Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

muur met schouw in meubel verwerken
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Woonkamer en keuken renoveren

Muur keuken uitbreken nieuwe keuken plaatsen + toog maken +nieuwe vloer aangepast aan de woonkamer hier schouw afbreken nieuwe deur woonkamer tv wand installeren

Afbraak schouw en gat dichten

We zouden graag onze schouw laten afbreken en gat laten dichtmaken. Dat gaat een rechte muur worden, alles afbreken.

Vervangen gasketel

Vervanging van een gasketel in appartement : muurplaatsing / type doorstromer / afvoer niet in gemeenschappelijke schouw maar rechtstreeks door muur.

Berekenen van steunbalk

Als één van de vele stappen in een totaalrenovatie willen we de muur tussen twee kamers weghalen. Op deze muur rust nu nog een schouw, maar deze verdwijnt op termijn bij het leggen van een nieuw dag (wachttijd van ongeveer een jaar). We hebben een aannemer voor het uitbreken van de muur en plaatsen van de steunbalk, maar hebben een advies van een ingenieur nodig over het type balk. Een plaatsbezoek is noodzakelijk aangezien er geen plan bestaat van het huis. Graag hiervoor een offerte.

Restauratie erfgoed - metselwerken

We restaureren een huis dat erkend is door Onroerend Erfgoed. Een van de werken die moet gebeuren is het afbreken en opnieuw opbouwen - met dezelfde stenen - van een muur en de schouw. Beide zijn beschadigd. Voorts moet het voegwerk op verschillende plaatsen verbeterd worden.

Herstellen plafond en muur na waterschade

Ik heb een vochtprobleem in de muur in de gang naar de zolder. De dakwerker die het probleem onderzocht beweert dat de schouw van de buren de oorzaak is omdat hun schouw geintegreerd is in mijn muur (halfopen en misschien geen tussenmuur, huis van 1948!) en in zeer slechte staat zodat er regenwater binnensijpelt. Herstelling van stuk plafond en muur na waterschade.

Voorstijken en stuken van een muur van 25 m2

Muur opnieuw stuken omdat ik een schouw van 1.40m x 1.80 m heb afgebroken en de muur nu beschadigd is door de tegels die wij eraf gekapt hebben. De oppervlakte van de muur is 25 m². Breedte 10m en de hoogte is 2.5m. In de muur zit nog een raam van breedte 1. 17 m x 1. 60 m.

Renovatie schouw en open haard

Grote kachel is weggehaald in werkhuis. Waterschade aan schouw. Willen de schouw laten herstellen, muur verstevigen en nieuwe (dubbele) kachel zetten.