Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor metalen trap plaatsen :

Metalen trap plaatsen

Er moet een trap gestoken worden in onze aangekochte woning. Het is ongeveer 2m40 hoog de ruimte staat nu casco maar meet 6,4 op 9,6 m. De ruimte ligt op het gelijksvloer. Design moderne maatwerk trap.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen trap plaatsen uit heel België:

Metalen trap plaatsen

Kleine gang, trap richting zolder, smallere trap dan standaard, muren niet stevig genoeg voor een zwevende trap. Moet in februari-maart gebeuren, na de dakwerken.

Trapbekleding in massief hout plaatsen

Het is een betonnen trap, uitkomend op een betonnen platform (is de bovenkant van open haard) deze zou met hetzelfde hout moeten uitgevoerd worden . het zijn zes treden plus het platform, de treden zijn ong 760mm breed het platform meet ,920mm x1760mm waarvan aan de achterkant ong midden een metalen buis van 240mm doormeter . die dient voor schouw en spiltrap,, naast de treden loopt het platform een 1060mm doormet een breedte van200mm .

Plaatsen van zwevende trap moderne look

Trap in zwevende treden, moderne look, metalen treden in een beton gegoten muur. Nieuwbouw.

Metalen draaitrap verwijderen en rechte houten trap plaatsen van GLV naar eerste verdieping

We hebben nu een heel steile metalen draai trap met kleine smalle treden, deze verwijderen en in de plaats een mooie houten trap tegen de muur plaatsen met trapleuning en brede gesloten treden. Dit is een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping.

Huidige ijzeren trap verwijderen en houten trap plaatsen

Ik heb nu een metalen trap, die wil ik graag laten afbreken en vervangen door een eenvoudige houten trap met een hoek. Die is van GLV naar eerste verdieping. Dat is een rechte trap met een draai , klein beetje van de muur.

Zwevende trap maken vanuit woonkamer naar eerste verdieping nieuwbouw woning

Wij zouden graag een trap,laten maken voor onze nieuwbouwwoning te Wolvertem. Deze zou moeten zweven en dus verankerd worden in de muur. Gegevens: dikte 75 mm diepte 250 mm breedte 750 mm. Met hout en metalen constructie.

Metalen trap plaatsen

Rechte trap plaatsen voor ons renovatie project . Het zou een design / moderne trap moeten zijn . Maatwerk. Metalen trap in combinatie met hout. Geen breekwerk van oude trap reeds gedaan.

Metalen of houten trap plaatsen

Voor een nieuwbouwproject willen we graag een eyecatcher qua trap in de woonkamer naar boven . De trap moet ook veilig zijn en met leuning . Deels een draaitrap .

Partners

Partners van Casius