Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gentbrugge heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gentbrugge u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gentbrugge of directe omgeving.

180 klanten uit Gentbrugge bevelen een bij Casius in Gentbrugge aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gentbrugge bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bijbouwen, houten trap plaatsen van living naar eerste verdieping en naar zolder, houten trap plaatsen in nieuwbouw, kasten op maat maken, trap en trapgat maken, eiken voordeur en sectionale poort plaatsen, houten trap maken, betonnen Z trap plaatsen in nieuwbouw plaatsen, betontrap plaatsen, trapgat maken en vaste trap naar zolder plaatsen, carport met plat dak, houten trappen plaatsen, laminaat en plinten plaatsen, gepolierde betonnen trap plaatsen in NB, nieuwe trap plaatsen en trapgat maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Gentbrugge staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gentbrugge:

Nieuwe betonnen trap plaatsen

Het betreft en betonnen terrastrap met ongeveer 12 - 18 treden ( de juiste hoeveelheid moet ik nakijken) We kunnen de bestaande trap (een blok tot de vloer) renoveren door deze van een nieuwe betonnen laag te voorzien en eventueel te polieren (mag echter niet glad zijn! ) oftewel de volledige constructie af te breken ene een nieuwe trap te plaatsen. De keuze tussen een volledig gevulde (blokkige) trap en enkel treden (gesloten/open) is nog niet gemaakt.

Deuren repareren en raam te plaatsen

Schuifdeur en achterdeur beschadigd in miranti hout. Raam volledig gebroken.

Verfdeur plaatsen

Ik zoek een vakman voor een nieuwe verfdeur op maat te plaatsen. De oude deur en het kassement zijn al verwijderd.

Voorzetramen te plaatsen

Ik wil graag een voorzetraam laten plaatsen met het oog op akoestische isolatie van een raam, ongeveer 4 m2 groot. Of het bestaande raam laten isoleren. De voorgevel is pas bezet: ik wil het hele raam er niet uit laten halen.

Moderne strakke kast op maat in living

Wij willen graag een kast laten maken voor onze living. Dit zou een open wandkast worden met een aantal kastjes die ook gesloten kunnen worden. De kast start niet vanaf de vloer maar vanaf een hoogte van ongeveer 1,5 m. We zijn op zoek naar een schrijnwerker die ons verder kan helpen bij het ontwerp, het maken en plaatsen van de kast. Hierbij een aantal foto's van de soort wandkast die we bedoelen. Het houtsoort is te bespreken.

Rechte metalen trap met industriële look

Het betreft een rechte trap van ca. 20 treden. We willen graag een industriële look. Is het mogelijk om enkele verschillende ramingen te maken zodat we de prijzen kennen van de diverse metaalsoorten.

Blokhut plaatsen

Graag wil ik mijn blokhut Rimini laten plaatsen. Afmetingen 2m60 x 2m00 Er ligt reeds een vloer.

Gemonteerd badkamermeubel plaatsen

Ik wil een reeds gemonteerde badkamermeubel (wastafel + zijkast + spiegel) ophangen. Ik wil 2 openingen in de muur en 2 of 3 planken laten plaatsen om dozen erop te kunnen leggen zodat alles mooi gerangschikt en geplaatst kan worden.

Herstelling houten voordeur

Het betreft een oud huis waarbij de voordeur kapot is, deze zakt namelijk aan de ene kant door waardoor ze sleept over de vloer en moeilijk open en toe kan. Waarschijnlijk doordat de omkasting aan de ene kant kapot is en het gewicht van de deur niet meer kan dragen. Ofwel herstelling ofwel dient de deur met omkasting vervangen te worden. (Afmeting deur: breedte met chambrants aan twee kanten van elk 13 cm: 112 cm. Hoogte 234 cm.)

Herstelling schuifraam

Reparatie van schuifraam dat niet meer wil sluiten. Hierdoor komt er heel veel tocht binnen in huis. Dit is een dringende reparatie door het koude winterweer.

Deur voor ingebouwde hallkast maken (jassenkast)

Ik zou graag mijn halkast voorzien van een deur (liefst met een spiegel) Mijn eerste idee was een schuif of vouwdeur, maar misschien is het beter dat de vakman dit bekijkt om te zien wat de beste mogelijkheid is.

Vernieuwen trap

Ik wens een deel van mijn trap te vernieuwen en indien mogelijk de leuningen van de andere 3 delen zodat ze bij elkaar passen Liefst een rechte steektrap met stootborden.

Trap plaatsen

Graag hadden wij een offerte of richtprijs ontvangen voor onderstaande type trappen: Uitvoering stalen trap: afmetingen volgens schets in bijlage / breedte 70cm - bloktrap gepoederlakt wit - trap met 2 uitgetande zijwangen wit Indien hieromtrent vragen of opmerkingen, contacteer ons.

Vals plafond herstellen

Door waterschade is het valse plafond (hout) van een kamer (10m2) beschadigd geweest. Ik zou graag een offerte krijgen om het te herstellen door een nieuwe plafond te plaatsen met isolatie (R=3,5) en dampscherm.

Blokhut Capri plaatsen

Wat is de kostprijs voor het plaatsen van een blokhut Capri 290X290? Graag ook een afzonderlijke prijs voor de betonvloer en eventueel de bijhorende dakgoten

Ingemaakte kasten in badkamer

Wij willen ons badmeubel vervangen door een ingemaakt meubel over de volledige muur. Ook de ruimte achter het hangtoilet hadden we graag een ingemaakte kast en er moet een nieuw plafond geplaatst worden met ingebouwde spots.

Voordeur plaatsen +binnenschrijnwerk

Ik zou graag een nieuwe houten voordeur laten plaatsen. Binnen zouden er een aantal leidingen moeten omkast worden alsook het afdekken van een opening waar vroeger een kachel voor stond.

Keukenkast aanpassen vaatwas

Er is een keukenkast die mits wat werk kan gebruikt worden voor een onderbouw vaatwas. De kast die er nu in zit moet er uitgehaald worden zodat de breedte de standaardmaat van 60cm heeft. De bodem moet ook uitgehaald worden zodat de vaatwas kan geplaatst worden.

Binnenschrijnwerkerij keuken

Graag plaats ik twee nieuwe binnendeuren met omkasting in mijn keuken. Ook graag plinten onder mijn keukenkasten, mogelijks in het materiaal volkern. Geheel vrijblijvend zou ik ook graag de prijs weten van het plaatsen van wandbekleding in volkern materiaal boven mijn werkblad in de keuken ipv de tegels.

Garagepoort uitbekleden - plinten leggen

Garagepoorten uitbekleden, plinten onder keuken laten plaatsen.

Herstelling van loskomende deuromlijstingen

Onze deuromlijstingen van de binnendeuren komen los of zijn zelf helemaal los (pleister valt uit etc) Wij willen die graag herstellen. Kan u even komen kijken om ons een offerte te doen aub? Geen flauw idee wat ons dit kan kosten.

Houten ramen en deur vervangen

Ik wil een offerte voor het vervangen van vijf houten ramen en een voordeur

Pleisterwerken gang

Ik wil graag pleisterwerken laten uitvoeren in de gang (van het gelijkvloers tem 2de verdiep). Hier zal ook dienen afgekapt te worden daar waar het huidige pleisterwerk los zit.

Tuinhuis op maat in padoek

Ik wil graag een tuinhuis op maat laten maken in padoek. Er staat momenteel een tuinhuis die aan vervanging toe is. Er zijn 2 vaste bestaande gemetste muren aanwezig. Deze dienen alleen afgewerkt te worden om aan te sluiten op de muren die in padoek zullen komen. En een waterdichte aansluiting op het dak uiteraard :-).

Plaatsen dakraam merk Fakro

Het plaatsen van één dakvenster afm 114cm -118cm. Merk Fakro op hellend dak. Dakvenster is reeds aangekocht, alsook voorzien van montagetoebehoren.