Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mendonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Mendonk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mendonk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bouwen, garage bouwen, houten plafond plaatsen, metalen design trap in nieuwbouw plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap storten in industriegebouw, houten trap plaatsen en afwerken met thermowood, houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen, metalen trap plaatsen met houten treden, schrijnwerkerij - mdf - gyproc, metalen trap tussen twee muren plaatsen in een bedrijf, houten zwevende trap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping, ramen te vervangen, houten landelijke trap plaatsen in inkomhal

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken garage en carport in Mendonk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mendonk:

Herstellen pvc ramen

Pvc ramen laten tocht binnen . Kunnen bestaande ramen tochtvrij gemaakt worden (dus geen nieuwe ramen?

Schuifraam herstellen

Na openen schuifraam krijgen we deze amper dicht en valt het bijna altijd in kiepstand. Volgend ons is er iets mis met het mechanisme. Eventueel kan het ook zijn dat men iets meer moet vervangen.

Plaatsen van een carport

Graag zouden we een aanbieding willen voor het plaatsen van een carport 4m x 6 m aluminium. De fundering zal voorzien zijn.

Vervangen oud raam

Ik zou graag een oud aluminium raam met nog enkele beglazing laten vervangen door een pvc kantel en kiep raam, al de andere ramen zijn reeds vervangen door de vorige eigenaar.

Oude trap bekleden met laminaat

Oude trap herstellen. Dit zijn 14 treden met een tussen verdiep. Dit is een rechte trap. Graag bekleden in laminaat. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Houten, rechte trap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe trap laten plaatsen. Ik wens graag een houten, rechte trap.

Dichting schuifraam herstellen

Tochtstrip tussen schuifraam en vast raam is losgekomen, hierdoor is een kier ontstaan waar de wind door kan. Wanneer het raam zich in een gesloten toestand bevindt kan men een spleet van 0.5 mm waarnemen waar de wind dus perfect door kan, dit omdat de tochtstrip losgekomen is. Ik zoek iemand om de dichtingsrubber te vervangen, maar daarvoor moet wel het raam er helemaal uit neem ik aan.

Trap in zwevend beton plaatsen

Voor onze renovatie zijn we op zoek naar een aannemer die een zwevende betonnen trap in een reeds bestaande betonnen muur, 19cm, wilt plaatsen. Het gaat om een rechte trap en de details willen we graag bespreken met de vakman na een bezoek ter plaatse.

Garage bouwen

Garage in dezelfde steen als het huis, verplicht door de bouwvoorschriften. Afmetingen : 4m x 8m, met licht hellend zadeldak. Garagepoort en schuifraam van 2x2m

Blokhut plaatsen

Wij willen onze blokhut (type Lisa 550 x 400 cm, plat dak) laten monteren, inclusief de meegeleverde vloer. Wij zorgen zelf voor de fundering.

Ingebouwde kast maken

Ingebouwde kast in slaapkamer. 1 meter diepte, iets meer dan 4 meter breed en net geen 3 meter hoog.

Bokhut Lara plaatsen

Ik zoek een vakman voor plaatsing blokhut Lara 3,50 op 2,50 m inclusief vloer en dakgoten.

Garage kasten op maat maken

Garagekasten in mdf op maat maken. 1,70 hoog 0,50m diep 4,00m lengte.

Raam verwijderen voor verhuis en terug plaatsen

Raam verwijderen voor verhuis en terugplaatsen, op tweede verdiep.

Kasten op maat

Voor de schuine wand in de slaapkamer zijn wij op zoek naar iemand die een kast kan maken op maat. Daarnaast willen wij ook graag een kast onder de trap laten maken.

Herstellen garagepoort

Poort gaat niet meer elektronisch open of toe. Motor gaat in soort van veiligheid.

Houten binnedeuren (herenhuis)

1. offerte houten binnendeur (ev met glas) 2. Herstel aan oude binnendeuren/sloten zo mogelijk.

Fietskast maken

Ik ben op zoek naar een fietskast voor in ons appartement. Een hoge kast waar de fiets in kan ophangen horizontaal en een aantal compartimenten in de kast waar ik mijn schoenen en kledij in kan plaatsen.

Trap vernieuwen dmv overzet treden

Bedoeling is dat trap wordt gerenoveerd met overzet treden. Momenteel houten trap bekleed met tapijt, eerste stuk 8 treden, dan tussen plateau, dan vervolgens 6 treden.

Ramen afkitten

Ik heb enkele ramen die nog moeten worden afgekit. Het is voor 4 grote ramen in de voorgevel, 1 heel groot raam achteraan en nog 2 ramen in de achtergevel. In 1 raam moet ook het glas in het raam opnieuw worden afgekit.

Plaatsen blokhut Iris

Plaatsen van blokhut Iris , 530 x 410 , inclusief : vloer ,dakbedekking , dakgoten , en het gieten van beton om de blokhut op te zetten. Gelieve er rekening mee te houden dat er in deze blokhut wateraanvoer en -afvoer aangelegd zal worden , alsook electriciteit.

Blokhut Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm plaatsen

Graag zou ik een prijs willen voor de het plaatsen van de blokhut. (geïmpregneerd) Er ligt al beton maar het tuinhuis moet hoger komen te staan om verrotting van de onderste latten te voorkomen. (een hogere beton misschien ?). Ons vorige tuinhuis (macro) ging maar 9 jaar mee. In de extensie mag een vloer (tegels). Blokhut Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm plaatsen en stukje betonplaat gieten.

Nieuwe trap plaatsen

Wil graag een trap laten vernieuwen ,renoveren. Betreft een rechte steektrap tusssen 2 muren.Trap tss 2 verdiepingen. Trap uit hout.

Houten balustrade terras maken

Graag had ik een balustrade laten maken en plaatsen voor een terras. Totale lengte afsluiting bedraagt 11 meter. Dit is in 3 delen een U vorm. De hoogte van de balustrade , de wettelijke hoogte 1.50 ongeveer.

Valdorpel vervangen

De valdorpel van de voordeur in PVC is stuk , de regen komt binnen en moet zo vlug mogelijk vervangen worden. Wij weten niet wat voor model, de deur is 97 cm breed.