Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mendonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Mendonk heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Mendonk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mendonk of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Mendonk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, metalen wenteltrappen plaatsen, betonnen trappen storten, vervangen ramen en kozijnen in gehele huis, vernieuwen ramen van enkel naar dubbel glas, prefab betontrappen plaatsen, metalen trappen naar kelder plaatsen, betontrap storten in nieuwbouw, houten trap met balustrade plaatsen, houten trappen plaatsen, twee betontrappen storten, dakkapellen renoveren en ramen vervangen, tuinhuis opbouwen en jacuzzi plaatsen, garagepoort en rolluik voor slaapkamerraam plaatsen, gepolierde betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Mendonk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mendonk:

Metalen schuur ABSCO Highlander in elkaar zetten

Metalen schuur ABSCO Highlander van Makro van 6 op 3 meter. Graag in elkaar ascembleren , is moeilijker dan gedacht.

Trap naar zolder plaatsen en opening maken

Aannemer die trapgat wil maken en trap wil steken. Vloer is gewapend beton. (potten). Te maken trapgat naar zolder bij benadering 247 op 82 cm, dit boven huidige trap naar het 1ste verdiep. Op maat gemaakte trap uit rubberwood of beuk. Dichtmaken van huidig gat van trapluik. Dit zonder schade graag. Er is geen velux of ander raam in de zolder, er is wel een accordeontrap naar de zolder.

Metalen wenteltrappen plaatsen

Op het gelijkvloers is reeds een zwartgelakte metalen wenteltrap geplaatst. Nu moet er eenzelfde trap bovenop geplaatst worden die naar de twee volgende verdiepingen leidt.

Deur of luik plaatsen voor keldergat

Graag vakman voor het dichten van een keldergat van ongeveer 1x1m in berging zodat we erop kunnen lopen. Of anders lijkt het een muurtje rondom rond met een deurtje aan de keldertrap en bovenaan afgedekt misschien ook een mogelijkheid. We kunnen dan de ruimte bovenop nog gebruiken als bergruimte.

Kozijnen schuifpui in kunststof plaatsen

Schuifpui tussen woonkamer en tuin van 2200mm x 8700mm.

Stalpoort maken

Nieuwe stalpoort maken (hoogte 3m10, breedte 3m), rails plaatsen. Poort ophangen. In hout en / of licht materiaal.

Toonbank op maat maken

Voor onze supermarkt zouden we heel graag een kleine balie/toonbank laten maken voor extra diensten te kunnen leveren. (pakjesdienst, lotto, cadeaukaarten,... ) Deze zal worden geplaatst in een hoek en heeft enkel ruimte nodig voor een medewerker, kassascherm, scanner en bankcontact machine. Het materiaal dient door de schrijnwerker te worden geleverd. Voor zover ik kan meten 1. 60 meter lang en 1. 80meter breed. Maar er is zeker een controle ter plaatste nodig voor de correcte afmetingen en opties.

Afvoeren van aanvulgrond en nivelleren van tuin

Wij zijn bezig aan het bouwen en we zouden graag grond laten afgraven om mooi op niveau te zitten. Ik vermoed tussen de 100 en 150m3 zou er moeten worden weggevoerd en het terrein genivelleerd worden!

Kader van deur bepleisteren

Deze deur is geplaatst en moet afgewerkt worden. We zoeken een plakker die dit kan binnen de komende 2 weken. Betreft enkel de binnenkant van de deur, en de aansluiting op de (elektriciteit)kast die open gaat waar de deur in kwestie sluit.

Metalen trap met houten treden plaatsen

Voor onze gerenoveerde bovenverdieping zijn we op zoek naar een rechte trap in wit staal met houten treden en een balustrade (groot trapgat) voor de bovenste verdieping. Dit is van eerste naar tweede verdieping dat die moet komen. Daarnaast willen we ook de mogelijkheid bekijken om de bestaande trap van het gelijkvloers opnieuw te bekleden met hout (nu bekleed met tapijt). Graag de tapijt wegdoen, en opnieuw bekleden met hout of stofferen, renoveren van bestaande trap.

Metalen buitentrap met leuning plaatsen

We zouden een buitentrap willen die de voordeur zijdelings benaderd. De trap zou een hoogte van 1 m 45 moeten hebben en er zou een platform bovenaan moeten zijn van 1 m 20 lang. Graag een metalen trap van zwartgelakt zijkanten met ofwel metalen treden ofwel houten treden en inclusief 1 leuning aan 1 zijde.

Blokhut plaatsen en gieten betonplaat

Graag een vakman voor het plaatsen van een blokhut van Makro (type 53A) met afmetingen 260 x 260 (19 mm. ) - artikel 4021602 met ook vloer en dakgoten. Er moet wel ook nog een betonnen sokkel voorzien worden. Komt in de plaats van oud tuinhuis dat afgebroken is en dat op Ytong stenen stond. Plaats kan door mij uitgegraven worden om beton stortklaar aan te brengen.

Binnenkader van ramen herstellen

We hebben een raam die we kunnen klikken (volledig open of halfopen) de klink is overdraaid en we kunnen de deur niet meer sluiten. We hebben ook een schuifraam en die sluit niet goed,moet met ons knieën dicht duwen om zo te kunnen sluiten. Materiaal is hout.

Volle stalen deur te plaatsen

Wij willen graag een stalen deur uit één stuk laten plaatsen. Enkel een stalen rand met afmeting 2m10 op 89cm.

Eenvoudige houten trap naar kelder

Nieuwbouwwoning: Een eenvoudige trap naar kelder plaatsen. Graag een houten trap zonder leuning. Met een bordes bovenaan en vervolgens een eenvoudige steektrap.

Daktimmerwerken uitvoeren

Ik zoek een vakman voor het uitvoeren van het daktimmerwerk van onze nieuwbouw. Enkel het timmerwerk dus, voor de dakbedekking hebben we al iemand gevonden. Oppervlakte : 113 vierkante meter.

Werkblad op maat maken voor bureauruimte

We zijn op zoek naar een werkblad voor onze bureauruimte. Het zal +/- 5 m lang zijn. Liefst in de kleur licht beukenhout en in 1 stuk geleverd.

Blokhut Capri en fundering plaatsen

Plaatsing van blokhut Capri met stalen dak 2,95x2,95 alsook de dakgoot, binnenvloer en stormbeveiliging. Daarnaast ook een fundering (+- 15 cm diepte) te voorzien van 4x4 m

Blokhut Cambridge plaatsen en leggen betonplaat

Graag prijs voor plaatsing Blokhut Cambridge 385 x 295 cm + extensie. Ook graag apart een prijs voor de betonplaat hiervoor nodig.

Houten trappen plaatsen

Betreft installatie van 2 trappen boven elkaar (naar eerste en naar zolder verdieping). Onderste trap dient gesloten te zijn, bovenste trap blijft open. Beiden zijn ingesloten tussen 2 muren, 90cm breed. Nieuwbouwwoning.

Tuinhuis plaatsen

Garage willen we blokhut Cottage van ongeveer 350x350 laten plaatsen. Er moet nog vloerfundering nog voorzien worden . We willen graag de prijzen incl vloer , montage tuinhuis en dak plaatsen.

Vaste trap plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die op de bestaande trap dezelfde of een andere trap in die aard kan bovenop plaatsen voor naar de zolder te kunnen. De afmeting van paal tot muur is +- 83/84cm. In de hoeken is deze lengte wel langer uiteraard.

Mechanisme schuifdeur herstellen

Het mechanisme en de klink van onze schuifdeur is kapot. De deur op zich is nog in orde. Schuifdeur in hout.

Houten trappen plaatsen

Trap van gelijkvloers naar 1ste verdieping en rechte trap van 1ste naar zolderverdieping. Trappen worden afgebroken door ons.

Schuifraam aan terras vervangen

Schuifraam vervangen aan terras ofwel onderste lat vervangen aan schuifraam. Omkadering is in hout. De nieuwe mag ook in aluminium zijn.