Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Moerbeke Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Moerbeke Waas heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Moerbeke Waas u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Moerbeke Waas of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Moerbeke Waas bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vernieuwen van chassis, betontrappen plaatsen en afwerken met glas, inbouwkasten maken in slaapkamers, gepolierde betontrap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder, halkast en vouwdeuren op maat, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in een nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Moerbeke Waas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Moerbeke Waas:

Betontrap storten

Onze tuin ligt flink wat dieper dan ons huis. Nu hebben we een talud met een zelf uitgegraven trap met daarin kiezels. Omdat ons terras verzakt gaan we eerst ons terras laten heraanleggen en daarna een trap tegen laten plaatsen. We willen een offerte voor 3 treden over de ganse lengte van het terras (15m). Kan u ons een offerte geven adh voorgaande informatie boor een trap ter plaatse gegoten en préfab? Waar moet de trap geplaatst worden? : Buiten

Vliegenramen en vliegenraam voor deur op maat maken

6 zwarte vliegenramen voor aluminium ramen. Ook een schuifvliegenraam (BxH) 1250 x 2150. en een vliegendeur (BxH) 840 x 2200.

Blokhut Grace plaatsen

Wij hebben erge interesse in blokhut Grace 530 x 570 cm van makro. Wij zouden er ook de dakgoten bijbestellen. Ik zag op de website dat de stormbeveiliging incl. is. Ik veronderstel dat dit dan verankerd is. Wij zorgen voor een ondervloer. Wat zou de prijs voor de plaatsing zijn?

Twee binnendeuren plaatsen

Plaatsen van 2 binnendeuren. Kassement is reeds deels afgewerkt, weinig plaats om deurlijst te plaatsen. Dus maatwerk.

Plaatsen van tuinhuis

Wij hebben een blokhut gekocht die binnen enkele weken geleverd wordt, graag zouden we deze in elkaar laten steken. Geen ondergrond nodig. Afmetingen: 326 cm x 326 cm Wanddikte: 28 mm

Blokhut Rianne te plaatsen

Blokhut Rianne 250x250 cm + zijluifel 250 cm Graag geplaatst op beton Beton laten we volgende week gieten 5 op 3m.

Zolderafwerking schrijnwerkerij

• De zolder is geïsoleerd, en veluxen gestoken. Er werd reeds 1 slaapkamer gemaakt. ¾ van de zolder moet nog afgewerkt worden met bekleding, inmaakkasten onder de schuine kant, osb vloer en elektriciteit (die klaar ligt). • Vast trap van 1e verdieping naar zolder. • De hal op de eerste verdieping dient eveneens afgewerkt te worden met gyproc, laminaat en plafond. (en dan voorzien van vaste trap naar zolder) • We hebben zelf een dressing gemaakt (IKEA), maar de laminaat moet nog gelegd worden + steken van verfdeur. • Gevelbekleding vooraan en zijmuur. ( in hout of geïsoleerde platen) • Terrasraam keuken (facultatief)

Vernieuwen ramen en deuren in PVC

Ik wil bij mijn dochter de voorgevel laten vernieuwen. Ramen en deuren moeten in PVC met dubbel isolerend glas. Het betreft een oppervlakte van 2,48 m x 2,18 m bevattende twee ramen en een deur met beglazing één zijde melkglas en aan de onderkant een lijst van 45 cm hoog Verder een tweede raam van 1,70 m hoog en 4,30 meter lang bevattende één raam vast en één raam met open/kliksysteem in dubbel glas. Verder één raam van 48 cm breed en 100 cm hoog in dubbel glas.

Vernieuwing trapbekleding in appartement

-Vernieuwing van de trapbekleding van alle trappen in de gemeenschappelijke delen (linker inkomhal). Er zijn vier verdiepingen + -1 en gelijkvloers. De huidige bekleding moet verwijderd worden en vervangen worden door een nieuwe bekleding met tapijt of linolium (met trapneuzen) of andere variante door u voor te stellen. De bekleding moet wel slipvrij zijn om ongevallen te vermijden.

Zandstralen van trap

Zou graag een prijsofferte aanvragen voor het zandstralen van bestaande trap met 14 opstappen. Foto's ter beschikking.

Type CHILL Blokhut + ext dak folie

onze tuin heeft een breedte van 7. 43 , de blokhut + luifel is groter bestaat er ook een kortere luifel zodat die blokhut past? Wat is de totaalprijs voor de montage van de blokhut + houten vloer & dakgoot. -chill-385x325cm-ext-400-dak-folie

Tuinhuis Luna met nodige onderdelen plaatsen

Graag had ik eens de prijs geweten voor het laten plaatsen van ons tuinhuis LUNA 312x312+EXT 400cm. Bij de plaatsing zouden ook de goten, extra grondbalken en een stormverankeringskit moeten geïnstalleerd worden. Deze onderdelen zijn reeds besteld maar we hebben nog geen leveringsdatum ontvangen.

Aanmaak van werkblad

Ik heb een muur deels opengebroken tussen keuken en eetkamer. Daar had ik graag een werkblad gehad. De afmetingen zijn 135 cm op 24 cm. Het zou ongeveer 2-3 cm dik moeten zijn. Aangezien ons buffetkast uit teak bestaat had ik ook graag een teak werkblad gehad. Teak is niet altijd gemakkelijk te vinden, dus acacia is ook zeker een optie! Door de rare afmetingen en de houtsoort moeten we ons richten op een lokale schrijnwerker. Wie kan ons verder helpen?

Schuifdeuren ingemaakte kasten

Op onze zolderverdieping zijn reeds verdelingen gemaakt, en dit in 5 ruimtes. Er moeten enkel schuifdeuren voorzien worden. (eventueel ook ingemaakte kast onder de trap en nog paar klusjes; bekijken hoe dressing kan afgewerkt worden, alsook 2 insprongen in de living naast houtvuur.) Maar nu gaat het vooral eerst om de schuifdeuren

Enkel glas vervangen naar HR++ glas met ...

Enkel glas vervangen naar HR++ glas met behoud van kader ramen, indien mogleijk. Dit voor 5 ramen, waarvan er 3 open kunnen

Graag had ik offertes ontvangen voor ...

Graag had ik offertes ontvangen voor het renoveren van een keukenblok , schilderen van kasten en tegels , vervanging grepen en toestellen ,

Een uitbreiding van de woning nl. het ...

Een uitbreiding van de woning nl. het bijbouwen van een garage, een hobbykamer en een w.c.