Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

muur met schouw in meubel verwerken
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Afbreken schouw en keuken+ afbreek 1,5 meter muur en plaatsen poutrel + valse plafonds

Ik wens een bestaande schouw te laten afbreken en een deel van een scheidingsmuur (naast een bestaande deuropening) te laten weghalen voor het plaatsen van een deels open keuken. Het weg te halen deel is 1,5 meter, in totaal zal de opening dan 2,5 meter zijn. Afbreken van de keuken. Hier dient een poutrel geplaatst te worden. Verder had ik ook graag een vals plafond geplaatst 38 meter.

Lek aan schouw in het dak herstellen

Een muur in de hoek op de eerste verdieping van ons huis is nat. In deze hoek loopt een schouw (niet van een open haard, maar voor afvoer). Volgens de aannemer die gyproc aan het plaatsen is moet de silicone en het lood aan de schouw vervangen worden. Op de zolder (de verdieping erboven) kan je duidelijk zien dat het hout aangetast is (nat is of is geweest). Het gaat om een schuin dak met pannen.

Steenstrips plaatsen in zitruimte

Wij wensen in onze zitruimte de schouw en de muren rondom met steen strips op te frissen. Dit zijn twee zijden van de muur. Een soort natuursteen.

Diverse werkjes binnenschrijnwerk

Ik heb een aantal schrijnwerkerij opdrachten binnenshuis waar ik een specialist voor zoek. Het gaat om het maken van 2 houten (inbouw)bureaus (planken) die zouden moeten gemaakt worden in de slaapkamer van mijn zoon aan weerszijde van een schouw, met enkele wandplanken boven + het afwerken van de binnenkant van een marmeren schouw met hout. Ook een zitbank met schoenenplank onder voor in de inkom. En het voorzien van plankjes in een opening in de muur van een slaapkamer. Ook misschien een plank in de wc boven het toilet. En een plank in de keuken.

Installatie HR gasketel Vaillant met boiler

Vervangen 28 KW Vaillant Turbo max door nieuwe HR condensatieketel Vaillant VC306 met boiler Vih R150. Lucht aan-/afvoer via schouw ipv concentrische buis door muur. Verwijderen overbodige kleppen/leidingwerk/pompen + inkorten leidingwerk + ordelijk leggen collectoren warm/koud water.

Lek in aansluiting dak en schouw

Bij hevige regen lekt er water langs de schouw naar binnen. Niet superveel overigens (1 druppel per halve minuut of zo). Mijns inziens moet: (een deel van) het lood vervangen worden en/of een soort van waterdichte manchet worden aangebracht onder de pannen/rond de schouw (zoals bij een Velux raam). De schijnbaar aanwezige opening tussen de Opstallan dakplaten en de muur van de schouw worden dichtgekit/opgevuld. Ter info. Ter plaatse van de schouw is het dak circa 8 m hoog. Het dak bestaat uit relatief kleine betonnen leipannen of Opstallan dakplaten (sandwichpanelen). Eerder dit jaar dacht een dakwerker het op te lossen door enkel het lood recht te leggen; dat bleek niet de oplossing.

Muur metselen en afbreken van schouw

Muur metselen van 10 vierkante meters, aansluitend op bestaande muur in achter tuin waarop nieuw plat dak komt + afbraak van oude schouw in bakstenen.

Schouw afbreken en zadeldak waterdicht maken

Huidige schouw wordt niet meer gebruik door in dienst name van condensketel. Laat water door . Muur in zolder is nat. Afbreken. Bekomen gat in het dak waterdicht maken en afwerken met dakbedekking. Bij de buren is hetzelfde probleem en ze zouden bereid zijn om uw offerte te bekijken