Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mariakerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Mariakerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mariakerke of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vervangen en plaatsen van een een nieuwe trap, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Mariakerke staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mariakerke:

Blokhut Villach monteren

Graag vakman voor montage/plaatsing blokhut. Betonnenvloer reeds aanwezig. Model VILLACH V 415 x 385

Plaatsen van 2 binnendeuren

Plaatsen van binnendeuren voor keuken.

Diverse gyproc en andere schrijnwerken

Voor onze te renoveren woning met bewoonbare oppervlakte van ongeveer 300 m² zijn wij op zoek naar een vakman die voor ons diverse gyprocwerken en andere schrijnwerkzaamheden kan en wil uitvoeren. Plaatsen valse wanden in badkamer, woonkamer en slaapkamer. Plaatsen nieuwe plafonds met dampscherm in slaapkamers en badkamers. Plaatsen nieuwe binnendeuren Plaatsen parket dat reeds is aangekocht. Plaatsen nieuwe binnendeuren reeds voorgelakt in RAL 9010.

Ramen vervangen door harde pvc

Ik wil graag mijn dubbele beglazing van de ramen laten vervangen door ruiten in harde pvc. Het gaat om een tiental ramen in totaal die men moet vervangen.

Garage afbreken, dubbele blokhut plaatsen en beton vergroten

Ik wil graag de huidige losstaande garage laten afbreken en een nieuwe plaatsen. Men zal ook een nieuwe betonplaat bij moeten gieten en ik wil een dubbele garage van 6 x 6 meter. Er moet een dubbele blokhut garage in de plaats komen. 1 venster en deur linkerkant.

Metalen draaitrap plaatsen

Draaitrap in metaal : Het betreft een draaitrap in een slaapkamer naar zolder. Momenteel staat er een draaitrap, een ouder model. Gezien ikzelf verbouwingen wens te doen, wens ik eveneens een nieuwe draaitrap te plaatsen. Vermoedelijk een metalen trap, maar iets anders is eveneens mogelijk. De draaitrap die er momenteel staat hangt of staat niet vast tegen de muur.

Kasten op maat maken

Voor de afwerking van mijn nu reeds grotendeels gerenoveerde woning ben ik op zoek naar een schrijnwerker voor onder andere het maken van een omkasting rond elektriciteitskast, omkasting rond gasteller, opbergkasten op maat, kledingkast op maat, afwerken stuk gyproc wand rond een velux raam, en nog kleine werkjes.

Hendelslot houten schuifdeur herstellen

Ik wil graag het slot laten herstellen van de houten schuifdeur: hendel merk : G-U

Binnendeur met glas toegang kantoor

Ik had graag een witte deur laten plaatsen met een doorzicht glas van ongeveer 15cm breed. Deur moet wit zijn (geen crème), eventueel ral 9016. Bij voorkeur met een veiligheidsslot. Hoe sneller de plaatsing kan gebeuren hoe beter. Zie schets in bijlage.

Nieuwe aluminium ramen en voordeur plaatsen

Nieuwe aluminium ramen + voordeur plaatsen

Nazicht raamwerk

Rubbers herstellen en ophanging van de ruit die opengaat beter afstellen. Verschillende ramen.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Momenteel is er een opvouwbare zoldertrap geinstalleerd.

Hefschuifraam herstellen mechanisme

Het schuifraam gaat moeilijk open en dicht doordat de rail afgesleten is. Het railsysteem dient vervangen te worden. Afmetingen schuifraam: 3mx2. 10m. We hadden graag een offerte hiervoor.

Nieuwe trap plaatsen

Voor nieuwe kwartdraai trap in hout voor nieuwbouw.

Trap te maken met kwartslag

Ik had graag een offerte voor een trap 1/4slag boven en beneden. Rechts vertrekken en links naar boven en terug links aankomend. Dit in beuk. Hoogte is 2730 breedte 900 trapgat 3130

Plaatsen van rechte trap naar eerste verdiep

In een nieuwbouw: Plaatsen van rechte trap naar eerste verdiep. Van de gang inkom naar de eerste verdieping. Materiaal rubber wood. Vanaf april beginnen ze aan de werken en werken duurt ongeveer een 9 tal maanden ik wil op voorhand prijsofferte voor de trappen. Adresgegevens geef ik later mee aan de vakman.

Schrijnwerker voor reparatie ramen en rolluiken

Op Kerstavond hebben wij een inbraak gehad met veel schade (gebroken ruit/houtwerk beschadigingen/raamwerk en rolluiken). Via de verzekering (Fortis) dienen we nu een gedetailleerde offerte in te dienen. We zijn op zoek naar iemand die zowel rolluiken als venster en houtwerk kunnen doen.

Mechanisme schuifdeur herstellen

Verbindingstuk tussen hendel van schuifdeur en sluitpinnen is afgebroken. De deur is dicht, wij kunnen niet meer openen.

Aanpassen badkamerkast - 12 mm

Door het plaatsen van nieuwe tegels past de badkamerkast niet meer tussen de muren en moet ze ingekort worden met 12mm en terug opgehangen worden.

Dubbele garagedeur plaatsen

Het maken en plaatsen van meranti garagedeuren h= 2. 14m br= 2. 3m

Blokhut plaatsen en beton gieten

Graag willen wij onze blokhut Lounge 295 x 295 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen vloerplaat te worden voorzien. Wij wensen de prijs te kennen voor de installatie incl dakgoten en het gieten van de betonnen vloerplaat.

Slepende deuren

We hebben 2 binnendeuren en 2 buitendeuren die slepen en zouden dit graag opgelost zien. Wie kan me hierbij helpen.

Maken van radiatorkasten

Plaatsen van twee radiatorkasten

Plaatsen van blokhut Luna

Graag had ik de prijs geweten voor de volledige plaatsing van de blokhut Luca (396x312cm) uit het gamma van de Makro.

Herstelling schrijnwerk

Plafond van bergingsruimte en tuinheg 180 cm x 180 cm en paal vernieuwen en plaatsen