Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor buitentrap in metaal plaatsen van terras naar tuin :

Buitentrap in metaal plaatsen van terras naar tuin

Wij zouden een trap buiten wensen te plaatsen van ons terras naar ons tuin (+/- 170 cm lager). Deze zou best in metaal uitgevoerd worden met metalen of houten treden. Best ter plaatse komen kijken.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Lokeren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitentrap in metaal plaatsen van terras naar tuin uit heel België:

Buitentrap in metaal te plaatsen

We zouden een nieuwe buitentrap willen laten plaatsen . Deze komt tussen het bestaande terras en het dak van de squashzalen (ong. 2m20), om het dak te kunnen kuisen.

Buitentrap met armleuning plaatsen inox of metaal

Ik ben op zoek naar een buitentrap voor ons huis in Gent. Zoals je kunt zien op bijgevoegde foto hebben wij een koer. Van daaruit kunnen wij een trap nemen om naar ons terras te gaan. Voorheen zat hier een erg steile trap/ladder aan vast. Vandaar dat we nu een stuk uit ons terras willen snijden om een normale trap te kunnen zetten. Een draaitrap zou niet mogelijk zijn aangezien onze koer niet breed is. Wij zouden zo min mogelijk plaats van ons terras willen verliezen. Daarom verkiezen we om de trap niet te breed te maken. De hoogte van het terras is 280 cm. Wij vinden een buitentrap in inox mooi. Wij zouden graag een budgetvriendelijke trap zetten en zouden dit normaal zelf plaatsen. Bovenaan zouden we ook balustrades nodig hebben (in vervanging van houten deur)

Buitentrap in beton, hout of metaal plaatsen

Graag offerte voor buitenttrap in metaal, beton of hout. Trap naar dakterras met hoogte van 3,5m De trap zou ook een kleine draai hebben, met een armleuning.

Buitentrap plaatsen in metaal of beton

Graag willen wij een buitentrap laten installeren, materiaal is nog niet definitief besloten. In metaal of beton.

Buitentrap plaatsen in inox, metaal of hout

Een buitentrap in Inox, metaal of hout . Het is om een aparte ingang te maken naar de bovenverdieping.

Aanleg metalen buitentrap

Aannemer gewenst voor aanleg van metalen buitentrap. Gezien de tuin lager ligt, moet er een rechte buitentrap komen liefst met klein balkonnetje. Keuze materiaal trap metaal inox.

Rechte buitentrap van gegalvaniseerd metaal met leuning

Een rechte buitentrap van gegalvaniseerd metaal om op het dakterras een extra nooduitgang te voorzien. De trap moet eveneens voorzien worden door een leuning aan beide zijden en een extra leuning op kinderhoogte (60 cm) de dak hoogte bedraagt 3. 40 meter.

Plaatsen van nieuwe buitentrap in metaal

Wij zouden een nieuwe buitentrap moeten hebben die voorlopig budgetvriendelijk is maar wel degelijk en presentabel. De hoogte is 112,5 cm van grond tot overloop , materiaalkeuze is onbeslist en bespreekbaar en de tredes moeten niet zo breed zijn als onze huidige tredes. Foto ter beschikking.