Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mendonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Mendonk heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Mendonk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mendonk of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Mendonk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, op maat maken en installeren trappen en deuren, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, houten rustieke plafond maken voor keuken en living, toog en kast op maat maken, twee trappen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Mendonk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mendonk:

Metalen buitentrap plaatsen

Ik wil graag een metalen buitentrap laten plaatsen van ons terras op de 1e verdieping naar de tuin. Hoogte circa 2. 30 meter. Een rechte trap met armleuning.

Nieuwe buitentrap plaatsen

We wensen een nieuwe trap te plaatsen van het terras naar onze tuin. Dit moet een trap van 4 treden zijn, hoogte 70 cm over de ganse lengte van het terras, nl. 3m. We wensen een open trap met metalen constructie en houten treden.

Slepende voordeur herstellen

Wij hebben een voordeur die wat sleept. Wie kan die ophogen? Materiaal is aluminium.

Velux rolluiken plaatsen

Leveren en plaatsen van 3 Velux rolluiken op zonne energie in donkergrijze uitvoering voor ramen type GGL606.

Vliegenramen en vliegenraam voor deur op maat maken

6 zwarte vliegenramen voor aluminium ramen. Ook een schuifvliegenraam (BxH) 1250 x 2150. en een vliegendeur (BxH) 840 x 2200.

Plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen

Trappen voor nieuwbouw: We wensen 3 rechte betontrappen en deze moet glad gepolierd worden want we gaan geen bekleding gebruiken. De 3 trappen tellen elke keer 17 optreden. De 3 trappen staan tegen de muur. We zouden een prijs willen vragen voor 2 beton bloktrappen en 2 met gladde onderzijde zodat we de prijsverschil kunnen zien. De derde trap is een zwevende trap/ Deze zouden we graag in het wit hebben, maar misschien wordt die pas achteraf geschilderd.

Binnendeuren laten plaatsen

Oude deuren laten vervangen door nieuwe. 9 deuren; verfdeuren.

Vliegenraam op maat maken en schilderen ramen

Een vliegenraam op maat zou moeten gemaakt worden. Ook de ramen moeten op termijn geschilderd worden. Hiervoor advies van de vakman gevraagd.

Renovatie parket

We willen onze parket in de living renoveren. Het betreft een massieve eiken parket van 22 mm dik ,14 cm brede planken met V groef , geolied , een oppervlakte van ongeveer 35 m². Hij zou moeten geschuurd worden en daarna behandelt worden met vernis of olie.

Kassement binnendeur vernieuwen

Ik wil graag dat het kassement van mijn binnendeur vernieuwd word. De breedte klopt niet meer omdat ik gyproc wanden heb gezet.

Ramen en deuren vervangen

Een aantal ramen dateren nog van voor onze verbouwingen. Deze moeten nog vervangen worden conform de reeds geplaatste houten ramen. Ook voormalige garage: deuren + raam vervangen. Ongeveer 6 ramen dienen vervangen te worden en 1 deur. Garagedeur mag worden vervangen door dubbele deur. Garage raam ook vervangen.

Bestaande buitentrap vernieuwen

Afbreken bestaande gemetste buitentrap bekleed met arduin, ondergrond is beton. Trap is opgemetst tegen slede van beton en die is bekleed met arduin. Trap van 15 treden redelijk breed. Vervangen door prefab trap of ter plaatse gegoten betonnen trap, gepolierd of andere bewerking.

Aluminium carport plaatsen

Aluminium Carport, met vlak dak, langs één zijde aangebouwd aan woning. De carport moet aansluiten aan de bestaande capucinegoot. Afmetingen carport (+/-): lengte 8 m (aanbouwzijde huis) breedte 3 m hoogte vlak dak (doorrijhoogte) 3,0 m RAL kleur 7016 Antracietgrijs .

Oliën van ramen en deuren

Kusjesman voor het in oliën van mijn ramen en deuren. Het gaat over een 6 tal ramen van 2,5 op 2,5 m en nog 2 grote ramen en een achterdeur.

Uitkleden van trapgat en afwerken omslijsting buitendeuren

Uitkleden trapgat met houtwerk met of zonder plaatsing nieuwe trapleuning en balustrade. Afwerking omlijsting ( houtwerk) van twee buitendeuren en een raam.

Plaatsen blokhut Cottage

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295 x 760 met zijwand en dakgoten laten plaatsen.

Betonnen trappen gieten

Voor een woning zouden wij graag twee betonnen trappen willen laten gieten. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar verdieping twee.

Gieten van twee betonnen trappen

Graag zouden we twee betonnen trappen willen gieten in een woning; één van het gelijkvloers naar verdiep +1 (17 tredes), en één van verdiep +1 naar de zolder (16 tredes). Beide trappen hebben telkens in het begin en op het einde een draai. De trap zullen we nadien uitbekleden.

Raam maken in dak

Raam maken van 2.19 meter breed x 1.20m in hellend dak.

Dakraam en rolluik dakraam plaatsen

Plaatsing van een rolluik in een slaapkamer op een bestaande Velux en plaatsing van een nieuwe Velux + rolluik in de badkamer. De Velux in de slaapkamer is 126x89 cm en de Velux op de badkamer is 70 x 89cm.

Controle schuifraam en plaatsing vaste trap

Controle schuiframen in hout en eventueel vervangen van glas of volledig raam. Nakijken mogelijkheid plaatsing vaste houten trap ipv plooibare zoldertrap.

Trapgat en vaste trap maken

Trapgat naar zolder maken (beton), plus vaste trap plaatsen.

Voordeur herstellen

Ik zoek naar iemand die onze oude voordeur kan verstevigen en herstellen. Het is belangrijk voor ons om de oude deur te hergebruiken aangezien dit noodzakelijk is om het karakter van onze voorgevel te bewaren.

Vervangen glas Velux raam

Wegens condens zou het glas in ons velux raam moeten vervangen worden.

Schuifdeur op maat maken

Ik wil graag een schuifdeur laten plaatsen om de trap en boven hal af te scheiden van de beneden hal, zodat beneden hal als wachtruimte voor klanten kan dienen, en mensen van de privé langs achteren naar boven kunnen zonder de klanten te passeren. Materiaal: hetgeen het meest geluidwerend is.