Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor plaatsen van een wenteltrap in een oud gebouw:

Plaatsen van een wenteltrap in een oud gebouw

Wij zijn in een oud huis , de 1ste en de 2de verdieping aan 't splitsen om beide verdiepingen apart te kunnen verhuren. Daarom moet een bestaand trapje verwijderd worden en moet er een nieuwe wenteltrap geplaatst worden Deze trap mag zo eenvoudig mogelijk geplaatst worden.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Lokeren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van een wenteltrap in een oud gebouw uit heel België:

Plaatsen trap

Wij wonen op een bel-etage gebouwd midden jaren 70. We zijn op zoek naar vervanging van de bestaande draaitrappen (2 verdiepingen). De ruimte is heel beperkt wenteltrap met twee kwartslagen. Graag duurzaam stevig materiaal.

Plaatsen trap

We wensen graag een trap te installeren met houten afwerking. Zou gaan om een wenteltrap over 180° naar het eerste verdiep. Er is een trapgat aanwezig, maar dit zou dicht moeten gedaan worden. Er moet een nieuw gat komen op andere plaats centraal in de gang, boven de keldertrap, vanwege plaatsbesparing. De hoogte is ongeveer 3m en de breedte 1m.

Wenteltrap naar zolder plaatsen

Ik zoek een wenteltrap om van het gelijkvloers naar zolder te gaan. Het gat in de zolder zal al gemaakt zijn. De trap komt in de hall. Het gaat over een cottage/landelijke stijl woning.

Houten trappen plaatsen

Trappen voor 3 verdiepingen we dachten aan misschien een wenteltrap - design / moderne stijl

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Er bestaat nu een wenteltrap naar bovenverdiep. We zouden die trap willen vervangen door een rechte trap (als budget toelaat een eiken trap). Dit betekent ook dat het trapgat vergroot/verplaatst zal moeten worden. Binnen de zes maanden uitvoeren.

Plaatsen van wenteltrap naar zolder

Binnenkort wordt ons dak vernieuwd met als doel de zolderkamer te gaan gebruiken als logeer-/speelkamer. Momenteel is de zolder enkel bereikbaar via een uitschuif ladder. We zouden deze graag willen vervangen door een wenteltrap. Dakwerker zal opening maken.

Bestaande houten trap vervangen

Vervanging van een bestaande houten trap met 1 draai door een identieke of een draai/wenteltrap te plaatsen.

Houten trap van eerste naar zolder plaatsen

Een nieuwe trap installeren van de eerste verdieping naar de zolder. Betreft een houten trap, zal met een zijde tegen de muur geplaatst worden. Graag een kwart wenteltrap plaatsen. Trapgat nog niet aanwezig.