Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

PVC ramen met kleinhouten (evt. binnen het glas), kleur wit, 2 sierluiken. 1 voordeur in hout!!! Leveren en plaatsen. Boven vliegenramen (3stuks) + 1 in keuken. Op een aantal ramen rolluiken. Geen binnenafwerking. Isolatieglas K 1,1 of max. 1,3
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Herstellingen aan PVC-ramen

Ik wil een aantal herstellingen uitvoeren: er zijn 2 PVC-ramen kapot (enkel de slotjes of het sluitsysteem: aan de ramen zelf is niets). Deze zou ik graag laten herstellen. Daarnaast wil ik graag een tochtsysteem aan de voor-en achterdeur, vermits daar veel koude lucht doorkomt.

Bakstenen en beton gevel laten restaureren

Woning uit 1974. Strak design veel grote ramen. Baksteen en betonplaten elementen. Plat dak. Iets willen overplaatsen, afwerking in pvc. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor een prijsofferte.

Herbekleden van puntgevel

Het herbekleden van een puntgevel ,er is nog een vertikale raster in goede toestand aanwezig waarop nog verder te verwijderen planchettes in pvc zijn;maar er moet nog isolatie van ten minste 3,0 R waarde bijkomen en dan afwerken met genre deceuninck sidings ofzo... de 2 ramen hebben een ronde bovenkant

Dubbel glas steken en ramen in pvc

Dubbel glas en pvc ramen. Dit zijn 2 grote. En 2 kleine. Graag zo snel mogelijk de werken uitvoeren.

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor een aanbouw aan onze bestaande woning. De afmetingen van de aanbouw zijn 4 m op +/- 8 m. (doorgang naar bestaande woning via uitbraak bestaand raam) Materiaal : stenen, plat dak en PVC ramen.

Vervangen dubbel glas

Sinds enkele weken hebben wij condensievocht tussen ons dubbel glas. Kunnen wij dit laten vervangen? Onze ramen zijn ongeveer 20 jaar geplaats,zijn uit pvc en van het merk profel.

Gaatjes dichten in pvc ramen

Enkele maanden geleden huurde ik een appartement. Ik had 10 kleine gaatjes geboord in de pvc raam voor het aanhangen van een hor voor de vliegen. De verhuurder eist nu een nieuw raam. Is er een mogelijkheid om deze gaatjes op een professionele manier te dichten?

Nieuwe ramen in PVC, dakramen of dakkapel

Zes nieuwe ramen plus nieuwe dakramen of dakkapel. Ramen van pvc, driedubbele beglazing en een filter dat je van buiten niet naar binnen kan kijken,

Partners

Partners van Casius