Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Ledeberg (Gent) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Ledeberg (Gent) heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Ledeberg (Gent) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Ledeberg (Gent) of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Ledeberg (Gent) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Ledeberg (Gent) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Ledeberg (Gent):

Appartementsvoordeur vervangen

Ik zou graag een appartementsvoordeur laten vervangen. Ik wil graag een brandwerende deur met veiligheidsbeslag. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen. De afmetingen van de deur zijn: H 201,5 X B 81 cm. Het kassement is 23 cm diep.

Herstellen schuifraam

Schuifraam opent niet meer - Onderstel is stuk. Is schuif/kip raam. Het onderstuk zit geklemd

Vernieuwen van ramen

Graag offerte voor het vervangen van 2 gewone ramen door schuiframen en het plaatsen van dubbele beglazing van 6 bestaande ramen. Kozijnen zijn nog in orde. Steunbalk ok, onderste moet weggekapt worden , en durpel geplaatst worden. Tweede schuifraam andere steunbalk die iets breder is plaatsen en onderaan stuk wegkappen. Graag ter plaatse komen kijken.

Plaatsen van schuifdeur

Plooischuif-harmonicadeur. Wens een plooibare schuifdeur te plaatsen aan een kelder ingang. Afmetingen: 2 meter hoog op 60 cm breed. Dit gaat om een harmonica deur.

Vervangen van trap

Bestaande trap uit 4 delen te vervangen. Dus afbreken oude trap en leveren en plaatsen van nieuwe houten trap.

Winkelkast

Losstaande gondel 200cm op 190cm op 90cm met 3 legplanken in schilderbaar hout + verfraaiingsboorden boven bestaande wandkasten. Te Gent, in augustus af te werken.

Hoogslaper

Onze zolderruimte is nu ingericht als living. Graag zouden we hier een hoogslaper willen laten plaatsen. En ook hadden we graag advies gekregen hoe we dit project het beste zouden aanpakken.

Vervanging houten ramen door akoustisch isolerende houten ramen

Het vervangen van houten ramen door akoustisch isolerende houten ramen en isolerende beglazing. Het betreft standaard opendraaiden ramen, waar van 3 met een vast onderdeel bovenaan. In totaal zouden er 8 ramen vervangen worden en dit komt overeen met een kleine 15m² aan raamoppervlake. De werken zouden nog voor het einde van het jaar uitgevoerd moeten worden.

Achterdeur

Graag een offerte voor een achterdeur met volledig glas. Hoogte 195 cm breedte 105 cm. PVC, Hout of Alluminum.

Kasten op maat

Ik heb bij mij thuis het een en ander verbouwd maar nu zit ik vast en ik ben op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die het zou zien zitten om de keukenkastjes verder af te werken, een grote schoenenkast op maat te maken, een extra kleerkast op maat waarachter een schuifdeur verstopt zou moeten zitten en in de badkamer ook 2 kastjes af te werken en als alles vlot gaat en als ik nog centen overheb zou ik ook nog een extra klapbed die in een kast verdwijnt willen installeren... een hoopje werk dus en ik vroeg me af of er iemand van jullie kon langskomen om eens te kijken of dit iets lijkt dat jullie zouden kunnen voor me doen?En een offerte op te maken van hoeveel dat zou kosten?

Het is zo dat ik net een woning heb ...

Het is zo dat ik net een woning heb gekocht in Ledeberg waarbij het enkel glas door dubbel dient vervangen te worden. Het betreft 4 ramen met de volgende afmetingen: 2,5x1,7; 1x1,6; 3,8x1,6; 1x0,5. De timing is echter niet evident: pas op 11 juni heb ik zekerheid dat de investering kan doorgaan (voorkooprecht overheid op woning !). De plaatsing zou moeten kunnen gebeuren de eerste 2 weken van juli (teneinde klaar te raken voor het nieuw academiejaar - de woning zal betrokken worden door mijn dochter, een studente). Het is wel zo dat alle administratie (opmeten, offerte, ...) kan gebeuren voor 11 juni en op 11 juni een akkoord zou kunnen getekend worden.

2 stuks Vast raam + openvallend ...

2 stuks Vast raam + openvallend bovenlicht Afmetingen : 1140 mm breedte x 2200 mm hoogte 1 stuk Ingangsdeur met vast bovenlicht Afmetingen : 1080 mm breedte x 2900 mm hoogte 2 stuks Openvallend raaam Afmetingen : 1050 mm breedte x 990 mm hoogte 2 stuks Dubbelopendraaiend raam, 1 deel draaikip + vast Afmetingen : 1080 mm breedte x 2220 mm hoogte 1 stuks dubbel glas U 1,1 - klaar Afmetingen : 535 mm breedte x 565 mm hoogte

vervang bestaande - buitendeur - 1

vervang bestaande - buitendeur - 1

Bestaande ramen, dienen uitgebroken (en ...

Bestaande ramen, dienen uitgebroken (en weggehaald) en vervangen door ramen met superisolerend glas, kozijnen dienen in zwart of donker antraciet te zijn, mét structuur, niet glad. Beslag in geborsteld metaal en stevig. Voordeur is 308 op 84 (met bovenstuk) en 2 ramen zijn 95 breed op 210 hoog(1 vast en 1 draaikipraam) Graag ook prijs voor deze 2 ramen met een eventuele rolluik in (indien mogelijk) dezelfde kleur (geen binnenbak). Grootste raam is 181 hoog op 175 breed en is met een horizontaal pivoterende deur. Alternatieven voor volle verduistering van de ramen zijn welkom. Plannen kunnen opgevraagd via email. Graag prijs voor zowel hout, alu of pvc. Plaatsing in Gentbrugge. Ramen kunnen indien nodig zelf uitgebroken worden, maar dient zeker eerst besproken te worden. Bedankt. D.

Ik wil een ingemaakte kast die onder een ...

Ik wil een ingemaakte kast die onder een reeds bestaande trap moet gebouwd worden. Daar komen dan lades, schuiven en een hangbaar in. Graag had ik dit in een degelijke kwaliteit laten maken.

Het kader van de buitendeur is ...

Het kader van de buitendeur is versleten, de buitendeur mag ook vernieuwd worden. Voor de ramen heb ik al een formulier ingevuld, de buitendeur is volgens mij een gewone buitendeur. Over materiaal maak ik mij minder druk.