Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mariakerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Mariakerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mariakerke of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bouwen, zolder maken met kamers, garage afbreken en nieuwe plaatsen, garage bouwen, carport in aluminium bouwen, houten plafond plaatsen, metalen design trap in nieuwbouw plaatsen, 2 dakramen in pannendak plaatsen en uittrekbare zoldertrap plaatsen, houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen, metalen trap plaatsen met houten treden, schrijnwerkerij - mdf - gyproc, metalen trap tussen twee muren plaatsen in een bedrijf, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping, ramen te vervangen, houten landelijke trap plaatsen in inkomhal

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Mariakerke staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mariakerke:

Metalen draaitrap plaatsen

Draaitrap in metaal : Het betreft een draaitrap in een slaapkamer naar zolder. Momenteel staat er een draaitrap, een ouder model. Gezien ikzelf verbouwingen wens te doen, wens ik eveneens een nieuwe draaitrap te plaatsen. Vermoedelijk een metalen trap, maar iets anders is eveneens mogelijk. De draaitrap die er momenteel staat hangt of staat niet vast tegen de muur.

Kasten op maat maken

Voor de afwerking van mijn nu reeds grotendeels gerenoveerde woning ben ik op zoek naar een schrijnwerker voor onder andere het maken van een omkasting rond elektriciteitskast, omkasting rond gasteller, opbergkasten op maat, kledingkast op maat, afwerken stuk gyproc wand rond een velux raam, en nog kleine werkjes.

Hendelslot houten schuifdeur herstellen

Ik wil graag het slot laten herstellen van de houten schuifdeur: hendel merk : G-U

Binnendeur met glas toegang kantoor

Ik had graag een witte deur laten plaatsen met een doorzicht glas van ongeveer 15cm breed. Deur moet wit zijn (geen crème), eventueel ral 9016. Bij voorkeur met een veiligheidsslot. Hoe sneller de plaatsing kan gebeuren hoe beter. Zie schets in bijlage.

Nieuwe aluminium ramen en voordeur plaatsen

Nieuwe aluminium ramen + voordeur plaatsen

Nazicht raamwerk

Rubbers herstellen en ophanging van de ruit die opengaat beter afstellen. Verschillende ramen.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Momenteel is er een opvouwbare zoldertrap geinstalleerd.

Hefschuifraam herstellen mechanisme

Het schuifraam gaat moeilijk open en dicht doordat de rail afgesleten is. Het railsysteem dient vervangen te worden. Afmetingen schuifraam: 3mx2. 10m. We hadden graag een offerte hiervoor.

Nieuwe trap plaatsen

Voor nieuwe kwartdraai trap in hout voor nieuwbouw.

Trap te maken met kwartslag

Ik had graag een offerte voor een trap 1/4slag boven en beneden. Rechts vertrekken en links naar boven en terug links aankomend. Dit in beuk. Hoogte is 2730 breedte 900 trapgat 3130

Plaatsen van rechte trap naar eerste verdiep

In een nieuwbouw: Plaatsen van rechte trap naar eerste verdiep. Van de gang inkom naar de eerste verdieping. Materiaal rubber wood. Vanaf april beginnen ze aan de werken en werken duurt ongeveer een 9 tal maanden ik wil op voorhand prijsofferte voor de trappen. Adresgegevens geef ik later mee aan de vakman.

Schrijnwerker voor reparatie ramen en rolluiken

Op Kerstavond hebben wij een inbraak gehad met veel schade (gebroken ruit/houtwerk beschadigingen/raamwerk en rolluiken). Via de verzekering (Fortis) dienen we nu een gedetailleerde offerte in te dienen. We zijn op zoek naar iemand die zowel rolluiken als venster en houtwerk kunnen doen.

Mechanisme schuifdeur herstellen

Verbindingstuk tussen hendel van schuifdeur en sluitpinnen is afgebroken. De deur is dicht, wij kunnen niet meer openen.

Aanpassen badkamerkast - 12 mm

Door het plaatsen van nieuwe tegels past de badkamerkast niet meer tussen de muren en moet ze ingekort worden met 12mm en terug opgehangen worden.

Dubbele garagedeur plaatsen

Het maken en plaatsen van meranti garagedeuren h= 2. 14m br= 2. 3m

Blokhut plaatsen en beton gieten

Graag willen wij onze blokhut Lounge 295 x 295 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen vloerplaat te worden voorzien. Wij wensen de prijs te kennen voor de installatie incl dakgoten en het gieten van de betonnen vloerplaat.

Slepende deuren

We hebben 2 binnendeuren en 2 buitendeuren die slepen en zouden dit graag opgelost zien. Wie kan me hierbij helpen.

Maken van radiatorkasten

Plaatsen van twee radiatorkasten

Plaatsen van blokhut Luna

Graag had ik de prijs geweten voor de volledige plaatsing van de blokhut Luca (396x312cm) uit het gamma van de Makro.

Herstelling schrijnwerk

Plafond van bergingsruimte en tuinheg 180 cm x 180 cm en paal vernieuwen en plaatsen

Raam magazijn vervangen

Een buitenraam in het magazijn valt bijna helemaal uit zijn scharnieren. Graag offerte voor een nieuw raam.

Plaatsen van trespa

plaatsen van trespa ter vervanging van ceder aan acht terrassen in een appartementsgebouw te Mariakerke

Vervangen van bestaande rolluiken

Vervangen van 3 rolluiken in PVC, afmetingen ongeveer 2x 2600 x 1600 1 x 2020 x 1600 Uitvoering met motor en afstandsbediening Bediening afzonderlijk en samen

Carpoort + plaatsen binnen deur

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die een binnendeur zou willen plaatsen en ook een offerte kan maken voor het plaatsen van een carport. Carport te plaatsen voor de winter.

Bij kantelen van veluxraam is scharnier ...

Bij kantelen van veluxraam is scharnier waarop het draait uit het hout gesprongen, het raam is stuk en ik wil de velux vervangen door een nieuw, dringend want we zitten zonder raam