Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vervanging van het houten deel van een gemetselde vrijstaande brievenbus:

Vervanging van het houten deel van een gemetselde vrijstaande brievenbus

De gemetselde brievenbus van mijn woning bevat een multiplex "kastje" met vooraan de brievengleuf, en opzij een deurtje met slot. Dit multiplex kastje is volledig verrot en dient vervangen te worden door een nieuwe, gelijkaardige constructie.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Kieldrecht (Beveren) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging van het houten deel van een gemetselde vrijstaande brievenbus uit heel België:

Houten terras aanleggen

Terras van 50 m² in totaal 4m op 10m en de zijkant aan te leggen. Dit ter vervanging van bestaande terras. Ondergrond is zand, te plaatsen in camping aan residentiële caravan. De vondelterrasplanken in hout of composiet moeten duurzaam zijn, bestemd voor kustgebied.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van poutrellen in een renovatieproject. Ondertussen hebben we het stabiliteitsonderzoek gekregen en zouden voor onderstaande punten een prijsofferte willen verkrijgen: - het plaatsten van 2 poutrellen op het gelijksvloer (om openingen te vormen voor het plaatsen van ramen in de achtergevel). Kunnen jullie mij ook aangeven of jullie de muren dan ook zelf afbreken? Indien ja, staan jullie ook in voor het verwijderen van het steenpuin? - het plaatsen van standaard prefab betonnen lintelen boven bestaande ramen (ter vervanging van bestaande houten lintelen) - indien jullie dit ook doen: het herstellen van een scheur in het bestaande metselwerk door het plaatsen van scheurverankering (reparatiemortel en roestvrij spiraal anker).

Dakterras legggen

Bestaand dakterras van 10m² is aan vervanging toe. Houten planken moeten vervangen worden. Het is ook niet meer waterdicht. Bij zware regenval sijpelt water in de onderliggende badkamer.

Vernieuwen van draadafsluiting

De bestaande omheining tussen onze terrein en dat van de buren is aan vervanging en uitbreiding toe. Wat we wensen is het volgende: Draadomheining in rechte lijn over 32m (groene palen, 1m70 hoog, betonplaat) Twee houten poortjes, één voor ons, één voor de buren. Oude omheining wegnemen.

Houten terrassen vernieuwen

Het gaat om 3 terrassen die 20 jaar geleden gelegd zijn in bankirai en aan vervanging toe. Terras van 7,10 op 4,20= 29,80 m². Terras van 4,20 op 3,10= 13,02 m². Terras met 1 gebogen zijde en trap van 3 treden van ongeveer 16 m². Vernieuwen terrassen in houtwerk.

Houten terras leggen

Er ligt een kader van ongeveer 6,50 x 3,40 cm onder de bestaande af te breken (door onszelf) terras. dit kader kunnen we behouden wegens nog OK . Hoogte tussen terrasplanken en onderliggend plat dak, ongeveer 15 cm. dit is op te vangen door extra plastieken steunen ter vervanging van enkele houten stutten.

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat om de vervanging van een deel van de schutting, nadat er een boom is opgevallen na de storm van afgelopen maand. In totaal gaat het om 12 panelen die vervangen moeten worden (8 aan een kant en 4 aan de andere) De oude moet uitgegraven worden en de nieuwe komt in de plaats. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood, betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Vervangen van houten trap

Vervanging van te steile kraaktrap . Houtentrap van tussenverdieping naar de slaapkamers toe. Gesloten trap. 78 cm br