Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor plaatsen blokhut isabel:

Plaatsen blokhut Isabel

Betreft bij Makro gekochte blokhut Isabel. Blokhut Isabel bouwen in tuin op reeds voorziene betonplaat, houten bodem dient niet gemonteerd, was in totaalpakket van aankoop bij Makro
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen blokhut isabel uit heel België:

Blokhut Latina plaatsen

Graag offerte plaatsing van Blokhut latina 320x205. Inclusief dakgoten en vloerplaat. Extra vraag. Waarop steunt de vloerplaat? Is dit rechtstreeks op de grond of dienen er stenen voorzien te worden waar de vloerplaat op steunt?

Blokhut plaatsen

Graag zou ik een offerte willen voor het plaatsen van het tuinhuis Lily 205x205.

Blokhut Meribel plaatsen

Ik zoek een vakman om een Blokhut Meribel 336 x 230 te laten leveren en monteren. Er is nog niets besteld. We willen eerst de kostprijs weten.

Blokhut plaatsen

Graag had ik een blokhut met een soort van carport eraan met zeker een zijde dicht.

Plaatsen tuinhuis Modern

Wij willen Blokhut Modern 505 x 385 cm laten plaatsen en het huidig tuinhuisje 400 x 400cm laten afbreken. De fundering betontegels zou moeten worden aangepast uitgebreid voor het nieuwe tuinhuisje.

Plaatsen blokhut Grace

Graag willen wij onze blokhut Grace 530 x 570 van makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inlc. Vloer en incl. Dakgoot. Link makro: -blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_1040260/blokhut-grace-530-x-570-cm

Blokhut Pila plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Pila 290 x 290 laten plaatsen. De betonnen vloer werd reeds geplaatst. Bekijken of dakgoot erbij kan of niet.

Plaatsen blokhut Chill

Wij zouden graag een blokhut laten plaatsen (485 x 325) en er zou ook nog een ondergrond in klinkers moeten gelegd worden. Een vloer in de blokhut is dan niet meer nodig.

Partners

Partners van Casius