Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Laarne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Laarne heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Laarne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Laarne of directe omgeving.

17 klanten uit Laarne bevelen een bij Casius in Laarne aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Laarne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: bouwen garage, metsen Garage, trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen, twee nieuwe metalen zwevende trappen, houten trap plaatsen, garage poorten vervangen, vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien, houten garage bouwen, trap plaatsen 3,25 m hoogte, vaste trap naar zolder en trapgat maken, prijsofferte metalen trap plaatsen, plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning, plaatsen van industriele stalen trap GV-NIV1, verdreven en gesloten trap plaatsen in hout, kozijnen kunststof te plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Laarne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Laarne:

Gieten en bekleden van betontrap met graniet-marmer

Betontrap laten gieten en misschien polieren of bekleden met graniet of marmer . Bedoeling is om er een stoellift te kunnen op plaatsen.

Paveljoen te plaatsen

Plaatsen van een paveljoen met 2 zijkanten en palen moeten in beton. (3. 5m op 3. 5m)

Schrijnwerker gezocht voor allerlei zaken

Wij zoeken een schrijnwerker voor: het dichtmaken van rolluikkasten, plaatsen van enkele binnendeuren en plaatsen van een badomkasting.

Plaatsen van blokhut Cambridge

Graag offerte voor plaatsing blokhut Cambridge volledig inclusief dak en houten vloer. Daarnaast mijn vraag voeren jullie ook de vloerplaat ( fundering) uit waarop de blokhut komt te staan? Afmeting van blokhut 505 X 295 cm

Maken van schoenenrek

We zouden graag een houten schoenenrek laten maken voor in de berging. We zijn die plastic systemen beu, die vallen vaak uit elkaar, dus we zouden iets in hout willen laten maken, dat wel stevig is. We dachten aan iets van 80 cm breed en 1,5m hoog, met planken van verschillende hoogtes, zodat er eens hoge en lagere schoenen kunnen staan.

Plaatsen van tuinhuis

Plaatsen van tuinhuis villa 505x385 cm. Staan jullie ook in voor de grondwerken en het plaatsen van een betonvloer ?

Luik voor zolder

Ik zou graag een luik willen laten maken voor de zolderverdieping, die momenteel ook gebruikt wordt als loft, maar waar ik toch graag een afscheiding zou willen maken als isolatie.

Zadeldak

Levering en plaatsing van een zadeldak in hout volgens plannen in bijlage

Schuifraam , buitendeur en raam ...

Schuifraam , buitendeur en raam vervangen met super-isolerend glas

De silicone rond onze ramen in de keuken ...

De silicone rond onze ramen in de keuken is niet meer waterdicht waardoor het binnen regent en 1 groot raam met dubblele beglazing is heeft vocht tussen de 2 lagen. Ik heb vele maanden geleden Karel Coorevits die 15j geleden de schrijnwerkerij van ons huis deed gecontacteerd. Hij is in oktober 2007 komen zien en beloofde toen op te zoeken welk raam het is en hij raadde ons aan om ondertussen plakband rond de ramen te doen . In november kreeg ik te horen dat het raam besteld was maar dat het minstens 4 weken zou duren vooraleer hij het zou hebben. Een paar weken geleden kreeg ik van zijn vrouw te horen dat het raam niet besteld was en ik moest terugbellen om te horen hoe het verder moet. Ik bel heel dikwijls naar Coorevits maar krijg geen antwoord. Wie kan mij helpen?

grote kleerkast met bureau en bergruimte ...

grote kleerkast met bureau en bergruimte gecombineerd in een met schuifwand afgesloten geheel