Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

PVC ramen met kleinhouten (evt. binnen het glas), kleur wit, 2 sierluiken. 1 voordeur in hout!!! Leveren en plaatsen. Boven vliegenramen (3stuks) + 1 in keuken. Op een aantal ramen rolluiken. Geen binnenafwerking. Isolatieglas K 1,1 of max. 1,3
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Vernieuwen van ramen

3 ramen 2 met rolluik en 1 dubbel deur met buiten rolluik moeten vervangen worden.Ramen te voorzien van hoogrendementsglas.Ramen uit hout en vervangen door PVC.

PVC ramen verven in veranda

Wij willen onze PVC ramen in de veranda laten verven. De totale oppervlakte is ongeveer 6m².

Reinigen en schilderen van gevel

Reinigen en schilderen van gevel ad. 125m² van een gerenoveerde hoeve. Er zitten 16 ramen PVC ramen in, deze moeten niet geschilderd worden. Werken zijn uit te voeren van zodra het weer het toelaat, in overleg met vakman natuurlijk.

Bakstenen en beton gevel laten restaureren

Woning uit 1974. Strak design veel grote ramen. Baksteen en betonplaten elementen. Plat dak. Iets willen overplaatsen, afwerking in pvc. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor een prijsofferte.

Herbekleden van puntgevel

Het herbekleden van een puntgevel ,er is nog een vertikale raster in goede toestand aanwezig waarop nog verder te verwijderen planchettes in pvc zijn;maar er moet nog isolatie van ten minste 3,0 R waarde bijkomen en dan afwerken met genre deceuninck sidings ofzo... de 2 ramen hebben een ronde bovenkant

Dubbel glas steken en ramen in pvc

Dubbel glas en pvc ramen. Dit zijn 2 grote. En 2 kleine. Graag zo snel mogelijk de werken uitvoeren.

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor een aanbouw aan onze bestaande woning. De afmetingen van de aanbouw zijn 4 m op +/- 8 m. (doorgang naar bestaande woning via uitbraak bestaand raam) Materiaal : stenen, plat dak en PVC ramen.

Vervangen dubbel glas

Sinds enkele weken hebben wij condensievocht tussen ons dubbel glas. Kunnen wij dit laten vervangen? Onze ramen zijn ongeveer 20 jaar geplaats,zijn uit pvc en van het merk profel.

Partners

Partners van Casius