Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Geraardsbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Geraardsbergen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Geraardsbergen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Geraardsbergen of directe omgeving.

34 klanten uit Geraardsbergen bevelen een bij Casius in Geraardsbergen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Geraardsbergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, garage bouwen, vervangen van trap en een bijkomende trap plaatsen, kozijnen harmonicadeur kunststof, betontrap storten, toog op maat maken, zoldergat maken en vaste trap naar zolder, metalen trap plaatsen, betonnen bordessentrap plaatsen, overkapping in aluminium maken, trap naar zolder plaatsen, vaste trap naar zolder en opening maken, uitkasten buitenramen , plaatsen binnendeuren en opschuren parket, trappen vernieuwen, vaste trap naar zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in Geraardsbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Geraardsbergen:

Reparatie groot aluminium schuifraam

Herstellen van het schuifraam: We kunnen het raam niet meer openen, het vast stuk zijn zijkant is volledig los en nu zie ik ook dat het glas onderaan ook al los is, hierdoor is het niet meer mogelijk om het andere gedeelte te openen, want het terug sluiten met sleutel lukt niet meer.

Mechanisme schuifdeur herstellen

Het mechanisme en de klink van onze schuifdeur is kapot. De deur op zich is nog in orde. Schuifdeur in hout.

Een schuifraam en klikraam repareren

Mijn schuifraam schuift altijd open ik moet het constant vergrendelen wat zeer onpraktisch is want het wordt ook als deur gebruikt. Ook is er nog een klikraam dat moet nagekeken worden.

Omkadering rond ramen maken

Omkadering maken rond 2 gewone ramen. Standaard maten.

Blokhut plaatsen en beton gieten

Graag willen we onze blokhut LUNA 290x248 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien!

Herstellen van houtwerk aan garagepoort

Mijn oude garagepoort gaat moeilijk open en dicht. Ik kan nauwelijks nog buiten. Kan u dit komen herstellen aub? Is redelijk dringend.

Plaatsen zwevende trap stalen treden

Zwevende trap met treden in staal: Gegevens: Hoogte: 2900mm Breedte trap: 900mm 15 rechte treden Dikte treden liefst rond de 44mm Diepte treden 250mm

Tuinhuis Geyz plaatsen

Graag willen wij een Metalen tuinhuis 87 GEYZ 242 x 217 x 193 cm van Makro laten plaatsen... is dit mogelijk en wat is de vergoeding hiervoor, is het nodig om hiervoor een speciale ondergrond te voorzien,wij hebben een huurhuis en willen zo weinig mogelijk van veranderingen doen.

Herstellen trap barsten en deur kader

Na wateroverlast is onze trap aan het scheuren. Wij zouden die laten herstellen en wat kassementen voor de binnendeuren laten plaatsen.

Binnendeuren leveren en plaatsen

10 binnendeuren plaatsen in laminaat. Deuren zijn 83cm omlijsting 10cm. 2 glazendeuren 83cm omlijsting en schanieren.

Trap renoveren

Wij zouden graag onze betonnen trap opnieuw laten bekleden. De onderste 4 treden moeten vervangen worden, die draaien nu, maar het moet een rechte trap worden. Graag z-trap

Herstellen van plafond

Graag hadden wij onze plafond met houten planchetten in de keuken willen vervangen.

Maken van rekken hoogglans

Ik wil twee rekken hebben 150*40 hoog glans wit.

Opklapbare zoldertrap plaatsen

Graag zouden wij een opklapbare zoldertrap plaatsen. Opening is reeds gemaakt.

Plaatsen van vaste trap naar zolder

Plaatsen van vaste trap van verdiep naar zolder. Dit via nieuwe opening(moet gemaakt worden in gewapend beton). Adresgegevens bij afspraak.

Plafond + plaatsen OSB vloer.

Op zoek naar schrijnwerker voor plafond ( 2 plafonds ) en plaatsen OSB vloer ( 200 m²).Adresgegevens bij afspraak.

Maken van zwevende trap

Graag een offerte voor een zwevende trap in eik. Ongeveer 14 treden. Dit voor een nieuwbouw

Plaatsen van een nieuwe trap

Open trap met kwartdraai naar links Hoogte 3,80m Lengte 3,10m lengte voor draai aan de muur 1,60 m Ik had graag een offerte voor een trap met glazen treden, met houten treden en treden van metaal indien dit mogelijk is.

Deur te plaatsen in nieuwbouwwoning

In totaal 8 à 10 deuren moeten geplaatst worden in de nieuwbouwwoning

Vervangen rolluiklint 3 grote roluiken

Ik zoek iemand om de rolluiklinten van mijn 3 grote (3 meter op 3 meter) roluiken te vervangen. Eventueel overweeg ik om de linten te vervangen door een elektrisch systeem met motor.

Toog

Graag had ik wat meer informatie gewenst over een bar dat zou moeten gemaakt worden ik zou het graag in hout willen en plexiglas mat voor met een paar lampen in het mag niet ouderwets zijn het is voor een loung cafe en zou ook graag het stijlvolle willen het zou over een lengte gaan van 7m een hoekbar

Bouwen blokhut/tuinhuis

bouwen van éénvoudige blokhut van 9x5m met betonplaat, volgens plan architect

Plaatsen van een VELUX (78*98) op zolder

Plaatsen van een VELUX (78*98) op zolder

vernieuwing ramen plus garagepoort van ...

vernieuwing ramen plus garagepoort van een bestaande woning te Geraardsbergen , dubbele beglazing in gelakt aluminium en garagepoort nog te bekijken. 8 ramen en 2 deuren(1 voordeur en 1 achterdeur) plus 2 grote ramen en eventueel 1 schuifraam plus garagepoort bestaande garagepoort is een 3-delige poort

1 half-open wandkast 3m lang en 2m35 ...

1 half-open wandkast 3m lang en 2m35 hoog in bureau - mdf 1 bureau halfrond - mdf 1 keukeneiland - mdf met formica 1 Hoekkast in keuken met 6 kastdeuren - mdf met formica 1 eettafel waarvan blad in hout 1 wand met verzonken kasten 2 verrijdbare kasten 1m breed, 60 cm diep en 2m hoog - mdf 1 boekenkast - mdf