Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken:

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Vaste trap naar zolder door nieuw trapgat te maken.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Hamme (O-Vl) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken uit heel België:

Kamer maken op zolder

Kamer maken op zolder, incl isolatie muren/vloer en afwerken muren/vloer. Tussen 10 en 25 m². Dakraam openen (velux?)... niet te luxe wegens budget. Stopcontacten 1 of 2 nodig. Vaste trap mogelijk? Want trap naar onder berging, zoldertrap is luik boven deze trap! Dunne trap mogelijk?

Vaste trap naar de zolder en trapgat maken

Wij zouden graag een offerte krijgen voor een nieuw trapgat en vaste trap naar zolder, nu hebben we een uitschuifbare trap maar het trapgat zit te dicht bij een slaapkamer waardoor het niet mogelijk is om op die plaats een vaste trap te maken. Wij zouden de babykamer kunnen opgeven om daar eventueel een vaste trap te maken.

Vaste trap naar zolder

Ik wil graag een vaste trap naar zolder, de vloer is beton.

Vaste trap plaatsen en zolder afwerken

Ik wil een vaste trap laten installeren naar de zolder. Het huidige gat moet terug opgevuld worden en een nieuw gat moet gemaakt worden. Vermoedelijk moet er een poutrel gestoken worden. Verder moet de vloer van de zolder (ongeveer 35m²) gechaped worden, enkele wanden geplaatst, plafond gestoken (met gyproc?).

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap in de zolder laten plaatsen. Er is momenteel al een vaste trap maar die zou vervangen moeten worden. Ik zou graag een houten trap willen plaatsen en eerder een rustieke of cottage stijl.

Vaste trap zolder

We willen een vaste trap steken naar onze zolder. De trap draait 2 maal. De te overbruggen hoogte is 2m70. De trap is langs 3 zijden ingesloten door bestaande muren. Er hoeft dus slechts een klein stukje (1 m) leuning gemaakt te worden. Bovendien zal er een gat in het bestaande betonnen plafond moeten aangebracht worden, en het bestaande gat van de uitschuiftrap moet gedicht worden.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil een vaste trap naar zolder plaatsen.Aanpassing van opening.

Isoleren en afwerken van zolder nieuwbouwwoning

Ik wil mijn zolder inrichten. Er moet een vaste trap geplaatst worden, zolder moet geïsoleerd en afgewerkt worden, er ligt ook nog geen draagvloer, laat staan een afwerkingsvloer. Ook het plaatsen van minimum twee velux ramen. Daarna kan gekeken worden hoe de ruimtes ingedeeld worden. Alvast een extra slaapkamer en/of bureau en een kleine bergruimte voor kerstgerief, skimateriaal, valiezen en typische zaken die op zolder belanden.

Partners

Partners van Casius