Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor plaatsen deuren:

Plaatsen deuren

We zoeken een schrijnwerker die 4 aangekochte deuren zou kunnen komen plaatsen.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen deuren uit heel België:

Verplaatsen garagepoort

Ik heb een garagepoort in de voorgevel van de woning die ik graag een aantal meters achteruit wil plaatsen, zodat ik tussen de poort en het voetpad een paar meter overdekte ruimte heb. Dit is een poort met twee deuren. Dit is een manueel aluminium garagepoort.

Geluidsisolatie plaatsen voor deuren praktijkruimte

Een nieuwbouw praktijkruimte werd gebouwd naast een oude praktijk ruimte (ouder gebouw). Er zijn nieuwe deuren in het gebouw. Echter: zeer slechte geluidsisolatie tussen wachtzaal en praktijkruimte en tussen pratijkruimtes onderling.

Vervangen voor en achterdeur

Graag hadden wij onze voor- en achterdeur laten vervangen. Het gaat hierbij om het verwijderen van de oude deuren en het plaatsen van de nieuwe. De nieuwe deuren zijn een slag kleiner dus zal er opgevuld moeten worden.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douche plaatsen in een badkamer. Dit zou een douchebak en deuren bedragen. Eventueel kleine cabine indien mogelijk. Max oppervlakte = 85 X 85 X 200

Binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 3 deuren eiken fineer en 4 verfdeuren van merk Thys in een nieuwbouw. Deuren kunnen we zelf aankopen of in samenspraak met vakman.

Binnendeuren plaatsen

Er dienen 4 deuren op de bovenverdieping van mijn huis vervangen te worden. Dit mogen eenvoudige maar moeten wel kwalitatieve deuren zijn. Ook dient er op een plaats waar nu een deur staat een MDF omkasting voorzien te worden, deze plaats zal geen nieuwe deur krijgen. Materiaal moet worden aangekocht door vakman.

Houten trap vervangen en deuren plaatsen

Er moet een houten, rechte trap naar het eerste verdieping worden vervangen. Ook moet men 5 nieuwe houten deuren plaatsen.

Vliegenramen maken

In ons huis zouden wij enkele vliegenramen/deuren willen plaatsen. 1 vliegendeur standaardmaat deur, 1 slaapkamerraam 100cm op 120cm, 1 slaapkamerraam 80 cm op 40cm. De bedoeling van de deur is dat deze toch het ganse jaar door blijft staan. De vliegenramen zouden verwijderd kunnen worden dus moeten niet bestand zijn tegen winterse weersomstandigheden.

Partners

Partners van Casius