Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

Vervangen houten buitendeur garage.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Polycarbonaatplaat van veranda vervangen

Een driedubbelwandige plaat van verandadak moet vervangen worden, veranda is houten constructie, afmeting ongeveer 1 op 6 meter.

Renovatie van badkamer

LET OP: werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden in Sluiskil (Zeeuws-Vlaanderen. Indeling van de badkamer blijft zoals deze is, maar alles wordt vervangen en het bad gaat vervangen worden door een douchecabine. Afmeting: 4. 38 x 1. 70m Sloopwerk wordt zelf gedaan. Aangezien het een houten vloer betreft op de 1e verdieping graag werken met zwaluwstaartplaten + beton. Tegels (of PVC vloerdelen), douchecabine, toilet, badkamermeubel, verlichting worden zelf geleverd. Overig (bouw)materiaal door de vakman. Werkzaamheden aan vloer kunnen vanaf maandag 11-12 starten. Werkzaamheden derhalve: -betonvloer storten op zwaluwstaartplaten -tegelen wanden. -tegelen of plaatsen PVC op vloer. -plaatsen douchecabine, wandmeubel, wc en urinoir. -bijbehore

Rechte trap plaatsen

Huidige draaitrap binnen vervangen door een rechte trap. Hij twijfelt tussen metalen en houten trap, wil dit ter plekke met vakman bespreken. De afmetingen van de trap zijn niet gekend, ook ter plekke bespreken.

Isoleren van plafond

Er ligt momenteel een isolatie onder houten planchetten van vroeger van -/+ 8cm, ik zou die willen laten vervangen volgens de huidige normen -+ tussen 140 m² a 200 m². Dit is een huis.

Kapot raam vervangen

Er is een glas gebroken in een bestaand houten frame raam met dubbel glas. 1 van de 2 lagen is gebroken, en dit is deel van een dubbele deur. De hoogte van het glas is +/- 164 en de breedte is +/- 74 cm, aan de binnenzijde gemeten.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vaste zoldertrap in onze landelijke woning. Er is al een houten trap van het gelijkvloers naar het eerste verdiep en een trektrap naar de zolder. Deze laatste willen we vervangen. Er zal 1 draai nodig zijn als ook een trapleuning en een balustrade die de huidige balustrade verbindt met de zoldertrap. Met leuning. Er zal 1 zijde tegen de muur worden geplaatst.

Thermische breuk / raam vervangen in houten chassis

Wij hebben een raam dat gebarsten is (thermische breuk), formaat is ong 57 op 130 mm in een houten chassis.

Dubbele beglazing vervangen door nieuwe

Wij hebben een bestaande woning met enkel dubbel glas. Graag een offerte voor de volgende afmetingen. Breedte: 74cm x Hoogte 1. 81m x vier stuks. Met de daarbij voorzien tochtstrips. Deze zijn opendraaiende terrasdeuren. HR+ of hoger (indien dit mogelijk is ). Houten kozijnen.

Partners

Partners van Casius