Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

Vervangen garagepoort.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Dubbelglas en garagepoort plaatsen

Ik heb 6 ramen met enkel glas dat vervangen moet worden met dubbelglas. Hiervoor moeten de profielen worden uitgesleept. De afmetingen weet ik niet vanbuiten. Er moet ook nog een automatische garagepoort en een voordeur worden geplaatst.

Crëeren van open keuken en plaatsen nieuw toilet

Concreet hadden we graag een (half) open keuken gecreëerd en een toilet verplaatst. Hiervoor zouden 2 muren deels afgebroken moeten worden en 2 poutrellen gestoken moeten worden. Ook dient er in de keuken een vals plafond geplaatst te worden. Daarnaast dient er ook een garagepoort vervangen te worden door een stuk buitenmuur en in die garage zou dan een ruimte voor een toilet gemetst moeten worden. In feite volstaan bovenstaande werken om meegenomen te worden in de offerte. Na deze “ruwere” werken dient er echter ook nog een toilet geplaatst te worden met het daarbij horende buizenwerk, dient er een nieuwe verwarmingsketel geplaatst te worden

Herstellen rail horizontale garagepoort

Onze houten garagepoort bestaat uit vier delen die openschuift. De onderste rail is volledig geoxideerd en moet worden vervangen. Poort schuift niet volledig meer open (blokkeert) Ook de pennen die de poort geleiden in deze rail dienen te worden vernieuwd.

Vervangen van beschadigde garagepoort

Mijn garagepoort is beschadigd geraakt tijdens de verhuis en ik dien deze zo snel mogelijk te vervangen. Het gaat over een simpele kantelpoort met handmatige bediening.

Herstellen garagepoort

Betreft een manuele kantelpoort. De klink is volledig doorgeroest en moet vervangen worden, net als de veer aan de linkerkant.

Vervangen slot garagepoort

Ik wil een nieuw slot in een garagepoort (kantelpoort) laten steken.

Garagepoort en rolluik voor slaapkamerraam plaatsen

Omschrijving: Garagepoort vervangen (rijhuis) + rolluik plaatsen slaapkamerraam (ca 300 x 90cm).

Vervangen stalen kabel garagepoort

Vervangen van stalen kabel van garagepoort, het merk van de poort ken ik niet.

Partners

Partners van Casius