Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor constructie nieuwbouw dak en ramen + houten poort :

Constructie nieuwbouw dak en ramen + houten poort

Timmerwerk dak nieuwbouw , de volledige dak constructie in hout. Graag de ramen in paddock, afromosia of andere aan te raden houtsoorten. Ongeveer een 16 tal ramen in hout. Garagepoort in hout.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Machelen (O-Vl) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructie nieuwbouw dak en ramen + houten poort uit heel België:

Zwevende trap maken vanuit woonkamer naar eerste verdieping nieuwbouw woning

Wij zouden graag een trap,laten maken voor onze nieuwbouwwoning te Wolvertem. Deze zou moeten zweven en dus verankerd worden in de muur. Gegevens: dikte 75 mm diepte 250 mm breedte 750 mm. Met hout en metalen constructie.

Garage bouwen

Volgend jaar bouwen wij een nieuwbouw met Verelst aannemingen. De garage willen wij echter laten bouwen door iemand anders. Gegevens: - constructie: ofwel hout ofwel metaal; buitenafwerking in aluminium (zelfde RAL-kleur als aluminium ramen van nieuwbouw); koude garage, i.e. niet-geïsoleerd, maar wel wind- en waterdicht. - grootte: 3m breed x 10 m diep; 3m hoogte - gekoppelde garage met buren; rechterkant tegen zijgevel van garage van buren (hun muur mag gebruikt worden om in te verankeren); linkerkant tegen zijgevel van onze nieuwbouw; plat dak - 2 deuren: 1 vanuit garage naar keuken (via zijgevel) en 1 naar tuin (via achterkant garage) - sectionale poort - Zie ook plan in bijlage. - timing: ruwbouw zal afgewerkt zijn +/- juli 2017

Nieuwbouw gevelsteen te plaatsen

Ik heb een nieuwbouw woning laten zetten in hout constructie maar nu heeft die bouw firma faillissement ,waardoor ik nu geen gevelsteen rond mijn woning heb met alle verliezen ervan. Het gaat alleen om de gevelsteen te plaatsen een 4 gevelwoning van 10 op 4,8 hoog en 7 op 6,2 dus een totaal van 180 m². Ik beschik over de stenen.

Maken van zwevende trap

Zwevende trap total 19treden 1m breed. 13 treden,overloop 2,2m enfin dezelfde lijn 6 treden. Het gaat om nieuwbouw. Wat dient voorzien bij ruwbouw? Betonmuur of betonbalk,metalen constructie of betonnen dragers? Is breedte 1 ' doenbaar of beperken tot 90cm? Plan beschikbaar

Vloerverwarming aanleggen in appartement

Vloerverwarming aan te leggen in een nieuwbouw appartement. Constructie is in beginfase. Betreffende appartement ligt op 2e verdiep. Er is een traditionele verwarming met radiatoren voorzien, maar voor de verandering naar vloerverwarming wordt 7000 Euro meerprijs gevraagd (isolatie chape enz). Het appartement is 95 m² groot en men zou voor de badkamer een radiator voorzien (= extra kosten voor bijkomende groep,is muurverwarming dan geen alternatief? ) Vloeren in keramische tegels. Graag een objectieve offerte.

Uitbreiding huis + nieuwbouw dubbele garage

Wij willen een uitbreiding bouwen aan ons huis (+/-35m2, enkel gelijkvloers, plat dak) en een nieuwe dubbele garage bouwen (63m2, losstaand, plat dak, klassieke constructie). Ook willen we van de bestaande gevel van het huis op bepaalde plaatsen de gevelsteen strippen, nieuwe isolatie voorzien en een nieuwe gevelsteen voor zetten (geschatte geveloppervlakte: 60m2).PLan ter beschikking.

Renovatie nieuwbouw Kapellen

Verbouwing van een oud huis. Huidige achterbouw moet worden afgebroken en constructie van nieuwe achterbouw (6x9m) aansluitend op oude huis. In de nieuwe aanbouw komt open keuken en leefruimte. Bovenop de aanbouw komen 2 slaapkamers (6x4m) die aangewerkt moeten worden aan bestaand schuin dak. Binnenin de oude woning moeten enkele binnenmuren gewijzigd worden (plaatsen van steunbalken) zodat hier plaats wordt gemaakt voor een badkamer, toilet en ontspanningsruimte. We zijn op zoek naar een enthousiaste architect die ons kan helpen bij zowel de nieuwbouw als het oude hoofdhuis, indien noodzakelijk. We overwegen te werken met houtskeletbouw en verkiezen moderne energie- (besparende), isolatie- en verwarmingstechnieken.

Nieuwbouw Scoutslokaal

Wij wensen een Scoutslokaal te bouwen. De bebouwde oppervlakte zal +/-500 m² bedragen.We zoeken een aannemer die een winddichte constructie kan opleveren.