Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

muur met schouw in meubel verwerken
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Dakgoten en regenpijpen

Betonnen dakgoten herbekleden, probleem aan schouw/ dakgoot en venster. Gedeeltelijk uitgebrokkelde muur aan slecht raam. Vernieuwen platform garage. Vernieuwen bovenbekleding carport. Behandelen van gevel tegen vocht.

Muur en schouw uitbreken

Er dient een schouw op het eerste uitgebroken te worden, h 320 br 94 d 32 cm. Het plaatsen van een draagbalk 425 cm en muur verwijderen 355 br +/- 200 h 12 d cm. Samenvoegen van 2 slaapkamers.

Aansluiting haard en rookkanaal steken

Mijn vader heeft een mazoutkachel. Maar de uitvoer van deze kachel staat hoger als waar het rookkanaal zich bevindt in de muur (schouw). Wij zijn nu op zoek naar iemand om dit kanaal in de schouw hoger te plaatsen.

Vochtprobleem aan oude muur behandelen

Ik heb vocht aan het plafond aan de schouw in mijn leefruimte. De schouw is van baksteen en niet meer in gebruik. De schouw gaat door het hellend dak van de leefruimte naar buiten. Op de plaats waar ze het plafond raakt is zijn de bakstenen vochtig. Het dak is 3 maanden geleden gerenoveerd.

Schouw afbreken en stukwerken

Binnenschouw afbreken en muur en plafond bezetten In de living een schouw afbreken, vloer afwerken, plafond afwerken, muur bezetten. Schouw is ongeveer 37 diep, 240 hoog, 135 breed. Er staat nog een schouw op het eerste verdiep, die mag niet vallen uiteraard. Achteraf de muur bezetten (240 x 340), plafond afwerken, vloer afwerken.

Installatie combi-gasketel in 2 appartementen

Ik heb recent een pand aangekocht in mijn straat , met 2 appartementen van een 70 m2 (2 slpk. ) elk. Beide appartementen gaan goed geïsoleerd zijn na renovatie (dak/muur/nieuwe ramen). Graag had ik een offerte gevraagd voor 2 combiketels. Elk appartement heeft op 2 punten warm water nodig hebben (douche en keuken) Voor 1 van de 2 appartementen had ik graag een beperkte inbouwdiepte van de ketel indien mogelijk. Het betreft de vervanging van 2 oude ketels (deze zijn geen condensatie). 1 van de 2 ketels zou wel aan de andere kant van de muur moeten worden geplaatst van waar het nu staat, met gebruik van dezelfde (bakstenen) schouw. De schouwen hebben geen dubbele wand.

Afbraak schouw woonkamer

Ik wil in mijn woonplaats een schouw laten uitbreken met de bedoeling een vlakke muur te verkrijgen. Daarna stuccen of vlak maken, graag ter plaatse komen kijken.

Schouw uitbreken en gyproc plaatsen

Wij hadden graag onze schouw laten uitbreken en hierna ook het puin verwijderen. De muur waar deze bevestigd is willen we vlak laten maken met gyproc. Dit gaat om een muur van 30 vierkante meter. Het gat in de schouw moet ook dicht gemaakt worden en geïsoleerd. De gasleiding zal ook hier afgesloten moeten worden.