Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

Vervangen houten buitendeur garage.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Houten trap plaatsen

Naar welk type trap bent u op zoek? : budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? : binnen Welke vorm moet de trap hebben? : rechte trap met één of meerdere draaien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Bestaande trap dient vervangen te worden. Trap is met een korte draai van 3 treden.

Houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping

Rechte trap met één of meerdere draaien plaatsen. Vervangen van een oude trap in de hal. Hoogte ongeveer 3 meter. Muur links. Bocht naar rechts. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Schrijnwerk houten ramen restaureren

We hebben een oud huis met houten ramen. Van één raamkozijn aan de buitenkant is het profiel voor de waterafloop verrot en dat moet vervangen worden. Verder zijn er enkele ramen die niet goed sluiten, die willen we laten herstellen.

Velux dakraam vervangen

Het oude velux dakraam sluit niet meer en is losgekomen. Het moet dringend vervangen worden. Het is een houten raam van 128 op 132 cm. Het materiaal en de maten kunnen altijd gewijzigd worden.

Repareren van houten ramen

Ik zoek een schrijnwerker die een aantal houten ramen wil repareren. Gaat over de ramen aan de zuidkant en het onderste deel moet vervangen worden (hout laat los). Voorts wil ik een slot laten vervangen in de voordeur en een aantal dichtingen in de ramen laten vervangen. Aan mijn buitendeur is ook een herstelling nodig. Het is volgens mij een vrij kleine job en waarschijnlijk zijn er weinig mensen geinteresseerd om deze herstelling te doen.

Houten garage vernieuwen

De houten garage na 40 jaar is deels versleten . De slechte balken en planken vervangen en ook een houten openslaande deur kan plaatsen in de garage. De afmetingen zijn 5 op 7 meter.

Herstelling tuinhuis en houten schommelframe

Herstelling tuinhuis: - onderste plank vervangen waardoor deur beter dicht kan - schilderen Herstelling houten schommelframe: - niet zo vast als in het begin - houten frame was aan het begin al wat minder goed vast dan ik wilde (nochtans plan opgevolgd)

Herstelling aan kroonlijst en dak

Het huis heeft een aanbouw aan de tuinkant. Op het deel schuin dak op de aanbouw liggen golfplaten. Deze zijn beschadigd en zijn aan vervanging toe. De kroonlijst aan de voorkant van het huis is nu nog een houten kroonlijst. Deze is beschadigd en we willen deze graag vervangen. Normaal zijn er geen andere dakwerken vereist volgens de huidige eigenares van het huis, maar het kan misschien geen kwaad om eens na te gaan wat de staat is van de rest van het dak.

Partners

Partners van Casius