Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heusden (O Vl) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Heusden (O Vl) heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Heusden (O Vl) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Heusden (O Vl) of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Heusden (O Vl) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Heusden (O Vl) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Heusden (O Vl):

Muurserre te plaatsen

Graag had ik in de makro een muurserre besteld en bestaat er ook een mogelijkheid dat jullie die komen plaatsen ook ?

Plaatsen van een gesloten houten trap voor zolder

We zouden een trap willen steken naar de zolder ,is twee draaien dat er in de trap zou moeten zitten dat aansluit op de bestaande trap. En die laters word geschilderd,dus de trap dat we laten maken mag ook in hout zijn van prijswaarde dat mag geschilderd worden. En mag een gesloten trap zijn. Er zou geen trapgat moeten gemaakt worden, enkel trap.

Schrijnwerker gezocht

Ik heb een vrij aparte vraag. Ik ben sinds kort afgestudeerd als goudsmid en zal mijn beroep binnenkort uitoefenen als zelfstandige in bijberoep. Hiervoor heb ik etalagemateriaal nodig en dit wil ik graag in hout. Meer specifiek zou ik graag een tafel of kraam/stand willen laten maken om mijn producten te kunnen aanbieden. Plannen en ontwerp met de vakman te bespreken. Wie heeft de tijd en passie om iets mooi te maken?

Blokhut plaatsen

Graag willen wij ons tuinhuis laten plaatsen, afmetingen 295x760. Kunnen we hiervoor een offerte krijgen ? De betonnen vloerplaat is reeds gegoten.

Plaatsen van blokhut Luna

Graag willen we onze blokhut Luna buitenafm. 312x246cm met aanbouw van buitenafm. 312x312cm laten plaatsen. De betonnen vloer zal reeds voorzien zijn. Blokhut reeds besteld.

Nieuwe trap maken

Nieuwe houten trap maken. Opening is al voorzien.

Ik wens een keukentafel in bleke eik

Ik wens een keukentafel in bleke eik Met afmetingen : 150cm op 95 cm hoogte 75 cm moderne afwerking zonder uitschuifbare elementen ook met een baar onderaan waar je voeten kunnen op steunen. Onder het blad van de tafel geen opstaande lat, zodat we onder tafel onze benen over elkaar kunnen leggen. (ik heb een soortgelijke tafel via afbeelding bijgevoegd)

Automatiseren rolluik

Een bestaand rolluik dat nu met een riem manueel dient op en afgelaten te worden, van een elektrische motor te voorzien zodat deze met een drukknop op en afglaten kan worden. Rolluik is ongeveer 3m breed. Er is een stopcontact in de buurt.

Lambrisering

Zou graag een muur bekleden met hout (lambrisering )

Vervangen bestaand schrijnwerk

Bij deze ben ik zo vrij een offerte aan te vragen mbt plaatsen van alu schrijnwerk in mijn privé woning. Graag had ik als alternatief een offerte voor dezelfde ramen in hout (afrormosia). Plannen zijn digitaal ter beschikking. Beglazing, min 1,1 W/m2K - assymmetrische dikte (gelieve meerprijs op te geven voor dubbel gelaagd) Afwerking Alu schrijnwerk - gemoffeld RAL kleur Profielen - een slank model Indien hout : gebeitst Ale ramen worden voorzien van gemotoriseerde rolluiken. Locatie werf : Heusden (Destelbergen)

Bekleden van muur met platen en leggen ...

Bekleden van muur met platen en leggen van een vloer .Dit gebeurt in onze schuur achteraan de kleine tuin.Aangezien dit een vochtige plaats is graag waterproefplaten.