Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mendonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Mendonk heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Mendonk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mendonk of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Mendonk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vernieuwen van chassis, betontrappen plaatsen en afwerken met glas, inbouwkasten maken in slaapkamers, gepolierde betontrap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder, halkast en vouwdeuren op maat, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in een nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Mendonk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mendonk:

Metalen trap plaatsen

Aanbouw woning waarbij er een nieuwe kelder is. Momenteel enkel een gat zonder trap. We zouden graag een metalen trap hebben met leuning. (bv. galvanisé) De breedte is 90 cm

Zandstralen van trap

We zouden graag onze trap + leuning laten zandstralen of afschuren. De trap is momenteel bedekt met tapijt. Dit zouden we zelf verwijderen. In totaal zijn het 32 treden

Rechte trap plaatsen

Huidige draaitrap binnen vervangen door een rechte trap. Hij twijfelt tussen metalen en houten trap, wil dit ter plekke met vakman bespreken. De afmetingen van de trap zijn niet gekend, ook ter plekke bespreken.

Betontrap storten

Ik had graag een niet-gepolierde betontrap laten storten/plaatsen. Betreft het storten/plaatsen van een niet-gepolierde betontrap . Betreft een betontrap met 4 overlopen in een traphal van het gelijkvloers tot de 2 de verdieping. De trap dient ook als nooduitgang bij brand daar de juiste afmetingen dienen gerespecteerd te worden. 4 overlopen, hoogte 6. 30 m, breedte 1 m, 30 treden

Afbraak tuinhuis en plaatsing nieuw tuinhuis

Afbreken houten tuinhuis van 3 m op 4 m met golfplaten dak. Wegbrengen afbraakmateriaal. Tuinhuis werd destijds opgebouwd obv 4 voorgemonteerde panelen/zijden. (1ste helft 2018 plaatsing van een nieuw tuinhuis/blokhut mogelijk)

Prefab betontrap plaatsen in NB

Nieuwbouw met 110 m² poly beton en daarbij een rechte polybetontrap van 110 cm breed en 7 treden (half verdiep ) hoog. Dat die gelijk loopt met de vloer.

Nieuw raam plaatsen en sluitwerk twee deuren vernieuwen

Nieuw raam 2,5 op 1,4 m plaatsen . raam in PVC met dubbel glas. Twee buitendeuren herstellen/vervangen. Gipsplaten plaatsen op muur lengte 4 m.

Houten sierluiken maken

Houten sierluiken voor aan voorgevel en zijgevel plaatsen. aantal dubbele sierluiken= 6

Nazicht en afstellen van ramen en deuren

Ik wil graag aluminium ramen en deuren laten afstellen zodat deze terug zowel kunnen kiepen als draaien, alsook deuren bijregelen zodat deze terug gemakkelijk sluiten.

Binnendeuren plaatsen en afwerken

We willen 6 dezelfde binnendeuren laten plaatsen om onze gerenoveerde woning af te werken. Het gaat om 6 volle deuren (zonder glas of opdeling) van diverse afmetingen. Ook de omkadering en deurstijlen zouden geplaatst moeten worden.

Blokhut plaatsen

Ons tuinhuis is aan vervanging toe en wordt ook verplaatst. We denken aan een model Blokhut Lara van 350 x 250. Graag hadden we een offerte ontvangen voor: - gieten van ondergrond - volledige installatie (wanden, ramen, deuren, dak, afwatering, electriciteit,... ) van tuinhuis - offerte voor container oud tuinhuis (afbraak doen we zelf) - uitbreken bestaand betonnnen vloer Het spreekt voor zich dat u steeds welkom bent om ter plaatse een kijkje te nemen. Timing: graag voor zomervakantie 2018. -

Houten poort herstellen

Poort is metalen kader met houtbeslag (tropisch hardhout) waarvan een aantal planken dienen vervangen te worden. Ook in naast gelegen vlak dat eveneens in hetzelfde hout is afgewerkt.

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapopening maken

Er moet een vaste houten trap worden geplaatst naar de zolder. Dit liefst boven de bestaande trap naar het 1e verdiep. Hierbij moet ook een trapopening worden gemaakt, door een betonnen gewelf.

Trap vervaardigen om hoogteniveau te overbruggen

Ik wil graag een trap laten vervaardigen om een hoogteniveau te overbruggen van 70cm hoog naar een leefruimte.

Gepolierde betontrap plaatsen

Een rechte gepolierde beton trap. (90 cm breed en 15 treden)

Zwevende trap plaatsen in woonkamer

Wij hebben een huis gekocht. Hierin nog een wenteltrap vanuit de living naar de eerste verdieping. De plaatsing zou pas voor januari zijn, maar we zouden nu al een offerte nodig hebben voor de lening. Onze voorkeur gaat voorlopig uit naar een zwevende trap, maar staan open voor advies van uw experten. Is het mogelijk dat iemand van jullie eens ter plekke komt om dit te bekijken?

Geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project

Nieuwbouw project - trap naar zolder in beton. Graag een gepolierde betontrap. Het zijn twee stuks trappen.

Betontrap storten van gelijkvloers naar eerste verdieping

In onze nieuwbouw te Maldegem zijn we aan het uitkijken voor een betontrap. We zitten op dit moment aan het eerste verdiep ruwbouw bezig, aldus zou een trap makkelijk zijn. Dit mag in ruwe beton zijn, en bevat 2 wentelingen 1 aan de opstap beneden, dan recht omhoog en dan nogmaals 90 graden draaien boven.

Nieuwe houten trap plaatsen

Graag zouden wij een nieuwe trap willen laten plaatsen met treden in Z-vorm. De trap is ingesloten tussen 2 muren en heeft een kwartslag bovenaan. De treden zouden ook moeten mooi aansluiten tegen de muren. De trap die we momenteel hebben telt 14 treden. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Metalen trap plaatsen

Voor een praktijkruimte zijn we op zoek naar een trap , deze zal door patiënten en specialisten gebruikt worden, dus voorkeur voor slijtvast, stevig, en niet glad. Voorkeur voor metaal. Ruwbouw is binnen 2 weken winddicht.

Blokhut Latina plaatsen en ondergrond gieten

Graag willen wij onze blokhut Latina 320 x 205 die wij bij Makro zullen kopen, laten plaatsen. Er dient wel nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen: 1. De prijs van de installatie inclusief vloer en inclusief dakgoten 2. De prijs van de installatie exclusief vloer en exclusief dakgoten.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vaste trap naar de zolder plaatsen.Houten vaste trap en opening aanpassen. Nu is er een uitschuifbare trap.

Houten trappen plaatsen

Plaatsen van 2 trappen dit is voor een totaal renovatie. Van 1 tem 17 treden en 18 tem 33 treden. Houten trappen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, en van eerste verdieping naar tweede verdieping. Trappen met een zijde tegen de muur.

Vaste trap van living naar eerste verdieping plaatsen

Een wenteltrap zou moeten vervangen worden door een vaste trap. Van de living naar de eerste verdieping. Houten of metalen trap

Houten wand in kantoorruimte maken

Een houten wand in een kantoor zou weggenomen moeten worden, en er zou een nieuwe wand moeten komen. Van twee kantoren in groot kantoor maken.