Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lebbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Lebbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Lebbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Lebbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Lebbeke:

Plaatsing schuifdeuren

Bestaande ramen verwijderen. Opening vergroten tot tegen de grond. 2 Schuiframen plaatsen. Steunbalk plaatsen.

Houten trap installeren

Wij zijn opzoek naar een nieuwe trap, het hele huis buiten de 4 muren zijn afgebroken en we zijn het volledig aan het vernieuwen, de oude trap is eruit, deze maand / maximum midden volgende maand komt de vloerder en dan zouden we onze nieuwe trap wel nodig hebben.

Trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

In totaal 4 trappen te bekleden en dit van een appartementsgebouw. Ik kan plannen sturen.

Trap plaatsen

Rechte trap vanaf gelijkvloers tot +1 van 2,7 m hoog. Links een muur tot +2, rechts stopt de muur op vloerniveau +1, daarop moet dus een balustrade komen. Qua materiaal graag massief hout maar geen tierlantijntjes. Trapgat is aanwezig het is een nieuwbouwwoning .

Houten voordeur herstellen of vervangen

Voordeur hangt scheef eventueel hermaken of nieuwe plaatsen. 1m breed x2m Hoog. En eventueel achterdeur en zijdeur standaard plaatsen.

Monteren en plaatsen blokhut Latina

Monteren en plaatsen van blokhut LATINA (2OO x 3OO) , vloer en dakgoten inclusief - De betonnen vloer is dan al reeds aanwezig.

Vliegenramen en vliegendeur plaatsen

Graag vakman voor een 5-tal vliegenramen en 1 vliegendeur te plaatsen

Bestaande trappen verwijderen en nieuwe trap plaatsen

Bestaande trap verwijderen en nieuwe trap te plaatsen. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping. Graag willen we een trap met twee maal een kwart draai of een tweedelige trap met een plateau in het midden. We hebben een rechthoek van 1, 80 m op 1, 80 m maar de trap mag verder starten (30-40 cm extra) zodat we wel nog brede treden kunnen behouden. De hoogte is rond 2,50 m. Graag ter plaatse komen zien naar de mogelijkheden.

Overkapping in aluminium maken

Een overkapping in aluminium met doorzichtige zonnepanelen van ongeveer 4 op 5 m dit om een overdekt terras te hebben.

Zoldergat met trap verplaatsen

Wij hebben in onze berging een trapgat waaruit we een uitschuifbare trap kunnen halen waarmee we toegang krijgen tot onze zolder. Omdat we onze berging anders willen indelen en we een muur willen plaatsen op een bepaalde plaats in de berging, zit het zoldergat in de weg. We willen immers de toegang tot onze zolder zeker behouden (met schuiftrap, geen vaste trap). Daarom zouden we graag het zoldergat met de trap willen verplaatsen naar een andere plaats in de berging (zie foto 2: zoldergat + trap in de verte in zone 2 van de berging willen we graag verplaatsen naar zonde 1 van de berging, daar waar de foto getrokken werd). Graag hadden we advies of dit kan en