Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Kalken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Kalken heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Kalken u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Kalken of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Kalken bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vernieuwen van chassis, betontrappen plaatsen en afwerken met glas, gepolierde betontrap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder, halkast en vouwdeuren op maat, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in een nieuwbouw, betontrap storten, houten trappen plaatsen, metalen buitentrap plaatsen, betontrap storten in NB en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Kalken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Kalken:

Blokhut Cottage plaatsen

Graag zou ik een blokhut Cottage 205x295cm willen laten plaatsen door Makro. Deze zou op mijn bestaand terras moeten komen.

Dringend plaatsen tuinhuis

Verwijderen van een 8m taxushaag + gieten van plateau voor tuinhuis + plaatsen van tuinhuis (5mx3m) met oversteek(4mx3m). Tuinhuis afkomstig van Makro, dikte 44mm. Tuinhuis is reeds geleverd en dient zo vlug mogelijk geplaatst te worden.

Plaatsen blokhut MODERN en gieten vloerplaat

Graag willen wij een blokhut met extensie plaatsen. Het is een blokhut van MAKRO type modern 505x295cm + 400cm. Er moet voor het tuinhuis een nieuwe betonnen vloerplaat gegoten worden. Voor de exensie kan de vloerplaat van het oude tuinhuis dienen. Kan u mij een offerte maken voor deze werken.

Maken van vliegenramen

Wij zijn op zoek naar horren voor 4 ramen deze van 93x 73 cm 93x80 cm 93x108 cm 93x106 cm (mijn meet kunsten zijn wel niet zo fantastisch ik denk eigenlijk dat het 2 keer 2dezelfde ramen moeten zijn) deze met gewoon muggengaas. En 1 schuifdeur van 127 x 219 cm waarvan het onderste gedeelte pet safe moet zijn en het bovenste gedeelte gewoon mag zijn Bijgevoegd is er een foto beschikbaar van de ramen, we willen het nl in dezelfde kleur

Plaatsing van blokhut cottage

Graag ontvangen wij uw prijsofferte voor het plaatsen van blokhut Cottage 295x760

Plaatsen blokhut Mayfair

Graag ontvangen wij uw prijsofferte voor het plaatsen van de blokhut. Plaatsen blokhut Mayfair 295 x760 cm.Graag ook afzonderlijk uw prijs voor de betonvloer.

Maken van bureau

Bureau uit 1 stuk. Rubberwood vzv krasvaste vernislaag.Afmeting: 3500mm x 900mm 2 ladeblokken met elk 5 schuiven die centraal onder de bureau tegen elkaar staan. Voorzien van kabelgoot. Links en rechts in de hoek een gat voor kabeldoorvoer.