Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

Vervangen houten buitendeur garage.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Beschutting tuin herstellen na storm

Ik wil de beschutting en de houten hekken in mijn tuin vervangen die schade hebben opgelopen bij een storm. Ook de afvoer is toen beschadigd geraakt.

Houten tuinomheining vervangen

2 panelen van mijn houten tuinomheining zijn omgevallen door de storm. Zou graag weten hoeveel mij dat zou kosten om het te vervangen het is een lengte tussen de 5 en 10 meter.

Keldertrap te vervangen

Vervangen van houten trap naar kelder. Moet simpel zonder draaiing doch stevig zijn.

Enkel glas vervangen door dubbel glas met pvc frame

Op het 1 ste verdiep hebben we een raam in enkele beglazing met een houten frame ( +- 1m x 1m ). We zouden dit raam laten vervangen door een dubbele beglazing met eventueel een pvc frame.

Tuinafsluiting renoveren

Momenteel heb ik een 14 tal houten schuttingen staan. (180/180) met houten palen. De houten palen beginnen te rotten en zou die willen laten vervangen door betonstijlen. De platen die nog goed zijn zou ik hergebruiken.

Raam dubbel glas

Vervangen van enkel glas door hoogrendementsglas voor : 3 geschilderde houten ramen, ieder bestaande uit 3 delen met glas 0. 45 x 1. 10. 1 Geschilderde houten raam met 1 glaspartij van 0. 9 x 0. 97. Graag prijsofferte.

Allerlei klussen na breuk in riolering

Mijn volledige appartement zal van vloer en leidingen gestript worden om een breuk in de riolering te verhelpen. Hiervoor hebben we reeds een loodgieter aangesteld. Achteraf zal er echter een nieuwe vloer moeten gelegd worden (60 m²), er zal in de badkamer opnieuw betegeld moeten worden, we overwegen de keuken te vervangen, ... Ook moet de tuin aangelegd worden. Dit liefst vóór het plaatsen van de nieuwe vloer omdat er maar één ingang is, namelijk door de woning. De tuin zou houten wanden tegen de bestaande muren moeten krijgen (stadstuin 30 m²), met zitbanken, kunstgras etc. Dus zo goed als geen tuinaanleg met planten. Het belangrijkste in dit verhaal is de tuin. De grootte van de andere werken hangt af van wat de loodgieter zelf wenst te doen of waar bij stopt.

Houtrot reparatie houten ramen in veranda

Ik wil het houtrot in mijn veranda verwijderen/behandelen. Afgelopen zomervakantie werden diverse stukken rot hout weggekapt. Het houtrot bevindt zich voornamelijk aan de z-w-zijde van de veranda waar de regen meestal tegen de ruiten slaat. Ik had ook graag advies gekregen indien bepaalde ramen moeten vervangen worden aangezien er blijvende condens in geraakt is.

Partners

Partners van Casius