Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor metalen trap plaatsen :

Metalen trap plaatsen

Er moet een trap gestoken worden in onze aangekochte woning. Het is ongeveer 2m40 hoog de ruimte staat nu casco maar meet 6,4 op 9,6 m. De ruimte ligt op het gelijksvloer. Design moderne maatwerk trap.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen trap plaatsen uit heel België:

Metalen trap plaatsen

We zijn op zoek naar een vakman voor een zwevende trap. Plannen beschikbaar . Verbouwing met aanbouw. GLV naar 1 ste verdieping. Metalen trap.

Houten trap plaatsen

Graag vakman voor rechte gesloten bordetrap in franse eik 6/4' voorzien van een paddestoel leuning met metalen sierbalusters bordes en balustrade op verdieping 1m trap breedte 0,90 m

Metalen trap plaatsen

Wij zijn een huis aan het bouwen. Momenteel zitten ze aan de ruwbouw. We willen een trap zonder neuzen. Het liefst een z-trap. Er zit bovenaan 1 draai in. De trap zit tussen twee muren buiten de onderste drie treden. Betonnen trap met hout of een metalen trap.

Metalen trap plaatsen

De trap is bedoeld voor de begane grond naar eerste verdieping staat tussen 2 muren en heeft momenteel 13 treden maar de bedoeling is 16 treden zodat hij niet zo stijl is.

Houten trap plaatsen

Nieuwbouw: Het gaat om een eiken trap met 2 kwart draai, gesloten. Er mogen nog knopen inzitten. Het uitzicht is eerder strak landelijk met zwarte metalen accenten bv de leuning. Afhankelijk van de prijs L-vorm of klassiek. In totaal zou het om 3 trappen gaan.

Metalen trap plaatsen

Kleine gang, trap richting zolder, smallere trap dan standaard, muren niet stevig genoeg voor een zwevende trap. Moet in februari-maart gebeuren, na de dakwerken.

Trapbekleding in massief hout plaatsen

Het is een betonnen trap, uitkomend op een betonnen platform (is de bovenkant van open haard) deze zou met hetzelfde hout moeten uitgevoerd worden . het zijn zes treden plus het platform, de treden zijn ong 760mm breed het platform meet ,920mm x1760mm waarvan aan de achterkant ong midden een metalen buis van 240mm doormeter . die dient voor schouw en spiltrap,, naast de treden loopt het platform een 1060mm doormet een breedte van200mm .

Plaatsen van zwevende trap moderne look

Trap in zwevende treden, moderne look, metalen treden in een beton gegoten muur. Nieuwbouw.