Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor ingebouwde kasten maken:

Ingebouwde kasten maken

Graag schrijnwerker voor vestiairekast, tellerkast en wandtafelbureau op maat te laten maken.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ingebouwde kasten maken uit heel België:

Rijhuis renoveren

Wij willen een nieuwe badkamer plaatsen, beneden nieuwe toiletruimte. Wasruimte aanmaken. Onderstuk trap repareren en onder de trap ingebouwde kasten laten maken. 1 muur herplamuren. Voorgevel isoleren en renoveren.

Garage ombouwen tot speelruimte

Ik wil graag de garage ombouwen tot een speelruimte en berging. Men moet de garagepoort toemetselen en een raam plaatsen. Ook moet men dan een scheidingswand plaatsen om enerzijds de speelruimte en anderzijds opbergruimte te maken. Valse plafond om alle leidingen onzichtbaar weg te werken, houten vloer of vloerverwarming, ingebouwde kasten om leidingen en electriciteitskasten onzichtbaar weg te werken.

Moderne keuken met keukeneiland plaatsen

Volledig nieuwe keuken plaatsen met keukeneiland. Moderne keuken. Oppervlakte ongeveer 25 m².Keukenkasten, keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan 1) Ingebouwde keukenkast van grond tot plafond en muur tot muur inclusief kasten en schuiven + oven/ koelkast (lengte 6 meter/ hoogte 3 m 20) 2) Kookeiland met toog in het kookeiland plaats voor kookplaat, dampkamp in het eiland wegens geen mogelijkheid aan plafond. En spoelbak + eventueel vaatwas.

Achterbouw plaatsen

Mijn vrouw is onlangs gestart met een pedicure praktijk en deze praktijk willen wij nu onderbrengen in onze garage. Wij willen hiernaast ook graag een achterbouw zetten van 4 m x 5 m die zal functioneren als bergruimte en bureel. Hier moet elektriciteit, verwarming, chape,een vloer, plamuursel en een nieuwe deuropening tussen garage en bijbouw worden voorzien. Ook moet er een gyproc scheidingswand van 5.4 op 2.4 m met een deuropening komen. Tot slotte moeten er ook ingebouwde kasten gemaakt worden voor in de praktijkruimte.

Uitbouw bestaande woning

Ik zoek een aannemer die een aanbouw kan plaatsen. In bijlage vindt u de plannen aangevuld met de aanbouw. In deze aanbouw zou ik graag een slaapkamer en een berging willen. De berging zou voorzien moeten worden met ingebouwde kasten zodat men daar een wasmachine en droogkast kan plaatsen. De vensters van de aanbouw aan de achtergevel zouden voorzien moeten worden met rolluiken.

Deur en kasten herstellen

Project 1: Mijn geklasseerde kast is beschadigd door waterschade door het dak. Er moeten 5 schabben vervangen worden op maat. Project 2: Mijn voordeur ook geklasseerd is aan restauratie toe. Project 3: ingebouwde kast voor in de hal.

Schuifdeur van ingebouwde kast herstellen

Op zolder heb ik aan de schuine zijden van het dak ingebouwde kasten met leggers en daarvoor zitten schuifdeuren. Aan de ene kant zitten 3 schuifdeuren en aan de andere kant 4. Van de 3 schuifdeuren krijg ik 1 amper open, deze stroeft heel erg. Aan de andere kant kan ik 2 schuifdeuren niet meer achter elkaar door laten gaan, ze botsen aan de zijkanten tegen elkaar. Graag had ik dit laten herstellen zodat de schuifdeuren weer vlot opengaan.

Keuken te vernieuwen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Stijl: industriële vintagelook (beton-metaal-eik) Combinatie van eiken houtkleur voor kasten onderaan en kolomkasten met wit voor de hangkasten erboven. Werkblad in beton(look). Wand: tegelstrook tussen werkblad en hangkasten en deze strook doorgetrokken over de beide wanden. Lange zijde van de L: 2 kolommen in de rechterhoek: koelkast (122cm), oven en microgolfoven. Kookplaat (inductie). Ingebouwde dampkap. Hangkasten (wit) over de hele zijde. Korte wand van de L: Wastafel 1,5 (inox) Boven werkblad 2 legplanken (eiken houtkleur) Oppervlakte van keuken : L-vorm (2 blinde muren): 374x224cm muur van 187cm breed (tussen 2 deuropeningen) tegenover de lange muur .

Partners

Partners van Casius