Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hamme (O Vl) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hamme (O Vl) heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hamme (O Vl) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hamme (O Vl) of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hamme (O Vl) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Hamme (O Vl) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hamme (O Vl):

Maken van vliegenraam voor schuifdeur

Graag een offerte voor een schuifvliegenraam van 160 cm breed en 227 cm hoog in ral kleur en met opmeting en plaatsing inbegrepen. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Vaste trap naar zolder door nieuw trapgat te maken.

Sloten vervangen

Graag zouden wij onze sloten vervangen zodat we met 1 sleutel alle sloten kunnen bedienen. Dus voordeur , achterdeur en keukendeur en sectionale poort met 1 sleutel . In bestaande aluminium ramen.

Bekleden traptreden

Renovatie van trap met het bekleden van de traptreden in laminaat. Graag ook een trapleuning voorzien in de offerte

Leveren verduisteringgordijnen voor zolderkamers

2 van onze zolderruimtes zijn voorzien van dakvlakramen. Wij willen deze ruimtes verduisteren en dus graag prijsopgave voor 2 verduisteringsgordijnen en 2 muggen- of vliegenhorren voor deze ramen. Het betreft VELUX-ramen van het type GGL-4 en GGL-7. Verduisteringsgordijnen graag in kleur 4559 of 1100. De binnenafmetingen voor GGL-7 zijn : Breedte 117cm en Lengte 74cm aangaande verduisteringsgordijn en voor muggengaas Breedte 117cm en Lengte 74cm. Buitenafmetingen voor muggengaas : Breedte 127cm en Lengte 90cm. Voor type GGL-4 zijn de binnenafmetingen qua verduistering : Breedte 97cm en Lengte 94cm. Betreffende muggengaas zijn de binnenafmetingen : Breedte 107cm en Lengte 110cm. De buitenafmetingen hiervoor : Breedte 121cm en Lengte 118cm.

Raam en voordeur vervangen

Zou graag raam en voordeur willen veranderen.

Plaatsen van betonnen zwevende trap

Nieuwbouw: Wij wensen een gladde betonnen zwevende trap met 17 treden, elke orde is 90 cm lang 10 cm hoog en 25 cm breed. Wij hebben reeds een wand gemerkt uit betonblokken op elkaar gemetst en we hebben de grootste zorg gedragen om de voegen niet in de buurt van de treden te hebben. We willen geen composiet maar betonnen trap. Zonder ballustrade , en zo strak mogelijk. De zwevende trap komt aan zijkant van keuken.

Herstellen van slijtage trap

Slijtage trap: De slijtage wegwerken. De trap verven.

Betonnen draaitrap plaatsen

Wij zoeken een trappenmaker voor een betonnen draaitrap in een torentje. De bekleding is afhankelijk wat de mogelijkheden zijn.

Plaatsen van metalen trap

Ik had graag een offerte gekregen van een metalen trap in gegalvaniseerd staal. adresgegevens bij afspraak

Blokhut LUNA plaatsen

Graag willen wij onze blokhut LUNA 312 x 246 laten opzetten door jullie , de betonnen ondergrond is reeds gegoten maar is wel 300x246. Ik weet niet of dit mogelijk is ? Zou u mij ook een totaal prijs kunnen geven van het plaatsen van het tuinhuis ? En levering ?

Blokhut plaatsen Tokio

Graag wil ik de blokhut Tokio 240x 180 door jullie laten plaatsen. De betonnen ondergrond is aanwezig. Als ook graag totaal prijs voor plaatsen blokhut en regenafvoer.

Blokhut Pila plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Pila 312x246 van Makro laten plaaten. Er dient nog uitgegraven te worden en een betonnen ondergrond gelegd worden.

Steken van trap

Ik zou op verloop van tijd mijn zolder willen openmaken en daar dan een vaste trap steken ook. Maar boven een trap steken over de onderstaande trap lijkt mij vrijwel onmogelijk omdat ik dan in een kamer uitkom. Dus ik zou de trap beneden willen omdraaien zodat hij langs de andere kant naar boven loopt en deze trap dus al vervangen is en dan op verloop van tijd ook de trap naar de zolder steken. Hoeveel zou het kosten om een nieuwe trap te steken maar dus ook de steekrichting van de trap te veranderen? Het is voorlopig een gewone rechte trap naar boven. De ene kant is een volle muur, de andere kant is gewoon de muur onder de trap. En onder de trap zit nog een opbergruimte waar mijn water meter, electriciteitskast & meters zitten.

Blokhut Tokio te monteren

Graag had ik de montageprijs geweten voor Blokhut Makro type Tokio. 240x180cm

Vaste trap maken naar zolder

Vaste houten trap naar zolder, trapgat moet ook nog gemaakt worden en dus voorzien in offerte.

Plaatsen van blokhut

Graag willen wij de blokhut van Makro type Chill van 485 xcm met vloer en achter en zijwand plaatsen Er zou wel een beton moeten worden gegoten. Graag offerte

Plaatsen van blokhut Lounge

Graag willen wij een tuinhuis model Lounge 295x295 + uitbouw laten plaatsen. Graag een kostenraming voor levering ,betonnen vloerplaat en plaatsen met zij en achterwand dicht + vloer

Offerte voor houten trappen nieuwbouw

Graag offerte voor twee rechte houten trappen in nieuwbouw.De bouwplannen in PDF zijn beschikbaar. Gelieve tijdens kantooruren niet via GSM te contacteren aub

Plaatsing blokhut Cambridge

Graag vragen wij prijs voor het plaatsen van de blokhut Cambridge.Afmeting 385 op 295 Gieten beton + plaatsing met dakgoten, vloer wordt later door ons voorzien.

Garage te bouwen

Ik wil een garage laten zetten achteraan mijn tuin in ytong, de ondergrond is zand dus daar moet nog een beton onderlaag komen. Het 6m breed en 5 meter lang. Liefst contact via email

Vaste trap maken

Vaste trap van slaapkamer naar zolder. Liefst een houten trap. Er is nu een opening met uitschuifbare trap aanwezig.

Tuinpoort in metaal

Wij zijn op zoek naar een dubbele metalen draaipoort met daarnaast een toegangsdeur en aan de andere zijde een vast gedeelte, allemaal in dezelfde vormgeving. Graag contact opnemen voor bezoek ter plaatse.

Leefruimte

Valse plafond in de living met ledverlichting en indirecte led naar boven. vorm: L Lengte: +/-6m (x2) Breedte: +/-2m (x2) dus ongeveer een 12m²

Zolder

Kader/vloer leggen op zolder. Chape ligt met leidingen erop.