we daarvoor een afspraak maken in functie van een offerte.

Deur herstellen / nieuwe deuren

Ik wil graag een herstelling/nieuwe deuren voor ons appartement. De oorspronkelijke deuren bij het nieuwbouw project wegen enorm zwaar en wellicht kunnen de scharnieren waarop de deuren leunen het gewicht niet langer aan. De deuren slepen tegen de grond, één deur is reeds van zijn scharnieren. We gaan het appartement laten schilderen deze zomer, dus liefst zo snel mogelijk een herstelling.

Opbergkasten in traphal en onder trap

Ik wil graag in de traphal een opbergruimte laten maken. Onder de trap lijkt me geen probleem, buiten dat de vorm een beetje anders is dan standaard afmetingen. Voor de traphal hoor ik graag wat de mogelijkheden zijn, het moet nog bereikbaar blijven, het moet wat gewicht kunnen dragen en het moet moet deurtjes zijn (of toch afgesloten kunnen worden)

Herstellen pvc ramen

Bij het verhuizen zijn 2 pvc ramen in kipstand geforceerd geraakt en geraken niet meer open.

Schrijnwerker nodig

Vier binnen deuren vervangen leveren en plaatsen. Het zijn standaarddeuren.

Constructie buiten met steunpilaren nodig

Voor een nieuw project heb ik een houten constructie nodig van 4 pilaren, maar een kruis als steun op de bodem, zij moeten een bol van 400 kg kunnen dragen (3m diameter). Het moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De bol moet een meter boven de grond hangen en moet worden bevestigd aan 4 ijzeren kabels. Deze constructie is nodig tegen 28 april.

Buitentrap met armleuning plaatsen inox of metaal

Ik ben op zoek naar een buitentrap voor ons huis in Gent. Zoals je kunt zien op bijgevoegde foto hebben wij een koer. Van daaruit kunnen wij een trap nemen om naar ons terras te gaan. Voorheen zat hier een erg steile trap/ladder aan vast. Vandaar dat we nu een stuk uit ons terras willen snijden om een normale trap te kunnen zetten. Een draaitrap zou niet mogelijk zijn aangezien onze koer niet breed is. Wij zouden zo min mogelijk plaats van ons terras willen verliezen. Daarom verkiezen we om de trap niet te breed te maken. De hoogte van het terras is 280 cm. Wij vinden een buitentrap in inox mooi. Wij zouden graag een budgetvriendelijke trap zetten en zouden dit normaal zelf plaatsen. Bovenaan zouden we ook balustrades nodig hebben (in vervanging van houten deur)

Plaatsen van metalen tuinhuis of blokhut Rimini

Ik ben nog aan het twijfelen tussen het metalen tuinhuis of de blokhut Rimini.Plaatsen van Metalen tuinhuis 1010 GEYZ 303 x 298 x 202 Graag had ik hiervoor ook de prijs geweten.

Herstellen voordeur

Mijn houten voordeur sleept over de grond. Vuil al van onder gehaald. Graag zou ik dit door iemand willen laten herstellen.

Herstellen poort in aluminium

Herstellen aluminium poort buitenterras wegens aanrijding bestelwagen.

Herstelling vlekken parket

Er is een kleine brandplek op het parket, en vlekken die ik niet wegkrijg.

Deur herstellen

Mijn deur (binnendeur van appartement) is onlangs beschadigd geweest. De klink aan de binnenkant is uit de deur gesleurd, en er is een beetje verfschade.

Herstellen garagepoort

Onze garagepoort is elektrisch, en de syndicus hebben 2x geforceerd de garagepoort te openen, zonder eninge toestemming van ons. Als gevolg gaat de poort niet gemakkelijk openen en dicht. Dus we zouden graag onze garagepoort herstellen.

Zandstralen en vernisklaar maken van houten trap

Zandstralen en vernisklaar maken van oude houten trap. Ongeveer 35 treden met een armleuning aan een zijde.

Houten balk maken

Ik zou een soort (holle) houten balk willen laten maken . Qua houtsoort is de enige vereiste dat de voorkant in berk multiplex is en dat er geen (te grote) zichtbare nagels, schroeven,... zijn. Hele fijne nageltjes kunnen eventueel wel. De overige zijden maken niet zoveel uit aangezien die geschilderd worden. Qua afmetingen heb ik de voorkeursafmetingen op de schets aangegeven maar op de korte zijden kan wat afgeweken worden als dit beter uitkomt met het materiaal.

Voorzetramen plaatsen

Ik ben op zoek naar voorzetramen voor 4 ramen in hout die nu al recente dubbele beglazing hebben. Bedoeling is het geluid aan de straatkant verder te beperken. 2 ramen zijn ca 1,50 m x 1,00 m. 2 ramen zijn circa 1,00 m x 1,00 .

Voordeur vervangen

Enerzijds zou ik een offerte willen voor het installeren van een zo geluidsdichte en volledig tocht dichte voordeur aan mijn appartement (de deur die uitgeeft op de gang dus). Daar zit nu een dikke schilderdeur, die zowel qua geluid als tocht het wensen overlaat. Daarnaast moet een tegel in de gang eruit worden gehaald en wat lager teruggestoken worden, omdat hij de deur nu belemmerd bij het openen. Tenslotte wil ik ook een dakuitgang laten steken voor mijn dampkap. De dampkap zit klaar, vlakbij een muur naast het dak. Mogelijks willen andere buren dit laatste ook, maar dat hangt af van de prijs.

Terrasdeur herstellen

De terrasdeur (hout) sluit niet meer goed, ik wil deze herstellen.