Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Lokeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Lokeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Lokeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Lokeren:

Houten rechte trap plaatsen en klein maatwerk in de living uitvoeren

Een nieuwe,gesloten, rechte trap die het gelijkvloers verbindt met de verdieping. Om en bij de 2.7 meter omhoog over een afstand van ongeveer 4 meter. Deze moet men in het hout zetten. Er moet ook nog een houten platform, verhoogje op maat worden gemaakt in de lving.

Verplaatsen tuinhuis

Houten tuinhuis ongev.2.2m/1.5m te verplaatsen enkele meters verder op dezelfde tuinlocatie te Lokeren. Geen betonnen vloer. Houten vloer op blokken.

Blokhut Polaris monteren

Plaatsen van blokhut Polaris 330x330 met bijhorende waterafvoer. Betonnen onderplaat is reeds aanwezig.

Blokhut Lara plaatsen

Plaatsen van de blokhut Lara 250cm x 250cm, dakgoot en vloerplaat inbegrepen. Prijs voor fundering.

Plaatsen blokhut Lounge

Paatsen van een lounge blokhut met afmeting 385x385 met goot staaldak 405 cm.

Blokhut plaatsen

Het plaatsen van Blokhut lilly 205 x 205cm. Een prijs met volledige installatie. En een prijs volledige installatie incl onderlaag (beton) Blokhut is nog niet besteld.

Plaatsen van een wenteltrap in een oud gebouw

Wij zijn in een oud huis , de 1ste en de 2de verdieping aan 't splitsen om beide verdiepingen apart te kunnen verhuren. Daarom moet een bestaand trapje verwijderd worden en moet er een nieuwe wenteltrap geplaatst worden Deze trap mag zo eenvoudig mogelijk geplaatst worden.

Plafond en dakkoepels herstellen na lekkage

Na een lek in het dak hebben we heel wat gevolgschade aan het dak en het binnenschrijnwerk van een koepel. Het plafond, samen met het aangrenzende plafond van de badkamer, is te herstellen. Dit is in totaal ongeveer 30-35 m². Ook moet men de omkadering van twee lichtkoepels vernieuwen, momenteel is het hout door lekkage beschadigd.

Plaatsen blokhut Veneto

Blokhut Veneto van Makro laten plaatsen. Afmetingen 504x380. Graag ook de vloeren en dakgoten plaatsen. Blokhut nog niet besteld. Fundering plaatsen we zelf.

Tuinhuis in aluminium van Makro plaatsen

Ik wil graag een tuinhuis, geleverd en geplaatst. Betonnen ondergrond is er al en is 2 m breedte en 3 m diepte. Wel indien mogelijk een lichtkoepel erin. Dus ik denk formaat zo'n 1,8m op 2,8 m. Aan te kopen via de vakman.