Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Melle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Melle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Melle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Melle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Melle:

Plaatsen van inklapbare zoldertrap

Inklapbare zoldertrap plaatsen. Liefst in hout. Afmeting vloer tot plafond is 2.6m. Afmetingen incl. houtrand van 3-4cm is 0.83m x 1.37m. Momenteel nog geen trap, wel een trapgat.

Plaatsen uitklapbare zoldertrap + OSB vloer plaatsen

Ruimte bovenop de trekkers van schuin dak willen we gebruiken als opbergruimte. Hiervoor moet een uitklapbare zoldertrap geplaatst worden. Ruimte tussen de trekkers is ong. 45cm dus hier zou een raveelconstructie nodig zijn om voldoende breedte voor zoldertrap te krijgen. Graag geïsoleerd type zoldertrap want opening is in een nog te plaatsen dampscherm. Bovenop de trekkers OSB vloer plaatsen. Totale opp. is 2.8m x 7.4m.

Blokhutgarage plaatsen

Blokhutgarage 385 x 565 cm 44 mm shingles laten plaatsen. Bij Makro besteld. Deze is onbehandeld dus zouden wij 2 prijzen willen aanvragen eentje voor het verven en plaatsen en eentje enkel plaatsen.

Metalen tuinhuis plaatsen

Metalen tuinhuis plaatsen van 600 x 300. Ook fundering te plaatsen.

Blokhut Luna installeren

Plaatsing van Blokhut Luna 400 x 295 cm. Ook extensie van 380 cm plaatsen.

Schuifraam mechanisme vervangen

Ons schuifraam naar het terras opent niet meer. Dit is van de woonkamer naar het terras. Het hefmechanisme werkt niet meer. Graag mechanisme vervangen. Het betreft een schuifraam van ongeveer 20 jaar oud met een houten kader. Het schuifraam gedeelte die opent is 135 cm breed op 203 cm hoog.

Herstelling/vervangen omkasting binnendeur

De deurpost; omkasting van garage naar keuken is beschadigd geraakt door contact met de wagen. Deze deurpost dient volledig vervangen te worden Het betreft een oude klassieke houten deur.

Maatkasten maken voor archiefruimte

Voor een nieuwe bureauruimte dienen er maatkasten gemaakt te worden, afgewerkt tot aan het plafond. De kasten moeten niet persé tot aan het plafond komen, maar wel afgewerkt worden tot aan het plafond. Vrije hoogte +/-3m Het betreft 3 kasten: Kastenwand in gang: 734cm x 50cm Kastenwand 2 in gang: 160cm x 50cm Kast in kopieerruimte (mag open kast zijn): 120x60 Dit mag volledig in melamine afwerking zijn en de gangkasten (archief) met draaideuren, soft-close en standaard handvaten. Het aantal planken mag standaard zijn, met verplaatsbare hoogte.

Binnendeuren en maatwerk in woning

We zoeken een schrijnwerker die kwaliteitsvol werk aflevert voor het plaatsen van 8 binnendeuren (nog te bestellen/maken) volledig afgewerkt, 2 vensterbanken in massief hout, deur op maat voor technische ruimte en wegwerken van buizen en leidingen in hall en toilet.

Prefab betontrap

Betontrap storen voor buiten. Prefab.