Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor houten overkapping maken aan tuinhuis:

Houten overkapping maken aan tuinhuis

Aanbouw van houten overkapping in de tuin aan het tuinhuis. Lengte 10 meter, breedte 4m, met pilaren ter ondersteuning.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten overkapping maken aan tuinhuis uit heel België:

Tuin en terras

Helling zou moeten worden afgegraven en vijver opvullen. Houten terras 16 m² met trapje en een overkapping met aan twee zijden dichtmaken met houten panelen.

Pergola in hout - overkapping deel terras

Klassiek houten pergola overkapping 7,2m op 2,8 m tegen muur woning. Met dakgoot; bestaande regenwaterput op 1 m. Dak: volledig dicht; moet passen bij donkergrijze dakpannen woning. Voorbeeld in bijlage.

Raamlijstlatten plaatsen

Verticaal en schuin dakglas verbinden met elkaar. Nu met siliconen afgedicht. Is deel van veranda structuur. Wens een overkapping van hout te maken langs buiten om siliconen te beschermen. Houten 4 Latjes van 1 m lang en 3 cm op 3 cm.

Overkapping dakgoot herstellen/schilderen

We hebben een houten bekleding van de dakgoot die dringend zou moeten worden hersteld en geschilderd worden . We hebben een typiseh serristenwoning in de druivenstreek ( Hoeilaart ) De schouw zou ook moeten hersteld worden, er zijn barsten.

Plaatsen van tegelvloer onder houten overkapping

Een tegelvloer plaatsen onder een houten overkapping. Allemaal rechthoeken. 34 m ².

Afdak (overkapping) voor fietsen naast woonhuis (HOB)

Graag hadden we een vakman die een overkapping (afdak) kan plaatsen van +/- 3,5m op 3,5m voor onze fietsen. De overkapping komt tegen ons huis. Rondom staan er reeds een houten platen (afscheiding met buren).

Architect hangterras of zweefterras

Ik wil een zwevend terras laten bouwen aan de achterzijde van mijn appartement op de tweede verdieping. Er zou ook best een (schuif)deur ipv het raam komen. Ik houd van een balkon met veel karakter, type frans balkon met houten planken. Het betreft een lichte constructie die eventueel een overkapping moet kunnen dragen. Zie bijlage voor de schets op het grondplan. Vandaag langs geweest bij stedenbouw en die zagen het zitten.

Hangterras maken achterzijde appartement

Ik wil een zwevend terras laten bouwen aan de achterzijde van mijn appartement op de tweede verdieping. Er zou ook best een (schuif)deur ipv het raam komen. Ik houd van een balkon met veel karakter, type Frans balkon met houten planken. Het betreft een lichte constructie die eventueel een overkapping moet kunnen dragen. Zie bijlage voor de schets op het grondplan. De uitvoering ervan zou in de eerste 3 weken van januari 2016 moeten gebeuren.Plan ter beschikking.