Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

Vervangen garagepoort.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Afstandsbediening garagepoort laten bijmaken

Ik had graag zo snel mogelijk afstandsbedieningen (merk motor is NIKO) laten bijmaken voor de garagepoort. Enkele sleutels (waarbij sleutelkast vervangen zal moeten worden) en enkele afstandsbedieningen.

Voegen van raamrenovatie

Wij hebben recent onze ramen laten vernieuwen echter moet de ruimte tussen de kozijnen en de buitenmuur nog gevoegd worden en dit bij alle ramen. Het gaat in totaal om 20 ramen/deuren die nog moeten gevoegd worden en dit zowel op gelijkvloers als op de verdieping. Bovendien hebben we onze garagepoort ook laten vervangen, maar de voeg is met een niet zo propere siliconegel volgespoten, ik zou dit ook graag opnieuw proper laten doen. Is dit iets wat via uw diensten mogelijk is?

Klussen in appartement

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in mijn appartement: tegels leggen buiten voor de woonkamer, deurdorpel appartement vervangen door hogere deurdorpel om water uit de inkomhal tegen te houden bij overstroming door hevige regenval, brievenbus vervangen door brievenbus met klep, deurpomp installeren op voordeur, verlichtingsschakelaars gang vervangen door automatische schakelaars, spiegelkastje ophangen in badkamer (tegelwand), plinten vervangen en muren herschilderen van slaapkamer, garagepoort afkasten en vermolmde houten latjes boven woonkamerraam en garage vervangen door witte hpl.

Afwerking gevel garagepoort

Ik ben op zoek naar iemand voor een renovatieproject ivm mijn garagepoort. Ik voeg in bijlage drie foto’s bij op heden (klassieke aangebouwde garage met plat dak met sectionaal poort) en een voorbeeldfoto hoe het ongeveer er zou uit moeten zien. Bedoeling is de bestaande garage zoveel als mogelijk te isoleren en te betrekken bij de woning (dak en vloer gaat zeer binnenkort worden geïsoleerd) waarbij de huidige sectionaal poort een zwakke schakel is uiteraard. Ik dacht eraan deze te laten verdwijnen (aangezien wij nooit een auto in de garage zetten en dit toch meer een bergkamer/speelruimte wordt) en te vervangen door een deur (inbraakveilig uiteraard) dewelke dan ook verdwijnt in het gevelhoutwerk (lattenwerk). De deur moet wel voldoende breed zijn

Renoveren van de gevel

Wij zouden graag onze huidige gevelsteen vervangen (op verschillende plaatsen stukken afgesprongen na waterlek) en meteen dan ook isoleren. Het betreft een rijhuis (gevelbreedte 6m, hoogte 6m; ze zijn twee ramen, een garagepoort en een voordeur die behouden blijven) Aangezien de gevel naar voor zal komen door het plaatsen van de isolatie is er ook nood aan nieuwe blauwe steen thv de vensters en de voordeur. Bouwvergunning is in aangevraagd en goedgekeurd. Vb van gevel en onze voorkeur voor gevelsteen in bijlage. Is het mogelijk hiervoor een offerte te maken aub?

Cilinderslot garage vervangen

Graag uw offerte voor het vervangen van een cilinderslot van een eenvoudige garagepoort. Ooit ben ik mijn sleutel vergeten en werd er door de slotenmaker uit pure noodzaak een opening geboord in het slot. Aangezien ik graag de fietsen wil stallen in mijn garage, wordt het nu wel nodig om de poort terug op slot te krijgen.

Dorpel onder de garagpoort vervangen

De dorpel onder mijn garagepoort moet vervangen worden, samen met een zestal tegels in de garage. Graag prijs materialen levering en meenemen van uitgebroken materiaal inbegrepen. Daarenboven zou ik graag een afbrokkelend witsteen aan mijn voordeur gefixeerd zien. Van deze werkje, foto's in bijlage. Tot slot nog een paar kleine werkjes ter fixatie van twee graven op het kerkhof hier vlakbij

Zolder inrichten als praktijkruimte

Ik wil van de zolder een praktijkruimte maken. Door de garagepoort te vervangen door een deur wordt daar een aparte ingang gecreëerd. Valse muren plaatsen... In de berging een trapgat maken en trap plaatsen om zo de zolder te kunnen betreden. Oude trapgat dichtmaken. De verschillende ruimtes afwerken (muren, plafond, ...) Het juiste adres geef ik aan vakman.