Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor buitentrap in metaal plaatsen van terras naar tuin :

Buitentrap in metaal plaatsen van terras naar tuin

Wij zouden een trap buiten wensen te plaatsen van ons terras naar ons tuin (+/- 170 cm lager). Deze zou best in metaal uitgevoerd worden met metalen of houten treden. Best ter plaatse komen kijken.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Lokeren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitentrap in metaal plaatsen van terras naar tuin uit heel België:

Aanleg metalen buitentrap

Aannemer gewenst voor aanleg van metalen buitentrap. Gezien de tuin lager ligt, moet er een rechte buitentrap komen liefst met klein balkonnetje. Keuze materiaal trap metaal inox.

Rechte buitentrap van gegalvaniseerd metaal met leuning

Een rechte buitentrap van gegalvaniseerd metaal om op het dakterras een extra nooduitgang te voorzien. De trap moet eveneens voorzien worden door een leuning aan beide zijden en een extra leuning op kinderhoogte (60 cm) de dak hoogte bedraagt 3. 40 meter.

Plaatsen van nieuwe buitentrap in metaal

Wij zouden een nieuwe buitentrap moeten hebben die voorlopig budgetvriendelijk is maar wel degelijk en presentabel. De hoogte is 112,5 cm van grond tot overloop , materiaalkeuze is onbeslist en bespreekbaar en de tredes moeten niet zo breed zijn als onze huidige tredes. Foto ter beschikking.

Trapleuning vrijstaande buitentrap

Leveren en plaatsen van trapleuning aan vrijstaande buitentrap. Aan weerszijden een trapleuning in inox-metaal of ander materiaal. Ter plaatse komen kijken is moeilijk uit te leggen.

Plaatsen van buitentrap aan woning aan de voordeur

Buitentrap woning in beton of metaal plaatsen. Graag prijsofferte voor zowel metaal als beton. Graag dringend we zijn al zeer lange tijd zonder trap , en de trap hebben we nodig voor ons voordeur. Adres geef ik mee aan de vakman.

Renovatie terras

Buitentrap, 5 treden, deels afgebroken - Treden (arduinen, blauwsteen of eventueel goedkoper alternatief) op plaatsen. - De trap moet wel +-1m verlengd worden, met een soort zwevend gedeelte dat rust op alu of ander steunend metaal dat niet roest. Verder moet klein terras betegeld worden.

We wonen in een bel-etage woning en ...

We wonen in een bel-etage woning en willen, in het kader van een renovatie, ons huis uitbreiden met een aangebouwd terras op de eerste verdieping. Dit mag zowel een metaal-, hout- of betonconstructie zijn. Een buitentrap verbindt het terras dan met de tuin. Het project omvat dus het terras, een balustrade en een buitentrap.

Balustrade terras + buitentrap metaal + ...

Balustrade terras + buitentrap metaal + inox