Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor koepels en raam voordeur herstellen:

Koepels en raam voordeur herstellen

Koepel herstellen van 2.7m x 2m. Standaard koepel herstellen. Raam voordeur herstellen.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor koepels en raam voordeur herstellen uit heel België:

Aanbouw aan bestaand bijgebouw voltooien

Uitbreiding van bestaand bijgebouw (ong. 40m2). In L-vorm ligt er reeds een beton (ong. 20m2). Gebetonneerd stuk wind- en waterdicht maken met houtstructuur (eventueel gedeelte in baksteen) en buitenwand met 2 nieuwe deuren/poorten. Gebetonneerd stuk betegelen. Bestaand raam overbrengen in nieuwe wand, 2 koepels voorzien in nieuw plat dak en deze laten aflopen op bestaand roofingdak.

Grote renovatie

Achterbouw volledig afbreken: Daarna terug heropbouw voor nieuwe keuken en living voorplaats verbouwen naar badkamer 1* nieuwe vloer 2* rioleren 3*grote raam met schuifdeur achteraan 4*plat dak met 2 koepels 5*elektriciteit 6*...badkemer en keuken met vakantie tot 1/8/12

Renovatie

We zouden ons oude dak van keuken en veranda vervangen door een plat dak met koepels,zoook onze bestaande keuken op de plaats zetten waar de veranda is,mits de vloer gelijk wordt gemaakt met schuifdeur naar de tuin ,een nieuwe doorgang maken van leefruimte naar keuken(zit nu een raam in),ook cv verwarming met condensatieketel plaatsen

Dakbekleding vernieuwen (nu ...

Dakbekleding vernieuwen (nu roofing). Dakisolatie + afwatering verbeteren (geen staande plassen meer) Vervangen koepel (zadeldak vorm) door degelijk aluminiumconstructie (zadeldak of lichtstraat)(afm.: ong 2,5 op 3,5) Vervangen 2 kleinere koepels (lessenaarsvorm onder raam) door eenzelfde degelijke constructie (aluminium+glas) Dakgoot zink vervangen.

het gaat over een uitbreiding van een ...

het gaat over een uitbreiding van een bestaand gebouw, dwz er moet een l-vorm muur geplaatst worden, dit met een plat dak , in hout uitgevoerd , niet met welfsels in beton. voorzien zijn van 3 koepels,met dubbel laag mat raam, en in de kortste muur een sensional automatische poort met afstand bediening, de ruimte mag ook voorzien zijn van genoeg tl-lampen met vriendelijke groet françois

afbreken van een oude veranda en plat ...

afbreken van een oude veranda en plat dakje met koepels. Bezetten van achtergevel, vernieuwen van corniche en schouw opmaken. Plaatsen van nieuwe veranda, 2 ramen en deur. Een raam uitbreken tot doorgang en metsen van muurtje.

badkamer enkel voorzien van ...

badkamer enkel voorzien van douche.Slaapkamer van 5 meter op 3 met verwarming en 1 groot raam en een klein raam,Speelkamer met verwarming plat dak met 2 glazen koepels en twee ramen,metselwerk met Vandesande stenen neomagnolia ,fundering,ramen met ventilatieroosters,enkel radiatoren die aan de bestaande centrale verwarming gekoppeld worden,dubbele anti-inbraakramen in pvc ,regenpijp met reservetank in de grond.

Living moet uitgebreid worden : hiervoor ...

Living moet uitgebreid worden : hiervoor kan een deel van de huidige gang genomen worden. De muur tussen de living en de gang moet afgebroken worden. De voordeur moet opschuiven naar de huidige dienstingang en waar de huidige voordeur zit, moet een raam komen. Vloer in de living moet er gedeeltelijk uit en vervangen door parket. Boven op de bestaande keuken willen we een deel verdiep bijbouwen (2 kamers) waardoor we dan boven 3 kamers krijgen en een extra badkamer kunnen maken. Er moet een deel trap bijkomen om naar de achterbouw te gaan. In de huidige keuken zitten 2 koepels. Door hier een verdiep op te bouwen, komen die te vervallen dus zoeken we ook een oplossing om toch voldoende licht te behouden.