Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor blokhut luna + extensie plaatsen:

Blokhut Luna + extensie plaatsen

Wij willen graag iemand die Blokhut Luna 312 x 312 cm + extensie 300 cm kan komen plaatsen inclusief dakgoten. Vloerwerk voorzien wij zelf Adresgegevens bij afspraak
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut luna + extensie plaatsen uit heel België:

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut LUNA ,295 + 295 met extensie 200 cm, plaatsen. De betonnen ondergrond moet nog geplaatst worden en ook dakgoten.

Blokhut Luna plaatsen

Vakman voor de plaatsing van een blokhut luna zoals in de titel beschreven. Beton is reeds aanwezig. Voor de extensie mag een houten vloer toegevoegd worden. Eventueel ook een stormbeveiliging. Ons vorig tuinhuis kwam ook van bij jullie maar is door de storm opgetild en op zijn dak neergekomen.

Plaatsen blokhut Luna

Graag vakman voor plaatsing tuinhuis. Graag ook de specificaties voor de betonplaat waarop het tuinhuis geplaatst wordt. Plaatsen blokhut Luna 295x295 + ext. Betonplat gepolierd.

Blokhut Luna 295 X 295 cm + extensie 300 cm

Graag prijsofferte voor leveren en plaatsen van blokhut Luna 295 x 295 cm met extensie 300 cm, met vloer (ook extensie) en impregnatie bruin.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut Luna 595 x 295 laten plaatsen. De vloerplaat is nog niet voorzien en zou ook geplaatst mogen worden.

Blokhut plaatsen

Wij zouden graag de blokhut Luna 295 x 295cm + extensie 200cm laten plaatsen.

Blokhut plaatsen

Vakman over het tuinhuis LUNA 295×295+300 te plaatsen. Betonplaat ligt er reeds.

Blokhut Luna

Graag willen wij onze blokhut 295x295+ext200 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Voor het tuinhuis, onder en voor de extensie ook graag klinkers leggen (tot 1,5m ervoor). Vakman voor de installatie incl. vloer, montage dakgoten en leggen van betonnen ondergrond en klinkers.

Partners

Partners van Casius