Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Bureaublad op maat maken

Graag wilde ik een bureaublad over de hele breedte van de muur. Deze is 4 meter breed. De diepte zou 1m moeten zijn. Van de dikte heb ik geen idee. Het moet toch een gewicht van minstens 2 pc's met schermen en versterker + boxen kunnen dragen. Voorkeur hout , gelamineerd.

Houten trappen plaatsen

2 binnentrappen. 1 met 3 kwartslagen en 1 met 2 kwartslagen. Houten binnentrappen plaatsen in kader van renovatie.

Plaatsen van branddeuren

Er moeten een 3 tal branddeuren geplaatst worden. En de resterende 16-17 deuren moeten gecontroleerd worden of ze juist zijn geplaatst. En er moet een attest conforme plaatsing t.o.v plaatsingsvoorschriften van de brandwerende deuren gegeven worden.

Vervangen van oude voordeur en oude ramen

Wij willen in onze woning de ramen op het gelijkvloers en de voordeur vervangen. Deze ramen en voordeur zijn nog met enkelglas. Wij zouden echter graag het karakter van de woning behouden en indien mogelijk de ramen/deur (deels) behouden of laten kopiëren. Ramen: 2.40 x 1.20 m Voordeur: 3.43 x 1.54 m

Draai kiepraam herstellen + trapleuning vast zetten

Ik heb een probleem met een draai-kiepraam. Als ik het raam open, dan bevindt het raam zich altijd in kantelpositie. Dus ook als ik het laat opendraaien. Als ik het raam sluit, dan merk ik ook dat het raam niet vastgrijpt bovenaan. In bijlage enkele foto’s. Verder heb ik een houten trapleuning die een beetje loszit. Deze zou terug vastgezet moeten worden

Dubbelglas plaatsen

Graag willen wij de bestaande aluminium ramen renoveren. Dubbel glas steken plus sluiting met buitengevel renoveren. Kortom komt het neer op: - plaats van dubbel glas raam in bestaand aluminium kaderwerk - het verbeteren van de aansluiting met de buitengevel zodanig dat de tocht en warmteverlies minimaal is We zijn dus niet op zoek naar een totaal nieuw kaderwerk, maar naar een renovatie van bestaande situatie

Ramen en deur in pvc vervangen

Vervangen van 11 ramen door nieuwe ramen met dubbel glas en twee deuren. Chassis en glas. Nu is het houtwerk met enkel glas. Ramen in PVC en dubbel glas.

Maken zoldergat in houten structuur en installatie vlizotrap

Betreft kleine zolderruimte die momenteel niet toegangelijk is via onderliggende verdieping. Er is momenteel geen info bekend over draagsterkte van de zoldervloer, maar deze bestaat uit hout. Reden voor werken: bij-isolatie zolder en gebruik als bergruimte.

Deuren vervangen

Ik zou graag 2 deuren die asbest bevatten laten uitbreken om nieuwe deuren te plaatsen. Het gaat hier om 2 appartementsdeuren in hetzelfde appartementsgebouw in het centrum van Gent. De huidige afmetingen van de deuren zijn: - 81cm breed x 204cm lang x 4cm dik (bijgevoegd foto's van een van de deuren)

Aluminium ramen herstellen

In het kantoorpand dat ik verhuur is er een terrasdeur waar een stuk zou moeten vervangen worden + nazicht alle ramen (eventueel afstellen) om goed te openen en te sluiten. Misschien ook hier en daar een klink te vervangen. Ik zoek iemand om deze allemaal na te kijken en te herstellen. Het gaat om een 10-tal ramen en 1 terrasdeur.