Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nazareth te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Nazareth.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Nazareth of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in Nazareth die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Nazareth:

Sierluiken vervangen door sierluiken in pvc

Ik wil 14 houten sierluiken vervangen door pvc sierluiken

Plaatsen blokhut Modern

Graag een plaatsingsofferte voor Blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd. Dakbedekking en de regenpijp erbij geïnstalleerd. Betonplaat reeds voorzien.

Houten trap plaatsen

Indien mogelijk graag even ter plaatse komen om te bespreken. Mogelijks huidige trap verwijderen. Gaat over twee verdiepingen. Tussen eerste en tweede een nieuwe trap plaatsen. Tussen gelijkvloers en eerste wellicht renoveren of vervangen. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Tuinhuis Wales plaatsen

Tuinhuis Wales 240 x 180 cm Deze zou ik graag kopen laten leveren en installeren.

Klussen in huis

Afwerken van een trapleuning in aluminium, alle materialen aanwezig.

Dakkoepels plaatsen

Aankoop en plaatsing van 2 dakkoepels in een bestaande woning (garage) , plat dak.

Tuinhuis Keter plaatsen

Graag had ik een tuinhuis Keter tuinhuis factor - 256 x 182 x 243 cm (artnodoor jullie laten plaatsen. Er ligt reeds een betonnen stuk. Wat is de kostprijs hiervoor? Kunnen jullie het ook ophalen of moet ik het apart laten leveren?

Plaatsen van twee trappen in hout

Trap met bocht naar rechts om van gelijkvloers naar eerste verdieping te gaan en rechte zoldertrap. Beide in hout. Trap naar zolder mag wat goedkoper zijn.

Trapgat maken en trap plaatsen

Ik wil een trapgat laten maken en een trap laten plaatsen naar de zolder naast een bestaand gat waar een uitschuifbare trap nu dienst doet. Het trapgat en de trap komen recht boven de bestaande trap om naar de eerste verdieping te komen. Op de zolder is nu een kale betonnen vloer. Het bestaande gat mag dicht gemaakt worden. Aan de rechtse kant komt de trap tegen een bestaande muur, links moet een leuning. Op de zolder moet trap afgewerkt worden met deur of balustrade zodat er niks van de trap kan vallen. Eenmaal op de zolder komt de trap dan uit in een open ruimte(niet meer tegen een muur). Graag vrijblijvende offertes,

Blokhut Cottage plaatsen + schilderen

Graag willen wij een blokhut Cottage 295 x 760cm laten plaatsen + schilderen. Ook moet er nog een betonnen ondergrond worden voorzien. Er worden nog goten en een extra zijwand bijbesteld bij het basispakket die ook moeten bevestigd worden aan de blokhut. Foto blokhut ter beschikking.