Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor plaatsen uitklapbare zoldertrap + osb vloer plaatsen:

Plaatsen uitklapbare zoldertrap + OSB vloer plaatsen

Ruimte bovenop de trekkers van schuin dak willen we gebruiken als opbergruimte. Hiervoor moet een uitklapbare zoldertrap geplaatst worden. Ruimte tussen de trekkers is ong. 45cm dus hier zou een raveelconstructie nodig zijn om voldoende breedte voor zoldertrap te krijgen. Graag geïsoleerd type zoldertrap want opening is in een nog te plaatsen dampscherm. Bovenop de trekkers OSB vloer plaatsen. Totale opp. is 2.8m x 7.4m.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Melle (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen uitklapbare zoldertrap + osb vloer plaatsen uit heel België:

Zoldertrap plaatsen

Houten uitklapbare zoldertrap plaatsen - er staat momenteel een trap die aan vervanging toe is. Zoldergat moet niet vergroot worden.

Nieuw zoldergat maken en trap plaatsen

Er is al een zoldergat met een uitklapbare trap deze moet toegemaakt worden dit moet vervangen worden door een nieuw zoldergat met een vaste trap

Houten terras en omheining plaatsen

Appartement op bovenste verdiep er is al een toetredingsluik, maar zeer verouderd. Luik vervangen met een groter luik, waarin een uitklapbare vlizotrap is verwerkt. + koepel. Ongeveer 20 à 25 m².

Vaste trap naar zolder plaatsen

We zouden graag de nu bestaande uitklapbare trap laten verwijderen en het gat laten dichtmaken. Op een andere plaats in een kamer zouden we dan een vaste trap laten steken. Hiervoor dient uiteraard een gat in het plafond / gewelf gemaakt te worden. Het gaat hier over een betonnen gewelf en de trap vertrekt vanop het gelijkvloers naar de zolder.

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil mijn uitklapbare zoldertrap vervangen door een vaste trap. Het trapgat moet hiervoor verplaatst worden. Graag willen wij hiervoor een vakman inschakelen.

Vaste houten trap plaatsen

Plaatsen van een vaste trap naar de zolder, momenteel enkel een uitklapbare trap. Opening aan te passen.

Trapgat maken en vaste trap plaatsen

Een houten trap maken van de eerste verdieping naar de zolder een vaste of een uitklapbare trap. Trapgat maken en vaste trap van eerste verdieping naar zolder plaatsen

Houten trap plaatsen en opening maken

Ik heb een zolder met uitklapbare trap een valse trap dus, en ik zou graag een vaste trap willen plaatsen omdat ik de zolder wil verbouwen tot 2 slaapkamers. De valse trap moet dicht en in de plaats een vaste trap.