Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gentbrugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gentbrugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Gentbrugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gentbrugge:

Groot kantelvenster/deur herstellen

Het kantelvenster dat ook dienst doet als deur is uit de haak en is toe aan herstelling.

Ingebroken deur herstellen of vervangen

Deur is ingebroken. Het houten raamkozijn aan de kant van de deur is gebarsten en eraf gebroken. Zat vast met nagels in de muur. Deze zijn nu losgekomen.

Plaatsen blokhut

Plaatsen van blokhut lilly - is reeds besteld. Deze ligt ook nog in de Makro. Fundering is voorzien.

Deur op maat maken

Ik wil graag een deur op maat die zowel voor de trap als de kamer kan dienen. Houten deur.

Blokhut installeren

Graag willen wij een blokhut Lilly 205 x 205 cm laten plaatsen. . Zou moeten komen op straattegels dus vermoedelijk geen betonnen ondergrond meer te plaatsen.

Oude blokhut wegnemen en nieuwe blokhut monteren

Blokhut Latina 320 x 205 plaatsen zonder betonplaat maar met houten vloer. Kader van stormschade : oude wegnemen , nieuwe blokhut plaatsen met klein terrasje. Blokhut ook na plaatsingbehandelen.

Herstellen van PVC raam na inbraak

Ik zou een raam willen laten herstellen dat opengebroken is bij een inbraak. Het handvat staat los en de omkadering is beschadigd.

Deuren herstellen

Door het toeslaan van de meest gebruikte binnen deuren is de deurlijst los gekomen. Er zijn 3 deuren die dit voor hebben.sommige aan beiden kanten.

Nieuwe voordeur plaatsen

De voordeur is aan vervanging toe, eentje zonder brievenbus en minder glas

Vervangen voordeur

Ik had graag een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn voordeur in mijn aangekochte rijhuis in Gentbrugge. Graag een pvc-voordeur met bovenlicht. De RAL-kleur bezorg ik u later, daar ik die niet van buiten ken. Als bijlage gaat een foto van de gevel, zodat u zich een idee kan vormen. Ik voeg, ter info, ook een aantal voorbeelddeuren die ik mooi vind (kwestie van u een idee te kunnen geven). Ik bekijk nog of er bovenaan iets met arduin kan worden gedaan (maar dat is niet evident, aangezien er een ‘strik’ is gemetst boven de ramen en de deur…). De afmetingen zijn als volgt (gemeten langs de binnenkant): volledige hoogte (incl. bovenlicht): 2.54 m; breedte: 90 cm; bovenlicht: 36 cm hoog.