Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor metalen trap plaatsen :

Metalen trap plaatsen

Er moet een trap gestoken worden in onze aangekochte woning. Het is ongeveer 2m40 hoog de ruimte staat nu casco maar meet 6,4 op 9,6 m. De ruimte ligt op het gelijksvloer. Design moderne maatwerk trap.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen trap plaatsen uit heel België:

Trap kelder in metaal plaatsen

De keldertrap dient vervangen te worden door een metalen trap. De huidige trap is in eik en heeft zijn dienst bewezen. De kelder wordt amper gebruikt, metals gevolg dat de trap hoofdzakelijk functioneel dient te zijn en stevig. Het mag een standaard of industriële versie zijn. De trap is van het type kwartdraai naar rechts.

Afbraakwerken, metalen trap plaatsen en tegelwerken uitvoeren

Uitbreken schouw in de keuken en draagmuur tussen keuken en living. De draagmuur van 2x2 vervangen door een poutrel. Uitbreiding aanbouwterras. Stadswoning met terras uitbreiden met 1m en een metalen trap plaatsen. De vloer van de keuken en de hal betegelen 15 m².

Ontwerp maken voor uitbreiding balkon

Wij willen een ontwerp laten maken voor de uitbreiding van ons balkonterras op de eerste verdieping met trap. Het huidige terras is ongeveer anderhalve meter diep over de gehele achtergevellengte van 7,5 meter. Wij zouden dit balkon graag met 1,20 meter verlengen. Het gaat om een metalen constructie met hout.

Metalen trap zetten

Plaatsen van een trap in de garage naar atelier boven garage Rechte trap met 11 treden en leuning langst één kant (andere kant is muur) Simpele mooie trap gezocht

Houten trap plaatsen

Bordestrap met 7/8+7/8 treden. Uitvoering in rubberwood met beits Balustrade in hout met zarte metalen spijlers

Metalen trap plaatsen

Huidige trap telt 16 trappen. Eerst 3 trappen maken een bocht nadien rechts. Het is maar 75 cm breed. Binnentrap.

Metalen trap plaatsen

We hebben momenteel een stijle inox trap, met kleine gaatjes in. Onze hond is hierin blijven hangen met zijn nageltjes, dus willen we een nieuwe trap. Liefst met gesloten treden, dus geen doorkijktrap en met 'glad' materiaal, waar de hand dus gemakkelijk op en af kan, en niet in kan blijven hangen.

Metalen buitentrap plaatsen

Er zou een buitentrap moeten geplaatst worden om de zolderverdieping van buitenaf te kunnen bereiken. De zolder bevindt zich op de 2 de verdieping van het het huis en de trap zou langs de zijkant van het huis geplaatst moeten worden.