Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor blokhut luna + extensie plaatsen:

Blokhut Luna + extensie plaatsen

Wij willen graag iemand die Blokhut Luna 312 x 312 cm + extensie 300 cm kan komen plaatsen inclusief dakgoten. Vloerwerk voorzien wij zelf Adresgegevens bij afspraak
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut luna + extensie plaatsen uit heel België:

Tuinhuis plaatsen

Plaatsing van Makro tuinhuis Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm. Betonnen fundering is al geplaatst.

Blokhut plaatsen Luna

We zoeken een vakman voor het plaatsen van de blokhut luna. Blokhut-luna-295-x-295-cm--extensie-380-cm De betonplaat ligt er al en heeft als afmeting 305 x 705. Is dus iets te groot.

Montage blokhut met plat dak

Graag willen wij onze Blokhut Luna 400 x 295 cm laten plaatsen. Fundering reeds aanwezig.

Blokhut plaatsen Blokhut Luna

Graag willen wij onze Blokhut plaatsen Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm (194297) van MAKRO (moet nog besteld worden) ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor installatie incl betonnen vloer afgewerkt met tegels. Liefst voor de Paasvakantie.

Blokhut Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm plaatsen

Graag zou ik een prijs willen voor de het plaatsen van de blokhut. (geïmpregneerd) Er ligt al beton maar het tuinhuis moet hoger komen te staan om verrotting van de onderste latten te voorkomen. (een hogere beton misschien ?). Ons vorige tuinhuis (macro) ging maar 9 jaar mee. In de extensie mag een vloer (tegels). Blokhut Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm plaatsen en stukje betonplaat gieten.

Blokhut Luna plaatsen

Ik overweeg de aankoop van een tuinhuis met luifel : Makro Blokhut Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm Er is een bestaande vloerplaat groot genoeg voor het tuinhuis en daarnaast een aangelegd terras met houtcomposietplanken waarop de luifel met hoekpalen kan worden geplaatst. Momenteel staat er een tuinhuis dat voorafgaandelijk zal afgebroken zijn door onze zorgen.

Blokhut Luna plaatsen

Blokhut Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm Graag vakman voor installeren van bovenstaand type tuinhuis.

Blokhut Luna plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van de blokhut Luna 295x295 inclusief houten vloer te plaatsen. Ondergrond (klinkers) is aanwezig. (3x3).

Partners

Partners van Casius