Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor houten overkapping maken aan tuinhuis:

Houten overkapping maken aan tuinhuis

Aanbouw van houten overkapping in de tuin aan het tuinhuis. Lengte 10 meter, breedte 4m, met pilaren ter ondersteuning.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten overkapping maken aan tuinhuis uit heel België:

Houten terras aanleggen

Ons project dat we voor ogen hebben is aanleggen van een terras en loopt dan verder langs ons huis,als een pad, tot aan de oprit. Langs de andere kant loopt het dan verder de tuin in,langs het tuinhuis tot aan de overkapping die we eveneens zouden mee onder handen nemen. Combinatie hout - betonvloer

Totaalproject tuin en zwembad uitvoeren

Gezocht voor totaalproject uitvoering: - Tuinplan voor een sfeervolle moderne en vooral onderhoudsarme tuin met liefst kennis van Vlaamse bouwvoorschriften of zoveel mogelijk vergunningsvrije wijzigingen. - Afbraak huidige tuinbeplanting en infrastructuur, terrassen, oprit (voortuin) - Terrassen mogen deels in waterdoorlaatbaar materiaal/tegels? (wel geen grasdalen) - Heraanleg volgens plan van beplanting,terrassen, buizen, electriciteit - Installatie zwembad (+/-9x4m) met energie arme en onderhoudslvriendelijke installatie - Modern poolhouse afsluitbaar, glazen met contrast (houten)muur eventueel doortrekken in omheining. Plaats voor buitensalon 8-10 pers, technische en bergruimte, klein toilet/omkleed ruimte, overkapping (max 40m²) - Sfeerverlichting in led in de gehele opzet

Oude overkapping verwijderen en nieuwe houten overkapping plaatsen

Oude overkapping verwijderen, en nieuwe houten overkapping plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken.

Afbreken tuinhuis en nieuw tuinhuis plaatsen

Afbreken tuinhuis 350 op 320 met zadeldak. Bitumen golfplaten. Achterzijde een kleine overkapping 150cm op 100 cm. Constructie steunt op 6 rioleringsbuizen met een doormeter van 15 cm gevuld met beton. Een zijde beschikt over een afvoergoot. Houten vloer. Hierop enkele geperste platen van oude meubelen Twee treinbilzen. Aan de voorkant ligt er een strook kiezelsteen. Alles te verwijderen. Ook wil ik graag een nieuw tuinhuis laten plaatsen en hiervoor moet men nog funderingen aanleggen ook.

Houten gevelbekleding en overkapping plaatsen

Achtergevel in hout of pcv latten met isolatie 50 m².

Houten tuinhuis met overkapping plaatsen

Tuinhuis plaatsen met een overkapping. Graag in een hout waar je geen onderhoud aan hebt.

Steenkorven te plaatsen

Steenkorven plaatsen: Totale lengte van de afsluiting is 7 meter. We hebben een losstaande overkapping waarbij twee wanden van elk ca 330 cm breed en ca 220 m hoog moeten geplaatst worden zodat er nog twee open wanden zijn ook. De wanden die in hoekvormig dienen gezet te worden op een terras bestaande uit klinkertjes meten stevigheid geven aan de aluminium constructie die dienst doet als prieel maar wankelt door de wind. Momenteel zijn houten latten geplaatst om het alu prieel niet te laten wankelen.

Tuin aanleggen

Wij hebben een nieuwbouw en willen de tuin laten aanleggen (vooraan en achteraan). Nivelleren wordt binnenkort uitgevoerd door een kennis. Voor de aanleg willen we graag paden met dolomiet met stalen netten onder, planten borders afgebakend met borduurstenen, een fundering voor een tuinhuis, 2 houten terrassen en een terras met dolomiet met een overkapping van dak bomen. Ik heb een bestand toegevoegd van het gewenste tuinplan (van boven gezien).