Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

Vervangen houten buitendeur garage.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Vervangen enkel glas na glasbreuk

Mijn zoon heeft een glas in venster kapot gemaakt. In een houten raam. Graag wil ik deze vervangen Afmetingen: 143.05 op 53.8

Dakraam vervangen

Dakraam is eruit en dichtgemaakt met houten plaat door brandweer. Dit is dringend. Afmetingen momenteel 106 op 112 ( ROTO maar deze zijn niet meer verkrijgbaar ) mag VELUX of ander merk zijn.

Bekleding van de kroonlijsten vervangen

Momenteel is onze kroonlijst met houten planchetten afgewerkt die dringend aan onderhoud toe zijn. Wij hebben een half open bebouwing en in de punt wordt dat zeer hoog. Ik zie dat niet zitten om steeds een ladder op te kruipen om die om de zoveel jaar te schilderen. Daarom hadden wij die graag vernieuwd gezien met een rockpanel, trespa of soortgelijk materiaal. Alles in ral kleur 7016 antraciet. Als jullie dit soort werkjes doen hadden wij graag eens iemand ontvangen om een offerte te maken. Ik werk iedere dinsdag van thuis uit dus dan ben ik heel de dag beschikbaar in de andere gevallen zal het 's avonds of in het weekend moeten.

Stuccen van kleine oppervlakte

Door het vervangen van houten deur naar glazen deur moeten de zijkant geplamuurd worden. Het stucwerk is niet zo veel.

Houten deur vervangen

Vervangen van 1 deur en verstevigen van de omlijsting. Keukendeur in appartement. Jaren 35.

Houten balken boven ramen en poort vervangen

Vervangen van 7 kleinere houten balken boven de raampjes met volgende maat: L:800 B:180 D: 100mm en 2 lange balken boven garagepoorten met maat: L:2800 B:170 D: 100mm! Zie foto's in bijlage.

Renovatie corniche

Onze corniche is een 2 tal jaren geleden gaan vliegen bij stormweer. En die zou dus vervangen moeten worden . De oude houten hangt er nog tegen . De dakwerkers hadden er gewoon ne plastieken tegengehangen .

Houten afsluiting vervangen

Houten afsluiting vervangen afmetingen: 5 x (3 m x 1. 8 m) + 1 x (5 m x 1 m), palen reeds aanwezig, verouderde wilgentenen moeten vervangen worden. Dus enkel te vlechten. Verouderde kunnen we zelf wegnemen voor de plaatsingsdag. Ter plaatse komen kijken. Ongeveer 34 m² te vervangen.

Partners

Partners van Casius