Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

Vervangen garagepoort.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Herstellen motor garagepoort

Herstellen van een garagepoort. Waarschijnlijk is de motor stuk, en moet die worden vervangen. Gaat enkel open en toe maar manueel. Het merk: Windsol.

Herstellen houten garagepoort

Ik wil een houten poort laten herstellen, men moet een aantal houten paneeltjes vervangen.

Monteren Winsol garagepoort

Bij mij moet er een sectionale garagepoort geplaatst worden de oude garagedeur kantel deur moet weg en vervangen afmeting is 2.50 m breedte en de hoogte is 2.12 m. De poort heb ik zelf reeds aangekocht en deze is van het merk Winsol.

Klusjes aan huis

Vervangen van oude dakgoot / afbraak of herstel van oude en nieuwe dakgoot hangen . Herstel van houten garagepoort

Aanpassing garageopening voor plaatsing nieuwe garagepoort

We wensen onze garagepoort te vervangen door een nieuwe sectionale garagepoort van L-door. Onze huidige garagepoort is te laag en moet dus aangepast worden. De huidige houten garagepoort moet men verwijderen. Hiernaast moet men een nieuwe poutrel plaatsen en dit mooi inmetselen. Eventueel steentje bijzetten langs links of rechts, om plaats te hebben voor bevestiging sectionaalpoort aangezien men minstens 10 cm aan elke kant nodig heeft voor de montage.

Vervangen rail horizontale houten garagepoort

Onze houten garagepoort bestaat uit vier delen die openschuiven. De onderste rail is volledig geoxideerd en moet worden vervangen. Poort schuift niet meer open (blokkeert).

Dubbelglas en garagepoort plaatsen

Ik heb 6 ramen met enkel glas dat vervangen moet worden met dubbelglas. Hiervoor moeten de profielen worden uitgesleept. De afmetingen weet ik niet vanbuiten. Er moet ook nog een automatische garagepoort en een voordeur worden geplaatst.

Crëeren van open keuken en plaatsen nieuw toilet

Concreet hadden we graag een (half) open keuken gecreëerd en een toilet verplaatst. Hiervoor zouden 2 muren deels afgebroken moeten worden en 2 poutrellen gestoken moeten worden. Ook dient er in de keuken een vals plafond geplaatst te worden. Daarnaast dient er ook een garagepoort vervangen te worden door een stuk buitenmuur en in die garage zou dan een ruimte voor een toilet gemetst moeten worden. In feite volstaan bovenstaande werken om meegenomen te worden in de offerte. Na deze “ruwere” werken dient er echter ook nog een toilet geplaatst te worden met het daarbij horende buizenwerk, dient er een nieuwe verwarmingsketel geplaatst te worden

Partners

Partners van Casius