Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of directe omgeving.

931 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vernieuwen van chassis, betontrappen plaatsen en afwerken met glas, inbouwkasten maken in slaapkamers, gepolierde betontrap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder, halkast en vouwdeuren op maat, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, prefab betontrap plaatsen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in een nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Zwevende trap plaatsen in woonkamer

Wij hebben een huis gekocht. Hierin nog een wenteltrap vanuit de living naar de eerste verdieping. De plaatsing zou pas voor januari zijn, maar we zouden nu al een offerte nodig hebben voor de lening. Onze voorkeur gaat voorlopig uit naar een zwevende trap, maar staan open voor advies van uw experten. Is het mogelijk dat iemand van jullie eens ter plekke komt om dit te bekijken?

Houten trappen plaatsen

Plaatsen van 2 trappen dit is voor een totaal renovatie. Van 1 tem 17 treden en 18 tem 33 treden. Houten trappen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, en van eerste verdieping naar tweede verdieping. Trappen met een zijde tegen de muur.

Vaste trap van living naar eerste verdieping plaatsen

Een wenteltrap zou moeten vervangen worden door een vaste trap. Van de living naar de eerste verdieping. Houten of metalen trap

Betontrap storten

Keldertrap die onderaan kwartje draait: 3 tredens in draai + 10 rechte tredens. Afmetingen: breedte trap: 1 m lengte draaistuk: 1 x 1 m lengte recht stuk: 2 m hoogte trede: 18. 57 cm diepte rechte trede: 20 cm totale hoogte trap: 2. 6 m . Trap in nieuwbouw. Plannen kunnen op voorhand doorgestuurd worden.

Metalen trap plaatsen

Metalen trap plaatsen: Hoogte trap 244 cm of een trede minder. Standaard breedte. Kleur zwart. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Trapbekleding tapijt

Traploper effect op houten trap. Tapijt op de trap maar niet over de volledige breedte Hout / Laminaat op plaatsen. Dit is een trap met een kwart draai , graag met tapijt bekleden.

Bureaublad maken

Wil graag een bureaublad laten maken in hout, eventueel fineer! Met bijpassende boorden om te bevestigen aan de muur.

Harmonicadeur in aluminium plaatsen

Harmonicadeur in aluminium plaatsen :5m x2m8 aan de voorkant.

Prefab betontrap plaatsen

Voor ons te verbouwen huis zoeken we een vakman voor het plaatsen van een betonnentrap. Wij hebben in totaal 2 trappen met een draai van 180° nodig. De ruimte moet nog volledig verbouwd worden, dus er is plaats. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Herstelling of vervangen van deur en deurlijst

Na een inbraak werd de deurlijst van de ingang van het appartement beschadigd. Graag hadden we deze vervangen/laten herstellen.

Metalen trap plaatsen

Trap in industriële look (metaal look, zwart) voor een halve verdieping. (van inkomhal herenwoning naar sous-sol verdieping). Nu zit er een houten trap met 5 treden. Metalen trap.

Oevertrap te plaatsen

Trap te plaatsen met 17 roostertreden en 1 leuning in hout afdalend naar de Leie. Deze zou moeten komen ter hoogte van het tuintje, maar zonder steiger beneden, enkel een trap. Vergunning is binnen, uitvoering mag gelijk starten.

Draai kipramen herstellen

Wij hebben een draai/kiepraam van het merk Sobinco. De ruit is opengedraaid maar staat tegelijk ook in de kiepstand. Ik krijg deze niet meer dicht, ik denk dat het mechanisme stuk is. Het is een raam met dubbel glas waarvan de buitenste laag gebarsten is dus dit zo ook hersteld moeten worden. Dubbel glas is ook gebarsten.

Houten trapje plaatsen

Een kleine trap van 2/3 treden. Balustrade moet ook voorzien worden. Balustrade moet in metaal of aluminium.

Herstellen van klemmende voordeur

Al geruime tijd klemt onze zware houten voordeur. Graag zouden we deze willen laten herstellen, zodat hij weer eenvoudig open en dicht gaat.

Betontrap storten

Graag zou ik een trap plaatsen van -1 tot niv. 2, in hout of beton. Hoogtes niveaus zijn: -1-0 = 205cm 0-1 = 366cm 1-2 = 306cm Trapgat = 155 x 200cm. 1 zijde van 155 cm is bereikbaar. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Betontrap storten

Wij willen een nieuwe trap steken die in een vide terecht komt. Wij zouden daar graag een blokbetonnen trap voor nemen die gepolierd is.

Houten binnentrap plaatsen

Renovatieproject Trap plaatsen - diameter +- 140cm - vloer tot vloer = 324cm - incl. trapleuning Te plaatsen op vloer met onderstructuur in houten roosteringen (6/18 hoh 40cm)

Vernieuwen buitendeur terras

De deur die van op het terras die toegang geeft tot een bergingsruimte is aan vernieuwing toe. Houten deur. Deze deur bestaat nu uit twee vleugels, elk 80 cm breed en 180 cm hoog. Deze indeling kan gewijzigd worden.

Renoveren van houten trappen en verwijderen van 1 trap

Er zijn 2 houten trappen die vernieuwd/gerenoveerd moeten worden, en 1 die helemaal weg mag. Dit zijn trappen van gelijkvloers naar eerste , en van eerste naar tweede verdieping, en dan een die weg moet.

Plaatsen van wandplanken

Leveren en plaatsen van wandplanken met volgende afmetingen: (1) verhoogde werkplaats in woonruimte (onzichtbaar beslag) - 113x29 - 138,5x29 - + afwerking rond muur (2) inbouwen 3 wandplanken keuken (onzichtbaar beslag) - 124x22 - 160x22 - 160x22 massief hout, soort te bepalen afhankelijk van prijs

Herstellen of vernieuwen voordeur

Ik zoek iemand die mijn voordeur wil herstellen of vernieuwen. Deze sluit bijna niet meer. Reeds verschillende zaken aan gebeurd, maar steeds met oplossing van beperkte duur. Voordeur in houtwerk.

Deur plaatsen aan lifthuisje

Deur van aan een lifthuisje op het dak van een appartementsgebouw dient vernieuwd te worden. We zoeken een basisdeur: pvc, afmetingen: +/- 195 op 70 cm, met slot. Toegang voor materiaal: er is een lift tot boven waar de deur perfect in kan.

Opknappen bestaande trap

Veranderen van tredes van de trap. Ongeveer 32 tredes.Nu houten trappen.

Trap naar zolder plaatsen en opening maken

Aannemer die trapgat wil maken en trap wil steken. Vloer is gewapend beton. (potten). Te maken trapgat naar zolder bij benadering 247 op 82 cm, dit boven huidige trap naar het 1ste verdiep. Op maat gemaakte trap uit rubberwood of beuk. Dichtmaken van huidig gat van trapluik. Dit zonder schade graag. Er is geen velux of ander raam in de zolder, er is wel een accordeontrap naar de zolder.