Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of directe omgeving.

738 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, verbouwen zolder tot masterbedroom, plaatser binnendeuren en keukens, maatwerk in woning, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen, hoeve poorten en deuren vervangen, dakramen plaatsen, buitentrap met terras plaatsen, vernieuwen van ramen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Op maat maken meubels

Graag hadden wij vernomen als u interesse had om enkele meubels te maken voor ons bureau (kasten en tafels). Indien wel hadden we graag een offerte ontvangen voor de meubels zoals de tekening in bijlage. Het betreft - 2 x 2 kasten - 2 x 4 bureau's

Raam verwijderen voor verhuis

Ik zou graag een zetel verhuizen maar onze voordeur is slechts 66 cm breed. Wij vroegen ons af hoeveel het zou kosten om ons raam te laten uitnemen en terug te zetten.

Blokhut Meribel plaatsen

Graag wil ik mijn blokhut Meribel 336x230cm laten plaatsen. Betonvloer is reeds aanwezig.

Nieuwe trap plaatsen

Ik heb een uitdaging inzake een nieuwe trap in onze woning

Stralen van trappen

Stralen van trappen op twee werven in Gent nassaustraat: (2 verdiepingen) trap 1= 21 treden, trap 2= 18 treden, telkens met trapleuning aan 1 kant + 1 balustrade ( l=0,87 x H= 0,97 breedte trappen 0,72 kattenberg: (3 verdiepingen ) trap 1= 19 treden + overloop ( 1,56 x 0,89 ) trap 2 = 16 treden + overloop ( idem ) trap 3= 16 treden + overloop ( idem ) trapleuning aan 1 kant. Breedte trap 0,80 de trappen zijn in zacht hout.

Appartementsvoordeur vervangen

Ik zou graag een appartementsvoordeur laten vervangen. Ik wil graag een brandwerende deur met veiligheidsbeslag. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen. De afmetingen van de deur zijn: H 201,5 X B 81 cm. Het kassement is 23 cm diep.

Geluidswerende voorzet ramen plaatsen

We hebben nieuwe houten ramen maar wonen aan een drukke baan en hebben nog steeds geluidshinder. We willen dit oplossen door voorzetramen te plaatsen. Het gaat over 5 ramen en een erker van 3 ramen. We zoeken iemand met kennis van zaken die ons kan helpen om de beste oplossing te zoeken.

Vaste trap naar zolder en trapgat maken

Vaste trap naar zolder plaatsen. Nieuw trapgat maken en bestaande trapgat dichten.

Allerlei kleine schrijnwerkklussen uitvoeren

Ik wil een 3tal klussen laten uitvoeren: een borstleuning op een bel etage op maat in hout maken en plaatsen, een laminaatvloertje 4 m² leggen en een inbouwkast met planken onder schuin dak in mdf laten maken.

Metalen trap plaatsen

Voor een mezzanine zolder zouden we een witgelakte metalen trap,uit 1 stuk(geen aparte treden) laten maken. Graag advies rond een Z trap.

Beurswanden maken

Opmaak 3 beurswanden Witte zelf-staande lichte wanden van 2 op 2. (7 stuks) met optie op meer voor volgende beurzen. Plaatsing wanden kunnen we zelf. !! Deadline: 7 februari

Laswerk aan metalen trap

Zoek iemand met een klein handlasapparaatje om in een gebouw te Gent een 10 tal spijltjes van de trap weer vast te lassen. Eenvoudige las, ronde spijlen diameter 12 mm op plat ijzer van 40 X 4 mm. Daarna wat bijschilderen met zwarte verf. In centrum Gent.

Bouw tuinhuis

Ik zoek aannemers om een tuinhuis te plaatsen. De plannen vind je in bijlage. Uitvoeren van het totaalconcept (zonder poort / deur) is mogelijk of individuele opdrachten: - Gieten van de bodemplaat - Gepolierd beton dat zal dienen als binnenvloer - Metsen van binnen/buiten muren - Plaatsen van plat dak (metalen golfplaten zijn OK, nadien komen er zonnepanelen op) + dakgoot en afvoer Qua bouwstructuur kan het plan nog aangepast worden (bv. Een enkele muur ipv dubbele muur met spouw + schilderen, volledig houtskelet + afwerking in hout, metaalskelet, etc.. ) Ik sta open voor andere voorstellen qua totaalconcept. Binnenkort ga ik de bouwaanvraag indienen bij Stad Gent.

Herstelling houten chambrant deur

Prijsofferte: Herstelling houten voordeur na inbraakpoging, is enkel de zijkanten die gescheurd zijn. Gescheurde chambrant.

Schuifdeur met slot plaatsen

Onze achterdeur is een schuifdeur type veranda die enkel van binnen kan geopend en gesloten worden. Wij willen deze echter graag van buiten kunnen openen en op slot doen, gezien we meestal via onze tuin binnenkomen. Volgens de slotenmaker kan er geen slot op geplaatst worden (meer raam dan deur... ) en moeten we dus de deur vervangen. Hoeveel zou dit kosten? Raam in pvc.

Kasten op maat

Ik zou graag een offerte willen voor het maken van een compacte elektriciteitskast, waar ook de gasmeter in moet. Hoogte +- 2m , breedte standaard. Ook graag een offerte voor een kast voor mijn boiler die in de badkamer staat en daaronder de zichtbare buizen(=vochtbestendig materiaal.

Kipraam herstellen

Klink kipraam is afgebroken

Maatkasten en binnendeuren plaatsen

Na nog enkele verbouwingen zouden 2 kamers moeten voorzien worden van maatkasten en een 6-tal nieuwe binnendeuren.

Plaatsen binnendeuren

Plaatsen van 4 binnen deuren(materiaal aanwezig)enkel uitvoering.

8 deuren in traphal appartementsgebouw

In het appartementsgebouw zijn in de koker voor de nutsvoorzieningen 8 gaten gemaakt om de leiding van de chauffage te kunnen leggen. De gaten van 1,5 & 1 m dienen gedicht te worden met een houten deur.

Aanleggen niet-dragend dakterras

Betreft een voorlopig terras op een niet-dragend dak, zonder geen zij-steunmuren. Het achterstuk is indertijd tss 2 huizen gebouwd zonder zijmuren gezet. Probleem misschien ..? Maar nu wil ik wel kunnen genieten van een dakterras dat toch een aantal jaar meegaat. Graag een houten dakterras in lichte houtstructuur, liefst met een simpele balustrade dat allemaal weggenomen kan worden, voor later. Daarnaast heb ik ook een oude vintage teak kast waarvan 1 deur e.d. aan ontbreekt. Graag zie ik deze hersteld worden door iemand met passie voor schrijnwerkerij.

Nieuwe trap zetten

Graag willen wij een trap in metaal of hout laten zetten

Schrijnwerker voor trapleuning

In ons kantoor staat een trap zonder trapleuning. Wij zijn op zoek naar een schrijnwerker die hier op korte termijn een trapleuning aan kan zetten.

Herstellen Verandadeur

Ik schrijf in naam van een Turkse buur die niet in staat is Nederlands te schrijven. De aluminium schuifdeur van zijn veranda gaat heel slecht open en dicht. Nieuwe wieltjes zullen moeten worden geplaatst. Graag een prijs.

Nieuwe trap en trapopening naar zolder

Wij zouden graag ons zoldervalluik willen vervangen door een nieuwe trap. De trapopening in de zolderverdieping (betonnen gewelven) zal hierbij tevens verbreed moeten worden. Er is voldoende plaats voor een houten of metalen kwartdraaitrap van ongeveer 15 treden.