Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor buitendeur plaatsen:

Buitendeur plaatsen

Ik wil graag een buitendeur laten plaatsen i.p.v. de huidige achterdeur. In PVC, met een stuk glas in en een kattenluik. Langs binnen wit en buiten antraciet, net als onze voordeur en ramen. Ook moet de dorpel aangelegd worden want dit is op dit moment niet in orde. Kan iemand langskomen om eens te kijken of dit mogelijk is en aan welke prijs ?
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitendeur plaatsen uit heel België:

Vernieuwen deurklink inkomdeur

De grote deurklink (enkel trekken en duwen) van de aluminiume buitendeur is afgekrakt, en zou dus moeten vernieuwd worden. Aangezien wij veel bezoekers over de vloer krijgen, hadden wij graag zo snel mogelijk een nieuwe laten plaatsen.

Inkorten van een aluminium buitendeur

Aluminium voordeur ongeveer een 2 centimeter inkorten omwille van het plaatsen van een binnenvloer op bestaande tegels.

Extra buitendeur plaatsen

Ik wil graag weten of ik in mijn prefab woning een extra buitendeur kan laten plaatsen die toegang tot de tuinkamer moet bieden. Aluminium of hout

Maken van deurgat en plaatsen van een buitendeur

Ik wil vanuit de tuin mijn berging kunnen bereiken. Hiervoor moet er een deurgat gemaakt worden waar er nu een raam zit en dus nieuwe deur in plaatsen...

Renovatie huis

- Installeren douche - inloopdouche. - Buitendeur plaatsen. - Verwarming verplaatsen (1 radiator) - Muurtje afbreken (binnen in keuken) - Nieuwe vloer leggen ongeveer een 8 m². - Gasleiding verleggen.

Plaatsen van buitendeur handelszaak

Graag hebben we binnen de 2 maanden een buitendeur voor een handelszaak geplaatst. We zijn met verbouwingen bezig en hebben achteraf voor heel het huis ramen en deuren nodig!

Plaatsen binnendeuren & 1 buitendeur

Ben aan het renoveren en zoek vakman om binnendeuren ( aantal 8) en 1 buitendeur te komen plaatsen.

Bestaande veranda afbreken

We hebben een versleten veranda staan, aan het huis met een toegangsdeur naar de oprit, een toegangsschuifdeur naar de tuin en een glazen binnendeur naar de living. In de veranda is er eveneens een leiding voor de verwarming en elektriciteit. De glazen schuifdeur (binnendeur) zou moeten vervangen worden door een schuideur als buitendeur. De breedte daarvan is 150cm. Graag een offerte voor de afbraak en opruiming én voor het plaatsen van een schuifdeur (buitendeur) om de living af te sluiten.

Partners

Partners van Casius