Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Meerbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Meerbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Meerbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Meerbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Meerbeke:

Blokhut Cube plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cube 400 x 324 van Makro laten plaatsen. Wij wensen de installatie inclusief vloer en dakgoten. Ondergrond is voorzien.

Maken van trapkast onder trap op maat

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het aanmaken van een trapkast. ( dus een trap met ingebouwde kasten) De hoogte is +-2m46 en diepte is 3m86. Ik sta ook eventueel open voor andere voorstellingen of ideeen. Ik ben van meerbeke ( 9402) hemelrijk 137 op naam van sebastien jouret.

Vaste trap maken

Ik wil graag een vaste trap laten aanmaken in een ruimte waar er momenteel geen trap is. Het zou gaan over een trap van +/-90cm breed en op een hoogte van 2m46 Ik zou dan ook graag willen dat we onder de trap ingebouwde kasten inbrengen zodanig dat we geen enkel ruimte verliezen

Op maat maken raam met metalen rooster-herstelling houten raam-isolatieplaat binnenzijde

Op maat maken van raam met metalen rooster permanente plaatsing; reparatie hout ramen waar nodig; advies ivm ramen binnenkant isolatieplaat (? ); hordeur schuifraam plaatsen.

Plaatsen van houten trap en steken van dakraam

De trap is besteld, en dient te worden geplaatst, naar zolderkamer toe. Op deze zolderkamer zou ook nog een dakraam moeten gestoken worden. Het betreft een nieuwbouw in Meerbeke.

Blokhut Cambridge plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cambridge 505 x 295 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs van de installatie, incusief de dakgoten en een Houtstapelplaats FSC 140x294cm.

Winkel inrichting

Voor een project in een winkel zijn we nog op zoek naar een professionele schrijnwerker. Er moeten voornamelijk kasten op maat in MDF gemaakte worden en bureau's op maat. (Samen ongeveer een 15tal verschillende stuks. ) Enkel de schrijnwerkerij post staat nog open, andere werken zijn reeds opgestart. Periode schrijnwerkerij tussen september en december.

Voor ons bureel zijn we op zoek naar een ...

Voor ons bureel zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor het vervaardigen van een wandkast en een bureaublad (in vol hout of met laminaat of melamine). Moeilijkheid voor het zwevende bureaublad is een gebogen muur.