Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

Vervangen houten buitendeur garage.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Houten afsluiting plaatsen

Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood, betonpalen gevuld met houten panelen of planken Beste, Zouden graag ons hek vervangen en hebben volgende opgemeten: hek B. 1 m 88 x 1 m 85 gemeten van midden post naar midden post. In totaal zijn er 20 hekken met deze afmeting.

Dubbel glas vervangen

Ik wil graag mijn gebroken dubbel glas laten vervangen door opnieuw dubbel glas. Het gaat om een houten venster met afmetingen 102 x 34 cm. Ook moet men dit afkitten.

Binnendeuren vervangen

Ik wil graag mijn binnendeuren laten vervangen. De houten deurprofielen zijn nog in orde, het gaat dus enkel om het vervangen van de deuren. Het gaat normaal om vijf deuren, maar het kan zijn dat er nog enkele bijkomen die ik wil vervangen.

Houten afsluiting vervangen

Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout Vervangen van beschadigde panelen met de storm een 5 tal vervangen en twee nieuwe opeen andere plaats zetten.

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Ik zoek een specialist om enkel glas te vervangen, het gaat enkel om het glas de bestaande houten kozijnen wil ik behouden. Als vervanging werk ik graag met dubbel glas. Het zou gaan om 3 grote ramen en 3 kleintjes, het exacte aantal is ter plaatse te bespreken met de vakman.

Plaatsen van polycarbonaat afdak

Ik wil een bestaand schuin afdak palend aan de achterkant van de muur van de garage momenteel afgedekt met eternit golfplaten vervangen door een Polycarbonaat platen dak van 16mm of kunststof evenwaardig . De oppervlakte van het dak is ongeveer 3,60 meter in de lengte en 1, 40 meter in de breedte. Zowel voor de plaatsen houten kader waarop dan de alu profielen worden geplaatst en vervolgens de polycarbonaat platen. DE voorkant van dit dak is reeds afgesloten met duofuse composiet tuinschermen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik heb momenteel een verrot houten hekwerk. Dit wil ik graag laten vervangen door een betonnen afsluiting. Het gaat om zo een 30 lopende meter.

Houten trap met leuning naar zolder plaatsen

Hebben een basic houten trapje staan van kinderkamer naar zolder. Zouden deze willen laten vervangen door een stevige houten trap met leuning en bovenaan beschermingshek rond gat van zolder.

Partners

Partners van Casius