Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor kasten maken:

Kasten maken

maken van 2 ingemaakte kasten 2.00m x 2.50m met legplanken (één binnen in huis en 1 buiten onder een afdak)
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten maken uit heel België:

Garage kasten op maat maken

Garagekasten in mdf op maat maken. 1,70 hoog 0,50m diep 4,00m lengte.

Renoveren elektriciteit

Keuringsklaar maken van installatie van 1980 , nieuwe kasten hangen alsook 300 m amp zekering voorzien.

Inbouwkasten maken in slaapkamers

We zouden graag 2 aparte inbouwkasten willen plaatsen in 2 verschillende slaapkamers in ons huis. Het gaat over 1 inbouwkast met vier deuren en 1 inbouwkast met drie deuren. De kasten willen we graag in witte melamine, afgewerkt met 1mm abs band,de leggers via rijboring vrij te plaatsen. Alle deuren en zichtbare delen in melamine kleur en afgewerkt in dezelfde abs band van 1mm. Als bijlage vind je twee plannetjes van deze kasten.

Houten trap op maat maken van gelijkvloers naar eerste verdieping

In ons appartement willen we graag een interne trap die de gelijkvloers met de eerste verdieping verbindt op de plaats waar nu ingemaakte kasten en een toilet staan. In bijlage een schets met indeling en afmetingen in cm van het gelijkvloers (0) en de eerste verdieping (1). Op de eerste verdieping kunnen we de voordeur eventueel weghalen, zodat de trap zowel in de lengte als de breedte verder kan komen (omdat de kamerdeur ook verder staat). De hoogte van vloer tot plafond is 219cm, van vloer tot vloer is 238cm. We vermoeden dat een trap met twee rechtse hoeken de beste oplossing is, maar hebben hier zelf geen expertise. De ruimte 'trapklaar' maken (kasten uitbreken, gat maken ed) nemen we voor onze rekening.

Totale badkamer renoveren

Volledige renovatie van de badkamer de oppervlakte 6.8 m². Sanitair vervangen, kasten, inloopdouche met scherm maken. Betegelen van de muren. Ter plaatse komen kijken.

Verbouwing van woning

Ik wil een verbouwing laten uitvoeren : een draagmuur uitbreken en steunbalk steken tussen slaapkamer en bureauruimte vlgs bijgevoegd plan ; voorzieningen van water aanvoer en afvoer voor keuken te plaatsen aan de muur grenzend aan garage. (In die linkerhoek van de garage komen alle voorzieningen binnen) Vervolgens een wand plaatsen in de huidige living achter groot raam links) met deur om een slaapkamer te maken en een 2e slaapkamer zou ik voorzien in de plaats waar nu keuken is. Hiervoor een toegangsdeur van in de hall waar nu ingemaakte kasten zijn.

Aanrecht en kasten op maat maken

Wij willen graag onze wasplaats laten inrichten in ons nieuwbouwhuis. We spreken hiervoor graag af met vakmannen ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken. Het betreft een wandinrichting van 2 m 60 breed.

Mezzanine en kasten op maat maken

Ik wil graag een mezzanine (in hout) met eventueel kasten onder laten maken in een nieuw kleuterlokaal. In het kleuterlokaal zijn twee lange ramen aanwezig en één deur. De mezzanine moet voldoen aan constructieve normen omdat dit voor kleuters bedoelt is. Een bezoek aan het kleuterlokaal zou natuurlijk handig zijn. Materialen laat ik graag door jullie leveren en opbouwen.

Partners

Partners van Casius