Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor houten rechte trap plaatsen en klein maatwerk in de living uitvoeren:

Houten rechte trap plaatsen en klein maatwerk in de living uitvoeren

Een nieuwe,gesloten, rechte trap die het gelijkvloers verbindt met de verdieping. Om en bij de 2.7 meter omhoog over een afstand van ongeveer 4 meter. Deze moet men in het hout zetten. Er moet ook nog een houten platform, verhoogje op maat worden gemaakt in de lving.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Lokeren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten rechte trap plaatsen en klein maatwerk in de living uitvoeren uit heel België:

Trap bekleden met laminaat

Ik heb een houten trap waarbij ik de overzettreden in het laminaat wil. De trap zelf is een rechte trap met 13 treden.

Houten afsluiting plaatsten

Plaatsen van tuinafscherming in geïmpregneerde houtsoort - 180 cm hoog - Lengte te plaatsen: 40 m rechte lijn, grens scheiding tussen tuin en aanliggend stuk braakgrond. Bestaande woning van 1980 met redelijk wat tuinoppervlak.

Houten afsluiting in één rechte lijn plaatsen

Er moet in een recht stuk een houten afsluiting worden gezet. Hier is ook onderaan een betonplaat van 30 cm te voorzien. Tussenin betonnen palen en tussenin inox gevezen schutten van 1,80 x 1,80 cm type Estrade.

Betonnen afsluiting zetten

Rechte lijn 16m. Houten panelen of planken. Beton onderaan de afsluiting en houten panelen erin.

Trapbekleding vernieuwen

We hebben een houten rechte trap die bestaat uit 15 treden. De trap zelf bevindt zich tussen twee muren. We zouden deze graag opnieuw laten bekleden ofwel met hout of laminaat.

Tuinafsluiting betonpalen met hardhouten planken plaatsen

Een tuinafscherming hebben van betonnen platen.palen met daartussen houten schermen. Dit voor een rechte lijn van 26m. Graag 1 hoekpaal te voorzien. Enige obstructive +/- 3 boompjes/struiken welke uit mogen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Het plaatsen van betonnen palen met betonnen plaat van onder met houten schotten tussen over een afstand van ongeveer 20 meter. Die 20 meter is een rechte lijn . Hoogte is 1m80m. Nu staan er dennen.

Houten trap vernieuwen

De onderste 2 treden zijn gedraaid en dan zijn het 11 rechte treden. Het is een open trap. Volledige nieuwe design / moderne maatwerk trap /binnentrap