Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken:

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Vaste trap naar zolder door nieuw trapgat te maken.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Hamme (O-Vl) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken uit heel België:

Houten vaste trap naar zolder plaatsen

We hebben een vaste trap nodig om van de eerste verdieping naar de zolderverdieping te gaan. De zolder wordt een slaapkamer, dus moet met vaste trap bereikbaar worden. Vloerplaat zolder is beton. Er is een grote traphal van GLV naar 1e verdieping, dus we zouden liefst hierboven de nieuwe trap willen plaatsen om plaats te winnen. Huidige gat moet dichtgemaakt worden en een nieuwe voorzien op een andere plaats. De trap komt tegen een muur.

Houten trap plaatsen

We hebben een vaste trap nodig om van de eerste verdieping naar de zolderverdieping te gaan. De zolder wordt een loft-slaapkamer, dus moet met vaste trap bereikbaar worden. Vloerplaat zolder is beton. Er is een grote traphal van GLV naar 1e verdieping, dus we zouden liefst hierboven de nieuwe trap willen plaatsen om plaats te winnen. Huidige gat moet dichtgemaakt worden en een nieuwe voorzien op een andere plaats.

Trapgat maken voor zolder + oude gat dichten

Vanuit de hal op de eerste verdieping is er op dit moment een zoldertrap voorzien in een klein trapgat. We willen echter op termijn een vaste trap naar de zolder. Als eerste stap willen we volgende werken laten uitvoeren: - Toemaken van het bestaande trapgat - Maken van een nieuw trapgat Belangrijk detail: tussen de hal en de zolder bevinden zich betonnen welfsels.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vanuit de hal op de eerste verdieping is er op dit moment een zoldertrap voorzien in een klein trapgat. We willen echter op termijn een vaste trap naar de zolder. Als eerste stap willen we volgende werken laten uitvoeren: - eventueel toemaken van het bestaande trapgat - Maken van een nieuw trapgat Belangrijk detail: tussen de hal en de zolder bevinden zich welfsels.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Het is een trap die naar de zolder leidt, en de bestaande trap vervangt. De huidige trap is een gewone simpele molenaarstrap. De trap zou een kwartslag naar rechts moeten hebben. Een deel van de vloer van de zolder zal moeten uitgesneden worden om voldoende plaats te maken voor de komst van de nieuwe trap. Trapgat ook vergroten.

Vaste trap plaatsen

Ik wil een vaste trap laten maken en plaatsen naar de zolder ,zolder is de 3de verdieping in mijn huis. Opening dient aangepast te worden.

Trapgat verplaatsen om vaste trap te steken

Wij willen een vaste trap zetten naar de zolder, boven de trap van de eerste verdieping. Daarvoor zou ons trapgat verplaatst moeten worden. Zoldervloer is van (gewapend) beton

Architect voor dakterras te ontwerpen

Ik ben op zoek naar een architect die een ontwerp kan maken voor een dakterras (ongeveer 6 x 10 meter). In mijn dak zitten koepels die overtrokken zouden moeten worden met beloopbaar glas. Daarnaast dient er een vaste zwevende trap vanuit de bovenste verdieping naar het dak te worden gemaakt en dient er een glazen dakluik te worden geplaatst als toegang tot het dak. Ik zou graag een offerte willen ontvangen met ook een schatting van de kosten voor een stabiliteitsingenieur en aannemer (volledige uitvoering van de werken).

Partners

Partners van Casius