Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Lokeren heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Lokeren u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Lokeren of directe omgeving.

43 klanten uit Lokeren bevelen een bij Casius in Lokeren aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Lokeren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vernieuwen van chassis, betontrappen plaatsen en afwerken met glas, inbouwkasten maken in slaapkamers, gepolierde betontrap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder, halkast en vouwdeuren op maat, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in een nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Lokeren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Lokeren:

Nieuwe houten trap plaatsen

Graag zouden wij een nieuwe trap willen laten plaatsen met treden in Z-vorm. De trap is ingesloten tussen 2 muren en heeft een kwartslag bovenaan. De treden zouden ook moeten mooi aansluiten tegen de muren. De trap die we momenteel hebben telt 14 treden. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Blokhut Latina plaatsen en ondergrond gieten

Graag willen wij onze blokhut Latina 320 x 205 die wij bij Makro zullen kopen, laten plaatsen. Er dient wel nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen: 1. De prijs van de installatie inclusief vloer en inclusief dakgoten 2. De prijs van de installatie exclusief vloer en exclusief dakgoten.

Trappen vernieuwen

Ik wil graag een vaste trap naar het eerste verdiep zetten en nog een vaste trap naar het tweede verdiep. Momenteel staat er een losse metalen trap.

Houten trap plaatsen

Zwevende trap met 15 treden in houtskeletbouw in nieuwbouwwoning.

Zoldertrap plaatsen

Graag zou ik een vaste trap naar zolder willen plaatsen. Op dit moment zit er een vlizotrap die vervangen mag worden door een houten trap. Er is voldoende ruimte om een vaste trap te plaatsen.

Herstellen houten schuifdeur

Er is een stuk in het mechanisme van een houten schuifdeur gebroken. Hoogt waarchijnlijk moet het hele hefboom mechanisme + het slot van de schuifdeur vervangen worden.

Vaste zoldertrap maken

Wij hebben reeds een trapgat van 750 cm op 1900 cm. Wij zouden graag een vaste trap hebben, maar deze moet draaien.

Trap maken in metaal/hout

We zouden een ruimtebesparende trap moeten hebben naar het 1ste verdiep en dachten aan iets zoals de foto in bijlage. Ook trap 2 is een mogelijkheid. Kan u voor bedeiden een inschatting maken van de prijs?

Airco buizen inwerken

Ik ben op zoek naar iemand die onze airconditioning buizen kan inbouwen in MDF zodat we ze kunnen schilderen. Daarnaast moet er ook een gat dicht gemaakt worden in een wand.

Buitentrap in metaal plaatsen van terras naar tuin

Wij zouden een trap buiten wensen te plaatsen van ons terras naar ons tuin (+/- 170 cm lager). Deze zou best in metaal uitgevoerd worden met metalen of houten treden. Best ter plaatse komen kijken.

Herstellen metalen trap

Voor onze residentie in Lokeren is een trede van de metalen trap gescheurd. Dit zou moeten gelast worden. Zie bijlage voor de foto.

Plaatsen en leveren van molenaarstrap

Ik zou graag een molenaarstrap hebben met metalen frame Br max 70 cm . Prijsofferte voor leveren en plaatsen.

Draaitrap installeren

Offerte voor draaitrap, diameter 1200mm, hoogte 2400mm.

Plaatsen deuren slaapkamer

Plaatsen van 2 nieuwe binnendeuren, dit zo basic mogelijk dit is voor een slaapkamer, eventueel moeten de oude ook verwijderd worden

Blokhutgarage te plaatsen

Kan u een offerte maken voor enerzijds de plaatsing en anderzijds de betonplaat. Graag deze prijzen afzonderlijk omdat we mogelijk de betonplaat zelf kunnen voorzien. 355 x 535 cm 34 mm

Schade aan houten plafond

Door het noodweer van 7 juni, is in de keuken,het plafond verzakt. De verzekering vraagt hiervoor een bestek te laten opmaken. Dit wil zeggen,de nodige materialen voor een nieuw plafond,zo ook de werkuren,enz. Kan dit via mail?

Afwerken van garage-vloeren-voegen-sectionale poort-elektriciteit

Volgende werken zouden uitgevoerd moeten worden: vloeren van de garage (ongeveer 30 m²), binnenkant voegen, plaatsen plafond leveren en plaatsen van sectionale poort + deur, in werking stellen van waterpomp, plaatsen elektriciteit in garage.

Plaatsen van 2 glazen binnendeuren

Heb iemand nodig die glazen binnendeuren kan plaatsen , heb er momenteel 1 in mijn bezit andere moeten nog besteld worden. Er zouden 2 glazen binnendeuren moeten geplaatst worden.

Plaatsen tuinhuis Lounge met extensie

Ik wil graag een tuinhuis Lounge met extensie ( makro) laten plaatsen, inclusief dakgoten en achterwand. Graag iemand van regio Gent. Wonen dichtbij Gent, graag vakman uit regio Gent.

Blokhut plaatsen

Ik heb een blokhut Luna gekocht bij Makro en wil deze laten plaatsen . Het is een blokhut Luna 297 x 297 met extensie van 300 . Geen dakgoten voorzien. Graag prijsofferte.

Blokhut Lounge plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Lounge 355 x 355 cm + extensie 325 cm stalen dak geïsoleerd van makro laten plaatsen. We wensen de prijs voor de installatie inclusief dakgoten en achterwand van de extensie.

Plaatsen van blokhut CHILL + extensie

Graag willen we een blokhut Chill 385 X 325 cm + ext 400 dak staal met FSC uitbreiding achterwand laten plaatsen. Graag ook de prijs om een vloerplaat te gieten voor het volledige project.

Plaatsen van een zwevende trap

Wij zouden een zwevende trap willen plaatsen in onze living. Gaat over een rechte trap maar de muur waar de trap moet aan komen is geen volle muur. Maar een schuine muur, dus weten we niet goed hoe dit allemaal aan te werk gaat.

Inrichten bureel met wandkasten

Inrichten van bureel met volledige op maat gemaakte wandenkast

Plaatsen van balustrade aan trap

Eiken trap met draai van 90° voorzien van zwarte metalen balustrade die 2,5 meter doorloopt op de overloop + 1 extra balustrade van 3 meter lang.