Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

PVC ramen met kleinhouten (evt. binnen het glas), kleur wit, 2 sierluiken. 1 voordeur in hout!!! Leveren en plaatsen. Boven vliegenramen (3stuks) + 1 in keuken. Op een aantal ramen rolluiken. Geen binnenafwerking. Isolatieglas K 1,1 of max. 1,3
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Inrichting zolderverdieping

Inrichting zolderverdieping: Plaatsen 2 Velux ramen, 2 verfdeuren, 2 nieuwe PVC ramen, zweefvloer, dichting kruipzolder. Afwerking gyproc/pleisterwerk, behangen met glasvezel. Oppervlakte : 50 m².

Ramen op gelijkvloers renoveren ook glaswerk

Wij willen de ramen op het gelijkvloers renoveren. Op het plan zijn de afmetingen terug. (Opmerking bij het plan: de woning is het huis rechts op het plan. Het gelijkvloers is op het linkse huis aangeduid). De ramen aan "ontvangstplaats" en "woonkamer" zijn gelegen aan de straatkant. Deze zijn reeds vervangen en zijn nu in één stuk, vast. We zouden graag de ramen als volgt willen: - Onvangtsplaats: 1 stuk, vast - Woonkamer: 1 stuk, vast - Traphal: 1 stuk, vast - Bergplaats: kleine raam gaan we verwijderen, het andere raam mag in 1 stuk, vast - WC: deze gaan we verwijderen Voor de ontvangstplaats, de woonkamer en de afwas ook nog rolluiken gewenst (deze zijn reeds aanwezig, doch verouderd). Ramen in alu of pvc

Vervangen ramen en kozijnen in gehele huis

Voor een renovatie project zijn wij op zoek naar een bedrijf dat een 25 tal ramen/serre deuren en kozijnen met enkel glas kan vervangen door ofwel houten of aluminium kozijnen en dubbel glas. Geen PVC.

Deuren en raam herstellen of vervangen in PVC en hout

Er zouden enkele ramen en deuren hersteld worden of eventueel vervangd worden. Slot van de deur is gebroken en kan niet meer dicht. Het andere is ook een deur die nu dicht is maar niet meer open gaat. Dan is er nog een raam in hout die waarschijnlijk is opgezwollen door vocht en hierdoor niet meer open gaat.

PVC ramen plaatsen

9 reeds aangekochte PVC ramen plaatsen. Deze dienen geplaatst te worden op het gelijkvloers, eerste verdieping en 2e verdieping.

Kozijnen in kunststof vervangen

Vervanging van 9 kozijnen en deur in hout ,en te vervangen door pvc ramen. Woonboot.

Voorgevel kaleien

Ik zoek een vakman voor het kaleien van een bel etage. 1 en 2de verdiep, enkel voorgevel die netjes staat, geen voegen of stenen beschadigd tabletten eerst laten zandstralen en deel van de ramen dient nog te worden vernieuwd kan dit ervoor gebeuren, deze zijn wit PVC. Ongeveer 20 m²in totaal.

Herstellen PVC mechanisme schuifraam / schuifdeur

In mijn living zijn er allemaal PVC ramen tot op de grond waarvan er een aantal opengeschoven kunnen worden. Bij één van die schuiframen is er echt een probleem met de volledige regeling van het systeem waardoor ze niet volledig en niet juist (onderaan) sluit. Ik had graag dat dit indien mogelijk in orde wordt gebracht en dat ook de andere schuiframen eens nagekeken zouden worden.

Partners

Partners van Casius