Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oostakker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Oostakker heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Oostakker u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oostakker of directe omgeving.

17 klanten uit Oostakker bevelen een bij Casius in Oostakker aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oostakker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ombouw garage naar leefruimte en badkamer, plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, op maat maken en installeren trappen en deuren, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, houten rustieke plafond maken voor keuken en living, toog en kast op maat maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Oostakker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oostakker:

Houten witte trap met kwartslag plaatsen

Wij willen een houten witte trap met kwartslag draai plaatsen met tredes in lichte eik kleur.

Nieuwe trap en trapgat vergroten

Onze huidige trap is heel steil en smal. We zouden een nieuwe trap willen die veilig is (voor 2 kleine kinderen) het trapgat zou hierbij vergroot moeten worden.

Montage tuinhuis

Monteren van tuinhuis (type blokhut; plat dak), merk Outdoor Life type Frodo 200 x overkapping. Fundering al in orde gebracht door vakman. Tuinhuis al geleverd.

Herstellen mechanisme van schuifdeur

Herstellen van het mechanisme van een houtenschuifdeur en het "tochtdicht" maken van de schuifdeur. Er zijn ook een 3-tal deurklinken die niet naar behoren werken

Trap opknappen

Ik wil mijn trap laten opknappen in hout. Het is een rechte trap met 17 treden trede 18 is een klein stukje dat op de bovenverdieping uitkomt. Graag had ik ook de leuning laten doen.

Blokhut Makro type Luna plaatsen

Graag willen wij offerte voor plaatsen blokhut Luna 290cm x 290 cm met overkapping van 300cm. Graag prijs incl gieten vloerplaat.

Plaatsen velux

Maken van een raveel en plaatsen van velux met rolgordijn en muggengaas. Velux reeds aangekocht, dus enkel nog plaatsen. Dak bestaat uit spanten van 18 cm breed en 2. 5 dik en staan +/- 36 cm uit elkaar. Velux is GGL 2066 Energy & Silence UK04 (134 x 98), met gootstuk pannen. Pannen zijn stormpannen

Tuinhuis met terrasoverkapping

Tuinhuis in hout met terrasoverkapping maken.

Dakraam te vervangen

In de keuken zit momenteel in het plat dak een 'dakraam' dat langs buiten bestaat uit een lelijke doorschijnende golfplaat. Langs de binnenkant is er glas voorzien. Ik zou dit willen vervangen door een nieuw deftig dakraam. In heb de oppervlakte nog niet exact berekend, maar grofweg gaat het om 0,8m op 2,5m. In Oostakker. Ik ben telefonisch moeilijk bereikbaar. Gelieve me via mail te contacteren.

Plaatsen van blokhut Modern

Graag zouden wij onze blokhut laten plaatsen door jullie--- Blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd. Ook dient er nog een betonnen ondergrond moeten gelegd worden van 1. 7 m3,er is al een deel gelegd. Ook mag er al een behandeling van het hout voorzien zijn. Kunnen jullie mij eens de prijs geven voor het tuinhuis met behandeling,de beton en het plaatsen ervan --

Blokhut Lara plaatsen

Graag een offerte voor plaatsen van blokhut Lara (445 x 295cm). Het gaat enkel over plaatsing (beton vloer is reeds voorzien)

Blokhut Modern plaatsen

Graag wensen we blokhut Modern 505 x 295 cm met stalen dak en geïsoleerd, te plaatsen. Dikte planken: 44 mm - dubbele deur met cilinder, van Makro, geïnstalleerd met betonnen vloer en dakgoten. Adresgegevens bij afspraak.

Biigebouw garage

Ik zou graag offerte willen : Hierbij wat er allemaal moet gebeuren: 1 - afbreken  bestaande oude garage 2 - fundering en betonplaat gepolijst. 3 - elektriciteit werken voor verlichting,stopcontacten en voor sectionale poort. 4 - sectionale poort elektrisch bestuurd ,deur zijkant, 2 ramen allemaal in kleur :ral 7016 buiten kant,en wit van binnenplat dak. 5 - gevelstenen :zwart mangaan van vandersanden,binnenkant snelbouw stenen gevoegd,isolatie tussen de stenen. 6 - sanitair werken 1 waterkraan binnen 1 waterkraan buiten met afvoer . Nieuwe leidingen: elektriciteit,water en afvoer. Zijn al voorzien tot en met garage. Ramen deur en poort kan ik eventueel zelf bestellen.

Velux dakvensters plaatsen

Ik wil graag 2 stuks 78x98 velux dakvenster laten plaatsen. Wat is de kostprijs? Foto's ter beschikking.

Tuinhuis plaatsen

Graag willen we ons tuinhuis Lara (445x295) plaatsen met vloer en stabiele ondergrond (geen beton). Gelieve hiervoor een offerte op te maken.

Metalen tuinhuis GEYZ plaatsen

Graag willen wij ons metalen tuinhuis 87 GEYZ 242 x 217 x 193 cm laten plaatsten. Kunnen jullie de prijs zeggen wat dit zou kosten

Betonnen trap te bekleden

Een beton trap met hout (cottage stijl) bekleden. Foto's ter beschikking

Plaatsen van parador plafonds

Plaatsing parador plafonds. Materiaal al aanwezig. Kadermenten al klaar. 2 kleine slaapkamers.

Inkasten van radiatoren

Graag hadden wij een offerte met jullie beste prijs ontvangen om 2 chauffages, radiatoren in te kasten. Breedte chauffage is 1m.

Houten raam met dubbel glas plaatsen

Één nieuw houten raam plaatsen (hoogrendementsglas 1. 1) + binnenkassement + afbraak en meenemen oud raam (afval) Raam : Hoogte 127cm op 155cm breedte. Plaatsing+kostprijs raam graag totaalprijs

Nieuw raam plaatsen

Eén raam op de bovenverdieping is aan vervanging toe. Ik zoek een nieuw 3-delig raam te laten plaatsen waarbij het middelste deel kan geopend worden. Het huidige raam is hout.

Houten garagepoort + deur

De garagepoort moet vervangen worden + een kleine buitendeur in dezelfde stijl op het 1ste verdiep. Een sectionale poort is niet mogelijk omdat er een betonnen steunbalk langs de binnenkant zit. De poort/deur moet niet geverfd worden maar hout moet van hele goede kwaliteit zijn. Van de prijs heb is geen idee. Moet ten laatste deze zomer gebeuren. Liefst referenties kunnen voorleggen.

Leveren en plaatsen binnendeuren

Graag had ik een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van 8 binnendeuren. Het zou gaan om 8 standaard verfdeuren met omkadering in triplex.

Ontkleuren/afschuren deuren

We hebben heel wat deuren die in donkerbruin zijn vernist. We zoeken iemand die ze kan ontkleuren/ schuren tot het natuurlijk hout.

Herstelling houten ramen

Vervangen van meerdere (10 à 15) ondertravers Herstelling houten ramen