Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor constructie nieuwbouw dak en ramen + houten poort :

Constructie nieuwbouw dak en ramen + houten poort

Timmerwerk dak nieuwbouw , de volledige dak constructie in hout. Graag de ramen in paddock, afromosia of andere aan te raden houtsoorten. Ongeveer een 16 tal ramen in hout. Garagepoort in hout.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Machelen (O-Vl) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructie nieuwbouw dak en ramen + houten poort uit heel België:

Tekeningen maken voor constructie nieuwbouw

Wij willen een moderne woning laten bouwen. Totale oppervlakte is 240 m². Hiervoor op zoek naar een architect voor tekeningen te maken.

Totaalrenovatie (ver)nieuwbouw plannen opstellen

Wij hebben een bod gedaan op een half open bebouwing dat werd geaccepteerd. Nu zijn wij bij de bank geweest om een hypotheek lening voor de aankoop van het huis + renovatielening. Het gaat om een totaal renovatie waarbij de meeste constructie werken door een aannemer uitgevoerd dienen te worden maar het binnen werk zou door ons zelf uitgevoerd worden.

Fundering, riool en betonplaat gieten voor constructie appartementen

Graven funderingen, rioolbuizen, waterput en gieten betonplaat voor nieuwbouw van twee appartementen.

Nieuwbouw woning in staal constructie plaatsen

Wij zijn op zoek naar een aannemer die voor ons het skelet in metaal zou kunnen plaatsen. Mijn vader heeft een bedrijf in de metaal constructie en zou het skelet maken maar we zijn dus op zoek naar iemand met ervaring die het skelet kan optrekken. het gaat om een L - vormige woning van 14.5m op 14.5 m, 6m en 7m breed. Architect maakt plan

Zwevende trap maken vanuit woonkamer naar eerste verdieping nieuwbouw woning

Wij zouden graag een trap,laten maken voor onze nieuwbouwwoning te Wolvertem. Deze zou moeten zweven en dus verankerd worden in de muur. Gegevens: dikte 75 mm diepte 250 mm breedte 750 mm. Met hout en metalen constructie.

Garage bouwen

Volgend jaar bouwen wij een nieuwbouw met Verelst aannemingen. De garage willen wij echter laten bouwen door iemand anders. Gegevens: - constructie: ofwel hout ofwel metaal; buitenafwerking in aluminium (zelfde RAL-kleur als aluminium ramen van nieuwbouw); koude garage, i.e. niet-geïsoleerd, maar wel wind- en waterdicht. - grootte: 3m breed x 10 m diep; 3m hoogte - gekoppelde garage met buren; rechterkant tegen zijgevel van garage van buren (hun muur mag gebruikt worden om in te verankeren); linkerkant tegen zijgevel van onze nieuwbouw; plat dak - 2 deuren: 1 vanuit garage naar keuken (via zijgevel) en 1 naar tuin (via achterkant garage) - sectionale poort - Zie ook plan in bijlage. - timing: ruwbouw zal afgewerkt zijn +/- juli 2017

Nieuwbouw gevelsteen te plaatsen

Ik heb een nieuwbouw woning laten zetten in hout constructie maar nu heeft die bouw firma faillissement ,waardoor ik nu geen gevelsteen rond mijn woning heb met alle verliezen ervan. Het gaat alleen om de gevelsteen te plaatsen een 4 gevelwoning van 10 op 4,8 hoog en 7 op 6,2 dus een totaal van 180 m². Ik beschik over de stenen.

Maken van zwevende trap

Zwevende trap total 19treden 1m breed. 13 treden,overloop 2,2m enfin dezelfde lijn 6 treden. Het gaat om nieuwbouw. Wat dient voorzien bij ruwbouw? Betonmuur of betonbalk,metalen constructie of betonnen dragers? Is breedte 1 ' doenbaar of beperken tot 90cm? Plan beschikbaar