Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mendonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Mendonk heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Mendonk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mendonk of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Mendonk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, verbouwen zolder tot masterbedroom, plaatser binnendeuren en keukens, rechte trap en draaitrap plaatsen, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen, dakkapel, vervanging glaspartijen in meerdere meranti ramen, houten trap plaatsen, buitentrap met terras plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Mendonk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mendonk:

Maken van nieuw houten voordeurkozijn

Wij wensen een nieuwe houten voordeur te kopen maar deze word geleverd zonder omkasting . Momenteel hebben we een alu voordeur . Onze vraag is kan er een omkasting gemaakt worden met de nodige infrezingen voor deze deur die wordt geleverd met reeds ingefreesd en gemonteerde driepuntslot , tochtval dorpel en scharnieren .

Plaatsen blokhut Modern

Montage Blokhut Modern (geïmpregneerd) met de afmetingen 415 op 295.

Buitentrap met terras plaatsen

Het gaat om een buitentrap en bijhorend terras.

Garagepoort bijstellen

Ik zoek iemand die een bestaande garagepoort goed wil komen plaatsen. Ze is reeds geplaatst maar niet zoals het hoort. Er is een motor bij.

Offerte plaatsing blokhut garage

Graag offerte voor aankoop + all-in plaatsing terplekke van Blokhutgarage 355x535 cm 34 mm (ik denk jullie artikelnr RM_dakgoten + impregnatie). Ook inclusief plaatsen van betonnen fundering. Is voor in tuin achter rijhuis, alle materialen moeten door de woning en standaard deuropeningen - is dit een probleem? Is het dak bij deze blokhutgarage kwalitatief OK, of zijn er opties om dit te verbeteren met bv. Shingels?

Trap renoveren

Ik wil mijn krakende trap laten renoveren en had hier graag meer uitleg over verkregen.

Metalen tuinhuis monteren

Graag willen wij een metalen tuinhuis type 1010 GEYZ laten plaatsen (monteren) met nog de betonnen ondergrond te voorzien. Graag prijs voor de montage inclusief betonnen ondergrond en leveringstermijn.

Blokhut plaatsen en betonnen ondergrond

Graag zouden wij een blokhut van de Makro willen plaatsen, gelijkt volledig op type CHILL, zie folder reclame maar met houten planken aan zijkant ipv metalen stroken, type Modern artikelbestelling 7048005 dd .Afmetingen 505x 385+ EXT 400 Graag ook betonnen ondergrond voorzien, gieten vloerplaat, dikte.... cm, nadien polieren, glad maken. Ook dakgoten monteren,indien nodig, deze zijn nog niet aangekocht.

Rubber aan raam vervangen

Er is een raam in ons appartement waar de rubber aan de buitenkant kapot is. Hierdoor sluit het raam amper.

2 Velux ramen plaatsen

Plaatsen van 2 veluxen op zolder.

Op maat maken meubels

Graag hadden wij vernomen als u interesse had om enkele meubels te maken voor ons bureau (kasten en tafels). Indien wel hadden we graag een offerte ontvangen voor de meubels zoals de tekening in bijlage. Het betreft - 2 x 2 kasten - 2 x 4 bureau's

Plaatsen blokhut

Graag willen wij eventueel de blokhut Lara 1 (250 x 250) van Makro aankopen, maar deze zou ook geplaatst moeten worden. Er is reeds een stenen ondergrond met klinkers voorzien. Gelieve ons een offerte te bezorgen van de plaatsingskosten.

Gemonteerd badkamermeubel plaatsen

Ik wil een reeds gemonteerde badkamermeubel (wastafel + zijkast + spiegel) ophangen. Ik wil 2 openingen in de muur en 2 of 3 planken laten plaatsen om dozen erop te kunnen leggen zodat alles mooi gerangschikt en geplaatst kan worden.

Plaatsen van trap in nieuwbouwwoning

Voor onze nieuwbouwwoning zijn we op zoek naar prijzen voor verschillende uitvoeringen van trappen. We zouden graag eens prijzen willen vergelijken van betontrap of een houten trap.

Trapleuning laten maken

We willen een nieuwe landelijke trap leuning in een degelijke houtsoort laten maken.

Plaatsen van een binnendeur voor de badkamer

Door het plaatsen van nieuwe faience is de muur waarin de deur zit dikker geworden : 19 cm in plaats van 16 cm voorheen. Daarnaast wil ik de deur die nu rechts naar binnen draait, links naar buiten laten draaien. De deur zelf en de scharnieren kunnen hergebruikt worden. Het deurkader (kassement) moet vernieuwd op 19 cm met deurlijst van 7 cm.

Raam verwijderen voor verhuis

Ik zou graag een zetel verhuizen maar onze voordeur is slechts 66 cm breed. Wij vroegen ons af hoeveel het zou kosten om ons raam te laten uitnemen en terug te zetten.

Kwartdraaitrap links naar zolder

Wil houten trap vervangen door 1 trap van 80 cm breed zit nu met twee smalle trappen.

Traprenovatie bekleden met laminaat

Ik wil de trap laten bekleden met laminaat - 14 treden met kwart draai.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut Modern 505x295 laten plaatsen inclusief betonnen vloerplaat, bodem en afvoergoten. Is eventueel aan beide zijden een oversteek van ca 1m. Mogelijk ? Indien niet dan een houtstapelplaats aan beide zijden.

Betonnen trappen bekleden

Wij zijn bezig met het bouwen van een alleenstaande nieuwbouw woning. We hebben twee betonnen trappen gegoten. We zouden deze naar de zolder zo goedkoop mogelijk willen afwerken. Wat zou u kunnen voorstellen? Polieren?

Bestaande open trap naar gesloten trap met verlichting

We willen onze trap renoveren in witte bekleding of zwarte, onze trap is een open trap en we wensen een gesloten trap, met verlichting, en een nieuwe ballustrade.

Huidige zoldertrap vernieuwen

Wij willen onze huidige zoldertrap vernieuwen. Nu hebben we een luik trap maar we willen een vaste trap met een kwart draai bovenaan.

Plaatsen van zwevende houten trap

Zwevende trap in hout zonder balustrade Nieuwbouw

Herstelling houten voordeur

Het betreft een oud huis waarbij de voordeur kapot is, deze zakt namelijk aan de ene kant door waardoor ze sleept over de vloer en moeilijk open en toe kan. Waarschijnlijk doordat de omkasting aan de ene kant kapot is en het gewicht van de deur niet meer kan dragen. Ofwel herstelling ofwel dient de deur met omkasting vervangen te worden. (Afmeting deur: breedte met chambrants aan twee kanten van elk 13 cm: 112 cm. Hoogte 234 cm.)