Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lochristi te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Lochristi heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Lochristi u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Lochristi of directe omgeving.

51 klanten uit Lochristi bevelen een bij Casius in Lochristi aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Lochristi bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vernieuwen van chassis, betontrappen plaatsen en afwerken met glas, inbouwkasten maken in slaapkamers, gepolierde betontrap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder, halkast en vouwdeuren op maat, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, prefab betontrap plaatsen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in een nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport timmerwerken in Lochristi staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Lochristi:

Geluidsisolerend voorzetraam plaatsen

Ik woon langs een nogal drukke weg en had graag in de slaapkamers een geluidswerende oplossing gevonden. Het gaat hem in eerste instantie over 3 ramen. Zie bijlagen: Raam1 : 1m75 op 2m -- Raam2: 1m40 op 1m10 -- Raam3: 1m50 op 1m50. Ik had gedacht aan voorzet ramen aan de buitenkant. Daarmee zou de rolluikbak die ook een geluidslek vormt mee afgeschermd kunnen worden. Graag ook een eerlijke mening van de doeltreffendheid van het resultaat.

Plaatsing blokhut lara

Blokhut lara 485 x 295 cm. Plaatsing en montage. De blokhut is al in ons bezit. Graag opgave van een correcte plaatsingdatum.

Binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 3 standaard binnendeuren van het merk Thys (3 verfdeuren, bij 1 deur is er een glazen paneel van boven tot beneden). De deuren hebben standaardmaten 83x201,5. De muren zijn niet dikker (en ook niet veel dunner) dan 17cm. De deuren worden geleverd op 1/7/17. Het meegeleverde deurkast is ook 17cm.

Defecte klink van schuifraam herstellen

Klink van schuifraam is defect, waardoor deur (raam) niet meer open kan. Ik zoek iemand die dit kan komen repareren. Het gaat om een houten schuifraam met hefboomklink.

Ingebouwde kasten maken

Graag schrijnwerker voor vestiairekast, tellerkast en wandtafelbureau op maat te laten maken.

Plaatsen van Serre Hobby 310x458x254 - en fundering

Graag willen we een serre laten plaatsen : serre hobby 310x458x254. Artikelnr: 2014532 , serre is reeds geleverd. Ook dient er nog een fundering geplaatst te worden. Liefst zo snel mogelijk.

Buitendeur plaatsen

Ik wil graag een buitendeur laten plaatsen i.p.v. de huidige achterdeur. In PVC, met een stuk glas in en een kattenluik. Langs binnen wit en buiten antraciet, net als onze voordeur en ramen. Ook moet de dorpel aangelegd worden want dit is op dit moment niet in orde. Kan iemand langskomen om eens te kijken of dit mogelijk is en aan welke prijs ?

Plaatsen serre

Plaatsen van serre folder Makro.Serre dient nog aangekocht te worden.

Blokhut Luna + extensie plaatsen

Wij willen graag iemand die Blokhut Luna 312 x 312 cm + extensie 300 cm kan komen plaatsen inclusief dakgoten. Vloerwerk voorzien wij zelf Adresgegevens bij afspraak

Plaatsen van een blokhutgarage

Graag willen we een blokhutgarage bij Makro kopen van 385x565. Graag willen we de prijs weten voor het plaatsen. Er staat nu een kleiner breken jullie af ?

Houten overkapping maken aan tuinhuis

Aanbouw van houten overkapping in de tuin aan het tuinhuis. Lengte 10 meter, breedte 4m, met pilaren ter ondersteuning.

Trap uitbekleden van gelijkvloers tot op zolder

Betontrap, recht, in 2 stukken met palier halverwege. Van gelijkvloers naar 1e en van 1e naar zolder. Zonder leuning. Bekleden in eik, bleek, niet behandeld. Mag 2e keus zijn.

Plaatsen blokhut Isabel

Betreft bij Makro gekochte blokhut Isabel. Blokhut Isabel bouwen in tuin op reeds voorziene betonplaat, houten bodem dient niet gemonteerd, was in totaalpakket van aankoop bij Makro

Kasten maken

maken van 2 ingemaakte kasten 2.00m x 2.50m met legplanken (één binnen in huis en 1 buiten onder een afdak)

Plaatsen deuren

We zoeken een schrijnwerker die 4 aangekochte deuren zou kunnen komen plaatsen.

Vervangen houten buitendeur garage.

Vervangen houten buitendeur garage.

Vervangen garagepoort.

Vervangen garagepoort.

Nieuwe garagepoort+ automatisatie

Nieuwe garagepoort+ automatisatie

muur met schouw in meubel verwerken

muur met schouw in meubel verwerken

PVC ramen met kleinhouten (evt. binnen ...

PVC ramen met kleinhouten (evt. binnen het glas), kleur wit, 2 sierluiken. 1 voordeur in hout!!! Leveren en plaatsen. Boven vliegenramen (3stuks) + 1 in keuken. Op een aantal ramen rolluiken. Geen binnenafwerking. Isolatieglas K 1,1 of max. 1,3