Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Plaatsen brandwerende deuren en laminaat

Ingevolge waterschade moeten in een pand 6 brandwerende deuren worden vervangen en laminaat voor een opp van 40m².

Zoldergat maken en vaste trap plaatsen

Zoldergat bevindt zich nu op een slaapkamer en ik zou een zoldergat op de gang willen met een luik en vaste of uitvouwbare ladder.

Nazicht slepende aluminium voordeur

Materiaal is aluminium en glas. Opgehangen aan 4 scharnieren. Bij warme temperaturen sleept ze zodanig dat ze de vloer beschadigt.

Wand met deur plaatsen

Wand met deur moet geplaatst worden tussen keuken en zaal. De deur moet langs beide kanten kunnen openklappen, een raampje hebben en een beschermplaat in inox tegen krassen en vuil. De deur zal veelvuldig gebruikt worden.

Deur plaatsen

Schilderdeur plaatsen om spullen af te schermen

Houten kozijnen vervangen

Houten kozijnen die aan het rotten zijn - venster bestaat uit 6 delen. Dringend op zoek naar goede vakman om deze te vervangen. Schade loopt over 2 stukken. 16 cm op 30 cm bevindt zich de schade, maar schade is dermate erg dat ik het geheel wil vervangen.

Trap met bordes in multiplex plaatsen

Een trap van eerste naar tweede verdieping plaatsen, dit is een zo een 3 meter hoog. Ontwerpschets door architect gemaakt. 1 bordes, 2 steektrappen. In multiplex. Open treden, leuning volle plaat. Laatste trap moet een grotere trede zijn.

Herstelling of vervanging van houten raam

Wij wensen één houten raam van 107cm op 232cm met dubbele beglazing te herstellen of vervangen, aangezien het raam stuk is.

Voorzetramen plaatsen

Ik heb reeds dubbel glas. Het geluid van het verkeer blijft te groot. Ik zou willen voorzetramen laten plaatsen in de living (8,5 lopende meter) en een slaapkamer(2 meter).

Trapbekleding in massief hout plaatsen

ik wil mijn trap laten bekleden me thoutwerk. GLV + 2 verdiepingen.