Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken:

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Vaste trap naar zolder door nieuw trapgat te maken.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Hamme (O-Vl) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken uit heel België:

Vaste trap naar zolder plaatsen

Plaatsen van plooibare trap naar zolder, reeds een zoldergat aanwezig. Materie graag in hout.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een gesloten vaste trap naar de zolder laten plaatsen. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Er is in de bestaande betonnen zoldervloer een uitsparing gemaakt om er een vaste trap in te zetten. Dit dmv een houten geraamte met houten vloer. Nu staat er standaard een vlizotrap in. De trap zou dus gesloten moeten zijn en onderaan een kwartdraai moeten maken. Met leuning uiteraard aan de open kant.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vaste zoldertrap in onze landelijke woning. Er is al een houten trap van het gelijkvloers naar het eerste verdiep en een trektrap naar de zolder. Deze laatste willen we vervangen. Er zal 1 draai nodig zijn als ook een trapleuning en een balustrade die de huidige balustrade verbindt met de zoldertrap. Met leuning. Er zal 1 zijde tegen de muur worden geplaatst.

Schuin dak isoleren langs binnen

Geen onderdak, zolder gemakkelijk bereikbaar via vaste trap en deur. De oppervlakte te isoleren is 70 m².

Vaste trap plaatsen naar zolder

Ik wil graag van het eerste verdiep een vaste trap naar de zolder verdiep. Dit liefst boven de bestaande trap naar het 1e verdiep. Hierbij moet ook een trap-opening worden gemaakt, door een betonnen gewelf.

Maken van trapgat

Maken van trapgat in beton om van eerste etage naar zolder te kunnen gaan dmv vaste trap het toe maken van bestaand gat en verwijderen van schuif trap

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapopening maken

Er moet een vaste houten trap worden geplaatst naar de zolder. Dit liefst boven de bestaande trap naar het 1e verdiep. Hierbij moet ook een trapopening worden gemaakt, door een betonnen gewelf.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vaste steektrap naar de zolder voor dagelijks gebruik (slaapkamers). Hoogte van de kamer waarin de trap moet komen is 2,35 m en er zou zo weinig mogelijk ruimte van deze kamer moeten afgenomen worden. Trapgat 120x70 cm (nog te maken). Traptreden 70 cm breed. Trap liefst met een strakke look, combinatie metaal en hout of volledig hout. Graag indicatie voor beide alternatieven. Opening moet ook gemaakt worden.

Partners

Partners van Casius