Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen:

muur met schouw in meubel verwerken
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Bestaande bakstenen binnenschouw renoveren tot een sierschouw

Wij hebben een gemetste schouw met inbouwcassette. Binnenschouw te renoveren tot een sierschouw. Omkadering rond inbouwcasette dient gemaakt worden om de bakstenen muur weg te werken.

Schouw afbreken en aanpassen muur

In onze living staat een schouw met inbouwkachel. Deze zou moeten afgebroken worden. Daarna moet de muur en plafond natuurlijk ook bijgewerkt worden.

Diverse klussen uit te voeren

Verschillende klussen in huis uitvoeren: - gat schouw dichtmaken eventueel gyproc ervoor plaatsen - elektriciteitswerken: zekeringskast terug ophangen, stopcontact installeren/dichten (klaarmaken keuring elektriciteit woning) - gaten in muur van slaapkamer dichten - isolatie verder afwerken - gyproc plafond verder afwerken - venstertablet plaatsen op zolder - plinten plaatsen in woonkamer - voegen dichten in badkamer en rond douche.

Geluidsisolatie plaatsen

We hebben geluidsoverlast van de buren, in de bovenste kamer onder het dak. Het betreft een muur die dus in een punt tot de nok gaat en er is ook een schuine schouw tot in de nok op de muur. Lengte van de zijde op de grond is 3 meter 40. Hoogte tot de nok is 3 meter ongeveer.

Mazoutketel te vervangen door gasketel

Wij willen een oude mazoutbrander in de kelder vervangen door een gasbrander, De schouw kan gebruikt worden of men moet door de muur gaan. Graag een prijsofferte waarin alles van A tot en met Z vermeld staat.

Woonkamer en keuken renoveren

Muur keuken uitbreken nieuwe keuken plaatsen + toog maken +nieuwe vloer aangepast aan de woonkamer hier schouw afbreken nieuwe deur woonkamer tv wand installeren

Afbraak schouw en gat dichten

We zouden graag onze schouw laten afbreken en gat laten dichtmaken. Dat gaat een rechte muur worden, alles afbreken.

Vervangen gasketel

Vervanging van een gasketel in appartement : muurplaatsing / type doorstromer / afvoer niet in gemeenschappelijke schouw maar rechtstreeks door muur.