Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

muur met schouw in meubel verwerken
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Restauratie erfgoed - metselwerken

We restaureren een huis dat erkend is door Onroerend Erfgoed. Een van de werken die moet gebeuren is het afbreken en opnieuw opbouwen - met dezelfde stenen - van een muur en de schouw. Beide zijn beschadigd. Voorts moet het voegwerk op verschillende plaatsen verbeterd worden.

Herstellen plafond en muur na waterschade

Ik heb een vochtprobleem in de muur in de gang naar de zolder. De dakwerker die het probleem onderzocht beweert dat de schouw van de buren de oorzaak is omdat hun schouw geintegreerd is in mijn muur (halfopen en misschien geen tussenmuur, huis van 1948!) en in zeer slechte staat zodat er regenwater binnensijpelt. Herstelling van stuk plafond en muur na waterschade.

Voorstijken en stuken van een muur van 25 m2

Muur opnieuw stuken omdat ik een schouw van 1.40m x 1.80 m heb afgebroken en de muur nu beschadigd is door de tegels die wij eraf gekapt hebben. De oppervlakte van de muur is 25 m². Breedte 10m en de hoogte is 2.5m. In de muur zit nog een raam van breedte 1. 17 m x 1. 60 m.

Renovatie schouw en open haard

Grote kachel is weggehaald in werkhuis. Waterschade aan schouw. Willen de schouw laten herstellen, muur verstevigen en nieuwe (dubbele) kachel zetten.

Renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen

Grondwerken, strippen en uitslijpen muur voor elektriciteit/CV wordt door ons gedaan. Wij zoeken nog een aannemer voor volgende werken: Schouw keuken verwijderen Buizen riolering vernieuwen Vochtprobleem aanpakken: - impregneren (vocht uit de grond) - kelder volledig bezetten met waterdichte cement Leggen van buizen/afvoeren keuken, badkamer en washok, verwarming Betegelen keuken, gang en badkamer (totaal +/-50m²) Plaatsen 3 binnendeuren Trap vernieuwen + bergingsysteem onder trap maken Elektriciteit: standaard aanleggen CV: aanleggen van condensatieketel + 5 radiatoren (standaard) = thermostaat Sanitair: kleine badkamer. Plaatsen van dad, wc, lavabo = afvoeren. Plafonds: plaatsen thermogyproc 25m² bezetten van de 2 verdiepingen

Muren uitbreken, poutrels plaatsen en voorbereiding vloerplaat

Voor een woning in Eppegem, zijn wij op zoek naar een aannemer voor de volgende werken: Uitbreken van 4 binnenmuren en waar nodig poutrels plaatsen. Schouw uitbreken op de benedenverdieping en waar nodig ondersteunen. Vloer uitgraven : 90 m² , 35 cm diep. Grond nivelleren, bouwfolie en betonijzers plaatsen. Vloerplaat gieten van +/- 12 cm dikte, één sleuf te voorzien om nieuwe muur te metsen. Muur metsen van 4 m x 2,8 m + toemetsen keukendeur. Flexibiliteit van de planning is bespreekbaar, ideaal project dus om tussen grote projecten in te doen.

Schilderen accentmuur in mat zwart

Schilderen van accentmuur in mat zwart. Tegen de muur staat een constructie voor de haard, bestaande uit siersteen en houtwerk. Schilderwerken zijn inclusief de haard met siersteen en schouw met MDF-omkasting. De houten dwarsbalk dient niet geschilderd te worden. (zie foto's). De te schilderen oppervlakte bedraagt zo 17, 5 m². De ramen zullen uitgeplakt zijn en er zal reeds met renovatievlies behangen zijn voor aanvang van de werken. De schilderwerken dienen idealiter uitgevoerd te worden tussen 28 december en 14 januari maar kan in samenspraak met de uitvoerder anders vastgelegd worden.

Plaatsen van voorzetwand inclusief stroom en verlichting

Na afbraak inbouw kachel willen we de muur strak hebben met een voorzetwand, de muur moet worden afgewerkt. Aan de linker kant moeten een viertal schappen komen. En verlichting bij de schappen. Aan de rechterkant moet een deel stopcontacten bij komen. En een systeem zodat de kabels van de tv en toebehoren niet zichtbaar is.. In het midden staat de schouw van de verwarmingsketel deze moet eveneens weggewerkt worden. Foto van huidige situatie kan bezorgd worden.