Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of directe omgeving.

846 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, betonnen trappen storten, vervangen ramen en kozijnen in gehele huis, houten trappen plaatsen, carport aluminium, twee betontrappen storten, dakkapellen renoveren en ramen vervangen, tuinhuis opbouwen en jacuzzi plaatsen, trapbekleding in hout plaatsen, betontrap storten met kwartdraai, betontrap storten in nieuwbouwwoning, tuinhuis bouwen, betontrap plaatsen over 4 verdiepingen, trapgat maken en opening aanpassen, houten trap plaatsen en opening maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Metalen buitentrap met leuning plaatsen

We zouden een buitentrap willen die de voordeur zijdelings benaderd. De trap zou een hoogte van 1 m 45 moeten hebben en er zou een platform bovenaan moeten zijn van 1 m 20 lang. Graag een metalen trap van zwartgelakt zijkanten met ofwel metalen treden ofwel houten treden en inclusief 1 leuning aan 1 zijde.

Eenvoudige houten trap naar kelder

Nieuwbouwwoning: Een eenvoudige trap naar kelder plaatsen. Graag een houten trap zonder leuning. Met een bordes bovenaan en vervolgens een eenvoudige steektrap.

Kleerkast Interlubke demonteren en monteren

Ik beschik over 2 hoge Interlubke kleerkasten van 2,43 H maar geen schema om ze te demonteren. Omwille van verhuis naar 'n kleiner huis waar plafond slechts 2,45 cm hoog is.... Kunt u me helpen met een schema of om te demonteren (Gentbrugge ) en monteren in Melle ?

Houten ramen herstellen

Ik wil de houten ramen van mijn huis laten herstellen.

Nieuwe keldertrap plaatsen

Er was een houten trap naar onze kelder, maar die was door het vocht gerot en daar zakten we dus door. Ondertussen hebben we extra ventilatie gestoken, en de muren worden nog geschilderd met een aangepast vochtwerend product, maar nu zouden we dus ook graag een nieuwe trap in onze kelder willen. Gezien het feit dat de kelder vermoedelijk nog steeds licht vochtig zal blijven, wellicht best geen houten trap? We zijn benieuwd naar de mogelijkheden! Liefst een stevige trap die nog zoveel mogelijk ruimte in de kelder vrij laat. Materiaal dus nog te bespreken met vakman, staal, inox of zelfs beton.

Blokhut Rimini plaatsen

Blokhut Rimini 2 260x260, met vloer Rimini en goot Padua. Deze is al geleverd dus zo snel mogelijk uit te voeren.

Keukenkast monteren

Ik heb een keukenkast gekocht in de lengte van 280 cm. Graag zou ik die willen laten monteren.

Raam maken in dak

Raam maken van 2.19 meter breed x 1.20m in hellend dak.

Voordeur herstellen

Ik zoek naar iemand die onze oude voordeur kan verstevigen en herstellen. Het is belangrijk voor ons om de oude deur te hergebruiken aangezien dit noodzakelijk is om het karakter van onze voorgevel te bewaren.

Trap zandstralen

Zandstralen van de trap. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. Ongeveer 15 treden met een leuning staat tegen de muur.

Herstellen van dubbel glas in studio

Herstellen van een gebarsten raam in een studio. Het raam is (met pvc kozijn) ongeveer 93 x 83 cm. Het kozijn is links,rechts en boven 6 cm, onderaan 8,5 cm. Het betreft een raam bestaande uit 2 delen boven elkaar, het onderste deel is het gebroken stuk.

Ramen en deur vervangen

Ik wil een ingangsdeur en vijf ramen vervangen: een grote op de gelijkvloerse verdieping, twee op de eerste verdieping en twee kleine op de dak. Graag wil ik de prijs van de optionele dubbele of trippele beglazing met raamkozijnen eens bekijken. Contact per mail.

Schuifraam herstellen

De metalen rail van ons houten schuifraam is kromgetrokken waardoor ons raam vastzit. Het raam lijkt ook scheef te zitten op de rail. Graag willen we deze rail laten herstellen.

Betontrap plaatsen

Betontrap met onderaan kwartdraai: totale hoogte 290 cm, breedte 90 cm, waarbij onderaan eindigend met kwart draai, 15 treden (incl draai), dit in renovatie gelijkvloers. Zou zo snel mogelijk dienen te gebeuren. Trap zal bekleed worden met gietvloer.

Installeren metalen trap in kelder

Wij willen graag onze houten keldertrap vervangen door een metalen exemplaar. Gegevens: +/-186 cm hoogteverschil - 10 trappen +/- 75 cm B Opdracht is inclusief aanmaak trap met leuning, plaatsing én afbraak huidige houten trap. Kunnen we daarvoor een afspraak maken in functie van een offerte.

Deur herstellen / nieuwe deuren

Ik wil graag een herstelling/nieuwe deuren voor ons appartement. De oorspronkelijke deuren bij het nieuwbouw project wegen enorm zwaar en wellicht kunnen de scharnieren waarop de deuren leunen het gewicht niet langer aan. De deuren slepen tegen de grond, één deur is reeds van zijn scharnieren. We gaan het appartement laten schilderen deze zomer, dus liefst zo snel mogelijk een herstelling.

Opbergkasten in traphal en onder trap

Ik wil graag in de traphal een opbergruimte laten maken. Onder de trap lijkt me geen probleem, buiten dat de vorm een beetje anders is dan standaard afmetingen. Voor de traphal hoor ik graag wat de mogelijkheden zijn, het moet nog bereikbaar blijven, het moet wat gewicht kunnen dragen en het moet moet deurtjes zijn (of toch afgesloten kunnen worden)

Herstellen pvc ramen

Bij het verhuizen zijn 2 pvc ramen in kipstand geforceerd geraakt en geraken niet meer open.

Schrijnwerker nodig

Vier binnen deuren vervangen leveren en plaatsen. Het zijn standaarddeuren.

Constructie buiten met steunpilaren nodig

Voor een nieuw project heb ik een houten constructie nodig van 4 pilaren, maar een kruis als steun op de bodem, zij moeten een bol van 400 kg kunnen dragen (3m diameter). Het moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De bol moet een meter boven de grond hangen en moet worden bevestigd aan 4 ijzeren kabels. Deze constructie is nodig tegen 28 april.

Buitentrap met armleuning plaatsen inox of metaal

Ik ben op zoek naar een buitentrap voor ons huis in Gent. Zoals je kunt zien op bijgevoegde foto hebben wij een koer. Van daaruit kunnen wij een trap nemen om naar ons terras te gaan. Voorheen zat hier een erg steile trap/ladder aan vast. Vandaar dat we nu een stuk uit ons terras willen snijden om een normale trap te kunnen zetten. Een draaitrap zou niet mogelijk zijn aangezien onze koer niet breed is. Wij zouden zo min mogelijk plaats van ons terras willen verliezen. Daarom verkiezen we om de trap niet te breed te maken. De hoogte van het terras is 280 cm. Wij vinden een buitentrap in inox mooi. Wij zouden graag een budgetvriendelijke trap zetten en zouden dit normaal zelf plaatsen. Bovenaan zouden we ook balustrades nodig hebben (in vervanging van houten deur)

Plaatsen van metalen tuinhuis of blokhut Rimini

Ik ben nog aan het twijfelen tussen het metalen tuinhuis of de blokhut Rimini.Plaatsen van Metalen tuinhuis 1010 GEYZ 303 x 298 x 202 Graag had ik hiervoor ook de prijs geweten.

Herstellen voordeur

Mijn houten voordeur sleept over de grond. Vuil al van onder gehaald. Graag zou ik dit door iemand willen laten herstellen.

Herstellen poort in aluminium

Herstellen aluminium poort buitenterras wegens aanrijding bestelwagen.

Herstelling vlekken parket

Er is een kleine brandplek op het parket, en vlekken die ik niet wegkrijg.