Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor houten rechte trap plaatsen en klein maatwerk in de living uitvoeren:

Houten rechte trap plaatsen en klein maatwerk in de living uitvoeren

Een nieuwe,gesloten, rechte trap die het gelijkvloers verbindt met de verdieping. Om en bij de 2.7 meter omhoog over een afstand van ongeveer 4 meter. Deze moet men in het hout zetten. Er moet ook nog een houten platform, verhoogje op maat worden gemaakt in de lving.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Lokeren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten rechte trap plaatsen en klein maatwerk in de living uitvoeren uit heel België:

Trap bekleden met tapijt

Houten binnentrap bekleden met tapijt. Trap van 6-7 rechte tredes en de bovenste 2-3 zijn in een hoek.

Draadafsluiting en houten panelen plaatsen

Zwarte tuindraad plaatsen in de voortuin in 1 rechte lijn voor 14 lopende meter. Onderaan de tuindraad mag er een betonplaat komen. Momenteel staat hier gewoon gras. Hiernaast ook plaatsen van kwalitatieve houten panelen voor 15 lopende meter. Dit ook in 1 rechte lijn.

Plaatsen van houten trappen

Plaatsen van 2 rechte steektrappen. Bij 1 trap is er een beperkte plaats bij het trapgat.

Keldertrap vervangen

Onze oude houten keldertrap vervangen. Rechte trap geen bocht

Houten trap plaatsen

Rechte vaste trap naar zolder. Ik denk ongeveer 15 treden. Materiaal: rubberwood.

Houten afsluiting zetten

wij zouden op 1 lijn voor 30 meter schermen willen laten zetten (betonpalen met houten panelen ertussen), gaat over 1 rechte lijn dus er zijn geen hoeken nodig.

Trap afbreken en nieuwe plaatsen

Ik wil graag de buitentrap vanuit de veranda naar de tuin. Deze bestaat nu uit gietijzer/beton en wil graag een ijzeren of stalen trap met houten (open leggers). Rechte trap met (ik denk) 12 treden.

Vernieuwen van draadafsluiting

De bestaande omheining tussen onze terrein en dat van de buren is aan vervanging en uitbreiding toe. Wat we wensen is het volgende: Draadomheining in rechte lijn over 32m (groene palen, 1m70 hoog, betonplaat) Twee houten poortjes, één voor ons, één voor de buren. Oude omheining wegnemen.