Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mendonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Mendonk heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Mendonk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mendonk of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Mendonk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Mendonk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mendonk:

Blokhut Rimini plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Riminivan Makro laten plaatsen. De blokhut is besteld, inclusief dakgoten. Betonnen ondergrond is reeds voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie.

Vervangen of herstellen van rolluiken

Herstellen van rolluiken. Oproller is stuk - lint moet waarschijnlijk vervangen worden. Misschien is het mechanisme aan vervanging toe.

Overkapping terras in glas plaatsen

Overkapping terras: in glas of in plexiglas plaatsen.

Rolluik repareren

Zou nieuw lint op rolluik moeten plus rol binnenkant stuk.

Vaste trap naar de zolder en trapgat maken

Wij zouden graag een offerte krijgen voor een nieuw trapgat en vaste trap naar zolder, nu hebben we een uitschuifbare trap maar het trapgat zit te dicht bij een slaapkamer waardoor het niet mogelijk is om op die plaats een vaste trap te maken. Wij zouden de babykamer kunnen opgeven om daar eventueel een vaste trap te maken.

Herstellen van binnendeur

Binnendeur(plaat) in esdoorn komt onderaan los, zie foto. Graag herstellen.

Herstellen pvc ramen

Bij het verhuizen zijn 2 pvc ramen in kipstand geforceerd geraakt en geraken niet meer open.

Betonnen trap met hout bekleden

Bekleden trappen: 2 rechte betonnen trappen bekleden met hout in nieuwbouwwoning, tussen 2 muren.

Plaatsen carport Hannover en ondergrond

Graag willen wij onze carport hout dubbel Hannover 604x510cm van Makro laten plaatsen, ook dient er een betonnen ondergrond te worden voorzien. Graag wensen wij de prijs voor de installatie + beton.

Houten trap in beuk plaatsen

Het gaat over twee halfslag trappen met een in totaal 32 treden over de twee trappen. In bijlage vind u het grondplan van de woning (Lot 60)

Vernieuwen van houten trap in living

Ik wil graag mijn trap vernieuwen in mijn living. Is ongeveer 14 treden graag een offerte op maat. Graag advies qua model, graag in hout.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap in de zolder laten plaatsen. Er is momenteel al een vaste trap maar die zou vervangen moeten worden. Ik zou graag een houten trap willen plaatsen en eerder een rustieke of cottage stijl.

Rechte betonnen zwevende trap

Rechte betonnen zwevende trap, muur voor verankering moet nog gebouwd worden. Hoogte overbrugging +- 3m (trap tussen gelijkvloers & 1e verdiep). Geen trapleuning voorzien.

Plaatsen van trap

Wij hebben onze zolder gerenoveerd voor een volwaardige plaats en willen graag een kwart- draaitrap plaatsen.

Beuken trap of inox look plaatsen

Renovatie appartement , diameter trapgat 142cm (trap 140) standaard hoogte 265 Type trede lichte beuk/eik en grijsgelakt of inox "look" constructie en balustrade

Herstellen houten schuifdeur

Bestaande schuifdeur van veranda herstellen met nieuwe hefboom.

Garagepoort herstellen

1 van de 4 veren in mijn automatische poort is afgebroken. Zie bijlage details poort.

Herstellen loodglas binnendeur

Het loodglas in onze binnendeur is op verschillende plaatsen gebroken. Foto kan opgevraagd worden.

Leveren en plaatsen van uitschuifbare zoldertrap

Vervangen van een oude houten uitschuifbare zoldertrap.

Klussen in huis

Afwerken van een trapleuning in aluminium, alle materialen aanwezig.

Houten trap plaatsen

Schrijnwerker gezocht voor het maken van een houten trap die op het eerste verdiep geplaatst zou moeten worden met de zolderruimte. Trap met hoek van 90 graden en leuning.

Blokhut plaatsen

Graag had ik een blokhut met een soort van carport eraan met zeker een zijde dicht.

Nieuwe trap plaatsen

Nieuwe (open) trap van eerste verdiep naar zolder. Dubbele kwartdraai, 15 treden, 90 cm, rubberwood. Renovatie van een woning > 15 jaar.

Deurlijsten en plinten afwerken

Rondom in living moeten nog plinten aangebracht worden. Deze dienen wel nog aangekocht te worden (hout, tegels ? ) en dus op maat gezaagd worden. Bij twee muren zal dit moeilijker verlopen omdat er een waterleiding aanwezig is. En twee deuren zijn nog te voorzien van omlijsting. Ook deze dienen nog aangekocht te worden. De keukendeur heeft geen glas meer. Nieuw glas voorzien of nieuwe deur ? Het liefst iemand met eigen werkgerei en die met ons om het materiaal kan gaan (wij hebben een kleine wagen).

Vergroten zolderopening

Om de draaitrap te kunnen gebruiken moet de zolderopening vergroot worden.