Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Merelbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Merelbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Merelbeke of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bijbouwen met plat dak en carport, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage plaatsen, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, houten trappen plaatsen in NB woning, trappen en binnendeuren plaatsen, draaitrap op maat maken, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken garage en carport in Merelbeke staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Merelbeke:

Leveren en plaatsen van een brandwerende deur

Leveren en plaatsen van een brandwerende Rf30min inkomdeur met meerpuntig veiligheidslot voor een studio. De afbraak van de oude inkomdeur moet eveneens voorzien worden, evenals de eventuele herstellingen ten gevolge van deze afbraak. Ook schilderen en omlijsting deur.

Veluxen vervangen

Ik zou drie veluxen willen vernieuwen (oude zijn meer dan 20 jaar)

Mechanisme schuifraam herstellen

Houten schuifraam herstellen Houten schuifraam gaat met veel moeite open, vermoedelijk zijn de rollers versleten.

Blokhut Rimini plaatsen

Graag willen wij een blokhut Rimini laten plaatsen van2. 60 m op 2. Met vloer en alles geimpregneerd. We zouden die op balken plaatsen.

Plaatsing tuinhuis

Ik zoek een vakman voor plaatsing van een tuinhuis (type blokhut plat dak) met maximale oppervlakte van 7. 5m² (bijv. 300x250), inclusief plaatsing. Betonnen grondplaat zal reeds aanwezig zijn.

Vaste trap plaatsen naar zolder

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder plaatsen. Voor de moment is er schuif zoldertrap.

Rechte trap plaatsen

Huidige draaitrap binnen vervangen door een rechte trap. Hij twijfelt tussen metalen en houten trap, wil dit ter plekke met vakman bespreken. De afmetingen van de trap zijn niet gekend, ook ter plekke bespreken.

Blokhut plaatsen

Ons tuinhuis is aan vervanging toe en wordt ook verplaatst. We denken aan een model Blokhut Lara van 350 x 250. Graag hadden we een offerte ontvangen voor: - gieten van ondergrond - volledige installatie (wanden, ramen, deuren, dak, afwatering, electriciteit,... ) van tuinhuis - offerte voor container oud tuinhuis (afbraak doen we zelf) - uitbreken bestaand betonnnen vloer Het spreekt voor zich dat u steeds welkom bent om ter plaatse een kijkje te nemen. Timing: graag voor zomervakantie 2018. -

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapopening maken

Er moet een vaste houten trap worden geplaatst naar de zolder. Dit liefst boven de bestaande trap naar het 1e verdiep. Hierbij moet ook een trapopening worden gemaakt, door een betonnen gewelf.

Herstellen mechanisme schuifraam alu

Rail + wieltjes schuifraam versleten dienen te worden vervangen. Raam is van aluminium. Dit is een buitenschuifdeur. Liefst zo dringen mogelijk.

Herstelling van de rolluiken

Het groot rolluik vooraan zit geblokkeerd – bij een ander venster zit de optrekkoorden gedraaid – bij een ander venster is het bakje met de optrekkoord bijna afgebroken.

Metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw

Hoogte vloer tot plafond is 2 m 60. Zou tegen de muur moeten komen. Trappen in het ZWART metaal van gelijkvloers naar eerste verdieping, en van eerste naar tweede verdieping te plaatsen in een nieuwbouw. Leuning aan de muur.

Herstellen metalen garagepoort

Er zit een deuk in onze metalen kantelgaragepoort.

Blokhut Bonn plaatsen

Graag wil ik de blokhut Bonn 385 cm x 295 cm laten plaatsen. Dit met inclusief betonnen vloer (ongeveer 20 cm diepte). Ik had u bij deze willen verzoeken mij een bestek op te maken en per e-mail te laten geworden.

Herstellen van kasten en afwerken dressing

Herstellen van kasten (vestiairekast en keukenkast van kookeiland) en afwerken van dressing

Houten blokhut te monteren

Het plaatsen/monteren van blokhut 198x198x219, zadeldak. We zouden zelf een tegel ondergrond voorzien. OF Blokhut Lilly 205 x 205 cm laten installeren. Liefst wil ik het hout nog voor de montage impregneren, vooral die delen die naar de montage niet meer bereikbaar zijn. Het impregneermiddel heb ik al ter plaatse. Ik zou dus liefst tussen de levering van het materiaal en de montage enkele dagen tijd hebben voor de impregnatie. Een fundament zal aanwezig zijn. Ik wens de prijs voor de blokhut inclusief montage.

Tuinhuis met moderne look op maat maken

Wij willen graag een eenvoudige tuinhuis met moderne look laten maken in hardhout. De betonplaat en de aansluiting voor elektriciteit liggen reeds klaar. De betonplaat is 2,5 op 4,5 m groot.

Herstellen van uitschuifbare zoldertrap

We hebben een uitschuifbare zoldertrap die wegens werken beschadigd geraakt is. We zoeken iemand die de trap kan herstellen of vervangen indien nodig.

Betonnen trap polieren en glad maken

Wij willen graag een gepolijste trap. De betonnen trap zou worden gelegd door de aannemer zelf. Ik had graag een ruwe offerte om deze volledig te pollieren en glad te maken. De trap is een dubbele kwartdraai van 17 treden. Betonnen trap wordt gezet, enkel de afwerking nodig.

Plaatsen van blokhuis Edelweiss

Ik wens een plaatsing van dit blokhuis door jullie te laten uitvoeren. In een eerdere mail was er sprake van een leveringstermijn van 6 tot 10 weken. Heden ontving ik een brief dat het blokhuis geleverd zal worden. Het hout is wel geimpregneerd en moet dus een 8 tal dagen bij mij staan drogen. Het tuinhuis is type edelweiss 415 X295 met stalen dak.

Vervangen scharnier van badkamerraam

Vervangen van een scharnier van een badkamerraam. Kan zowel kippen als gewoon open. Pvc - raam. Oude scharnier afgebroken. Adres bij aanvraag vakman.

Plaatsen van vaste zoldertrap

Zou graag mijn zolder trap willen weg doen en een vaste trap plaatsen.

Plaatsen blokhut Rimini

Graag willen wij onze blokhut Rimini (260 x 200)laten plaatsen door jullie diensten. Is het mogelijk hieromtrent een offerte door te sturen aub? Alles wordt bij ons geleverd binnen 3-4 weken. Het zou zijn om de blokhut te plaatsen alsook de bijhorende vloer en afvoergoten. Adresgegevens bij afspraak

Blokhut Luna + Extensie

Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor het plaatsen van een blokhut Luna met afmetingen 290 x 290 + extensie 300 Vraag hoe dik en breed moet ik mijn sokkel gieten?

Trapgat verplaatsen en vaste trap plaatsen met draai

Betreft het vervangen van de trap door een dichte vaste houten trap met draai. De huidige vaste trap naar de tweede verdieping start in een kamer op de eerste verdieping en is moeilijk te begaan. Ik zou een oplossing willen vinden waarbij de trap vervangen wordt door een dichte vaste trap (mogelijks met een draai) en de nieuwe trap zodanig gepositioneerd wordt dat deze uitkomt in de gang op de eerste verdieping i p v in de kamer. Het gaat dus niet enkel om het ontwerpen van een passende trap, maar mogelijks ook om het verplaatsen/verbreden van het huidige trapgat, gedeeltelijk uitbreken van een niet-dragende muur en plaatsen van een valse muur.