Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor houten overkapping maken aan tuinhuis:

Houten overkapping maken aan tuinhuis

Aanbouw van houten overkapping in de tuin aan het tuinhuis. Lengte 10 meter, breedte 4m, met pilaren ter ondersteuning.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten overkapping maken aan tuinhuis uit heel België:

Houten tuinhuis met overkapping plaatsen

Tuinhuis plaatsen met een overkapping. Graag in een hout waar je geen onderhoud aan hebt.

Steenkorven te plaatsen

Steenkorven plaatsen: Totale lengte van de afsluiting is 7 meter. We hebben een losstaande overkapping waarbij twee wanden van elk ca 330 cm breed en ca 220 m hoog moeten geplaatst worden zodat er nog twee open wanden zijn ook. De wanden die in hoekvormig dienen gezet te worden op een terras bestaande uit klinkertjes meten stevigheid geven aan de aluminium constructie die dienst doet als prieel maar wankelt door de wind. Momenteel zijn houten latten geplaatst om het alu prieel niet te laten wankelen.

Tuin aanleggen

Wij hebben een nieuwbouw en willen de tuin laten aanleggen (vooraan en achteraan). Nivelleren wordt binnenkort uitgevoerd door een kennis. Voor de aanleg willen we graag paden met dolomiet met stalen netten onder, planten borders afgebakend met borduurstenen, een fundering voor een tuinhuis, 2 houten terrassen en een terras met dolomiet met een overkapping van dak bomen. Ik heb een bestand toegevoegd van het gewenste tuinplan (van boven gezien).

Tuin renoveren

Ik wil mijn tuin renoveren. +/- 30 m². Door het nieuw afval beleid op Linkeroever, zal er vanaf januari geen snoeiafval meer opgehaald worden. Dus ben ik overeengekomen met de buurvrouw om de sparren tussen ons in te vervangen door houten schutsels +/- 10 meter. Ook heb ik een walnotenboom van 32 jaar oud, die jaarlijks zou gesnoeid moeten worden. Vernieuwen terras door plaatsen van overkapping.

Dak renoveren en isoleren

- Volledige vervanging van dakbedekking en plaatsen van onderdak en isolatie. - Eventuele behandeling van oude dak gebinte tegen insecten en houtrot. - Plaatsen van velux dakramen aan de achterkant. - Verwijderen van plastiek overkapping van oude houten dakgoot. - Oude houten dakgoot renoveren of waar nodig vernieuwen.

Houten tuinhuis op maat maken

Graag de prijs voor een tuinhuis met bijhorende annex overkapping. Afmetingen van het tuinhuis: diepte 250 , lengte 300 cm . Annex overkapping: diepte 250 cm , lengte 300 cm. Annex achteraan dicht. Plat dak. Vensterdeur in dieptekant. Venster in voorkant lengte. Dakbedekking EPDM.

Oude stal ombouwen naar blokhut

Ik heb een oude stal, zou graag een houten blokhut met overkapping willen, moet nog chape gelegd worden, houten vloer, zijkant is uit beton en zou gewoon dus moeten afgewerkt worden met hout. Ook nog een tuinhuisdeur, nieuw dak,... Oppervlakte 4 x 6.5 (incl. overkapping)

Afbraak/ontmantelen bestaand tuinhuis (+- 10 vierkante meter)

Houten tuinhuis moet weg wegens plaatsing overkapping. Deadline: laatste week maart/eerste week april.