Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor kasten maken:

Kasten maken

maken van 2 ingemaakte kasten 2.00m x 2.50m met legplanken (één binnen in huis en 1 buiten onder een afdak)
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten maken uit heel België:

Ingebouwde kasten maken

Ik wil graag een houten wand met twee deuren in onze inkomhal: één deur voor het toilet en één voor de vestiaire. Bovendien willen we ook graag prijs vragen voor het afwerken van onze ingemaakte kasten. Op dit ogenblik staat het binnenwerk er al, maar er moeten nog schuifdeuren voor gezet worden. Dit op onze slaapkamer en de traphal.

Bed/kast frame op maat

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die verhoogde kasten met trapjes kan maken waar mijn bed op moeten komen. Het bed met de kasten zou zoiets moeten worden zoals op de foto die ik heb bijgevoegd. ( zie foto)

Bureau en kasten op maat laten maken

We willen een ingebouwd bureau laten maken (plank van ene naar andere muur), en overwegen eveneens ingebouwde kasten.

Maken van kasten (en wasbak) in wasruimte

In onze wasruimte zouden we graag kasten willen laten installeren. Bedoelng is dat er bergruimte wordt gecreëerd om de wasmachine, strijkijzer, droogkast, stofzuiger, kuisproducten, droge voeding en drank ordelijk weg te zetten. Ook de ketel en de leidingen die er nu tegen de muur hangen zouden afgedekt moeten worden. Daarnaast zouden we ook graag een wasbak en wastafel willen. Graag plaatsbezoek om betere uitleg te kunnen geven.

Op maat maken meubels

Graag hadden wij vernomen als u interesse had om enkele meubels te maken voor ons bureau (kasten en tafels). Indien wel hadden we graag een offerte ontvangen voor de meubels zoals de tekening in bijlage. Het betreft - 2 x 2 kasten - 2 x 4 bureau's

Maken van trapkast onder trap op maat

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het aanmaken van een trapkast. ( dus een trap met ingebouwde kasten) De hoogte is +-2m46 en diepte is 3m86. Ik sta ook eventueel open voor andere voorstellingen of ideeen. Ik ben van meerbeke ( 9402) hemelrijk 137 op naam van sebastien jouret.

Voorbereidingswerken, gas, water, elektriciteit

Voor de installatie van een nieuwe keuken zoeken we nog naar iemand die de electriciteit, gas en water klaar kunnen maken. Voor de elctriciteit, zouden er een paar stopcontacten verplaats moeten worden. Die moeten soms een meter verschoven worden. En er moet ook een kabel getrokken worden van de electriciteitkast naar de keuken getrokken worden (de kabel mag over de muur lopen door een kast) Voor het water moet er water (koud en warm) aangevoerd worden door een kamer door naar de keuken, dit zal in totaal een 15 meter zijn. De gas moet ook verschoven worden, de aansluiting is er, maar die moet een meter worden verschoven. Buiten de aansluiting van het water zal alles achter kasten of tegels verdwijnen.

Renoveren van appartement

Voor ons appartement in Leuven zoeken we een aannemer die alle of gedeeltelijke renovatiewerken uitvoert. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 50 m² en is bestemd voor verhuur. De afwerking moet degelijk en duurzaam zijn, niet luxueus. Uitvoeringsperiode: juli-september 2017 De renovatiewerken betreffen in grote lijnen: • Afbraak van houten wand, keuken (+ vloer), badkamer (+ vloer/wand). Afvoeren van afbraakmateriaal. • Openwerken en vernieuwen van keuken volgens eigen ontwerp of met door ons aangekochte keuken • Vernieuwen badkamer volgens eigen ontwerp of met door ons aangekocht sanitair • Vernieuwen vloerbedekking + schrijnwerkerij (ingebouwde kasten, deur verplaatsen) • Elektriciteit conform maken.

Partners

Partners van Casius