Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor plaatsen blokhut isabel:

Plaatsen blokhut Isabel

Betreft bij Makro gekochte blokhut Isabel. Blokhut Isabel bouwen in tuin op reeds voorziene betonplaat, houten bodem dient niet gemonteerd, was in totaalpakket van aankoop bij Makro
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen blokhut isabel uit heel België:

Plaatsen van blokhut

Graag zouden we prijs willen om de blokhut "lara 2" van 3. 50 m X 2. 50 m.te laten leveren en plaatsen. Prijs geven inclusief dakgoten en de wachttijd. Het tuintje is langs achteraan bereikbaar. Er ligt een grote betonplaat waar we nu op parkeren van 5 m op 10 m ongeveer

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen we Blokhut Modern (355x295cm ) met vloer modern laten plaatsen.

Plaatsen blokhut Luna

Graag willen wij onze blokhut Luna 290 X 248 cm. Door u laten monteren. Er is een bodem besteld en tevens een dakgoot.

Plaatsen tuinhuis

Ik vroeg mij af of u mij een vrijblijvende offerte kon bezorgen voor het plaatsen van tuinhuis type blokhut Cambridge 385 x 295 cm + extensie. Wij zouden reeds een betonnen vloerplaat kunnen voorzien voor dit tuinhuis (enkel het stuk tuinhuis; niet de extensie). Welke afmetingen zou deze betonplaat dan exact moeten hebben?

Blokhut plaatsen en betonnen ondergrond gieten

Graag willen wij onze blokhut Luna 290*290 + extensie 200 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie exclusief vloer en dakgoten. Ook graag de prijs met enkel de installatie maar dit zonder de vloer.

Blokhut Bonn plaatsen

Graag wil ik de blokhut Bonn 385 cm x 295 cm laten plaatsen. Dit met inclusief betonnen vloer (ongeveer 20 cm diepte). Ik had u bij deze willen verzoeken mij een bestek op te maken en per e-mail te laten geworden.

Plaatsen Blokhut Villach en beton gieten

Graag willen we een blokhut van bovenstaand type laten plaatsen. Deze nieuwe blokhut zou een bestaande vervangen die echter kleiner is. Kunnen jullie ook een betonnen vloer voorzien? Kan de voorziene roofingbedekking ook vervangen worden door shingles en aan welke meerprijs? Verder moeten ook de dakgoten geplaatst worden. Kan u ook de montageprijs vermelden voor de blokhut type Chamois 445 x 355.

Blokhut Tokio plaatsen

Graag willen wij de blokhut Tokio 240x180 laten leveren en plaatsen. Er is al een betonnen ondergrond aanwezig maar wij zouden graag de meerprijs ook weten voor een houten vloer. Wat zou onze totaalprijs dan zijn?