Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor kasten maken:

Kasten maken

maken van 2 ingemaakte kasten 2.00m x 2.50m met legplanken (één binnen in huis en 1 buiten onder een afdak)
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten maken uit heel België:

Verbouwen studio

Ik wil de studioruimte in mijn bureau groter maken. Dit houdt in verplaatsen van keuken (in dezelfde ruimte) en kasten, breken van enkele muren (2). Verder ook isolatie (geluid), plaatsen van deur en stopcontacten. De ruimte zelf bedraagt ongeveer 15 m².

Maken van op maat gemaakte kasten

De open keuken in mijn huurappartement heeft maar weinig kastruimte, daarom zou ik graag een extra keukenkast op de grond willen met een afgewerkte achterkant naar de living gericht.

Op maat maken en installeren trappen en deuren

Op maat maken en plaatsen van twee beuken trappen in tweede keus om zelf te verven of laten verven. 7 binnendeuren en 1 schuifdeur (binnendeur) die reeds klaar zijn moeten geplaatst worden. We hebben ook nog twee plaatsen voor het plaatsen van ingebouwde kasten. Hier graag mogelijkheden bekijken.

Ingemaakte kasten met schuif of draaideuren

Wij willen 2 kasten op maat laten maken in onze gang. Waarvan 1 tussen 2 muren (eventueel een hoekkast). En een andere naast een insprong. De kasten zijn voor in de gang, voor kleding.

Maken van opbergkast en lage kasten

1) Het maken van een 1 x opbergkast met deur onder een vaste gesloten houten trap, gelijkvloers. 2) Het maken van 2 x lage kasten onder de gordingen van het zolderdak. Op de kasten een tablet voorzien wat kan dienen als tafel. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman.

Kasten op maat maken

Ik zoek een meubelmaker om kasten op maat te maken voor de woonkamer.

Kleine verbouwing uit te voeren

Ik wil de kamer van mijn zoon ruimer maken. De ingebouwde kasten vormen een muur. Ze moeten eruit en in de plaats wil ik een gyproc muur met een deur. In de badkamer en de keuken moet een plafond nieuw bepleisterd. In de living, een ingebouwde kast die ik er uit wil.

Hoekbureau op maat maken

We zijn op zoek naar iemand die een hoekbureau op maat kan maken (zonder lades of kasten). Liefst met een wit gelakt houten patroon als blad. Afmetingen zijn: - Muur A: 2,70 m. - Muur B: 2,00 m. - Diepte: 70 cm.

Partners

Partners van Casius