Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

Vervangen houten buitendeur garage.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Dubbel glas plaatsen in te behouden houten schrijnwerk

Het betreft het vervangen van enkel glas naar dubbel glas op het gelijkvloers van een oud herenhuis. 5 ramen in de voorgevel, 1 in de achtergevel, incl. bovenlichten. Het houten schrijnwerk is nog in heel goede staat. Het dubbel glas dient van buitenuit geplaatst te worden aangezien de lambrisering langs de binnenzijde niet geschonden mag worden. De bedoeling is dat het schrijnwerk ook luchtdicht afgewerkt wordt zodat het schrijnwerk klaar is voor de schilder. Grote precisie is vereist.

Polycarbonaat platen te vervangen van veranda

Ik heb een plaat dat verschoven is in dak van een veranda. Daardoor regent het binnen. De veranda bouwer 'EVERWOOD' bestaat niet meer. Dringend plaat vervangen of volledig dak vernieuwen volgens advies vakman. Bouwjaar (2002) houten struktuur. Hierbij foto afmetingen van de veranda gemaakt door 'EVERWOOD'. (op de foto het paneel uiterst rechts is doorgezakt)

Vernieuwen van dakterras en schutting

Ik wil mijn bestaande dakterras vernieuwen in keramische tegels van 60 x 60 en het plaatsen van nieuwe vaste schermen ook het vervangen van nieuwe roofing afmeting van het terras is 5,5 m x 5,5 m . De werken bestaan in het afbreken van de bestaande houten vloer alsook de houten schermen,de werken mogen uitgevoerd worden voor de zomer of na de zomer.

Haag verwijderen en nieuwe omheining plaatsen

De bedoeling is de haag te verwijderen en deze te vervangen door een houten of composiet afsluiting. Ongeveer een 30 meter, en de hoogte ongeveer 1.80 - 2 meter.

Meerdere kleine klussen

Het plaatsen van enkele stopcontacten en schakelaars voor badkamer, vastzetten van enkele stopcontacten. Vervangen van gedeelte plastiek afvoerbuis plat dak naar tuin. Plaatsen van houten deuromlijsting tussen living en hal.

Enkel glas in bestaande houten ramen laten vervangen

Ik wil hoogrendementsglas min. 1/1 laten plaatsen in bestaande houten ramen, vier stuks grote ramen met vaste bovenstuk en telkens twee opendraaiende raamvleugels in een herenhuis. Het schrijnwerk wordt reeds aangepast zodanig dat de steun breed genoeg is om met voorzetlatten te werken zodanig, mijn buurman heeft identiek gebouw en heeft dit over de hele voorgevel al laten uitvoeren. In totaal een 16 stuks dat moet worden vervangen.

Betonvloer plaatsen

Ik wil graag houten balken vervangen door betonvloer. Ongeveer 30 m².

Vervangen van douche

Douche uitbreken die in een hoek van een kleine keuken staat. Op dezelfde plaats nieuwe douchecabine plaatsen (80x80), die ook nog moet aangekocht en naar hier vervoerd worden. Gebruik makend vn de bestaande leidingen. Afwerking van douchewanden met waterbestendige platen bvb. Nu zijn het houten platen die ook moeten uitgebroken en vervangen worden. Het liefst zo goedkoop mogelijk materiaal daar ik huurder ben en het zelf zal betalen. Indien mogelijk eventueel achteraf ook leggen van nieuwe vinyl in keukentje. Maar douche is prioritair.

Partners

Partners van Casius