Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor buitendeur plaatsen:

Buitendeur plaatsen

Ik wil graag een buitendeur laten plaatsen i.p.v. de huidige achterdeur. In PVC, met een stuk glas in en een kattenluik. Langs binnen wit en buiten antraciet, net als onze voordeur en ramen. Ook moet de dorpel aangelegd worden want dit is op dit moment niet in orde. Kan iemand langskomen om eens te kijken of dit mogelijk is en aan welke prijs ?
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitendeur plaatsen uit heel België:

Bestaande veranda afbreken

We hebben een versleten veranda staan, aan het huis met een toegangsdeur naar de oprit, een toegangsschuifdeur naar de tuin en een glazen binnendeur naar de living. In de veranda is er eveneens een leiding voor de verwarming en elektriciteit. De glazen schuifdeur (binnendeur) zou moeten vervangen worden door een schuideur als buitendeur. De breedte daarvan is 150cm. Graag een offerte voor de afbraak en opruiming én voor het plaatsen van een schuifdeur (buitendeur) om de living af te sluiten.

Nieuwe ramen en deuren plaatsen

Ik wil graag nieuwe ramen en deuren laten plaatsen. Huis van 2 verdiepingen. 1 buitendeur, 1 grote in living, 1 muur afbreken in keuken voor schuifraam, 2 in kamer benedenverdieping, boven: badkamer + 3 slaapkamers. 7 binnendeuren. Eventueel in de toekomst een nieuw veranda.

Plaatsen nieuwe deur

Nieuwe buitendeur aan de tuin plaatsen, teveel tocht en koude dat binnenkomt. Graag ter plaatse komen kijken. Adres aan de vakman.

Plaatsen verwarmingsinstallatie

Renovatie rijhuis badkamer herbouwen op zolderverdieping: Plaatsen van verwarmingsketel, cv. Douche en bad-nieuwe badkamermeubel met dubbele wastafel, graag half betegelen. Gyproc plaatsen, vloeren, vals plafond. Nieuwe buitendeur plaatsen aan de tuinkant. Adres aan de vakman.

Buitendeur leveren en plaatsen

Ik zoek een buitendeur geplaatst in ral kleur 7016 buiten en 9001 kleur binnen, volledig glas met verluchting afmeting +/- 1070 op 2100 met tochtstrip deur in PVC en binnenkant omkast/afgewerkt.

Keuken plaatsen

Keuken plaatsen Daarnaast ook een buitendeur plaatsen. Zit in cassement met scharnieren. Maar er is nog geen kader errond gemaakt. De deuropening is op maat uitgescheven.

Glas in deur vervangen, kastjes bijdraaien

Enkel glas plaatsen in deur. Scharnieren van kastjes bijdraaien.Gewone buitendeur, enkel glas.

Buitendeur plaatsen met veiligheidsslot brasserie

We zijn dringend op zoek naar een nieuwe veilige dubbele buitendeur met veiligheidsslot i.p.v. de houten zelfgemaakt constructie die er nu hangt (verstevigde binnendeur). Ze moet naar buiten opendraaien, stevig zijn, goed isoleren en onderhoudsvriendelijk zijn als hoofdingang voor de keuken van een brasserie.

Partners

Partners van Casius