Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor plaatsen van een blokhutgarage:

Plaatsen van een blokhutgarage

Graag willen we een blokhutgarage bij Makro kopen van 385x565. Graag willen we de prijs weten voor het plaatsen. Er staat nu een kleiner breken jullie af ?
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van een blokhutgarage uit heel België:

Plaatsen blokhut

Plaatsing van een blokhutgarage 320 x 505 x 28, met dakgoten.

Blokhut plaatsen

Ik had graag een offerte bekomen om een een Blokhutgarage 530 x 570 cm 44 mm sectionale poort van makro te plaatsen (p. 24 catalogus 2017 Makro). Graag ook in optie de prijs voor een betonnen fundering, vloer en dakgoten.

Offerte plaatsing blokhut garage

Graag offerte voor aankoop + all-in plaatsing terplekke van Blokhutgarage 355x535 cm 34 mm (ik denk jullie artikelnr RM_dakgoten + impregnatie). Ook inclusief plaatsen van betonnen fundering. Is voor in tuin achter rijhuis, alle materialen moeten door de woning en standaard deuropeningen - is dit een probleem? Is het dak bij deze blokhutgarage kwalitatief OK, of zijn er opties om dit te verbeteren met bv. Shingels?

Blohutgarage plaatsen met zadeldak

Graag willen wij de blokhutgarage laten plaatsen. Wij wensen hierover een offerte; het plaatsen van blokhut maar zonder vloer en dakgoot. Referentienummer: 1973972 - 385 x 565

Blokhutgarage te plaatsen

Kan u een offerte maken voor enerzijds de plaatsing en anderzijds de betonplaat. Graag deze prijzen afzonderlijk omdat we mogelijk de betonplaat zelf kunnen voorzien. 355 x 535 cm 34 mm

Blokhutgarage plaatsen incl dakgoten

Graag had ik een prijsofferte gekregen voor het plaatsen van de blokhut garage 385 x 565 cm 44 mm + dakgoten. Prijs inclusief BTW.

Blokhutgarage plaatsen

Graag willen wij onze blokhutgarage laten plaatsen inclusief betonnen ondervloer en dakgoten. Is het mogelijk om hiervoor een offerte op te maken? Blokhut garage 385 x 565 cm 44 mm

Garage plaatsen

Graag willen wij onze blokhutgarage 385x565x201 44mm gekocht bij Makro laten plaatsen. Ook de betonnen ondergrond moet geplaatst worden alsook de goten. Graag hadden wij hiervoor een offerte gekregen.

Partners

Partners van Casius