Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Ledeberg (Gent) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Ledeberg (Gent).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Ledeberg (Gent) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Ledeberg (Gent) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Ledeberg (Gent):

Fietskast maken

Ik ben op zoek naar een fietskast voor in ons appartement. Een hoge kast waar de fiets in kan ophangen horizontaal en een aantal compartimenten in de kast waar ik mijn schoenen en kledij in kan plaatsen.

Kleerkast Interlubke demonteren en monteren

Ik beschik over 2 hoge Interlubke kleerkasten van 2,43 H maar geen schema om ze te demonteren. Omwille van verhuis naar 'n kleiner huis waar plafond slechts 2,45 cm hoog is.... Kunt u me helpen met een schema of om te demonteren (Gentbrugge ) en monteren in Melle ?

Voordeur herstellen

Ik zoek naar iemand die onze oude voordeur kan verstevigen en herstellen. Het is belangrijk voor ons om de oude deur te hergebruiken aangezien dit noodzakelijk is om het karakter van onze voorgevel te bewaren.

Deur herstellen / nieuwe deuren

Ik wil graag een herstelling/nieuwe deuren voor ons appartement. De oorspronkelijke deuren bij het nieuwbouw project wegen enorm zwaar en wellicht kunnen de scharnieren waarop de deuren leunen het gewicht niet langer aan. De deuren slepen tegen de grond, één deur is reeds van zijn scharnieren. We gaan het appartement laten schilderen deze zomer, dus liefst zo snel mogelijk een herstelling.

Appartementsvoordeur vervangen

Ik zou graag een appartementsvoordeur laten vervangen. Ik wil graag een brandwerende deur met veiligheidsbeslag. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen. De afmetingen van de deur zijn: H 201,5 X B 81 cm. Het kassement is 23 cm diep.

Herstellen schuifraam

Schuifraam opent niet meer - Onderstel is stuk. Is schuif/kip raam. Het onderstuk zit geklemd

Vernieuwen van ramen

Graag offerte voor het vervangen van 2 gewone ramen door schuiframen en het plaatsen van dubbele beglazing van 6 bestaande ramen. Kozijnen zijn nog in orde. Steunbalk ok, onderste moet weggekapt worden , en durpel geplaatst worden. Tweede schuifraam andere steunbalk die iets breder is plaatsen en onderaan stuk wegkappen. Graag ter plaatse komen kijken.

Plaatsen van schuifdeur

Plooischuif-harmonicadeur. Wens een plooibare schuifdeur te plaatsen aan een kelder ingang. Afmetingen: 2 meter hoog op 60 cm breed. Dit gaat om een harmonica deur.

Vervangen van trap

Bestaande trap uit 4 delen te vervangen. Dus afbreken oude trap en leveren en plaatsen van nieuwe houten trap.

Winkelkast

Losstaande gondel 200cm op 190cm op 90cm met 3 legplanken in schilderbaar hout + verfraaiingsboorden boven bestaande wandkasten. Te Gent, in augustus af te werken.

Hoogslaper

Onze zolderruimte is nu ingericht als living. Graag zouden we hier een hoogslaper willen laten plaatsen. En ook hadden we graag advies gekregen hoe we dit project het beste zouden aanpakken.

Vervanging houten ramen door akoustisch isolerende houten ramen

Het vervangen van houten ramen door akoustisch isolerende houten ramen en isolerende beglazing. Het betreft standaard opendraaiden ramen, waar van 3 met een vast onderdeel bovenaan. In totaal zouden er 8 ramen vervangen worden en dit komt overeen met een kleine 15m² aan raamoppervlake. De werken zouden nog voor het einde van het jaar uitgevoerd moeten worden.

Achterdeur

Graag een offerte voor een achterdeur met volledig glas. Hoogte 195 cm breedte 105 cm. PVC, Hout of Alluminum.

Kasten op maat

Ik heb bij mij thuis het een en ander verbouwd maar nu zit ik vast en ik ben op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die het zou zien zitten om de keukenkastjes verder af te werken, een grote schoenenkast op maat te maken, een extra kleerkast op maat waarachter een schuifdeur verstopt zou moeten zitten en in de badkamer ook 2 kastjes af te werken en als alles vlot gaat en als ik nog centen overheb zou ik ook nog een extra klapbed die in een kast verdwijnt willen installeren... een hoopje werk dus en ik vroeg me af of er iemand van jullie kon langskomen om eens te kijken of dit iets lijkt dat jullie zouden kunnen voor me doen?En een offerte op te maken van hoeveel dat zou kosten?

Het is zo dat ik net een woning heb ...

Het is zo dat ik net een woning heb gekocht in Ledeberg waarbij het enkel glas door dubbel dient vervangen te worden. Het betreft 4 ramen met de volgende afmetingen: 2,5x1,7; 1x1,6; 3,8x1,6; 1x0,5. De timing is echter niet evident: pas op 11 juni heb ik zekerheid dat de investering kan doorgaan (voorkooprecht overheid op woning !). De plaatsing zou moeten kunnen gebeuren de eerste 2 weken van juli (teneinde klaar te raken voor het nieuw academiejaar - de woning zal betrokken worden door mijn dochter, een studente). Het is wel zo dat alle administratie (opmeten, offerte, ...) kan gebeuren voor 11 juni en op 11 juni een akkoord zou kunnen getekend worden.

2 stuks Vast raam + openvallend ...

2 stuks Vast raam + openvallend bovenlicht Afmetingen : 1140 mm breedte x 2200 mm hoogte 1 stuk Ingangsdeur met vast bovenlicht Afmetingen : 1080 mm breedte x 2900 mm hoogte 2 stuks Openvallend raaam Afmetingen : 1050 mm breedte x 990 mm hoogte 2 stuks Dubbelopendraaiend raam, 1 deel draaikip + vast Afmetingen : 1080 mm breedte x 2220 mm hoogte 1 stuks dubbel glas U 1,1 - klaar Afmetingen : 535 mm breedte x 565 mm hoogte

vervang bestaande - buitendeur - 1

vervang bestaande - buitendeur - 1

Bestaande ramen, dienen uitgebroken (en ...

Bestaande ramen, dienen uitgebroken (en weggehaald) en vervangen door ramen met superisolerend glas, kozijnen dienen in zwart of donker antraciet te zijn, mét structuur, niet glad. Beslag in geborsteld metaal en stevig. Voordeur is 308 op 84 (met bovenstuk) en 2 ramen zijn 95 breed op 210 hoog(1 vast en 1 draaikipraam) Graag ook prijs voor deze 2 ramen met een eventuele rolluik in (indien mogelijk) dezelfde kleur (geen binnenbak). Grootste raam is 181 hoog op 175 breed en is met een horizontaal pivoterende deur. Alternatieven voor volle verduistering van de ramen zijn welkom. Plannen kunnen opgevraagd via email. Graag prijs voor zowel hout, alu of pvc. Plaatsing in Gentbrugge. Ramen kunnen indien nodig zelf uitgebroken worden, maar dient zeker eerst besproken te worden. Bedankt. D.

Ik wil een ingemaakte kast die onder een ...

Ik wil een ingemaakte kast die onder een reeds bestaande trap moet gebouwd worden. Daar komen dan lades, schuiven en een hangbaar in. Graag had ik dit in een degelijke kwaliteit laten maken.

Het kader van de buitendeur is ...

Het kader van de buitendeur is versleten, de buitendeur mag ook vernieuwd worden. Voor de ramen heb ik al een formulier ingevuld, de buitendeur is volgens mij een gewone buitendeur. Over materiaal maak ik mij minder druk.