Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kasten maken:

Kasten maken

maken van 2 ingemaakte kasten 2.00m x 2.50m met legplanken (één binnen in huis en 1 buiten onder een afdak)
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten maken uit heel België:

Ingebouwde kasten maken

Graag schrijnwerker voor vestiairekast, tellerkast en wandtafelbureau op maat te laten maken.

Renovatie appartement Gent

Onlangs een appartement gekocht in Gent en we willen die renoveren (keuken, badkamer, boiler).Badkamer: vernieuwen van leidingen , sanitair, tegelwerk en vloerwerk, meubelen. Keuken : uitbreken van muur om een open keuken te maken, nieuwe kasten , tegelwerk, leidingen en vloer. Verwarming op gas : totale vernieuwing. Electriciteit : totale renovatie. Appartement is 120m².

Allerlei klusjes

Ikea kasten monteren (2), schilderijen en spiegels ophangen, planken rekken maken en plaatsen op berging, gordijnenrails plaatsen, fietsenrek plaatsen etc.

Vaste trap maken

Ik wil graag een vaste trap laten aanmaken in een ruimte waar er momenteel geen trap is. Het zou gaan over een trap van +/-90cm breed en op een hoogte van 2m46 Ik zou dan ook graag willen dat we onder de trap ingebouwde kasten inbrengen zodanig dat we geen enkel ruimte verliezen

Kasten maken

Zolderkastjes maken op wieltjes, 3 kasten van 1m breed

Kasten op maat

Ik zou graag een offerte willen voor het maken van een compacte elektriciteitskast, waar ook de gasmeter in moet. Hoogte +- 2m , breedte standaard. Ook graag een offerte voor een kast voor mijn boiler die in de badkamer staat en daaronder de zichtbare buizen(=vochtbestendig materiaal.

Inbouwkasten maken

Ik wil inbouwkasten laten maken voor heel het appartement van 130m² Ongeveer 20 meter aan kasten met een hoogte van 2m50. Ik zoek hiervoor een interessante offerte en vakman..

Zolderinrichting

Inrichting van bestaande, reeds geisoleerde zolder. Onze zolder is momenteel bereikbaar vanuit de gang met een uitklapbare trapladder. Deze zouden we willen verwijderen en het achtergebleven gat gedeeltelijk verwijderen/gedeeltelijk recupereren voor een nog te bouwen vaste trap. De te bouwen vaste trap kan beginnen in onze berging. De zolder zelf meet 6. 75 m lengte bij 5 m breedte. Op deze zolder willen we bovendien graag een velux steken, type UK04 met afmetingen 134x98 De zolder dient verder afgewerkt te worden met gyproc en met een laminaat. Onder de laminaat dient waarschijnlijk nog een kleine laag chap te komen. Afhankelijk van de kostprijs voor deze werken willen we misschien ook graag nog ingebouwde kasten laten maken.

Partners

Partners van Casius