Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mendonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Mendonk heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Mendonk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mendonk of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Mendonk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, garage bouwen, mezzanine en kasten op maat maken, kozijnen harmonicadeur kunststof, betontrap storten, toog op maat maken, zoldergat maken en vaste trap naar zolder, metalen trap plaatsen, betonnen bordessentrap plaatsen, overkapping in aluminium maken, trap naar zolder plaatsen, vaste trap naar zolder en opening maken, uitkasten buitenramen , plaatsen binnendeuren en opschuren parket, metalen trap met houten treden plaatsen, prefab betontrap Z type in nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Mendonk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mendonk:

Blokhut Modern plaatsen

Graag wil ik de blokhut 'modern' van 500 x 300 cm laten plaatsen. Graag een prijs voor plaatsing inclusief vloeren en dakgoot. De plateau zouden we zelf reeds voorzien.

Herstellen mechanisme schuifraam alu

Mijn schuifraam werkt niet goed meer we krijgen het bijna niet meer open het schuift niet goed meer. Kan zijn dat het de wieltjes zijn of het mechanisme zelf.

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

Harmonicadeur plaatsen van 2 m 80 op 2 m 30. Materiaal aan te kopen door vakman.

Eenvoudige houten trap plaatsen

Nieuwe trap tussen van de eerste verdieping naar de tweede verdieping. Waarschijnlijk door plaatsgebrek kwart draai links zal nodig zijn of ganzentrap indien dit enige optie is. Nog geen afmetingen beschikbaar omdat trapgat nog niet aanwezig is.

Houten trap in gang plaatsen

De trap die er momenteel is, bevat 15 treden met stootborden, alsook is er een houten trapleuning. De trap die ik nu heb kraakt enorm, is dan ook al meer dan 50 jaar oud. De trap die moet geplaatst worden is in de gang.

Vaste trap naar zolder in nieuw te maken opening

Om een zolder makkelijker te betreden en als kamer te gaan gebruiken wil ik graag een vaste trap laten plaatsen, op een andere plek dan waar de uitschuifbare trap nu is. De opdracht is dus nieuw gat maken in houten vloer, vaste houten trap met leuning plaatsen en bestaand gat dichtmaken.

Opbergkast op maat maken onder de trap

Ik wil graag grote schuifdeuren op wieltjes onder mijn trap. Deze zullen dienen als opbergruimte voor voeding, schoonmaakspullen, buggy... Dus er moet plaats zijn voor zowel grote materialen als voor kleine materialen. Er zal dus een onderverdeling moeten komen. De ruimte is Ca. 2 meter breed, 80 cm diep, op de hoogste plaats 2 m 63 cm hoog en op de laagste plaats Ca. 1 m hoog. Qua materialen heb ik nog niet echt een idee wat te gebruiken maar ik wil wel stevig materiaal dat heel lang mee zal gaan. Mijn huis is al vrij oud dus ik moet maar 6 % BTW betalen.

Werkblad op maat zagen

Wij zijn op zoek naar een zwart laminaat werkblad om als tafelblad te gebruiken, dus langs 4 kanten afgewerkt. Dit in afmeting 300x100 en een maximum dikte van 3 cm.

Houten trap plaatsen

Een trap plaatsen naar het eerste verdieping met een draai. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen. Opening dient aangepast te worden. Materiaalkeuze soort hout nog te bespreken.

Betontrap storten van gelijkvloers naar eerste verdieping

Momenteel houten steektrap en zouden deze willen vervangen door betontrap indien mogelijk. Van gelijkvloers naar de eerste verdieping. Een rechte steektrap.

Vervangen rubber pvc raam

De rubberen dichtingen van mijn pvc ramen moeten vervangen worden , boven en beneden. 5 tal ramen boven en 3 tal beneden

Blokhut plaatsen

We willen een Blokhut Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm plaatsen + vloer + zijwand. Fundering aanwezig.

Betontrap of houten trap plaatsen

De bouw van 2 huurhuizen gaan deze maand (oktober) starten, maar we twijfelen nog tussen een houten vs een betontrap. De trap bestaat uit +/- 16 treden. Er zijn 2 trappen nodig, ene met kwartslag links, en andere met kwartslag rechts. Trap kan eventueel openblijven of tussen 2 muren worden gezet.

Elegante overkapping plaatsen

Overkapping plaatsen. De voorkeur gaat naar een elegante smeedijzeren overkapping. Afmetingen : 3 meter op 10 meter.

Kozijnen harmonicadeur kunststof

Nieuwbouw: 4 nieuwe ramen in pvc plaatsen met drie dubbelglas. Ook nog 2 harmonicadeuren in pvc plaatsen. Plan en afmetingen van de ramen kunnen doorgemaild te worden.

Oevertrap te plaatsen

Trap te plaatsen met 17 roostertreden en 1 leuning in hout afdalend naar de Leie. Deze zou moeten komen ter hoogte van het tuintje, maar zonder steiger beneden, enkel een trap. Vergunning is binnen, uitvoering mag gelijk starten.

Betontrap storten van eerste naar tweede verdieping

Betontrap gieten van 1 ste naar tweede verdieping. Er staan geen trappen van een slaapkamer naar de zolder die ook een dressing room wordt met bureau. Graag betontrappen met één draai van twee à drie trappen met leuning.

2 houten trappen plaatsen

Trappen maken plus plaatsen. Het gaat over 2 trappen. In hout.

Vervangen looprail hefschuifdeur

Het gaat om een glazen hefschuifdeur met houten kader, in mijn living. Dit raam bestaat uit twee delen. Een verschuivend deel en een vaststaand deel. De looprail waarop het bewegende deel open kan schuiven is ergens gebroken/versleten zodat deze nog zeer slecht opengaat. Om dit profiel te kunnen vervangen zal het losse deel eruit moeten genomen worden.

Buitendeur plaatsen voor lichtinval

Graag zou ik een nieuwe buitendeur willen laten plaatsen in onze woning (garage, schuur) dit om meer lichtinval te verkrijgen en ook om veiligheidsredenen. Aangezien de woning ouder is dan 50 jaar zou ik gaan voor een goedkopere prijsklasse. Wel zou de deur uit min 50% glas moeten bestaan, dit voor de lichtinval. Ik had gedacht aan pvc, maar als er nog andere opties zijn voor budget deuren dan hoor ik het graag.

Betontrap storten

Graag prijs voor de levering en plaatsing in onderaanneming van een betonnen buitentrap aan de voordeur bestaande uit een platform. Dit gaat over een buitentrap.

Draai kipramen herstellen

Wij hebben een draai/kiepraam van het merk Sobinco. De ruit is opengedraaid maar staat tegelijk ook in de kiepstand. Ik krijg deze niet meer dicht, ik denk dat het mechanisme stuk is. Het is een raam met dubbel glas waarvan de buitenste laag gebarsten is dus dit zo ook hersteld moeten worden. Dubbel glas is ook gebarsten.

Herstellen rolluik

Het rolluik van ons raam gaat niet meer in één beweging omhoog.

Veranda ramen herstellen

Herstellen van 2 ramen. Onder balken en steunbalk vernieuwen.

Houten nok maken

In een nieuwbouw woning dienen in de nok van de living ( onder dak) een houten decoratieve balkenstructuur gebouwd te worden ( met oude of verouderde) balken. Werken moeten tegen uiterlijk midden november gedaan zijn.