Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor buitendeur plaatsen:

Buitendeur plaatsen

Ik wil graag een buitendeur laten plaatsen i.p.v. de huidige achterdeur. In PVC, met een stuk glas in en een kattenluik. Langs binnen wit en buiten antraciet, net als onze voordeur en ramen. Ook moet de dorpel aangelegd worden want dit is op dit moment niet in orde. Kan iemand langskomen om eens te kijken of dit mogelijk is en aan welke prijs ?
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitendeur plaatsen uit heel België:

Plaatsen van valdorpel aan deur

Onze buitendeur bestaat uit Merbau. Als gevolg van het plaatsen van een keramische vloer op een bestaande vloer, is de buitendeur onderaan afgezaagd geweest. Gevolg is dat er nu veel tocht binnen komt via de spleet. Om dit tegen te gaan zoeken wij naar iemand die een valdorpel kan plaatsen onder de bestaande deur.

Plaatsen en aankopen van schilderdeuren en buitendeur

Aankoop en plaatsing van 7 schilder deuren en 1 buitendeur in pvc.

Gemetselde aanbouw plaatsen

Aanbouw achterkant woning, ongeveer 3. 5m breed en 2m diep. Plat dak. Onderkant sowieso gemetseld, maar veel glas dus erboven. Hoeken van de aanbouw ook eventueel gemetseld. In de zijkant van de aanbouw ook een buitendeur. Gemetselde aanbouw met veel glas.

Nieuwe buitenmuur plaatsen

Buitenmuur plaatsen: Er zou een nieuwe muur moeten komen op de plaats waar de buitendeur van de keuken stond (deze is reeds verwijderd). Het raam is reeds besteld. De nieuwe keuken zal tegen deze muur komen staan. Ter plaatse komen kijken naar de werkzaamheden.

Buitendeur plaatsen voor lichtinval

Graag zou ik een nieuwe buitendeur willen laten plaatsen in onze woning (garage, schuur) dit om meer lichtinval te verkrijgen en ook om veiligheidsredenen. Aangezien de woning ouder is dan 50 jaar zou ik gaan voor een goedkopere prijsklasse. Wel zou de deur uit min 50% glas moeten bestaan, dit voor de lichtinval. Ik had gedacht aan pvc, maar als er nog andere opties zijn voor budget deuren dan hoor ik het graag.

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

Ik wil graag een harmonicadeur plaatsen van 2 op 3 .Buitendeur aan garage in aluminium.

Zolder renoveren

Zolder (25 m²) renoveren: - afbreken en weghalen oude houte wanden en vervangen met nieuwe wanden - Plafond tot in de nok openen als dag mogelijk is. Deur plaatsen - Verwijderen van een rolluikdeur - Installatie van een normaal buitendeur naar de achterteras

Vloer en plinten plaatsen en inkorten deuren

Vloer en plinten reeds aanwezig en beschikbaar – ( tegels van 60 cm X 60 cm ) Voor het plaatsen van vloertegels op bestaande vloer: + 86 m² vloertegels + 110 plinten (65 l/m) + Invoegen van de vloertegels en plinten Voorkeur plaatsingsperiode: Begin/midden september graag de werken willen starten. Optioneel: + Inkorten van 6 binnendeuren + kassement + Inkorten van 1 buitendeur

Partners

Partners van Casius