Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

7 branddeuren op maat maken

Voor 7 verfdeuren, kern Rf30 met de volgende afmetingen : br. 755 x h. 2015 ; 2 Links- en 2 Rechts draaiende deuren br. 800 x h. 2015 ; rechts draaiend met deurpomp br. 680 x h. 2015 ; rechts draaiend br. 720 x h. 1720 , links draaiend met deurpomp

Koepels en raam voordeur herstellen

Koepel herstellen van 2.7m x 2m. Standaard koepel herstellen. Raam voordeur herstellen.

Metalen buitentrap plaatsen

Afbreken stenen buitentrap. Behandelen gemeenschappelijke muur (tegen vocht?)en bepleisteren of kalleien. Nieuwe metalen buitentrap plaatsen.

Balustrade voor terras maken

Ik ben op zoek naar hulp om een balustrade langs ons dakterras te plaatsen. Ondergrond: hout. Omtrek: 12m. Hoogte 1,2m. Materiaal - hier zijn we op zoek naar een goede prijs-kwaliteit verhouding, onderhoudsvriendelijk. Kan hout zijn inox, metaal, glas.

Plaatsen inkomdeur appartement

De huidige inkomdeur van het appartement is een gewone binnendeur. Deze zou moeten vervangen worden door een brandwerende, geluidsdempende deur met veiligheidsslot (driepuntssluiting). Het gaat om een deur met standaard afmetingen.

Trap bekleden met tapijt

Ik zou graag mijn trap laten bekleden met tapijt. Enkel de wandeltreden dienen te worden bekleedt, niet de stootborden. Het gaat om 47 treden die legklaar staan. Primer is al aangebracht.

Nieuwe voordeur plaatsen

Nieuwe voordeur in 2 delen voor rijhuis. 240cm hoog, 140cm breed. Met mat glas in elk deurdeel en goed aansluitend rondom en isolerend. Materiaal van de voordeur is nog niet beslist. Liefst staal of hout. Voorstel van ontwerp is meer dan welkom. De oude voordeur die er nu staat moet nog verwijderd worden.

Kast herstellen

Kleine inkervingen aan een kast. Op zoek naar een vakman voor herstelling.

Brandwerende wand met deur plaatsen

Voor een appartement ben ik op zoek naar een vakman die een brandwerende wand van 2,35 x 2,00m met daarin een deur kan plaatsen.

Rubbers vervangen aan buitenramen

Ik zou de zwarte rubber aan mijn buitenramen willen vervangen + de ramen afregelen.