Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Lokeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Lokeren of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Lokeren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Lokeren:

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut Lounge 355x355cm met extensie 325 stalen geïsoleerd dak laten plaatsen door uw diensten.

Blokhut plaatsen

Hebben blokhut lodz 504x380 cm gekocht . Wensen de blokhut te laten plaatsen.

Renoveren balustrade van balkon

Ik zou graag de bescherming van mijn balkon willen vernieuwen, momenteel staat er houten bescherming maar zou die graag veranderen in ijzer en harde plastic.

Zoldertrap mechanisme vervangen

Vervorming van plooimechanisme, is te vervangen.

Herstellen hendel mechanisme van schuifraam

Hendel gaat niet meer omhoog nadat het al tijdje haperde... Zit muurvast en krijg schuifraam nu niet meer dicht.

Nieuwe houten trap plaatsen

Graag zouden wij een nieuwe trap willen laten plaatsen met treden in Z-vorm. De trap is ingesloten tussen 2 muren en heeft een kwartslag bovenaan. De treden zouden ook moeten mooi aansluiten tegen de muren. De trap die we momenteel hebben telt 14 treden. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Blokhut Latina plaatsen en ondergrond gieten

Graag willen wij onze blokhut Latina 320 x 205 die wij bij Makro zullen kopen, laten plaatsen. Er dient wel nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen: 1. De prijs van de installatie inclusief vloer en inclusief dakgoten 2. De prijs van de installatie exclusief vloer en exclusief dakgoten.

Trappen vernieuwen

Ik wil graag een vaste trap naar het eerste verdiep zetten en nog een vaste trap naar het tweede verdiep. Momenteel staat er een losse metalen trap.

Houten trap plaatsen

Zwevende trap met 15 treden in houtskeletbouw in nieuwbouwwoning.

Zoldertrap plaatsen

Graag zou ik een vaste trap naar zolder willen plaatsen. Op dit moment zit er een vlizotrap die vervangen mag worden door een houten trap. Er is voldoende ruimte om een vaste trap te plaatsen.

Herstellen houten schuifdeur

Er is een stuk in het mechanisme van een houten schuifdeur gebroken. Hoogt waarchijnlijk moet het hele hefboom mechanisme + het slot van de schuifdeur vervangen worden.

Vaste zoldertrap maken

Wij hebben reeds een trapgat van 750 cm op 1900 cm. Wij zouden graag een vaste trap hebben, maar deze moet draaien.

Trap maken in metaal/hout

We zouden een ruimtebesparende trap moeten hebben naar het 1ste verdiep en dachten aan iets zoals de foto in bijlage. Ook trap 2 is een mogelijkheid. Kan u voor bedeiden een inschatting maken van de prijs?

Airco buizen inwerken

Ik ben op zoek naar iemand die onze airconditioning buizen kan inbouwen in MDF zodat we ze kunnen schilderen. Daarnaast moet er ook een gat dicht gemaakt worden in een wand.

Buitentrap in metaal plaatsen van terras naar tuin

Wij zouden een trap buiten wensen te plaatsen van ons terras naar ons tuin (+/- 170 cm lager). Deze zou best in metaal uitgevoerd worden met metalen of houten treden. Best ter plaatse komen kijken.

Herstellen metalen trap

Voor onze residentie in Lokeren is een trede van de metalen trap gescheurd. Dit zou moeten gelast worden. Zie bijlage voor de foto.

Plaatsen en leveren van molenaarstrap

Ik zou graag een molenaarstrap hebben met metalen frame Br max 70 cm . Prijsofferte voor leveren en plaatsen.

Draaitrap installeren

Offerte voor draaitrap, diameter 1200mm, hoogte 2400mm.

Plaatsen deuren slaapkamer

Plaatsen van 2 nieuwe binnendeuren, dit zo basic mogelijk dit is voor een slaapkamer, eventueel moeten de oude ook verwijderd worden

Blokhutgarage te plaatsen

Kan u een offerte maken voor enerzijds de plaatsing en anderzijds de betonplaat. Graag deze prijzen afzonderlijk omdat we mogelijk de betonplaat zelf kunnen voorzien. 355 x 535 cm 34 mm

Schade aan houten plafond

Door het noodweer van 7 juni, is in de keuken,het plafond verzakt. De verzekering vraagt hiervoor een bestek te laten opmaken. Dit wil zeggen,de nodige materialen voor een nieuw plafond,zo ook de werkuren,enz. Kan dit via mail?

Afwerken van garage-vloeren-voegen-sectionale poort-elektriciteit

Volgende werken zouden uitgevoerd moeten worden: vloeren van de garage (ongeveer 30 m²), binnenkant voegen, plaatsen plafond leveren en plaatsen van sectionale poort + deur, in werking stellen van waterpomp, plaatsen elektriciteit in garage.

Plaatsen van 2 glazen binnendeuren

Heb iemand nodig die glazen binnendeuren kan plaatsen , heb er momenteel 1 in mijn bezit andere moeten nog besteld worden. Er zouden 2 glazen binnendeuren moeten geplaatst worden.

Plaatsen tuinhuis Lounge met extensie

Ik wil graag een tuinhuis Lounge met extensie ( makro) laten plaatsen, inclusief dakgoten en achterwand. Graag iemand van regio Gent. Wonen dichtbij Gent, graag vakman uit regio Gent.

Blokhut plaatsen

Ik heb een blokhut Luna gekocht bij Makro en wil deze laten plaatsen . Het is een blokhut Luna 297 x 297 met extensie van 300 . Geen dakgoten voorzien. Graag prijsofferte.