Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Merelbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Merelbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Merelbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Merelbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Merelbeke:

Vaste trap plaatsen

Wij willen een vaste trap naar de zolder, er is reeds een zolderluik aanwezig.

Zoldergat verplaatsen in beton + trap met kwartslag plaatsen

Wij hebben een half open bebouwing gekocht en willen graag een vaste trap naar de zolder. Er is reeds een valtrap naar de zolder. Het gat is te klein en het nieuwe gat moet op een andere plaats komen.

Plaatsen serre met fundering

Graag willen wij onze serre die reeds geleverd is aan huis laten plaatsen door MAKRO. De serre zou op een betonnen fundering moeten komen. De ondergrond ligt klaar, het gras is reeds afgestoken. Het betreft een serre MAKRO VICTORIA 310x458x274 zwart. Graag plaatsing zo snel als mogelijk.

Plaatsen metalen tuinhuis

Vakman voor de plaatsing van dit type tuinhuis. https://www.makroshop.be/nl/tuin/tuinhuizen-blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_1173237/metalen-tuinhuis-106tasl-303-x-197-x-224-cm

Garage blokhut plaatsen

Wij zouden graag een garage blokhut laten plaatsen. Wij hadden gedacht aan een Blokhutgarage van 355 x 535 cm 34 mm. Er zou een wagen van h:1457mm, L:4626 mm, B:2058 mm en beetje plaats voor moto of spullen.

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis plaatsen 3,85 x 3,85 meter. Betonnen ondervloer ligt reeds.

Houten trap met leuning plaatsen

We zoeken een trap die in het salon geplaatst moet worden dus toch wat gezelligheid moet uitstralen. We houden wel van een strakke look met houten treden die licht van kleur zijn. Er mag ook met staal gewerkt worden.

Aluminium deur opnieuw monteren

De deur is afgewaaid door een storm. Moeten nieuwe scharnieren in en deur terug gemonteerd worden en terug ingehangen worden. Deur uit aluminium.

Leveren en plaatsen van een brandwerende deur

Leveren en plaatsen van een brandwerende Rf30min inkomdeur met meerpuntig veiligheidslot voor een studio. De afbraak van de oude inkomdeur moet eveneens voorzien worden, evenals de eventuele herstellingen ten gevolge van deze afbraak. Ook schilderen en omlijsting deur.

Veluxen vervangen

Ik zou drie veluxen willen vernieuwen (oude zijn meer dan 20 jaar)