Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

PVC ramen met kleinhouten (evt. binnen het glas), kleur wit, 2 sierluiken. 1 voordeur in hout!!! Leveren en plaatsen. Boven vliegenramen (3stuks) + 1 in keuken. Op een aantal ramen rolluiken. Geen binnenafwerking. Isolatieglas K 1,1 of max. 1,3
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Herfolieren van 4 PVC ramen

Ik heb een aantal pvc ramen die aan het afschilferen zijn. Ik wil deze graag laten herfolieren. Het gaat om een groot schuifraam en 3 kleinere vensters in de keuken, badkamer en slaapkamer.

Herstellen pvc ramen

Pvc ramen laten tocht binnen. Kunnen bestaande ramen tochtvrij gemaakt worden. Enkele ramen zijn versleten, anderen dan weer niet. In totaal 10 ramen.

Garagepoort herlakken

Ik wil graag 2 garagepoorten herlakken in Ral-kleur omdat we nieuwe ramen geplaatst hebben. De poorten zijn in zeer goede staat en zijn van PVC. Kleur "basalt grijs".

Vervangen oud raam

Ik zou graag een oud aluminium raam met nog enkele beglazing laten vervangen door een pvc kantel en kiep raam, al de andere ramen zijn reeds vervangen door de vorige eigenaar.

Ramen te vervangen

Ik wens aan onze 2de woning (appartement gelegen op de 4 de verdieping- goed bereikbaar) de beide schuiframen en het vaste raam aan het terras te vervangen gezien vorige versleten (1979). De ramen liggen aan de zonnekant (zuid-west), dus een zonwerende coating zou nuttig zijn. De total oppervlakte is 6,22 m x 2,15 meter. Ramen in PVC.

Vervangen rubber pvc raam

Rubbers van ramen zijn versleten en zouden vervangen moeten worden . Er komt veel wind door de ramen. aantal ramen ?

Glas vervangen in PVC ramen

Ik wil mijn enkele beglazing vervangen door dubbele beglazing. Dit zijn 5 PVC ramen van het merk Winsol. De afmetingen zijn 30x145cm (2x) en 45x145 (3x).

Kozijnen in kunststof plaatsen

2 pvc ramen zonder bovenprofiel waarvan het glas 13 cm uisteekt raam plaatsen. 1: br. 1m15 h. 97cm raam 2: br. 1m13 h. 97cm Glasdikte 6mm Kleur pvc wit

Partners

Partners van Casius