Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor plaatsen blokhut isabel:

Plaatsen blokhut Isabel

Betreft bij Makro gekochte blokhut Isabel. Blokhut Isabel bouwen in tuin op reeds voorziene betonplaat, houten bodem dient niet gemonteerd, was in totaalpakket van aankoop bij Makro
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen blokhut isabel uit heel België:

Plaatsen tuinhuis en fundering

Graag willen wij onze blokhut modern 505 x 295 laten plaatsen. Zowel de blokhut als de bijhorende vloer (inclusief funderingsbalken) werd bij Makro aangekocht en reeds geleverd (afgelopen week). Ook de voorbereidende werken voor het plaatsen van dit tuinhuis willen we door jullie laten uitvoeren. Op de plaats in de tuin waar het tuinhuis geplaatst moet worden is er zeer weinig niveau.

Blokhut plaatsen

Willen wij deze blokhut van Makrolaten plaatsten. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Blokhut Tokio 240-180cm.

Montage Capri blokhut

Vakman voor de montage van bovenvermelde blokhut, plaatsen beton en met vloer, stormbeveiliging en zonder dakgoten. Montage Capri staal 295 x 295 met vloerbekleding op betonplaat die klaar is.

Plaatsen blokhut Modern

Graag vakman voor het plaatsen van blokhut modern 505x295, zonder vloer en afvoer,dus enkel plaatsen op bestaande vloerplaat. Ook graag geweten hoe groot de betonplaat moet zijn.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut LUNA ,295 + 295 met extensie 200 cm, plaatsen. De betonnen ondergrond moet nog geplaatst worden en ook dakgoten. Wij dienen deze nog te bestellen en levertermijn zou 1 maand moeten zijn .

Blokhut Luna plaatsen

Vakman voor de plaatsing van een blokhut luna zoals in de titel beschreven. Beton is reeds aanwezig. Voor de extensie mag een houten vloer toegevoegd worden. Eventueel ook een stormbeveiliging. Ons vorig tuinhuis kwam ook van bij jullie maar is door de storm opgetild en op zijn dak neergekomen.

Betonnen vloerplaat maken en blokhut plaatsen

Vakman om Blokhut Edelweis 415 x 295 cm met stalen dak van Makro te laten plaatsen. Er dient eerst ook nog een betonnen vloerplaat te worden voorzien. Rijwoning. Betonplaat en blokhut moet achteraan in tuin komen (tuin is 10 a 15m diep). Wachtbuis elektriciteit is al voorzien.

Plaatsing tuinhuis Luca met ondergrond

Graag willen wij onze blokhut LUCA 410 x 296 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een fundering (en of betonnen vloerplaat) te worden voorzien. De houten vloer zullen wij zelf plaatsen.

Partners

Partners van Casius