Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Laarne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Laarne heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Laarne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Laarne of directe omgeving.

26 klanten uit Laarne bevelen een bij Casius in Laarne aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Laarne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, garage bouwen, vervangen van trap en een bijkomende trap plaatsen, kozijnen harmonicadeur kunststof, betontrap storten, toog op maat maken, zoldergat maken en vaste trap naar zolder, metalen trap plaatsen, betonnen bordessentrap plaatsen, overkapping in aluminium maken, trap naar zolder plaatsen, vaste trap naar zolder en opening maken, uitkasten buitenramen , plaatsen binnendeuren en opschuren parket, trappen vernieuwen, vaste trap naar zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Laarne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Laarne:

Open trap in imitatie eik of eik plaatsen

Ik wil een open trap plaatsen (geen tegen treden). Hoogte : 2932 mm Breedte trapgat: 1680 mm Diepte trapgat: 2200 mm . Liefst een trap in imitatie lichte eik / of eik

Herstellen van houten buitenraam

Onderkant van houten buitenraam (met schuifdeur) van 2,5 m op 2 m is in slechte staat en moet hersteld worden.

Zolder afwerken

Ik wil graag mijn zolder afwerken, er moet een nieuwe vloer komen (ongeveer 8m op 12m), het dak moet afgewerkt worden met hout en er moet een kamer gemaakt worden.

Plaatsen van een binnendeur voor de badkamer

Door het plaatsen van nieuwe faience is de muur waarin de deur zit dikker geworden : 19 cm in plaats van 16 cm voorheen. Daarnaast wil ik de deur die nu rechts naar binnen draait, links naar buiten laten draaien. De deur zelf en de scharnieren kunnen hergebruikt worden. Het deurkader (kassement) moet vernieuwd op 19 cm met deurlijst van 7 cm.

Gieten en bekleden van betontrap met graniet-marmer

Betontrap laten gieten en misschien polieren of bekleden met graniet of marmer . Bedoeling is om er een stoellift te kunnen op plaatsen.

Paveljoen te plaatsen

Plaatsen van een paveljoen met 2 zijkanten en palen moeten in beton. (3. 5m op 3. 5m)

Schrijnwerker gezocht voor allerlei zaken

Wij zoeken een schrijnwerker voor: het dichtmaken van rolluikkasten, plaatsen van enkele binnendeuren en plaatsen van een badomkasting.

Plaatsen van blokhut Cambridge

Graag offerte voor plaatsing blokhut Cambridge volledig inclusief dak en houten vloer. Daarnaast mijn vraag voeren jullie ook de vloerplaat ( fundering) uit waarop de blokhut komt te staan? Afmeting van blokhut 505 X 295 cm

Maken van schoenenrek

We zouden graag een houten schoenenrek laten maken voor in de berging. We zijn die plastic systemen beu, die vallen vaak uit elkaar, dus we zouden iets in hout willen laten maken, dat wel stevig is. We dachten aan iets van 80 cm breed en 1,5m hoog, met planken van verschillende hoogtes, zodat er eens hoge en lagere schoenen kunnen staan.

Plaatsen van tuinhuis

Plaatsen van tuinhuis villa 505x385 cm. Staan jullie ook in voor de grondwerken en het plaatsen van een betonvloer ?

Luik voor zolder

Ik zou graag een luik willen laten maken voor de zolderverdieping, die momenteel ook gebruikt wordt als loft, maar waar ik toch graag een afscheiding zou willen maken als isolatie.

Zadeldak

Levering en plaatsing van een zadeldak in hout volgens plannen in bijlage

Schuifraam , buitendeur en raam ...

Schuifraam , buitendeur en raam vervangen met super-isolerend glas

De silicone rond onze ramen in de keuken ...

De silicone rond onze ramen in de keuken is niet meer waterdicht waardoor het binnen regent en 1 groot raam met dubblele beglazing is heeft vocht tussen de 2 lagen. Ik heb vele maanden geleden Karel Coorevits die 15j geleden de schrijnwerkerij van ons huis deed gecontacteerd. Hij is in oktober 2007 komen zien en beloofde toen op te zoeken welk raam het is en hij raadde ons aan om ondertussen plakband rond de ramen te doen . In november kreeg ik te horen dat het raam besteld was maar dat het minstens 4 weken zou duren vooraleer hij het zou hebben. Een paar weken geleden kreeg ik van zijn vrouw te horen dat het raam niet besteld was en ik moest terugbellen om te horen hoe het verder moet. Ik bel heel dikwijls naar Coorevits maar krijg geen antwoord. Wie kan mij helpen?

grote kleerkast met bureau en bergruimte ...

grote kleerkast met bureau en bergruimte gecombineerd in een met schuifwand afgesloten geheel