Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken:

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Vaste trap naar zolder door nieuw trapgat te maken.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Hamme (O-Vl) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken uit heel België:

Trapgat maken en opening aanpassen

Ik zit met een opplooibare zoldertrap om vanop mijn eerste verdiep op zolder te geraken. Trapgat is 1m op 0,7m ongeveer groot. Ik zou de trap van mijn gelijkvloers naar mijn eerste verdiep willen veranderen (deze staat nu onhandig geplaatst) en ineens een vaste trap willen plaatsen naar mijn zolder. Bouwdatum huis: 1935, helaas geen bouwplan beschikbaar. Geen betonnen vloer op verdiepen, houten structuur.

Vaste zoldertrap plaatsen

Graag een vaste trap naar zolder plaatsen.

Houten vaste trap op maat maken

Een vaste trap naar de zolder plaatsen. De huidige inschuifbare moet eruit. Trap moet op maat gemaakt worden.

Vaste trap plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die op de bestaande trap dezelfde of een andere trap in die aard kan bovenop plaatsen voor naar de zolder te kunnen. De afmeting van paal tot muur is +- 83/84cm. In de hoeken is deze lengte wel langer uiteraard.

Trapgat maken en nieuwe zoldertrap plaatsen

We zouden graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder, er moet ook een nieuw trapgat gemaakt worden. Indien mogelijk het oude gat met zolderluik dichtgemaakt worden.

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Op dit moment is de zolder niet afgewerkt. Er lopen twee schouwen door die zolder. Die schouwen worden weggehaald. Doel is om twee extra ingerichte kamers te maken nadat het dak is geïsoleerd. Geen dakvensters. Vaste trap naar zolder. Dakoppervlakte is bij benadering 56 vierkante meter. Woning heeft een zadeldak met een extra nok, die haaks loopt tov de lange nok.

Vaste trap plaatsen en opening aan te passen

Trapgat maken + trap plaatsen. Er dient een trap geplaats te worden tussen de 1ste verdieping en de zolder. Evenees dient het gat gemaakt te worden waar de trap in komt. De trap moet geplaatst worden boven de bestaande trap tussen het gelijkvloers en 1ste verdieping. Hoogte vloer/planfond is 2700mm breedte van trap 900mm. De al bestaande trap heeft een kwartdraai.

Smalle trap plaatsen naar zolder vanuit slaapkamer

Ik zou graag een trap willen naar de zolder waar de tv zich nu bevindt. Evenwijdig met de huidige vaste trap van gelijkvloers naar boven toe. Mits ik niet teveel lichtverlies wil hebben , lijkt het me best een trap te nemen die geen stootvlak heeft maar uiteindelijke beslissing is in samenspraak met de vakman.

Partners

Partners van Casius