Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor plaatsen deuren:

Plaatsen deuren

We zoeken een schrijnwerker die 4 aangekochte deuren zou kunnen komen plaatsen.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen deuren uit heel België:

Isoleren en opnieuw opmetselen van gevel

Betreft een halfopen bebouwing waarvan we als doel hebben de buitenschil te isoleren. We overwegen de huidige gevel af te breken, isolatie bij te plaatsen en dan een nieuwe gevel voor te metsen, we vergelijken en wegen voor en nadelen af ten opzichte van buitengevelisolatie. De totale geveloppervlakte is 142 m2, voorgevel is gelijkvloers + 1ste verdieping, zij- en achtergevel enkel een gelijkvloers. We zoeken advies en offerte voor de fundering, bijplaatsen isolatie (maximaal mogelijk met PUR/PIR) en opmetsen nieuwe gevel, vervangen van raamdrempels door bredere. Uiteindelijk komen er zowiezo nieuwe ramen en deuren in het pand. We zijn ook geinteresseerd om zelf afbraakwerken uit te voeren en mee te helpen met plaatsen van isolatie en metselwerken.

Deuren plaatsen

Er is één of eventueel twee deuren die ik wil plaatsen. Het gaat om tuindeuren, waarvan er 1 stuk is. Afhankelijk van de prijs zou ik beide laten vervangen. Ik denk dat de deuren van Gamma zullen passen. Maar plaatsen kan ik zelf niet. De deuren moeten daarna afgelakt worden in de juiste kleur.

Metalen of betonnen buitentrap plaatsen

Het is voor ofwel een betonnen of metalen buitentrap. Aan de zijkant van het huis hebben we 2 deuren. De ene is de "voordeur" waar het bezoek binnenkomt en de andere is de "achterdeur" waar de berging is en we binnenkomen als we van de tuin komen. De deuren zitten op ongeveer 65 cm hoogte (ons huis ligt dus hoger) en de trap dient dus ook zo hoog te komen. Het platform van deur tot deur is 4m lang en willen we 80 cm breed Aan de tuinkant willen we via een trap naar beneden komen die niet langer dan 120cm mag zijn. (er is een buitenkraan) Aan de kant van de voordeur willen we graag de trap iets minder stijl en hebben we zeker 300cm lengte. (tot zelfs 400cm)

Houten poort oprit plaatsen

Ik had graag prijs gekregen voor een houten poort breedte 3,2 m hooghte 1 m 75 cm. ( een poort in 1 geheel zonder doorkijkgaten)+ plaatsing+ palen dat in het midden opengedraaid kan worden zoals 2. Deuren eigenlijk. Standaard stevig en duurzaam materiaal, eerder functioneel dus hoeft zeker geen luxueeze/dure houtsoort te zijn en niet geautomatiseerd. Doel is proper afgesloten te zitten van de straat dus eigenlijk een scheiding tussen een drukke weg en oprit (asfalt) en tuin. Ook graag prijs voor poort die automatisch open en dicht kan.

Plaatsen van buitendeur handelszaak

Graag hebben we binnen de 2 maanden een buitendeur voor een handelszaak geplaatst. We zijn met verbouwingen bezig en hebben achteraf voor heel het huis ramen en deuren nodig!

Plaatsen tuinhuis met betonnen ondergrond

Ik ben op zoek naar iemand die een tuinhuis zou kunnen plaatsen van dinowood(tuinhuis en bijgebouw) . Tuinhuis grootte van 4 op 3 meter zonder bijgebouw . Bijgebouw ( open ruimte zonder deuren maar achteraan gesloten) van ongeveer 2,5 op 3. Er zal moet ook extra beton/stabilisee moeten geplaatst worden dus graag dit mee opnemen in de offerte. Beton van 3 op 2 ligt er.

Renovatie / metsen / pleisteren / isolatie / plafond

- verwijderen 3 gyproc scheidingswanden ±20m2 (±2m2, ±12m2 en ±6m2) - verwijderen ingebouwde kasten (2) en deuren (2) - verwijderen lage bakstenen scheidingsmuur ±4m2 - verwijderen spaanplaten plafond ±14m2 - al het bouwafval verwijderen van het pand Bouwen: - 3 binnenmuren bouwen met cellenbetonblokken 20cm en verankeren (±2m2, ±12m2 en ±6m2) tot tegen dakwand (H 2,75m) - opspuiten met PUR schuim tussen nieuwe & bestaande muren & dakwand - verplaatsen 2x3 stopcontacten - pleisteren van muren aan 1kant - afwerken deurgat - plaatsen dakisolatie, dampscherm en gyproc plafond - herplaatsen plafond verlichting - verven plafond Alle bouwmaterialen reeds besteld. Start datum: 2de week van mei 2017

Moderne blokdeuren laten plaatsen

Voor 9 blokdeuren: 3 van 90 x 204; 6 van 90 x 199. Wij renoveren onze deuren en passen ze aan met het oog op de toekomst.

Partners

Partners van Casius