Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gent of directe omgeving.

777 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: plaatsen van 2 trappen, pvc ramen plaatsen, plaatsen van buitentrap met 2 bordessen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, garage bouwen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gent:

Herstellen pvc ramen

Bij het verhuizen zijn 2 pvc ramen in kipstand geforceerd geraakt en geraken niet meer open.

Schrijnwerker nodig

Vier binnen deuren vervangen leveren en plaatsen. Het zijn standaarddeuren.

Constructie buiten met steunpilaren nodig

Voor een nieuw project heb ik een houten constructie nodig van 4 pilaren, maar een kruis als steun op de bodem, zij moeten een bol van 400 kg kunnen dragen (3m diameter). Het moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De bol moet een meter boven de grond hangen en moet worden bevestigd aan 4 ijzeren kabels. Deze constructie is nodig tegen 28 april.

Buitentrap met armleuning plaatsen inox of metaal

Ik ben op zoek naar een buitentrap voor ons huis in Gent. Zoals je kunt zien op bijgevoegde foto hebben wij een koer. Van daaruit kunnen wij een trap nemen om naar ons terras te gaan. Voorheen zat hier een erg steile trap/ladder aan vast. Vandaar dat we nu een stuk uit ons terras willen snijden om een normale trap te kunnen zetten. Een draaitrap zou niet mogelijk zijn aangezien onze koer niet breed is. Wij zouden zo min mogelijk plaats van ons terras willen verliezen. Daarom verkiezen we om de trap niet te breed te maken. De hoogte van het terras is 280 cm. Wij vinden een buitentrap in inox mooi. Wij zouden graag een budgetvriendelijke trap zetten en zouden dit normaal zelf plaatsen. Bovenaan zouden we ook balustrades nodig hebben (in vervanging van houten deur)

Plaatsen van metalen tuinhuis of blokhut Rimini

Ik ben nog aan het twijfelen tussen het metalen tuinhuis of de blokhut Rimini.Plaatsen van Metalen tuinhuis 1010 GEYZ 303 x 298 x 202 Graag had ik hiervoor ook de prijs geweten.

Herstellen voordeur

Mijn houten voordeur sleept over de grond. Vuil al van onder gehaald. Graag zou ik dit door iemand willen laten herstellen.

Herstellen poort in aluminium

Herstellen aluminium poort buitenterras wegens aanrijding bestelwagen.

Herstelling vlekken parket

Er is een kleine brandplek op het parket, en vlekken die ik niet wegkrijg.

Deur herstellen

Mijn deur (binnendeur van appartement) is onlangs beschadigd geweest. De klink aan de binnenkant is uit de deur gesleurd, en er is een beetje verfschade.

Herstellen garagepoort

Onze garagepoort is elektrisch, en de syndicus hebben 2x geforceerd de garagepoort te openen, zonder eninge toestemming van ons. Als gevolg gaat de poort niet gemakkelijk openen en dicht. Dus we zouden graag onze garagepoort herstellen.

Zandstralen en vernisklaar maken van houten trap

Zandstralen en vernisklaar maken van oude houten trap. Ongeveer 35 treden met een armleuning aan een zijde.

Houten balk maken

Ik zou een soort (holle) houten balk willen laten maken . Qua houtsoort is de enige vereiste dat de voorkant in berk multiplex is en dat er geen (te grote) zichtbare nagels, schroeven,... zijn. Hele fijne nageltjes kunnen eventueel wel. De overige zijden maken niet zoveel uit aangezien die geschilderd worden. Qua afmetingen heb ik de voorkeursafmetingen op de schets aangegeven maar op de korte zijden kan wat afgeweken worden als dit beter uitkomt met het materiaal.

Voorzetramen plaatsen

Ik ben op zoek naar voorzetramen voor 4 ramen in hout die nu al recente dubbele beglazing hebben. Bedoeling is het geluid aan de straatkant verder te beperken. 2 ramen zijn ca 1,50 m x 1,00 m. 2 ramen zijn circa 1,00 m x 1,00 .

Voordeur vervangen

Enerzijds zou ik een offerte willen voor het installeren van een zo geluidsdichte en volledig tocht dichte voordeur aan mijn appartement (de deur die uitgeeft op de gang dus). Daar zit nu een dikke schilderdeur, die zowel qua geluid als tocht het wensen overlaat. Daarnaast moet een tegel in de gang eruit worden gehaald en wat lager teruggestoken worden, omdat hij de deur nu belemmerd bij het openen. Tenslotte wil ik ook een dakuitgang laten steken voor mijn dampkap. De dampkap zit klaar, vlakbij een muur naast het dak. Mogelijks willen andere buren dit laatste ook, maar dat hangt af van de prijs.

Terrasdeur herstellen

De terrasdeur (hout) sluit niet meer goed, ik wil deze herstellen.

Nieuwe deuren plaatsen in appartementsgebouw

Het gaat hem om het plaatsen van 2 nieuwe deuren in de gemene delen van een appartementsgebouw. De oude, bestaande deuren en omkadering te verwijderen en te vervangen door geheel nieuwe, inclusief sleutels (12 stuks).

Op maat maken meubels

Graag hadden wij vernomen als u interesse had om enkele meubels te maken voor ons bureau (kasten en tafels). Indien wel hadden we graag een offerte ontvangen voor de meubels zoals de tekening in bijlage. Het betreft - 2 x 2 kasten - 2 x 4 bureau's

Raam verwijderen voor verhuis

Ik zou graag een zetel verhuizen maar onze voordeur is slechts 66 cm breed. Wij vroegen ons af hoeveel het zou kosten om ons raam te laten uitnemen en terug te zetten.

Blokhut Meribel plaatsen

Graag wil ik mijn blokhut Meribel 336x230cm laten plaatsen. Betonvloer is reeds aanwezig.

Nieuwe trap plaatsen

Ik heb een uitdaging inzake een nieuwe trap in onze woning

Stralen van trappen

Stralen van trappen op twee werven in Gent nassaustraat: (2 verdiepingen) trap 1= 21 treden, trap 2= 18 treden, telkens met trapleuning aan 1 kant + 1 balustrade ( l=0,87 x H= 0,97 breedte trappen 0,72 kattenberg: (3 verdiepingen ) trap 1= 19 treden + overloop ( 1,56 x 0,89 ) trap 2 = 16 treden + overloop ( idem ) trap 3= 16 treden + overloop ( idem ) trapleuning aan 1 kant. Breedte trap 0,80 de trappen zijn in zacht hout.

Appartementsvoordeur vervangen

Ik zou graag een appartementsvoordeur laten vervangen. Ik wil graag een brandwerende deur met veiligheidsbeslag. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen. De afmetingen van de deur zijn: H 201,5 X B 81 cm. Het kassement is 23 cm diep.

Geluidswerende voorzet ramen plaatsen

We hebben nieuwe houten ramen maar wonen aan een drukke baan en hebben nog steeds geluidshinder. We willen dit oplossen door voorzetramen te plaatsen. Het gaat over 5 ramen en een erker van 3 ramen. We zoeken iemand met kennis van zaken die ons kan helpen om de beste oplossing te zoeken.

Vaste trap naar zolder en trapgat maken

Vaste trap naar zolder plaatsen. Nieuw trapgat maken en bestaande trapgat dichten.

Allerlei kleine schrijnwerkklussen uitvoeren

Ik wil een 3tal klussen laten uitvoeren: een borstleuning op een bel etage op maat in hout maken en plaatsen, een laminaatvloertje 4 m² leggen en een inbouwkast met planken onder schuin dak in mdf laten maken.