Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Kalken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Kalken.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Kalken of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Kalken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Kalken:

Blokhut Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm plaatsen

Graag zou ik een prijs willen voor de het plaatsen van de blokhut. (geïmpregneerd) Er ligt al beton maar het tuinhuis moet hoger komen te staan om verrotting van de onderste latten te voorkomen. (een hogere beton misschien ?). Ons vorige tuinhuis (macro) ging maar 9 jaar mee. In de extensie mag een vloer (tegels). Blokhut Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm plaatsen en stukje betonplaat gieten.

Blokhut Cottage plaatsen

Graag zou ik een blokhut Cottage 205x295cm willen laten plaatsen door Makro. Deze zou op mijn bestaand terras moeten komen.

Dringend plaatsen tuinhuis

Verwijderen van een 8m taxushaag + gieten van plateau voor tuinhuis + plaatsen van tuinhuis (5mx3m) met oversteek(4mx3m). Tuinhuis afkomstig van Makro, dikte 44mm. Tuinhuis is reeds geleverd en dient zo vlug mogelijk geplaatst te worden.

Plaatsen blokhut MODERN en gieten vloerplaat

Graag willen wij een blokhut met extensie plaatsen. Het is een blokhut van MAKRO type modern 505x295cm + 400cm. Er moet voor het tuinhuis een nieuwe betonnen vloerplaat gegoten worden. Voor de exensie kan de vloerplaat van het oude tuinhuis dienen. Kan u mij een offerte maken voor deze werken.

Maken van vliegenramen

Wij zijn op zoek naar horren voor 4 ramen deze van 93x 73 cm 93x80 cm 93x108 cm 93x106 cm (mijn meet kunsten zijn wel niet zo fantastisch ik denk eigenlijk dat het 2 keer 2dezelfde ramen moeten zijn) deze met gewoon muggengaas. En 1 schuifdeur van 127 x 219 cm waarvan het onderste gedeelte pet safe moet zijn en het bovenste gedeelte gewoon mag zijn Bijgevoegd is er een foto beschikbaar van de ramen, we willen het nl in dezelfde kleur

Plaatsing van blokhut cottage

Graag ontvangen wij uw prijsofferte voor het plaatsen van blokhut Cottage 295x760

Plaatsen blokhut Mayfair

Graag ontvangen wij uw prijsofferte voor het plaatsen van de blokhut. Plaatsen blokhut Mayfair 295 x760 cm.Graag ook afzonderlijk uw prijs voor de betonvloer.

Maken van bureau

Bureau uit 1 stuk. Rubberwood vzv krasvaste vernislaag.Afmeting: 3500mm x 900mm 2 ladeblokken met elk 5 schuiven die centraal onder de bureau tegen elkaar staan. Voorzien van kabelgoot. Links en rechts in de hoek een gat voor kabeldoorvoer.