Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken:

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Vaste trap naar zolder door nieuw trapgat te maken.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Hamme (O-Vl) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken uit heel België:

Architect voor renovatie

Betreft volledige renovatie van rijwoning, gebouwd jaren 30, type burgerwoning: hoge plafonds, trappenhal tot aan de zolder. Kelder, gelijkvloers (inkom-trappenhal, voorste en achterste kamer), aanbouw (voor afbraak), 1e verdieping (2 slaapkamers), zolder (vaste trap). Gezocht: architect voor het uittekenen van een aanbouw ter uitbreiding van het gelijkvloers met indeling voor woonkamer, keuken, berging, badkamer en toilet. Geplande werken: isolatie dak en buitenmuren, renovatie voorgevel, nieuwe ramen en deuren, keuken, badkamer en toilet, nieuwe vloer gelijkvloers, vervanging elektriciteit, aansluiting op riolering, afbraak aanbouw, plaatsen nieuwe aanbouw, aanvraag bouwvergunning, opvolging en planning van de renovatiewerken, afwerken tot instapklare woning.

Zolderrenovatie uitvoeren

Ik wil graag zolder laten afwerken als bureau en slaapkamer. Totaal 35m². 2x velux , gyprocwerken, ingemaakte kasten, afwerken elektriciteit en verwarming Laminaat ligt al alsook vaste trap en hal met twee deuren. Voorziening verwarming, elektriciteit aanwezig. Isolatie is gedaan.

Vaste trap naar zolder maken

Wij willen graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen, deze hebben we liefst in dezelfde stijl als de bestaande trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. Het gaat om een houten trap met een draai, ook moet men nog een nieuw trapgat maken. Hiernaast moet men ook de oude zoldertrap verwijderen en het oude trapgat dichtmaken.

Zolder ombouwen tot kamer

Ik zou graag de zolder ombouwen tot een volwaardige (speel)kamer. Er ligt al een vaste trap en de zolder is grotendeels geisoleerd. Men moet nog een deel isoleren en de zolder verder volledig afwerken. Plafonds plaatsen, chauffage zetten, verlichting plaatsen enzovoort.

Houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat

Ik wil graag een gesloten houten zoldertrap laten maken. Gaat van slaapkamer naar zolder. Gesloten trap.

Trapgat maken in betonnen vloerplaat

Wij gaan een nieuwe vaste trap plaatsen naar onze zolder toe. De opening van het zolderluik moet terug afgesloten worden. Een nieuwe grotere opening in de betonplaat dient gezaagd te worden. De afmetingen van de nieuwe opening krijgen wij nog door van de trapleverancier. Zal ongeveer 2 m x 1 m zijn. De kamers zijn volledig afgewerkt dus er dient zo proper / goed voorbereid mogelijk gewerkt worden.

Rubberwood trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Is voor een vaste trap met draai rechts boven van de eerste verdiep naar zolder verdiep. Graag in rubber wood. Het trapgat zal aanwezig zijn. De trap zal met een zijde tegen de muur geplaatst worden. Met een leuning.

Houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping in de hal , een zijde tegen muur. Vaste zoldertrap (draaitrap) plaatsen (nu uitschuifbaar) inclusief gat voor vaste trap maken en bestaand gat van uitschuifbare trap toe maken, en trap die van gelijkvloers naar eerste verdieping leidt eveneens vervangen. De 2 trappen staan boven elkaar dus 1 draaias

Partners

Partners van Casius