Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

PVC ramen met kleinhouten (evt. binnen het glas), kleur wit, 2 sierluiken. 1 voordeur in hout!!! Leveren en plaatsen. Boven vliegenramen (3stuks) + 1 in keuken. Op een aantal ramen rolluiken. Geen binnenafwerking. Isolatieglas K 1,1 of max. 1,3
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Houten raam en erker vervangen door pvc/aluminium exemplaar

Ik wens een houten raam en een houten erker te laten vervangen door een pvc of aluminium exemplaar. Er zijn twee ramen te vervangen. (afhankelijk van advies en prijs consequentie)

Ramen nakijken en vliegeramen plaatsen

We wonen in een rijhuis met vooral PVC ramen, hier en daar hout, een paar Veluxen bovenaan. We willen graag vliegeramen laten plaatsen voor een aantal ramen en misschien veluxen. Ook moeten de huidige ramen worden nagekeken en vervangen waar nodig.

Rubbers vervangen van PVC vensters en afkitten

Onze PVC ramen zijn aan vervanging toe. Ik ben dus op zoek naar iemand om de rubbers van de ramen en deuren te vervangen en eventueel de ramen opnieuw af te kitten. Het gaat om 9 vensters en 2 deuren.

Renovatie rijwoning

De beoogde werken zijn de volgende : o wegbreken van een muur tussen het salon en woonplaats en plaatsing van een steunbalk zodat er een grotere ling ontstaat; o wegbreken van een sierschouw in de woonplaats; o wegbreken bestaande keuken; o wegbreken van een schouw in de keuken; o verlagen van een raam in de keuken; o vernieuwing van de keukeninrichting; o vernieuwing water- en afvoerleidingen o nieuwe ramen in pvc o nieuwe vloeren: in de gang, living en keuken; o vernieuwing van het toilet; o mogelijke incorporatie van de thans overdekte veranda in de living; in dat geval dient het raam in de achtergevel te worden vergroot, een steunbalk te worden geplaatst en de septische put te worden verplaatst naar de tuin;

PVC gevelbekleding met isolatie

Muren zijn gedeeltelijk heel slecht geïsoleerd en scheuren nu, waren soms gewoon muren, sommige stukken zijn isolatie platen gestuct , weet nog niet zeker wat ik met muren moet doen. Een pvc gevelbekleding , isoleren, strippen of andere dingen te bekijken. Oppervlakte van ongeveer 50-60 m². Er zitten een paar kleine ramen in.

2 ramen vervangen

2 ramen in de badkamer moeten vervangen worden door 2 pvc ramen. 1 klein vast raam 64 cm h en 41 cm breed. + Grotere raam 1. 54 cm h op 1. 04 br. Met kiepmogelijkheid. Opening gemeten vanop de steen.

Totalerenovatie uitvoeren

Elektriciteit plaatsen ,bezetten ,ramen en deuren met rolluik verneiuwen, verwarming en ketel wervangen dus in het algemeen volledige renovatie nodig. Vervanging op gas. Ramen en deuren in PVC met dubbel glas.

Plaatsen hoogrendementsglas en houten raamprofielen vervangen

We zouden in onze living 3 ramen met elk een oppervlakte 7 m² met dubbel glas laten vervangen door hoogrendementsglas. Ook het bestaande schrijnwerk in hout zouden we willen vervangen door PVC of aluminium.

Partners

Partners van Casius