Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mendonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Mendonk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mendonk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
bouwen van een garage met sandwichpanelen, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, carport met berging plaatsen op bestaande klinkers, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, dressing met gesloten kasten maken, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen, drie dakramen te vervangen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Mendonk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mendonk:

Dressing met gesloten kasten maken

Ik ben aan het uitkijken om een dressing (eventueel met opklapbed) met (voornamelijk) gesloten kasten in te richten in een kamer in mijn appartement op de 7de verdieping. Kasten met uittrekbare hangrekken, verplaatsbare/moduleerbare boorden, eventueel verlichting bij openen kasten, spiegel, uitschuifbaar blad voor het vouwen van kleding, eventueel uitklapstrijkplank . Bestaande stopcontacten misschien vervangen door geaarde stopcontacten. (uitvoeringsdatum nog niet echt gekend..... ) Achterwand hoeft niet, indien niet nodig. Deuren: schuifdeuren of draaideuren naargelang optimale toepassing en prijs. Materiaal? Uitzicht modern of modern klassiek. (kamer: 2 muren +- 3. 72 L en H 2. 72 m waarvan 1 muur met deur 2. 08 m H en 90 cm B (19 cm va

Plaatsen blokhut modern

Graag willen we onze blokhut Modern 505-295 laten plaatsen door Makro. Tevens moet er nog een betonnen vloerplaat worden voorzien. Wij ontvingen graag een offerte voor de plaatsing incl. de dakgoten, impregnatie en vloerplaat.

Aluminium deur opnieuw monteren

De deur is afgewaaid door een storm. Moeten nieuwe scharnieren in en deur terug gemonteerd worden en terug ingehangen worden. Deur uit aluminium.

Blokhut plaatsen

Plaatsen blokhut Lisa 550 x 400 cm.

Vliegenraam op maat maken voor schuifraam

We zouden graag een vliegenraam willen laten maken en plaatsen voor ons schuifraam (wit-pvc) naar de tuin. Het vliegenraam moet ook kunnen schuiven.

Blokhut Cottage plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295 X 385 van Makro Laten plaatsen. Ook fundering.

Verplaatsen garagepoort

Ik heb een garagepoort in de voorgevel van de woning die ik graag een aantal meters achteruit wil plaatsen, zodat ik tussen de poort en het voetpad een paar meter overdekte ruimte heb. Dit is een poort met twee deuren. Dit is een manueel aluminium garagepoort.

Blokhut plaatsen

Willen wij deze blokhut van Makrolaten plaatsten. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Blokhut Tokio 240-180cm.

Vervangen glas in lood van deuren

In ons huurhuis zit er bij de 2 binnendeuren van de woonkamer glas in lood in de deuren. Bij beide is een glas (van de 8) onderaan gesneuveld. Nu moet dat natuurlijk hersteld worden.

Meubels monteren

Ik zou graag een aantal meubels laten monteren. Het gaat om een dressoir, eettafel, 4 stoelen, 2 nachtkastjes, wastafelkastje, zitbank en dergelijke.

Plaatsen blokhut Chill

Graag had ik mijn blokhut chill van 485x325 en extensie 400 (achterwand en zijwand erbij) met stalen geïsoleerd dak laten plaatsen bij mij thuis. Het houten tuinhuis zou ook vooraf moeten behandeld worden voor de plaatsing. Betonplaat gieten we zelf.

Trap kelder vervangen door een houten trap

Ik wil de keldertrap (nu arduin) laten verwijderen en er een mooie, comfortabele houten trap voor in de plaats.

Plaatsen Blokhut Modern met betonnen ondergrond

Vakman voor plaatsing van de Blokhut Modern 505 x 385 cm stalen dak geïsoleerd, inclusief plaatsing. Er dient ook een betonnen ondergrond gegoten te worden.

Plaatsen blokhut Luna

Graag vakman voor plaatsing tuinhuis. Graag ook de specificaties voor de betonplaat waarop het tuinhuis geplaatst wordt. Plaatsen blokhut Luna 295x295 + ext. Betonplat gepolierd.

Houten tuinhuis verplaatsen

Ik heb een houten tuinhuis met extensie. Het heeft een schuin dak + kleine pannen. Graag zouden we deze willen verplaatsen over een afstand van 8 meter + een kwart draaien. De pannen eraf halen zouden we zelf doen maar het huis zelf verplaatsen willen we laten doen.

Zolderluik plaatsen in verbouwingsproject

Één nieuw zolderluik met trap plaatsen naar de zolderverdieping.

Blokhut plaatsen

Hebben blokhut lodz 504x380 cm gekocht . Wensen de blokhut te laten plaatsen.

Zandstalen keldergewelven plus houten balken

In onze kelder zijn de gemetselde gewelven en de muren plus alle historische houten balken allemaal beschilderd. Die verf moet eraf. Hierna moet men deze muren, het plafond en enkele houten balken zandstralen. Afmetingen kelder zijn 14 x 7 meter met een hoogte van een kleine 3 meter.

Houten trap plaatsen

Rechte trap of draaiende trap, weet ik nog niet zeker. Van gelijkvloers naar eerste + eerste naar tweede. Renovatieproject van een rijwoning. Momenteel er is geen trap.

Bestaande trap afbreken en nieuwe trap plaatsen

Afbreken van bestaande trap van gelijkvloers naar 1e verdiep. Rechte trap tussen twee muren te plaatsen.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen in beuk hout. Nog geen trapgat aanwezig. Ter plaatse komen kijken. Graag advies.

Diverse gyproc en andere schrijnwerken

Voor onze te renoveren woning met bewoonbare oppervlakte van ongeveer 300 m² zijn wij op zoek naar een vakman die voor ons diverse gyprocwerken en andere schrijnwerkzaamheden kan en wil uitvoeren. Plaatsen valse wanden in badkamer, woonkamer en slaapkamer. Plaatsen nieuwe plafonds met dampscherm in slaapkamers en badkamers. Plaatsen nieuwe binnendeuren Plaatsen parket dat reeds is aangekocht. Plaatsen nieuwe binnendeuren reeds voorgelakt in RAL 9010.

Vaste houten zoldertrap plaatsen

Wij willen onze zolder verbouwen tot 2 kamers. De opvouwbare zoldertrap moet vervangen worden door een vaste houten trap. De opening zal hoogstwaarschijnlijk aangepast moeten worden. Vooraf ter plaatse komen kijken is nodig, want we hebben nog geen idee hoe en waar de trap precies moet komen. Op de foto's ziet u dat we in het verlengde van de trap een kamertje hebben (boiler wordt verplaatst) waar de trap kan komen.

Houten ondervloer met OSB platen leggen

We willen op de bovenverdieping een kurkvloer leggen. De ondervloer die momenteel ligt is te oneffen. Er moet dus een nieuwe houten ondervloer worden geplaatst. We dachten hiervoor aan OSB platen. De oppervlakte van de 4 slaapkamers en bovengang is 62 m².

Houten carport bouwen

Wij willen aan onze woning een houten carport bouwen, waarvan het dak dienst doet als terras. Daarnaast willen we onder de carport ook een inkomvolume maken voor onze woning (geen beschermd volume) dat we ook graag in houtskelet zouden optrekken. Deze werken zouden we samen willen laten uitvoeren.