Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vervanging van het houten deel van een gemetselde vrijstaande brievenbus:

Vervanging van het houten deel van een gemetselde vrijstaande brievenbus

De gemetselde brievenbus van mijn woning bevat een multiplex "kastje" met vooraan de brievengleuf, en opzij een deurtje met slot. Dit multiplex kastje is volledig verrot en dient vervangen te worden door een nieuwe, gelijkaardige constructie.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Kieldrecht (Beveren) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging van het houten deel van een gemetselde vrijstaande brievenbus uit heel België:

Vervanging deurkozijn binnendeur

Door een vochtprobleem is een deurkozijn van een houten binnendeur verkleurd. Deze Ik zou dit graag laten herstellen of vervangen.

Terras aanleggen met regenwaterput

Buiten aan onze veranda hebben we nu een vijver met en padje en een bloementuin. We zouden die graag vervangen door een groot terras (eventueel zelfs in hout?) met een regenwaterput onder. Het gaat over een oppervlakte van een 40m². Ook hebben we een tuin met niveauverschillen waar op een plaats de niveauverschillen, die werden gemaakt met houten balkjes, de balken aan het rotten zijn en aan vervanging toe zijn. Omvorming tot terras : houtwerk of ander materiaal: Regenwaterput ook te installeren

Erker opnieuw bekleden

De erker naar de tuin heeft buiten een houten-latten-bekleding die na 20 jaar in weer en wind aan vervanging toe is. Bekleding van ongeveer 4 m breed en 29 cm hoog. De nieuwe bekleding moet niet per sé in hout zijn mag ook een alternatief duurzaam materiaal zijn.

Houten trap vervangen/ vernieuwen

Het betreft vervanging van een bestaande houten trap of het vernieuwen hiervan, daar zijn we nog niet uit. De huidige trap heeft breedte van 81 cm, het hoogteverschil vloerdelen is 291 cm en heeft een diepte van 288 cm. Hij heeft een leuning aan 1 zijde en het trapgat is 86x224 we zouden dit trapgat behouden.

Dakramen vervangen

Wij hebben op het eerste verdiep 2 veluxen van 70cm breed en 90cm hoog die aan vervanging toe zijn. Wij hadden hiervoor graag witte PVC dakramen gehad ipv houten. Daarnaast hebben wij ook nog een kleine badkamer op hetzelfde verdiep waar momenteel geen raam zit en waar wij graag een klein dakraam zouden steken.

Glaspaneel vervangen en kattenluik plaatsen

Wij willen een kattenluik plaatsen en de enige mogelijke plek is in een paneel dubbel glas in een PVC-raam (zie foto). Voor ons zijn 2 opties mogelijk: a. Vervanging van het huidige glaspaneel door een nieuwe paneel dubbel glas met een frame voor het kattenluik; b. Vervanging van het huidige paneel door een weerbestendige houten of kunststofplaat. In beide gevallen wordt het huidige paneel opgeslagen om eventueel later terug te kunnen plaatsen. De maat van het paneel is ongeveer 50cm op 196cm. De uitsnijding voor het kattenluik zal een diameter hebben van 20 à 30cm. Uit te voeren werken: - Exacte opmeting - Bestellen of maken van het nieuwe paneel - Plaatsen nieuwe paneel - Plaatsen kattenluik. Uitvoeringsdatum: kattenluik zou ten laatste klaar moeten zijn rond 20 jan

Plaatsen nieuwe afsluiting

Verwijderen van de haag (sparren) 21,20 m + verwijderen van oude houten panelen 5,70 m. Volledige vervanging door een degelijke afsluiting, zonder uitkijk bij de buren. Afval mee te nemen. Tuinafsluiting : hout/composiet :, iets niet doorzichtig. Sterk voor 4 honden. en hoogte 2 m.

Vervanging houten binnendeuren

Graag wensen wij 4 houten binnendeuren te vervangen. Houten deuren.