Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor plaatsen deuren:

Plaatsen deuren

We zoeken een schrijnwerker die 4 aangekochte deuren zou kunnen komen plaatsen.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen deuren uit heel België:

Waterschade herstellen na douche lek verzekering

Ik heb een lek gehad in de afvoer van mijn douche. Zonder te beseffen hebben we een tijdlang gedouched met dit lek aanwezig. Water is onder vloer (steentapijt) omringende muren geslopen en in de plijstermuur met geschilderd glasvliesbehang. Zoutafzetting is zichtbaar geworden en op sommige plaatsen zijn er enkele schimmel plekken. Geschatte oppervlak is +/- 15 m². Daarnaast is de omkasting van 2 deuren uitgezet waardoor de deur niet meer kan sluiten. Dit zou ook hersteld moeten worden.

Taatsdeuren plaatsen

Vakman gevraagd voor dubbele taatsdeur 2,10cm hoog en 180 cm breed. Alsook enkele taatsdeur van 2,10cm hoog en 90 breed. Dit uitgevoerd in staal met glas. Onderverdeling ongeveer 6 gelijke delen. Daarnaast tevens offerte voor zelfde 2 deuren maar dan met scharnier uitvoering. Aluminium met slank profiel (met glas)

Drie deuren plaatsen

In mijn garage zou ik drie simpele deuren willen plaatsen. Ik heb nog een veiligheidsdeur over zonder deurstijlen. De andere twee deuren moet ik nog kopen.

Diverse klussen

Een douchecabine plaatsen en bad vervangen en nieuwe kraan voor bad. Het werkblad van de keuken vervangen en een nieuwe gootsteen, nieuwe kraan plaatsen en een inductiekookplaat. De inbouwoven vervangen. Laminaat leggen in de woonkamer en hall ca 5 m² en waarschijnlijk een stukje van de deuren doen. Buxussen snoeien.

Diverse klusjes: schrijnwerk, loodgieterij, schilderen,...

In elke kamer van ons huis moeten nog kleine klusjes gebeuren; te klein voor 1 stielman om af te komen maar samen ettelijke uren werk: deurlijst maken, plinten en moluren plaatsen, traphal schilderen, chauffage sprayen, wc monteren, deuren inbouwkast vast zetten,...

Plaatsen van 3 glazen binnen deuren

Wij willen graag drie glazen binnendeuren laten plaatsen. Deuren moeten nog aangekocht worden.

Steenstrips plaatsen op buitengevel

Steenstrips plaatsen op buitengevel. Momenteel is het een witte gevel (betonblokjes) - geen isolatie nodig. Puntgevel - 10 ramen / 2 deuren / garagepoort. 1 losstaand muurtje aan voetpad.

Gekochte laminaatvloer plaatsen

Op de bestaande tegelvloer in de living zouden en hall zouden wij graag laminaat laten plaatsen. De laminaat is reeds aangekocht. De oppervlakte bedraagt ongeveer 74 vierkante meter. Ook zouden de deuren afgezaagd moeten worden. Alsook plinten tegen de muur geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius