Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

muur met schouw in meubel verwerken
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Steken van poutrel en verwijderen van schouw

Er zouden 2 poutrelles gestoken moeten worden( 1 van 4. 00m en 1 van 3. 00m) Verder zouden er 2 schouwen moeten verwijderd worden op het gelijkvloers. Deze zitten in de muur die verwijderd moet worden . Beide muren zijn dragend .

Aansluiting ketel op schouw conform maken

Tijdens een recente keuring van onze stookketel op gas werd aangegeven dat de aansluiting op de schouw niet conform is. Dit hadden we graag in orde gehad. Het kan zijn dat de ketel inclusief aansluitingen hiervoor verplaatst moeten worden. Er dient ook een gat naar buiten gemaakt te worden in de bakstenen muur (+ roosters) voor de onderverluchting. Inclusief een nieuwe 2 jaarlijkse keuring van het stooktoestel van Junkers.

Renovatie rijwoning

De beoogde werken zijn de volgende : o wegbreken van een muur tussen het salon en woonplaats en plaatsing van een steunbalk zodat er een grotere ling ontstaat; o wegbreken van een sierschouw in de woonplaats; o wegbreken bestaande keuken; o wegbreken van een schouw in de keuken; o verlagen van een raam in de keuken; o vernieuwing van de keukeninrichting; o vernieuwing water- en afvoerleidingen o nieuwe ramen in pvc o nieuwe vloeren: in de gang, living en keuken; o vernieuwing van het toilet; o mogelijke incorporatie van de thans overdekte veranda in de living; in dat geval dient het raam in de achtergevel te worden vergroot, een steunbalk te worden geplaatst en de septische put te worden verplaatst naar de tuin;

Dakgoten en regenpijpen

Betonnen dakgoten herbekleden, probleem aan schouw/ dakgoot en venster. Gedeeltelijk uitgebrokkelde muur aan slecht raam. Vernieuwen platform garage. Vernieuwen bovenbekleding carport. Behandelen van gevel tegen vocht.

Muur en schouw uitbreken

Er dient een schouw op het eerste uitgebroken te worden, h 320 br 94 d 32 cm. Het plaatsen van een draagbalk 425 cm en muur verwijderen 355 br +/- 200 h 12 d cm. Samenvoegen van 2 slaapkamers.

Aansluiting haard en rookkanaal steken

Mijn vader heeft een mazoutkachel. Maar de uitvoer van deze kachel staat hoger als waar het rookkanaal zich bevindt in de muur (schouw). Wij zijn nu op zoek naar iemand om dit kanaal in de schouw hoger te plaatsen.

Vochtprobleem aan oude muur behandelen

Ik heb vocht aan het plafond aan de schouw in mijn leefruimte. De schouw is van baksteen en niet meer in gebruik. De schouw gaat door het hellend dak van de leefruimte naar buiten. Op de plaats waar ze het plafond raakt is zijn de bakstenen vochtig. Het dak is 3 maanden geleden gerenoveerd.

Schouw afbreken en stukwerken

Binnenschouw afbreken en muur en plafond bezetten In de living een schouw afbreken, vloer afwerken, plafond afwerken, muur bezetten. Schouw is ongeveer 37 diep, 240 hoog, 135 breed. Er staat nog een schouw op het eerste verdiep, die mag niet vallen uiteraard. Achteraf de muur bezetten (240 x 340), plafond afwerken, vloer afwerken.