Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

muur met schouw in meubel verwerken
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Vervangen boiler Vaillant

Doorstroom geiser op aardgas dient vervangen te worden door nieuwe doorstroom geiser. De boiler staat in de badkamer is een Vaillant. Is een 14 liter, is enkel voor de badkamer en de keuken. Afvoer is momenteel met enkele schouw 120 mm. Ook mogelijk om uitgang te maken via dubbele muur achter boiler (minder dan 50 cm breed).

Boekenkast op maat maken

Ik zou graag een boekenkast laten maken voor een muur met een schouw. De schouw is 1. 70 m breed, links van de schouw is 1. 67 m, rechts ervan is 1. 71 (totaal ongeveer 5. 10 m). De hoogte van het plafond is 3. 15 m. Op de foto mijn muur+schouw en een fotovoorbeeld van een kast. Het zou dan gaan om een kast die onderaan uit kastjes bestaat (voor opbergen CDs en om een stereo installatie op te zette) en voor de rest uit schappen aan de muur voor boeken.

Herstellen van schouw

Er zitten barsten in mijn schouw en in het metselwerk er rond. Daardoor hebben de buren last van vocht in de muur. De schouw zou dus hersteld en/of vernieuwd moeten worden.

Vocht rond de schouw herstellen

Mijn buurman wist mij te vertellen dat hij in de nok van zijn dak vochtproblemen heeft waarschijnlijk van onze (gedeelde ) schouw. Nadat de expert van de verzekering is langsgekomen is er ook bij ons op zolder vocht gemeten aan de muur van de schouw. Daar het volgens de expert een gedeelde schouw is moeten we dit dus “samen” laten herstellen. Graag komen kijken ter plaatse. Dit is een schuin dak.

Steken van poutrel en verwijderen van schouw

Er zouden 2 poutrelles gestoken moeten worden( 1 van 4. 00m en 1 van 3. 00m) Verder zouden er 2 schouwen moeten verwijderd worden op het gelijkvloers. Deze zitten in de muur die verwijderd moet worden . Beide muren zijn dragend .

Aansluiting ketel op schouw conform maken

Tijdens een recente keuring van onze stookketel op gas werd aangegeven dat de aansluiting op de schouw niet conform is. Dit hadden we graag in orde gehad. Het kan zijn dat de ketel inclusief aansluitingen hiervoor verplaatst moeten worden. Er dient ook een gat naar buiten gemaakt te worden in de bakstenen muur (+ roosters) voor de onderverluchting. Inclusief een nieuwe 2 jaarlijkse keuring van het stooktoestel van Junkers.

Renovatie rijwoning

De beoogde werken zijn de volgende : o wegbreken van een muur tussen het salon en woonplaats en plaatsing van een steunbalk zodat er een grotere ling ontstaat; o wegbreken van een sierschouw in de woonplaats; o wegbreken bestaande keuken; o wegbreken van een schouw in de keuken; o verlagen van een raam in de keuken; o vernieuwing van de keukeninrichting; o vernieuwing water- en afvoerleidingen o nieuwe ramen in pvc o nieuwe vloeren: in de gang, living en keuken; o vernieuwing van het toilet; o mogelijke incorporatie van de thans overdekte veranda in de living; in dat geval dient het raam in de achtergevel te worden vergroot, een steunbalk te worden geplaatst en de septische put te worden verplaatst naar de tuin;

Dakgoten en regenpijpen

Betonnen dakgoten herbekleden, probleem aan schouw/ dakgoot en venster. Gedeeltelijk uitgebrokkelde muur aan slecht raam. Vernieuwen platform garage. Vernieuwen bovenbekleding carport. Behandelen van gevel tegen vocht.