Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

muur met schouw in meubel verwerken
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Binnenschouw afbreken en vloer en plafond bezetten

In de living een schouw afbreken, vloer afwerken, plafond afwerken. Schouw is ongeveer 40 diep, 260 hoog, 110 breed. Er staat nog een schouw op het eerste verdiep, die mag niet vallen uiteraard. Achteraf de muur bezetten, plafond afwerken, vloer afwerken.

Gevel bekleden met crepi met isolatie

Bekleden gevel :Voorgevel,zijgevel,stuk achtergevel, in de voorgevel zijn er 3 ramen en voordeur, de zijgevel is een groot stuk muur zonder ramen enkel de schouw steekt ongeveer 10 cm uit en is de doorgang naar de tuin. Dit paddeke is 1 m breed. Achtergevel is op hoogte en er is 1 raam. De oppervlakte is ongeveer 80 m².

Nazicht Bulex en Flandria ketel

Ik heb een Renova Bulex gasboiler (incl. korte schouw door de muur) die nagekeken moet worden op aanvraag van de eigenaar van het huis dat ik huurde. Ik ga daar namelijk weg. Op zich werkt hij prima. Ik moet gewoon een attest hebben. Indien mogelijk ook een thermokoppel van een Flandria gasverwarmingstoestel vervangen op hetzelfde moment.

Reparatie dakpannen, loodafwerking, koepel, schouw

Er zijn stenen vanop een oude, ongebruikte schouw op ons schuin dak gevallen (in 2009 volledig nieuw gelegd; dakwerker is in de tussentijd overleden), daardoor dakpannen stuk en lood losgeslagen, en de stenen x dakpannen zijn vervolgens op een onderliggend plat dak geschoven/gevallen waardoor daar een koepel stuk... - De losse stenen bovenop de ongebruikte schouw moeten weg (ca. 10 cm, tot op de hoogte van de dakafboording van de buren) -> een afdichting op de schouw plaatsen. - Twee dakpannen vervangen (we hebben de juiste dakpannen op overschot) - De loodafwerking rond de schouw (dakrand tegen oplopende muur van de buur) terug aanwerken; lijkt vooral losgeslagen dus misschien volstaat bijkomende bevestiging met plaklood. - De stenen uit de goot nemen

Afbreken schouw en keuken+ afbreek 1,5 meter muur en plaatsen poutrel + valse plafonds

Ik wens een bestaande schouw te laten afbreken en een deel van een scheidingsmuur (naast een bestaande deuropening) te laten weghalen voor het plaatsen van een deels open keuken. Het weg te halen deel is 1,5 meter, in totaal zal de opening dan 2,5 meter zijn. Afbreken van de keuken. Hier dient een poutrel geplaatst te worden. Verder had ik ook graag een vals plafond geplaatst 38 meter.

Lek aan schouw in het dak herstellen

Een muur in de hoek op de eerste verdieping van ons huis is nat. In deze hoek loopt een schouw (niet van een open haard, maar voor afvoer). Volgens de aannemer die gyproc aan het plaatsen is moet de silicone en het lood aan de schouw vervangen worden. Op de zolder (de verdieping erboven) kan je duidelijk zien dat het hout aangetast is (nat is of is geweest). Het gaat om een schuin dak met pannen.

Steenstrips plaatsen in zitruimte

Wij wensen in onze zitruimte de schouw en de muren rondom met steen strips op te frissen. Dit zijn twee zijden van de muur. Een soort natuursteen.

Diverse werkjes binnenschrijnwerk

Ik heb een aantal schrijnwerkerij opdrachten binnenshuis waar ik een specialist voor zoek. Het gaat om het maken van 2 houten (inbouw)bureaus (planken) die zouden moeten gemaakt worden in de slaapkamer van mijn zoon aan weerszijde van een schouw, met enkele wandplanken boven + het afwerken van de binnenkant van een marmeren schouw met hout. Ook een zitbank met schoenenplank onder voor in de inkom. En het voorzien van plankjes in een opening in de muur van een slaapkamer. Ook misschien een plank in de wc boven het toilet. En een plank in de keuken.