Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor kasten maken:

Kasten maken

maken van 2 ingemaakte kasten 2.00m x 2.50m met legplanken (één binnen in huis en 1 buiten onder een afdak)
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten maken uit heel België:

Maatwerk kasten zolder en bureau

We willen graag volgende werken laten uitvoeren: -Mdf gordijnkast ( 1 stuk) -Op zolder willen we schuifkasten laten maken onder afdak ook in mf -op overloop willen een klein kast in mdf Latere fase: -Inrichten van bureau met bureau en kast - inrichten van garage met kasten

Rijhuis renoveren

Wij willen een nieuwe badkamer plaatsen, beneden nieuwe toiletruimte. Wasruimte aanmaken. Onderstuk trap repareren en onder de trap ingebouwde kasten laten maken. 1 muur herplamuren. Voorgevel isoleren en renoveren.

Maatkasten maken voor archiefruimte

Voor een nieuwe bureauruimte dienen er maatkasten gemaakt te worden, afgewerkt tot aan het plafond. De kasten moeten niet persé tot aan het plafond komen, maar wel afgewerkt worden tot aan het plafond. Vrije hoogte +/-3m Het betreft 3 kasten: Kastenwand in gang: 734cm x 50cm Kastenwand 2 in gang: 160cm x 50cm Kast in kopieerruimte (mag open kast zijn): 120x60 Dit mag volledig in melamine afwerking zijn en de gangkasten (archief) met draaideuren, soft-close en standaard handvaten. Het aantal planken mag standaard zijn, met verplaatsbare hoogte.

Garage ombouwen tot speelruimte

Ik wil graag de garage ombouwen tot een speelruimte en berging. Men moet de garagepoort toemetselen en een raam plaatsen. Ook moet men dan een scheidingswand plaatsen om enerzijds de speelruimte en anderzijds opbergruimte te maken. Valse plafond om alle leidingen onzichtbaar weg te werken, houten vloer of vloerverwarming, ingebouwde kasten om leidingen en electriciteitskasten onzichtbaar weg te werken.

Garage kasten op maat maken

Garagekasten in mdf op maat maken. 1,70 hoog 0,50m diep 4,00m lengte.

Renoveren elektriciteit

Keuringsklaar maken van installatie van 1980 , nieuwe kasten hangen alsook 300 m amp zekering voorzien.

Inbouwkasten maken in slaapkamers

We zouden graag 2 aparte inbouwkasten willen plaatsen in 2 verschillende slaapkamers in ons huis. Het gaat over 1 inbouwkast met vier deuren en 1 inbouwkast met drie deuren. De kasten willen we graag in witte melamine, afgewerkt met 1mm abs band,de leggers via rijboring vrij te plaatsen. Alle deuren en zichtbare delen in melamine kleur en afgewerkt in dezelfde abs band van 1mm. Als bijlage vind je twee plannetjes van deze kasten.

Houten trap op maat maken van gelijkvloers naar eerste verdieping

In ons appartement willen we graag een interne trap die de gelijkvloers met de eerste verdieping verbindt op de plaats waar nu ingemaakte kasten en een toilet staan. In bijlage een schets met indeling en afmetingen in cm van het gelijkvloers (0) en de eerste verdieping (1). Op de eerste verdieping kunnen we de voordeur eventueel weghalen, zodat de trap zowel in de lengte als de breedte verder kan komen (omdat de kamerdeur ook verder staat). De hoogte van vloer tot plafond is 219cm, van vloer tot vloer is 238cm. We vermoeden dat een trap met twee rechtse hoeken de beste oplossing is, maar hebben hier zelf geen expertise. De ruimte 'trapklaar' maken (kasten uitbreken, gat maken ed) nemen we voor onze rekening.

Partners

Partners van Casius