Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mendonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Mendonk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mendonk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen in Mendonk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mendonk:

Blokhut plaatsen

Blokhut 385 x 385 plaatsen. Beton al gedaan moet op een verhoog staan voor verluchting. Blokhut komt binnen 3 weken

Voordeur en ramen vervangen

Ik zou graag mijn voordeur en ramen + glas willen vernieuwen. De voordeur + raampje erboven zijn samen 2. 65m op 1m De beide ramen aan de voorkant zijn +- 1. 80m op 1. 05m (gelijkvloers) dan heb ik nog 2 ramen aan de zijkant +- 0. 7m op 0. 7m (gelijkvloers) en als laatste nog een raam op het eerste verdiep +- 0. 85m op 1m

Herfolieren van pvc ramen in huis

Afgebladerde verf - barstjes in bestaande folie. Herstellen van pvc ramen. Graag herfolieren of andere mogelijke herstelling. Voor alle ramen in het huis.

Rubberwood trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Plaatsen van een nieuwe trap van het eerste verdiep naar de zolderkamer, de huidige situatie is een verouderde rechte trap die vervangen moet worden. De nieuwe trap moet bovenaan een kwart draai hebben naar rechts om aan te sluiten op de zolderkamer deur, in bijlage vind u een schets met afmetingen. Graag een gesloten trap in rubberwood.

Ventilatieroosters plaatsen boven ramen

Ik wil 4 ramen op het eerste verdieping voorzien van ventilatierooster. Het zijn ramen van dubbelglas HR.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Het is een trap die naar de zolder leidt, en de bestaande trap vervangt. De huidige trap is een gewone simpele molenaarstrap. De trap zou een kwartslag naar rechts moeten hebben. Een deel van de vloer van de zolder zal moeten uitgesneden worden om voldoende plaats te maken voor de komst van de nieuwe trap. Trapgat ook vergroten.

Trap bekleden en steunbalk schilderen

Onze trap willen wij renoveren met houten overzet tredes (hout of laminaat) met dikte 1. 5 cm zodat de trap op hetzelfde niveau komt als het nieuwe parket op de overloop en in een houtsoort die quasi niet te onderscheiden valt van het parket. Verder zou de steunbalk die nu blauw geschilderd is moeten herschilderd/herspoten worden in mat zwart

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen

Vervangen van zoldertrap, driedelige plooitrap met luik (standaardmaat). Een nieuwe uitschuifbare trap plaatsen.

Hendel schuifraam herstellen

Het mechanisme van de hendel schuifraam herstellen. Momenteel is de hendel geblokkeerd. Het schuifraam kan niet meer open of toe geschoven worden.

Tuinhuis plaatsen

Monteren en plaatsen van tuinhuis Yardmaster 1012 TASL Afmeting 303x375x224. Moet nog geleverd worden. Plaatsing zo snel mogelijk na levering, zal normaal binnen enkele weken zijn.

Screens en horren plaatsen

Ik zou graag een vakman zoeken voor 2 screens (zonwering) voor ramen met afmeting (ongeveer): -Raam 1: lengte:1,76m, hoogte: 2,10m -Raam 2: lengte: 3,12m, hoogte: 2,10m En ook voor 2 uitneembare of te openen horren voor 2 ramen met afmetingen (ongeveer): -Raam 1 én 2: Lengte: 0,60m, hoogte: 2. Materiaal aan te kopen te plaatsen. Screens en horren in alumium.

Herstellen mechanisme schuifraam PVC hef-kiep systeem

Het schuifraam kan niet meer geopend worden. Het is een hef-kiep schuifraam met een beslag van Hautau (HK 150 ZS). Het mechanisme achter de kruk is afgebroken van de slotstang. Er zal een nieuwe kruk en nieuwe slotstang gemonteerd moeten worden. Bij het demonteren van de kruk is er een klein stuk (deel van het tandwielhuis dat de slotstang bediende) afgebroken en in het raam gevallen. In elk geval moet het raam dus geopend worden zonder dan de slotstang kan bediend worden. Daarna kan de slotstang en de kruk vernieuwd worden.

Houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning

Houten trap plaatsen met leuning voor een nieuwbouw. Plaatsen van eerste naar tweede verdieping. Met een zijde tegen de muur, de rechter zijde. Geen trapgat. Hoogte vloer 2740 mm onderkant plafond 2420 mm terugloop 3070 mm breedte trapgat 870 mm lengte trapgat 2690 met kwart draai links.

Blokhut vervangen

Graag willen wij een vakman voor een totaaloplossing (inclusief fundering indien nodig, overname huidige electriciteit .... ) voor het vervangen van een bestaande blokhut. Wegens praktische beperkingen zal moeten bekeken worden welke maten van tuinhuizen in overweging kunnen genomen worden. Mogelijks zullen we voor de LARA gaan.

Houten trap met leuning plaatsen

We zoeken een trap die in het salon geplaatst moet worden dus toch wat gezelligheid moet uitstralen. We houden wel van een strakke look met houten treden die licht van kleur zijn. Er mag ook met staal gewerkt worden.

Metalen tuinhuis plaatsen

Graag ik een metalen tuinhuis 87 GEYZ laten plaatsen. Er is reeds een fundering aanwezig van 5 meter op 3 meter.

Blokhut Cambridge plaatsen

Blokhut Cambridge 295 x 295 cm + extensie 375 cm.

Schuifdeur plaatsen aan terras met vliegraam

Ik wil een schuifdeur plaatsen aan het terras. De schuifdeur mag van hout zijn. Afmetingen hoogte 2.23 meter. B : 2.25 meter. Graag ook een vliegraam bijplaatsen-schuifsysteem.

Nieuwe deur appartement plaatsen

Deur is opengebroken (slot is gewoon hersteld om te kunnen sluiten), maar de deur moet totaal vernieuw worden (laat tocht binnen)

Sectionaal garagepoort herstellen

Sectionale garagepoort werkt niet meer, is elektrisch. Nu moeten we die manueel openen. Graag herstellen.

Blokhut plaatsen

Blokhut Luna 295x295 cm + extensie 380 cm .Fundering aanwezig.

Plaatsen zoldertrap

Graag een vakman voor compacte zoldertrap. Opening is reeds aangepast. Vaste trap.

Nieuwe deur plaatsen

Ik wil graag een nieuwe binnendeur laten plaatsen. Deur met eventueel glas in.

Carport in hout plaatsen

Ik wil een vrijstaande houten carport laten plaatsen om personenwagen onder te plaatsen. Op een oppervlakte van 4m breed en 6m lang.

Houten voordeur plaatsen

Een massief houten deur in verschillende houtsoorten met bovenaan glas