Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor kasten maken:

Kasten maken

maken van 2 ingemaakte kasten 2.00m x 2.50m met legplanken (één binnen in huis en 1 buiten onder een afdak)
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten maken uit heel België:

Kasten op maat maken

Ik zoek een meubelmaker om kasten op maat te maken voor de woonkamer.

Kleine verbouwing uit te voeren

Ik wil de kamer van mijn zoon ruimer maken. De ingebouwde kasten vormen een muur. Ze moeten eruit en in de plaats wil ik een gyproc muur met een deur. In de badkamer en de keuken moet een plafond nieuw bepleisterd. In de living, een ingebouwde kast die ik er uit wil.

Hoekbureau op maat maken

We zijn op zoek naar iemand die een hoekbureau op maat kan maken (zonder lades of kasten). Liefst met een wit gelakt houten patroon als blad. Afmetingen zijn: - Muur A: 2,70 m. - Muur B: 2,00 m. - Diepte: 70 cm.

Kasten op maat laten maken

Kastenwand maken voor 2x wasmachine + droogkast, inclusief onder- en bovenkasten en kastenwand in berging. Ook 2x kastenwand in slaapkamer.

Toog maken in nieuwe horecazaak

Ik wil een halve ovale toog maken in mijn nieuwe zaak te Roeselare. Met ruimte voor dj en genoeg zitplaatsen voor 10 man. Het is een oud herenhuis, ik heb het interieur al moet enkel nog een toog inkomen en nog kasten voor de glazen en flessen. Foto's kan ik nadien versturen.

Ingebouwde kasten maken

Ik wil graag een houten wand met twee deuren in onze inkomhal: één deur voor het toilet en één voor de vestiaire. Bovendien willen we ook graag prijs vragen voor het afwerken van onze ingemaakte kasten. Op dit ogenblik staat het binnenwerk er al, maar er moeten nog schuifdeuren voor gezet worden. Dit op onze slaapkamer en de traphal.

Bed/kast frame op maat

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die verhoogde kasten met trapjes kan maken waar mijn bed op moeten komen. Het bed met de kasten zou zoiets moeten worden zoals op de foto die ik heb bijgevoegd. ( zie foto)

Bureau en kasten op maat laten maken

We willen een ingebouwd bureau laten maken (plank van ene naar andere muur), en overwegen eveneens ingebouwde kasten.

Partners

Partners van Casius