Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hamme (O Vl) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Hamme (O Vl).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hamme (O Vl) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Hamme (O Vl) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hamme (O Vl):

Herfolieren van pvc ramen in huis

Afgebladerde verf - barstjes in bestaande folie. Herstellen van pvc ramen. Graag herfolieren of andere mogelijke herstelling. Voor alle ramen in het huis.

Maken van vliegenraam op maat

Voor 2 venster muggenraampjes maken op maat.

Pvc achterdeur recht hangen

Pvc achterdeur recht hangen en 2 nieuwe scharnieren. Misschien andere scharnieren nodig.

Prefab betontrap plaatsen

Nieuwe trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping. Betonnen basis storten, en dan bekleden. verbouwingswerken: rechte trap - 1 verdieping - om te bekleden met hout (Z-trap). Best ter plaats komen kijken.

Dakraam en rolluik dakraam plaatsen

Plaatsing van een rolluik in een slaapkamer op een bestaande Velux en plaatsing van een nieuwe Velux + rolluik in de badkamer. De Velux in de slaapkamer is 126x89 cm en de Velux op de badkamer is 70 x 89cm.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Bonn 385 x 295 van Makro laten plaatsen. De betonnen ondergrond is al voorzien. De funderingsbalken hebben wij ook al aangekocht. Het tuinhuis is al geleverd.

Maken van vliegenraam voor schuifdeur

Graag een offerte voor een schuifvliegenraam van 160 cm breed en 227 cm hoog in ral kleur en met opmeting en plaatsing inbegrepen. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Vaste trap naar zolder door nieuw trapgat te maken.

Sloten vervangen

Graag zouden wij onze sloten vervangen zodat we met 1 sleutel alle sloten kunnen bedienen. Dus voordeur , achterdeur en keukendeur en sectionale poort met 1 sleutel . In bestaande aluminium ramen.

Bekleden traptreden

Renovatie van trap met het bekleden van de traptreden in laminaat. Graag ook een trapleuning voorzien in de offerte

Leveren verduisteringgordijnen voor zolderkamers

2 van onze zolderruimtes zijn voorzien van dakvlakramen. Wij willen deze ruimtes verduisteren en dus graag prijsopgave voor 2 verduisteringsgordijnen en 2 muggen- of vliegenhorren voor deze ramen. Het betreft VELUX-ramen van het type GGL-4 en GGL-7. Verduisteringsgordijnen graag in kleur 4559 of 1100. De binnenafmetingen voor GGL-7 zijn : Breedte 117cm en Lengte 74cm aangaande verduisteringsgordijn en voor muggengaas Breedte 117cm en Lengte 74cm. Buitenafmetingen voor muggengaas : Breedte 127cm en Lengte 90cm. Voor type GGL-4 zijn de binnenafmetingen qua verduistering : Breedte 97cm en Lengte 94cm. Betreffende muggengaas zijn de binnenafmetingen : Breedte 107cm en Lengte 110cm. De buitenafmetingen hiervoor : Breedte 121cm en Lengte 118cm.

Raam en voordeur vervangen

Zou graag raam en voordeur willen veranderen.

Plaatsen van betonnen zwevende trap

Nieuwbouw: Wij wensen een gladde betonnen zwevende trap met 17 treden, elke orde is 90 cm lang 10 cm hoog en 25 cm breed. Wij hebben reeds een wand gemerkt uit betonblokken op elkaar gemetst en we hebben de grootste zorg gedragen om de voegen niet in de buurt van de treden te hebben. We willen geen composiet maar betonnen trap. Zonder ballustrade , en zo strak mogelijk. De zwevende trap komt aan zijkant van keuken.

Herstellen van slijtage trap

Slijtage trap: De slijtage wegwerken. De trap verven.

Betonnen draaitrap plaatsen

Wij zoeken een trappenmaker voor een betonnen draaitrap in een torentje. De bekleding is afhankelijk wat de mogelijkheden zijn.

Plaatsen van metalen trap

Ik had graag een offerte gekregen van een metalen trap in gegalvaniseerd staal. adresgegevens bij afspraak

Blokhut LUNA plaatsen

Graag willen wij onze blokhut LUNA 312 x 246 laten opzetten door jullie , de betonnen ondergrond is reeds gegoten maar is wel 300x246. Ik weet niet of dit mogelijk is ? Zou u mij ook een totaal prijs kunnen geven van het plaatsen van het tuinhuis ? En levering ?

Blokhut plaatsen Tokio

Graag wil ik de blokhut Tokio 240x 180 door jullie laten plaatsen. De betonnen ondergrond is aanwezig. Als ook graag totaal prijs voor plaatsen blokhut en regenafvoer.

Blokhut Pila plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Pila 312x246 van Makro laten plaaten. Er dient nog uitgegraven te worden en een betonnen ondergrond gelegd worden.

Steken van trap

Ik zou op verloop van tijd mijn zolder willen openmaken en daar dan een vaste trap steken ook. Maar boven een trap steken over de onderstaande trap lijkt mij vrijwel onmogelijk omdat ik dan in een kamer uitkom. Dus ik zou de trap beneden willen omdraaien zodat hij langs de andere kant naar boven loopt en deze trap dus al vervangen is en dan op verloop van tijd ook de trap naar de zolder steken. Hoeveel zou het kosten om een nieuwe trap te steken maar dus ook de steekrichting van de trap te veranderen? Het is voorlopig een gewone rechte trap naar boven. De ene kant is een volle muur, de andere kant is gewoon de muur onder de trap. En onder de trap zit nog een opbergruimte waar mijn water meter, electriciteitskast & meters zitten.

Blokhut Tokio te monteren

Graag had ik de montageprijs geweten voor Blokhut Makro type Tokio. 240x180cm

Vaste trap maken naar zolder

Vaste houten trap naar zolder, trapgat moet ook nog gemaakt worden en dus voorzien in offerte.

Plaatsen van blokhut

Graag willen wij de blokhut van Makro type Chill van 485 xcm met vloer en achter en zijwand plaatsen Er zou wel een beton moeten worden gegoten. Graag offerte

Plaatsen van blokhut Lounge

Graag willen wij een tuinhuis model Lounge 295x295 + uitbouw laten plaatsen. Graag een kostenraming voor levering ,betonnen vloerplaat en plaatsen met zij en achterwand dicht + vloer

Offerte voor houten trappen nieuwbouw

Graag offerte voor twee rechte houten trappen in nieuwbouw.De bouwplannen in PDF zijn beschikbaar. Gelieve tijdens kantooruren niet via GSM te contacteren aub