Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lochristi te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Lochristi.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Lochristi of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bijbouwen met plat dak en carport, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage plaatsen, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, houten trappen plaatsen in NB woning, trappen en binnendeuren plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, rubberwood trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Lochristi staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Lochristi:

Garage bouwen

Garage in dezelfde steen als het huis, verplicht door de bouwvoorschriften. Afmetingen : 4m x 8m, met licht hellend zadeldak. Garagepoort en schuifraam van 2x2m

Plaatsen blokhut Luna

Graag willen we onze Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 300 cm + 1x dakgoten laten plaatsen. Dit na een geval van stormschade. De verzekering vraagt eerst een offerte van plaatsingskosten. Betonnen vloer is reeds voorzien.

Geluidsisolerend voorzetraam plaatsen

Ik woon langs een nogal drukke weg en had graag in de slaapkamers een geluidswerende oplossing gevonden. Het gaat hem in eerste instantie over 3 ramen. Zie bijlagen: Raam1 : 1m75 op 2m -- Raam2: 1m40 op 1m10 -- Raam3: 1m50 op 1m50. Ik had gedacht aan voorzet ramen aan de buitenkant. Daarmee zou de rolluikbak die ook een geluidslek vormt mee afgeschermd kunnen worden. Graag ook een eerlijke mening van de doeltreffendheid van het resultaat.

Plaatsing blokhut lara

Blokhut lara 485 x 295 cm. Plaatsing en montage. De blokhut is al in ons bezit. Graag opgave van een correcte plaatsingdatum.

Binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 3 standaard binnendeuren van het merk Thys (3 verfdeuren, bij 1 deur is er een glazen paneel van boven tot beneden). De deuren hebben standaardmaten 83x201,5. De muren zijn niet dikker (en ook niet veel dunner) dan 17cm. De deuren worden geleverd op 1/7/17. Het meegeleverde deurkast is ook 17cm.

Defecte klink van schuifraam herstellen

Klink van schuifraam is defect, waardoor deur (raam) niet meer open kan. Ik zoek iemand die dit kan komen repareren. Het gaat om een houten schuifraam met hefboomklink.

Ingebouwde kasten maken

Graag schrijnwerker voor vestiairekast, tellerkast en wandtafelbureau op maat te laten maken.

Plaatsen van Serre Hobby 310x458x254 - en fundering

Graag willen we een serre laten plaatsen : serre hobby 310x458x254. Artikelnr: 2014532 , serre is reeds geleverd. Ook dient er nog een fundering geplaatst te worden. Liefst zo snel mogelijk.

Buitendeur plaatsen

Ik wil graag een buitendeur laten plaatsen i.p.v. de huidige achterdeur. In PVC, met een stuk glas in en een kattenluik. Langs binnen wit en buiten antraciet, net als onze voordeur en ramen. Ook moet de dorpel aangelegd worden want dit is op dit moment niet in orde. Kan iemand langskomen om eens te kijken of dit mogelijk is en aan welke prijs ?

Plaatsen serre

Plaatsen van serre folder Makro.Serre dient nog aangekocht te worden.

Blokhut Luna + extensie plaatsen

Wij willen graag iemand die Blokhut Luna 312 x 312 cm + extensie 300 cm kan komen plaatsen inclusief dakgoten. Vloerwerk voorzien wij zelf Adresgegevens bij afspraak

Plaatsen van een blokhutgarage

Graag willen we een blokhutgarage bij Makro kopen van 385x565. Graag willen we de prijs weten voor het plaatsen. Er staat nu een kleiner breken jullie af ?

Houten overkapping maken aan tuinhuis

Aanbouw van houten overkapping in de tuin aan het tuinhuis. Lengte 10 meter, breedte 4m, met pilaren ter ondersteuning.

Trap uitbekleden van gelijkvloers tot op zolder

Betontrap, recht, in 2 stukken met palier halverwege. Van gelijkvloers naar 1e en van 1e naar zolder. Zonder leuning. Bekleden in eik, bleek, niet behandeld. Mag 2e keus zijn.

Plaatsen blokhut Isabel

Betreft bij Makro gekochte blokhut Isabel. Blokhut Isabel bouwen in tuin op reeds voorziene betonplaat, houten bodem dient niet gemonteerd, was in totaalpakket van aankoop bij Makro

Kasten maken

maken van 2 ingemaakte kasten 2.00m x 2.50m met legplanken (één binnen in huis en 1 buiten onder een afdak)

Plaatsen deuren

We zoeken een schrijnwerker die 4 aangekochte deuren zou kunnen komen plaatsen.

Vervangen houten buitendeur garage.

Vervangen houten buitendeur garage.

Vervangen garagepoort.

Vervangen garagepoort.

Nieuwe garagepoort+ automatisatie

Nieuwe garagepoort+ automatisatie

muur met schouw in meubel verwerken

muur met schouw in meubel verwerken

PVC ramen met kleinhouten (evt. binnen ...

PVC ramen met kleinhouten (evt. binnen het glas), kleur wit, 2 sierluiken. 1 voordeur in hout!!! Leveren en plaatsen. Boven vliegenramen (3stuks) + 1 in keuken. Op een aantal ramen rolluiken. Geen binnenafwerking. Isolatieglas K 1,1 of max. 1,3