Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Merelbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Merelbeke heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Merelbeke u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Merelbeke of directe omgeving.

59 klanten uit Merelbeke bevelen een bij Casius in Merelbeke aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Merelbeke bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, houten rustieke plafond maken voor keuken en living, toog en kast op maat maken, twee trappen plaatsen, nieuwe metalen buitentrap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in Merelbeke staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Merelbeke:

Metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw

Hoogte vloer tot plafond is 2 m 60. Zou tegen de muur moeten komen. Trappen in het ZWART metaal van gelijkvloers naar eerste verdieping, en van eerste naar tweede verdieping te plaatsen in een nieuwbouw. Leuning aan de muur.

Herstellen metalen garagepoort

Er zit een deuk in onze metalen kantelgaragepoort.

Blokhut Bonn plaatsen

Graag wil ik de blokhut Bonn 385 cm x 295 cm laten plaatsen. Dit met inclusief betonnen vloer (ongeveer 20 cm diepte). Ik had u bij deze willen verzoeken mij een bestek op te maken en per e-mail te laten geworden.

Herstellen van kasten en afwerken dressing

Herstellen van kasten (vestiairekast en keukenkast van kookeiland) en afwerken van dressing

Houten blokhut te monteren

Het plaatsen/monteren van blokhut 198x198x219, zadeldak. We zouden zelf een tegel ondergrond voorzien. OF Blokhut Lilly 205 x 205 cm laten installeren. Liefst wil ik het hout nog voor de montage impregneren, vooral die delen die naar de montage niet meer bereikbaar zijn. Het impregneermiddel heb ik al ter plaatse. Ik zou dus liefst tussen de levering van het materiaal en de montage enkele dagen tijd hebben voor de impregnatie. Een fundament zal aanwezig zijn. Ik wens de prijs voor de blokhut inclusief montage.

Tuinhuis met moderne look op maat maken

Wij willen graag een eenvoudige tuinhuis met moderne look laten maken in hardhout. De betonplaat en de aansluiting voor elektriciteit liggen reeds klaar. De betonplaat is 2,5 op 4,5 m groot.

Herstellen van uitschuifbare zoldertrap

We hebben een uitschuifbare zoldertrap die wegens werken beschadigd geraakt is. We zoeken iemand die de trap kan herstellen of vervangen indien nodig.

Betonnen trap polieren en glad maken

Wij willen graag een gepolijste trap. De betonnen trap zou worden gelegd door de aannemer zelf. Ik had graag een ruwe offerte om deze volledig te pollieren en glad te maken. De trap is een dubbele kwartdraai van 17 treden. Betonnen trap wordt gezet, enkel de afwerking nodig.

Plaatsen van blokhuis Edelweiss

Ik wens een plaatsing van dit blokhuis door jullie te laten uitvoeren. In een eerdere mail was er sprake van een leveringstermijn van 6 tot 10 weken. Heden ontving ik een brief dat het blokhuis geleverd zal worden. Het hout is wel geimpregneerd en moet dus een 8 tal dagen bij mij staan drogen. Het tuinhuis is type edelweiss 415 X295 met stalen dak.

Vervangen scharnier van badkamerraam

Vervangen van een scharnier van een badkamerraam. Kan zowel kippen als gewoon open. Pvc - raam. Oude scharnier afgebroken. Adres bij aanvraag vakman.

Plaatsen van vaste zoldertrap

Zou graag mijn zolder trap willen weg doen en een vaste trap plaatsen.

Plaatsen blokhut Rimini

Graag willen wij onze blokhut Rimini (260 x 200)laten plaatsen door jullie diensten. Is het mogelijk hieromtrent een offerte door te sturen aub? Alles wordt bij ons geleverd binnen 3-4 weken. Het zou zijn om de blokhut te plaatsen alsook de bijhorende vloer en afvoergoten. Adresgegevens bij afspraak

Blokhut Luna + Extensie

Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor het plaatsen van een blokhut Luna met afmetingen 290 x 290 + extensie 300 Vraag hoe dik en breed moet ik mijn sokkel gieten?

Trapgat verplaatsen en vaste trap plaatsen met draai

Betreft het vervangen van de trap door een dichte vaste houten trap met draai. De huidige vaste trap naar de tweede verdieping start in een kamer op de eerste verdieping en is moeilijk te begaan. Ik zou een oplossing willen vinden waarbij de trap vervangen wordt door een dichte vaste trap (mogelijks met een draai) en de nieuwe trap zodanig gepositioneerd wordt dat deze uitkomt in de gang op de eerste verdieping i p v in de kamer. Het gaat dus niet enkel om het ontwerpen van een passende trap, maar mogelijks ook om het verplaatsen/verbreden van het huidige trapgat, gedeeltelijk uitbreken van een niet-dragende muur en plaatsen van een valse muur.

Kasten op maat te maken

In mijn appartement gelegen te Gent had ik graag schrijnwerken op maat gedaan: maken bureau + twee kasten, kast slaapkamer, kast badkamer, rek in bijkeuken en rek in garage

Zitbank eethoek en omkasting radiatoren

Graag een offerte voor het maken van een hoekbank in onze keuken en omkasting van radiatoren in mdf.

Plaatsen Blokhut Cottage

Blokhut Cottage 385x295 plus impregnatie hout, dakgoten en betonnen vloer.

Ramen met dubbel glas plaatsen

Wij zijn onze slaapkamer aan het vernieuwen, en daar zit nog een raam met enkele beglazing. Graag willen we het raam eventueel vergroten en voorzien van dubbel glas. Wat zou de kostprijs zijn voor een raam van 150cm op 120cm? En voor een raam van 150cm op 185cm? Raam moet sowieso op de twee manieren open kunnen. Wat is het verschil als we kiezen voor een houten omlijsting of voor een omlijsting in PVC, of bestaat er nog iets anders?

Plaatsen van een tuinhuis

Tuinhuis komt op een betondal . Wat is de prijs daarvoor om dit te plaatsen .Tuinhuis van 312 x312

Plaatsen tuinhuis

Graag info wat de Prijs is om een tuinhuis te monteren met name een Pila tuinhuis 3. 15 x 3. 15 zonder houten vloer.

Blokhut te plaatsen

Graag willen wij een blokhut Lounge laten plaatsen 285x285. Foto ter beschikking.

Vaste trap met 1 draai naar 1e verdiep

De trap vertrekt vanuit de keuken. Aan de rechter zijde is de muur, hierin staat een raam op 180cm hoogte voor de eerste bocht. Hier zouden we een plateau willen, waarna de trap links naar boven draait weer met de muur rechts. Vanaf vloerniveau 1e verdiep zit de trap tussen 2 muren. Breedte trap 90cm, Hoogte trap 290cm. Uitgevoerd in treden zonder zijplank. Plan kan opgevraagd worden. Adresgegevens bij afspraak.

Uitbreiding van fietsstalling

Huidige berging, houten constructie, bestaande uit een fietsstalling en een afdak. Bedoeling is het deel afdak toe te voegen aan de fietsstalling. Daarvoor moet een muur verplaatst worden.Plan ter beschikking.

Houten voordeur herstellen na inbraak

Houten voordeur herstellen na inbraak. Is dit te herstellen? Slot is ook kapot, deur is langs binnen geverfd graag prijs aub . Foto's in bijlage.

Herstellen van hendelmechanisme schuifdeur

Het hendelmechanisme van onze schuifdeur is kapot. Met de schuifdeur op zich is geen probleem, maar we zoeken iemand die het mechanisme om de schuifdeur te openen en te sluiten kan herstellen of indien nodig vervangen. Het gaat om de rails onderaan. Is een aluminium raam.