Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of directe omgeving.

905 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, garage bouwen, mezzanine en kasten op maat maken, kozijnen harmonicadeur kunststof, betontrap storten, toog op maat maken, zoldergat maken en vaste trap naar zolder, metalen trap plaatsen, betonnen bordessentrap plaatsen, overkapping in aluminium maken, trap naar zolder plaatsen, vaste trap naar zolder en opening maken, uitkasten buitenramen , plaatsen binnendeuren en opschuren parket, eenvoudige houten trap plaatsen, serre in houtstructuur maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Oevertrap te plaatsen

Trap te plaatsen met 17 roostertreden en 1 leuning in hout afdalend naar de Leie. Deze zou moeten komen ter hoogte van het tuintje, maar zonder steiger beneden, enkel een trap. Vergunning is binnen, uitvoering mag gelijk starten.

Draai kipramen herstellen

Wij hebben een draai/kiepraam van het merk Sobinco. De ruit is opengedraaid maar staat tegelijk ook in de kiepstand. Ik krijg deze niet meer dicht, ik denk dat het mechanisme stuk is. Het is een raam met dubbel glas waarvan de buitenste laag gebarsten is dus dit zo ook hersteld moeten worden. Dubbel glas is ook gebarsten.

Houten trapje plaatsen

Een kleine trap van 2/3 treden. Balustrade moet ook voorzien worden. Balustrade moet in metaal of aluminium.

Herstellen van klemmende voordeur

Al geruime tijd klemt onze zware houten voordeur. Graag zouden we deze willen laten herstellen, zodat hij weer eenvoudig open en dicht gaat.

Betontrap storten

Graag zou ik een trap plaatsen van -1 tot niv. 2, in hout of beton. Hoogtes niveaus zijn: -1-0 = 205cm 0-1 = 366cm 1-2 = 306cm Trapgat = 155 x 200cm. 1 zijde van 155 cm is bereikbaar. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Betontrap storten

Wij willen een nieuwe trap steken die in een vide terecht komt. Wij zouden daar graag een blokbetonnen trap voor nemen die gepolierd is.

Houten binnentrap plaatsen

Renovatieproject Trap plaatsen - diameter +- 140cm - vloer tot vloer = 324cm - incl. trapleuning Te plaatsen op vloer met onderstructuur in houten roosteringen (6/18 hoh 40cm)

Vernieuwen buitendeur terras

De deur die van op het terras die toegang geeft tot een bergingsruimte is aan vernieuwing toe. Houten deur. Deze deur bestaat nu uit twee vleugels, elk 80 cm breed en 180 cm hoog. Deze indeling kan gewijzigd worden.

Renoveren van houten trappen en verwijderen van 1 trap

Er zijn 2 houten trappen die vernieuwd/gerenoveerd moeten worden, en 1 die helemaal weg mag. Dit zijn trappen van gelijkvloers naar eerste , en van eerste naar tweede verdieping, en dan een die weg moet.

Plaatsen van wandplanken

Leveren en plaatsen van wandplanken met volgende afmetingen: (1) verhoogde werkplaats in woonruimte (onzichtbaar beslag) - 113x29 - 138,5x29 - + afwerking rond muur (2) inbouwen 3 wandplanken keuken (onzichtbaar beslag) - 124x22 - 160x22 - 160x22 massief hout, soort te bepalen afhankelijk van prijs

Herstellen of vernieuwen voordeur

Ik zoek iemand die mijn voordeur wil herstellen of vernieuwen. Deze sluit bijna niet meer. Reeds verschillende zaken aan gebeurd, maar steeds met oplossing van beperkte duur. Voordeur in houtwerk.

Deur plaatsen aan lifthuisje

Deur van aan een lifthuisje op het dak van een appartementsgebouw dient vernieuwd te worden. We zoeken een basisdeur: pvc, afmetingen: +/- 195 op 70 cm, met slot. Toegang voor materiaal: er is een lift tot boven waar de deur perfect in kan.

Opknappen bestaande trap

Veranderen van tredes van de trap. Ongeveer 32 tredes.Nu houten trappen.

Trap naar zolder plaatsen en opening maken

Aannemer die trapgat wil maken en trap wil steken. Vloer is gewapend beton. (potten). Te maken trapgat naar zolder bij benadering 247 op 82 cm, dit boven huidige trap naar het 1ste verdiep. Op maat gemaakte trap uit rubberwood of beuk. Dichtmaken van huidig gat van trapluik. Dit zonder schade graag. Er is geen velux of ander raam in de zolder, er is wel een accordeontrap naar de zolder.

Metalen buitentrap met leuning plaatsen

We zouden een buitentrap willen die de voordeur zijdelings benaderd. De trap zou een hoogte van 1 m 45 moeten hebben en er zou een platform bovenaan moeten zijn van 1 m 20 lang. Graag een metalen trap van zwartgelakt zijkanten met ofwel metalen treden ofwel houten treden en inclusief 1 leuning aan 1 zijde.

Eenvoudige houten trap naar kelder

Nieuwbouwwoning: Een eenvoudige trap naar kelder plaatsen. Graag een houten trap zonder leuning. Met een bordes bovenaan en vervolgens een eenvoudige steektrap.

Kleerkast Interlubke demonteren en monteren

Ik beschik over 2 hoge Interlubke kleerkasten van 2,43 H maar geen schema om ze te demonteren. Omwille van verhuis naar 'n kleiner huis waar plafond slechts 2,45 cm hoog is.... Kunt u me helpen met een schema of om te demonteren (Gentbrugge ) en monteren in Melle ?

Houten ramen herstellen

Ik wil de houten ramen van mijn huis laten herstellen.

Nieuwe keldertrap plaatsen

Er was een houten trap naar onze kelder, maar die was door het vocht gerot en daar zakten we dus door. Ondertussen hebben we extra ventilatie gestoken, en de muren worden nog geschilderd met een aangepast vochtwerend product, maar nu zouden we dus ook graag een nieuwe trap in onze kelder willen. Gezien het feit dat de kelder vermoedelijk nog steeds licht vochtig zal blijven, wellicht best geen houten trap? We zijn benieuwd naar de mogelijkheden! Liefst een stevige trap die nog zoveel mogelijk ruimte in de kelder vrij laat. Materiaal dus nog te bespreken met vakman, staal, inox of zelfs beton.

Blokhut Rimini plaatsen

Blokhut Rimini 2 260x260, met vloer Rimini en goot Padua. Deze is al geleverd dus zo snel mogelijk uit te voeren.

Keukenkast monteren

Ik heb een keukenkast gekocht in de lengte van 280 cm. Graag zou ik die willen laten monteren.

Raam maken in dak

Raam maken van 2.19 meter breed x 1.20m in hellend dak.

Voordeur herstellen

Ik zoek naar iemand die onze oude voordeur kan verstevigen en herstellen. Het is belangrijk voor ons om de oude deur te hergebruiken aangezien dit noodzakelijk is om het karakter van onze voorgevel te bewaren.

Trap zandstralen

Zandstralen van de trap. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. Ongeveer 15 treden met een leuning staat tegen de muur.

Herstellen van dubbel glas in studio

Herstellen van een gebarsten raam in een studio. Het raam is (met pvc kozijn) ongeveer 93 x 83 cm. Het kozijn is links,rechts en boven 6 cm, onderaan 8,5 cm. Het betreft een raam bestaande uit 2 delen boven elkaar, het onderste deel is het gebroken stuk.