Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gentbrugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gentbrugge of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage afbreken en nieuwe garage met sectionale poort plaatsen, garage bouwen, plaatsing van ramen en deuren, houten trap plaatsen naar zolder NB woning, tuinchallet op maat maken met glazen schuifraam, plaatsen van 39 PVC ramen en deuren, houten trappen plaatsen 6 stuks, nieuwe raamprofielen plaatsen, carport plaatsen in pastoriestijl, tuinhuis op maat maken, betonnen trap bekleden met composiet en traphoogte herstellen, voordeur en raam vervangen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat dichten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in Gentbrugge staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gentbrugge:

Metalen trap plaatsen

Graag oude houten trap afbreken/weghalen en vervangen door nieuwe rechte, metalen trap met open treden, naar schatting 16 à 17 treden. Hoogte (gelijkvloers tot 1e verdiep) = 340 cm. Breedte trapgat = 76 Er moet ook een trapleuning komen in het zelfde materiaal en gevestigd aan de muur.

Houten trap met led verlichting plaatsen

Rechte trap plaatsen. Ongeveer 15 treden een kwart naar links 80 cm breed 250 cm hoog 300 cm lang een l trap met onder treed led verlichting de trap van rubberwood.

Ingebouwde kast maken

Ingebouwde kast in slaapkamer. 1 meter diepte, iets meer dan 4 meter breed en net geen 3 meter hoog.

Keukenfronten vernieuwen

Ik wil alle fronton vernieuwen van de keuken met behoud van korpsen. Fronton in effen (gebroken) wit.

Zandstralen van trap

We zouden graag onze trap + leuning laten zandstralen of afschuren. De trap is momenteel bedekt met tapijt. Dit zouden we zelf verwijderen. In totaal zijn het 32 treden

Binnendeuren plaatsen en afwerken

We willen 6 dezelfde binnendeuren laten plaatsen om onze gerenoveerde woning af te werken. Het gaat om 6 volle deuren (zonder glas of opdeling) van diverse afmetingen. Ook de omkadering en deurstijlen zouden geplaatst moeten worden.

Vaste trap en zoldergat naar zolderverdieping plaatsen

Er zou een vaste trap moeten geplaatst worden naar de zolderverdieping. Graag in dezelfde stijl dan de huidige trap van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. De zolderverdieping wordt gerenoveerd en wordt een volwaardig verdiep.

Levering en plaatsing blokhut Lara

Plaatsing blokhut Lara 250 x 250 op bestaande tuintegels.

Oude blokhut Lili demonteren en nieuwe plaatsen

Graag wil ik mijn bestaande tuinhuis Lili laten demonteren en afvoeren en een nieuw exemplaar met vloertje laten monteren in het volkstuinencomplex van de “Gentse Meersen”.

Nieuwe betonnen trap plaatsen

Het betreft en betonnen terrastrap met ongeveer 12 - 18 treden ( de juiste hoeveelheid moet ik nakijken) We kunnen de bestaande trap (een blok tot de vloer) renoveren door deze van een nieuwe betonnen laag te voorzien en eventueel te polieren (mag echter niet glad zijn! ) oftewel de volledige constructie af te breken ene een nieuwe trap te plaatsen. De keuze tussen een volledig gevulde (blokkige) trap en enkel treden (gesloten/open) is nog niet gemaakt.

Deuren repareren en raam te plaatsen

Schuifdeur en achterdeur beschadigd in miranti hout. Raam volledig gebroken.

Verfdeur plaatsen

Ik zoek een vakman voor een nieuwe verfdeur op maat te plaatsen. De oude deur en het kassement zijn al verwijderd.

Voorzetramen te plaatsen

Ik wil graag een voorzetraam laten plaatsen met het oog op akoestische isolatie van een raam, ongeveer 4 m2 groot. Of het bestaande raam laten isoleren. De voorgevel is pas bezet: ik wil het hele raam er niet uit laten halen.

Moderne strakke kast op maat in living

Wij willen graag een kast laten maken voor onze living. Dit zou een open wandkast worden met een aantal kastjes die ook gesloten kunnen worden. De kast start niet vanaf de vloer maar vanaf een hoogte van ongeveer 1,5 m. We zijn op zoek naar een schrijnwerker die ons verder kan helpen bij het ontwerp, het maken en plaatsen van de kast. Hierbij een aantal foto's van de soort wandkast die we bedoelen. Het houtsoort is te bespreken.

Rechte metalen trap met industriële look

Het betreft een rechte trap van ca. 20 treden. We willen graag een industriële look. Is het mogelijk om enkele verschillende ramingen te maken zodat we de prijzen kennen van de diverse metaalsoorten.

Blokhut plaatsen

Graag wil ik mijn blokhut Rimini laten plaatsen. Afmetingen 2m60 x 2m00 Er ligt reeds een vloer.

Gemonteerd badkamermeubel plaatsen

Ik wil een reeds gemonteerde badkamermeubel (wastafel + zijkast + spiegel) ophangen. Ik wil 2 openingen in de muur en 2 of 3 planken laten plaatsen om dozen erop te kunnen leggen zodat alles mooi gerangschikt en geplaatst kan worden.

Herstelling houten voordeur

Het betreft een oud huis waarbij de voordeur kapot is, deze zakt namelijk aan de ene kant door waardoor ze sleept over de vloer en moeilijk open en toe kan. Waarschijnlijk doordat de omkasting aan de ene kant kapot is en het gewicht van de deur niet meer kan dragen. Ofwel herstelling ofwel dient de deur met omkasting vervangen te worden. (Afmeting deur: breedte met chambrants aan twee kanten van elk 13 cm: 112 cm. Hoogte 234 cm.)

Herstelling schuifraam

Reparatie van schuifraam dat niet meer wil sluiten. Hierdoor komt er heel veel tocht binnen in huis. Dit is een dringende reparatie door het koude winterweer.

Deur voor ingebouwde hallkast maken (jassenkast)

Ik zou graag mijn halkast voorzien van een deur (liefst met een spiegel) Mijn eerste idee was een schuif of vouwdeur, maar misschien is het beter dat de vakman dit bekijkt om te zien wat de beste mogelijkheid is.

Vernieuwen trap

Ik wens een deel van mijn trap te vernieuwen en indien mogelijk de leuningen van de andere 3 delen zodat ze bij elkaar passen Liefst een rechte steektrap met stootborden.

Trap plaatsen

Graag hadden wij een offerte of richtprijs ontvangen voor onderstaande type trappen: Uitvoering stalen trap: afmetingen volgens schets in bijlage / breedte 70cm - bloktrap gepoederlakt wit - trap met 2 uitgetande zijwangen wit Indien hieromtrent vragen of opmerkingen, contacteer ons.

Vals plafond herstellen

Door waterschade is het valse plafond (hout) van een kamer (10m2) beschadigd geweest. Ik zou graag een offerte krijgen om het te herstellen door een nieuwe plafond te plaatsen met isolatie (R=3,5) en dampscherm.

Blokhut Capri plaatsen

Wat is de kostprijs voor het plaatsen van een blokhut Capri 290X290? Graag ook een afzonderlijke prijs voor de betonvloer en eventueel de bijhorende dakgoten

Ingemaakte kasten in badkamer

Wij willen ons badmeubel vervangen door een ingemaakt meubel over de volledige muur. Ook de ruimte achter het hangtoilet hadden we graag een ingemaakte kast en er moet een nieuw plafond geplaatst worden met ingebouwde spots.