Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mariakerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Mariakerke heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Mariakerke u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mariakerke of directe omgeving.

34 klanten uit Mariakerke bevelen een bij Casius in Mariakerke aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Mariakerke bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: oude stal ombouwen naar blokhut, veluxen vervangen, twee garages bouwen met platte daken, mezzanine en kasten bouwen, plaatsen van houten trap, gesloten trap plaatsen, trap te vervangen, renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder, plaatsen van houten trap, meerdere binnendeuren vervangen, zwevende trap plaatsen, ramen en deur te plaatsen en aankoop, trap in rubberwood, carport maken met voorkeur Trespa afwerking, nieuwe ramen, voor- en achterdeur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Mariakerke staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mariakerke:

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Momenteel is er een opvouwbare zoldertrap geinstalleerd.

Hefschuifraam herstellen mechanisme

Het schuifraam gaat moeilijk open en dicht doordat de rail afgesleten is. Het railsysteem dient vervangen te worden. Afmetingen schuifraam: 3mx2. 10m. We hadden graag een offerte hiervoor.

Nieuwe trap plaatsen

Voor nieuwe kwartdraai trap in hout voor nieuwbouw.

Trap te maken met kwartslag

Ik had graag een offerte voor een trap 1/4slag boven en beneden. Rechts vertrekken en links naar boven en terug links aankomend. Dit in beuk. Hoogte is 2730 breedte 900 trapgat 3130

Plaatsen van rechte trap naar eerste verdiep

In een nieuwbouw: Plaatsen van rechte trap naar eerste verdiep. Van de gang inkom naar de eerste verdieping. Materiaal rubber wood. Vanaf april beginnen ze aan de werken en werken duurt ongeveer een 9 tal maanden ik wil op voorhand prijsofferte voor de trappen. Adresgegevens geef ik later mee aan de vakman.

Schrijnwerker voor reparatie ramen en rolluiken

Op Kerstavond hebben wij een inbraak gehad met veel schade (gebroken ruit/houtwerk beschadigingen/raamwerk en rolluiken). Via de verzekering (Fortis) dienen we nu een gedetailleerde offerte in te dienen. We zijn op zoek naar iemand die zowel rolluiken als venster en houtwerk kunnen doen.

Mechanisme schuifdeur herstellen

Verbindingstuk tussen hendel van schuifdeur en sluitpinnen is afgebroken. De deur is dicht, wij kunnen niet meer openen.

Aanpassen badkamerkast - 12 mm

Door het plaatsen van nieuwe tegels past de badkamerkast niet meer tussen de muren en moet ze ingekort worden met 12mm en terug opgehangen worden.

Dubbele garagedeur plaatsen

Het maken en plaatsen van meranti garagedeuren h= 2. 14m br= 2. 3m

Blokhut plaatsen en beton gieten

Graag willen wij onze blokhut Lounge 295 x 295 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen vloerplaat te worden voorzien. Wij wensen de prijs te kennen voor de installatie incl dakgoten en het gieten van de betonnen vloerplaat.

Slepende deuren

We hebben 2 binnendeuren en 2 buitendeuren die slepen en zouden dit graag opgelost zien. Wie kan me hierbij helpen.

Maken van radiatorkasten

Plaatsen van twee radiatorkasten

Plaatsen van blokhut Luna

Graag had ik de prijs geweten voor de volledige plaatsing van de blokhut Luca (396x312cm) uit het gamma van de Makro.

Herstelling schrijnwerk

Plafond van bergingsruimte en tuinheg 180 cm x 180 cm en paal vernieuwen en plaatsen

Raam magazijn vervangen

Een buitenraam in het magazijn valt bijna helemaal uit zijn scharnieren. Graag offerte voor een nieuw raam.

Plaatsen van trespa

plaatsen van trespa ter vervanging van ceder aan acht terrassen in een appartementsgebouw te Mariakerke

Vervangen van bestaande rolluiken

Vervangen van 3 rolluiken in PVC, afmetingen ongeveer 2x 2600 x 1600 1 x 2020 x 1600 Uitvoering met motor en afstandsbediening Bediening afzonderlijk en samen

Carpoort + plaatsen binnen deur

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die een binnendeur zou willen plaatsen en ook een offerte kan maken voor het plaatsen van een carport. Carport te plaatsen voor de winter.

Bij kantelen van veluxraam is scharnier ...

Bij kantelen van veluxraam is scharnier waarop het draait uit het hout gesprongen, het raam is stuk en ik wil de velux vervangen door een nieuw, dringend want we zitten zonder raam

We zouden heel graag 2/4 veluxramen ...

We zouden heel graag 2/4 veluxramen laten vervangen; 1 ervan is stuk. Vermits er een stuk is zou dit heel vlug moeten geschieden.

Wij wensen een wandkast, van vloer tot ...

Wij wensen een wandkast, van vloer tot plafond, in onze garage, die moet dienst doen voor het opbergen van jassen, schoenen, kuisproducten,....alsook een gedeelte voor televisie en hi-fi en spelconsole in weg te werken. Ook moet deze kast de binnenkomende waterleidingen als de elektriciteitskast wegwerken. De wandkast zal langs 2 muren lopen, die haaks op elkaar staan.

plan maken van 2 inbouwkasten voor ...

plan maken van 2 inbouwkasten voor slaapkamer hoogte min. 3 meter, breedte 3 meter en 2 meter stijl modern / stijlvol verwacht degelijke info van architect over meubel én kleuren kamer kamer in klein rijhuis vloer is oude parketvloer budget is voorzien voor plan alleen, uitvoering project te bespreken indien voldoende ruimte, eventueel klein bureau voorzien - inbouw ?

Kasten onder een schuin dak? 1 x 3m met ...

Kasten onder een schuin dak? 1 x 3m met een diepte van max. 0.5m en een hoogte van max 1m (onder vensterbank). 2 x 1m met een een diepte van 1 tot 1.5m en een max hoogte van 1.7m. Schuifdeuren of openslaande deuren.

Ik wil 4 bestaande veluxen veranderen ...

Ik wil 4 bestaande veluxen veranderen door thermische en geluidsisolerende veluxen die volledig verduisteren. Bovendien wil ik een drietal houten deuren vervangen, samen met de lijsten.

in een zolder 3 dakvensters plaatsen, ...

in een zolder 3 dakvensters plaatsen, momenteel geen vensters aanwezig