Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor kasten maken:

Kasten maken

maken van 2 ingemaakte kasten 2.00m x 2.50m met legplanken (één binnen in huis en 1 buiten onder een afdak)
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten maken uit heel België:

Zolderrenovatie uit te voeren

Op zolder een slaapkamer/dressing/ wc en douche maken. Werken : trapgat - trap-elektriciteit- verwarming- sanitair-velux -gyproc- ingemaakte kasten

Kasten op maat maken

Voor de afwerking van mijn nu reeds grotendeels gerenoveerde woning ben ik op zoek naar een schrijnwerker voor onder andere het maken van een omkasting rond elektriciteitskast, omkasting rond gasteller, opbergkasten op maat, kledingkast op maat, afwerken stuk gyproc wand rond een velux raam, en nog kleine werkjes.

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Nu het huis volledig gestript is en de kasten leeg zijn gehaald merk ik dat er toch heel wat vocht aanwezig is. Nu zou ik hier zo snel mogelijk een vaststelling van willen laten maken en een kostenraming + oorzaak. Zodat ik eventueel verdere stappen kan ondernemen.

Kasten voor rolluiken maken

Voor onze rolluiken dienen de kasten van deze rolluiken gemaakt te worden. Ook zouden we voor onze ramen een profiel willen maken om het raam beter te weren tegen koude. Het betreft een 12 tal ramen.

Tv wandmeubel op maat maken

Wij hebben een wand waar een gashaard in verwerkt zit en langs beide zijden van die wand een open plaats om een kast te zetten. Dus hadden wij gedacht om twee lage wandmeubels te laten maken doordat de tv er op komt te staan. En daarboven zouden We twee zwevende planken hangen voor decoratie. De ene ruimte Is 140 cm breed en de ander 120 cm breed. Voor de hoogte van de kasten hadden wij gedacht aan 55 cm en diepte 50 cm. Met 1 legplank in en eventueel schuifdeuren. We zouden dat in gewoon wit hout willen. Dat moet niet van het duurste zijn maar wel degelijk en proper als je begrijpt wat ik bedoel. Kan u mij een richtprijs geven om deze kasten te laten maken en plaatsen?

Verbouwen studio

Ik wil de studioruimte in mijn bureau groter maken. Dit houdt in verplaatsen van keuken (in dezelfde ruimte) en kasten, breken van enkele muren (2). Verder ook isolatie (geluid), plaatsen van deur en stopcontacten. De ruimte zelf bedraagt ongeveer 15 m².

Maken van op maat gemaakte kasten

De open keuken in mijn huurappartement heeft maar weinig kastruimte, daarom zou ik graag een extra keukenkast op de grond willen met een afgewerkte achterkant naar de living gericht.

Op maat maken en installeren trappen en deuren

Op maat maken en plaatsen van twee beuken trappen in tweede keus om zelf te verven of laten verven. 7 binnendeuren en 1 schuifdeur (binnendeur) die reeds klaar zijn moeten geplaatst worden. We hebben ook nog twee plaatsen voor het plaatsen van ingebouwde kasten. Hier graag mogelijkheden bekijken.

Partners

Partners van Casius