Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

PVC ramen met kleinhouten (evt. binnen het glas), kleur wit, 2 sierluiken. 1 voordeur in hout!!! Leveren en plaatsen. Boven vliegenramen (3stuks) + 1 in keuken. Op een aantal ramen rolluiken. Geen binnenafwerking. Isolatieglas K 1,1 of max. 1,3
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Herstellen PVC ramen

Ik heb een stuk of 4 pvc ramen die niet goed meer sluiten. Bij een is het sluitingsmechanisme kapot. Ik zou ze willen laten repareren zonder het volledig raamwerk te vervangen.

Volledige renovatie woning

Renovatiewerken van onze woning: -inrichten zolder en verhogen roostering en verwarming plaatsen: douchekamer, slaapkamer, logeerkamer -traphal: trap plaatsen, gyproc muur plaatsen traphal -renovatie keuken + uitbreken muur tussen Keuken en living ( nieuwe keuken plaatsen stijl cottage) -renovatie badkamer (uitbreken en vernieuwen , 3 op 4 m) -nieuwe ramen, deuren, rolluiken in pvc -conform maken electriciteit -laminaat living/gang ( ongeveer oppervlake ?)

Schuifraam deur mechanisme herstelling/vervanging

Ik heb een veranda met 2 kip-/schuiframen van 2 m H en 2 m br in PVC. Deze ramen zijn uitgerust met mechanisme van het merk Roto. Sommige geleiders zijn gebroken. Zoek ervaren technicus die zulke systemen kan vervangen en afstellen. De herstelling mag onmiddellijk gebeuren of binnen enkele weken.

Ramen repareren

Ons raam is vanmorgen stuk gegaan met als gevolg dat we het niet meer kunnen sluiten. Er is een stuk afgebroken. Ik kan zelf niet goed inschatten of er een nieuw PVC raam geplaatst moet worden of dat het gemaakt kan worden.

Herstelling van deur na inbraak

Onze voordeur (PVC) gaat na de inbraak in onze woonst niet meer vlotjes dicht. Volgens het bedrijf die onze deuren/ramen heeft geplaatst zijn de scharnieren beschadigd. We krijgen hem soms moeilijk open en/of dicht. Daarbuiten zijn er inbraaksporen aan de deur en de mechanisme dat zou moeten worden hersteld.

PVC ramen herstellen of vervangen

Ik heb een pvc raam die lekt bij regen. Bij een ander pvc raam zit er condens in. Ik wens deze twee te laten herstellen of vervangen

Dakkapel renoveren

Wij hebben een oude dakkapel met 2 ramen in onze voorgevel, graag zouden we dit laten afwerken in pvc latten of composiet.

Vervangen van 2 veluxramen

Heb 2 velux ramen die meer dan 30j oud zijn. Zou deze willen vervangen met dubbelglas en verduisteren met rolgordijn. Ramen in pvc. Adres op aanvraag.

Partners

Partners van Casius