Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor plaatsen deuren:

Plaatsen deuren

We zoeken een schrijnwerker die 4 aangekochte deuren zou kunnen komen plaatsen.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen deuren uit heel België:

Plaatsen van binnendeuren

Ik heb een huis gekocht en daarin moeten de binnendeuren vernieuwd worden. Dit mogen gewone witte deuren zijn, niets speciaal aan. Graag had ik een offerte voor 10 binnen deuren.

Schilderen en behangen van keuken en woonkamer

Plaatsen plafonlijsten schilderen lijsten deuren en plafond. Behangen keuken en living. Living afmetingen 8 x 5. Afmetingen keuken 4 x 4.

Plankenvloer leggen

Ik wil een plankenvloer leggen in de keuken op een bestaande vloer. De keuken is onderkelderd, dus geen vochtopstijging vanuit de grond. Dit moet gebeuren na het uitbreken van de oude keuken en alvorens het plaatsen van de nieuwe. Een drietal deuren zullen hierdoor iets moeten ingekort worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15m2. Ik koop zelf de planken aan.

Nieuwe ramen en deuren plaatsen

Ik wil graag nieuwe ramen en deuren laten plaatsen. Huis van 2 verdiepingen. 1 buitendeur, 1 grote in living, 1 muur afbreken in keuken voor schuifraam, 2 in kamer benedenverdieping, boven: badkamer + 3 slaapkamers. 7 binnendeuren. Eventueel in de toekomst een nieuw veranda.

Plaatsen van isolatiepanelen op ganse gevel

Plaatsen isolatiepanelen met steenstrips bij halfopen bebouwing Veel ramen en poorten/deuren inclusief veranda (achteraan) Zie foto's.

Steenstrips plaatsen

Ik wil ofwel mijn huis kaleien ofwel steenstrips aanbrengen of een combinatie ervan. We spreken over een 90 vierkante meter met een 6-tal ramen en deuren erin. Is het mogelijk om even langs te komen en een prijs mee te geven.

Binnendeuren te plaatsen

Plaatsen binnendeuren 3 tal deuren. En 2 deuren te herplaatsen.

Binnendeuren plaatsen en scharnieren verplaatsen

Na verbouwingen willen we onze oude houten deuren opnieuw plaatsen maar bepaalde deuren dienen de scharnieren verplaatst te worden. Daarvoor dienen nieuwe deurscharnieren gefreesd worden. Aantal 4 enkele deuren en 1 dubbele deur.

Partners

Partners van Casius