Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor plaatsen blokhut isabel:

Plaatsen blokhut Isabel

Betreft bij Makro gekochte blokhut Isabel. Blokhut Isabel bouwen in tuin op reeds voorziene betonplaat, houten bodem dient niet gemonteerd, was in totaalpakket van aankoop bij Makro
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen blokhut isabel uit heel België:

Blokhut Latina plaatsen en ondergrond gieten

Graag willen wij onze blokhut Latina 320 x 205 die wij bij Makro zullen kopen, laten plaatsen. Er dient wel nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen: 1. De prijs van de installatie inclusief vloer en inclusief dakgoten 2. De prijs van de installatie exclusief vloer en exclusief dakgoten.

Blokhut Lilly plaatsen en fundering gieten

Graag willen wij blokhut Lilly 205 x 205 laten plaatsen op houten vloer.

Blokhut Chill plaatsen en gieten betonvloer

Graag willen wij een blokhut het type Chill laten plaatsen met als volgende maten 300x200cm met een luifel van 100x200cm. Ook moeten jullie de ondergrond voorzien van betonvloer (chappe).

Oude blokhut Lili demonteren en nieuwe plaatsen

Graag wil ik mijn bestaande tuinhuis Lili laten demonteren en afvoeren en een nieuw exemplaar met vloertje laten monteren in het volkstuinencomplex van de “Gentse Meersen”.

Blokhut Lounge plaatsen

Ik zoek een vakman voor plaatsing van Blokhut Lounge 355 x 355 cm + extensie 325 stalen dak met condensdoek. Blokhut is nog niet besteld.

Blokhut Luna plaatsen

Graag plaatsing van de blokhut luna v 290 x 248. Er is reeds beton voorzien Dakgoten doen we zelf. De blokhut is nog niet besteld. Adres zal later aan de vakman worden meegegeven.

Blokhut Modern plaatsen alsook ondergrond

Graag willen wij de blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd laten plaatsen. Ook dient een bestaande betonnen ondergrond 300 cm x 225 cm te worden uitgebreid teneinde de blokhut te plaatsen. Ook graag de installatie incl. vloer en dakgoten.

Blokhut Luna plaatsen

Ik zoek een vakman voor plaatsing van een Blokhut Luna 290 x 290 cm + extensie 200 cm, inclusief betonnen ondergrond, dakgoten, funderingsbalken ed. We zouden de blokhut geïmpregneerd bestellen. (details -blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_7594392/blokhut-luna-290-x-290-cm--extensie-200-cm)

Partners

Partners van Casius