Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oostakker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Oostakker.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oostakker of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
bouwen van een garage met sandwichpanelen, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, carport met berging plaatsen op bestaande klinkers, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, leveren en plaatsen van 14 deuren, dressing met gesloten kasten maken, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Oostakker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oostakker:

Blokhut plaatsen

Wij willen onze blokhut (type Lisa 550 x 400 cm, plat dak) laten monteren, inclusief de meegeleverde vloer. Wij zorgen zelf voor de fundering.

Dubbel glas schuifraam vervangen

Ik heb een schuifraam van 172 cm op 70 cm waarvan het glas zou moeten worden vervangen. Het gaat om dubbelglas.

Tuinhuis Cottage van pvc plaatsen

Graag willen weten onze tuinhuis 242×202×250cm pvc laten plaatsen. Zonder dakgoten en vloerplaat.

Glazen schuifraam vervangen door plaat

Ik wil graag een deel van een glazen schuifraam vervangen door een vaste plaat, zodat er nadien een hondenluik in kan geplaatst worden. Het vaste deel van het schuifraam is 1. 85h op 1. 35b. Hierin zouden we een plaat van 50 of 60 cm willen steken onderaan, zodat er dan in tweede instantie een hondenluik in kan gemaakt worden. De schuifraamplaatser verwees ons hiervoor door naar een schrijnwerker.

Herstellen van een houten schuifraam

Houten schuifraam (1. 5 m x 2. 2 m) is niet meer te verschuiven. Het gaat om schuifraam vanuit de living naar terras buiten. Graag ook vliegenraam plaatsen.

Tuinhuis plaatsen

Garage willen we blokhut Cottage van ongeveer 350x350 laten plaatsen. Er moet nog vloerfundering nog voorzien worden . We willen graag de prijzen incl vloer , montage tuinhuis en dak plaatsen.

Vervangen van klink en stang binnenkant van kantelpoort

Ik heb een houten kantelpoort waarvan de klink aan binnen- en buitenkant afgebroken is en ook een stang aan de binnenkant dus ik krijg ze niet meer open noch dicht. Indien onherstelbaar graag prijs voor een nieuwe poort

Houten witte trap met kwartslag plaatsen

Wij willen een houten witte trap met kwartslag draai plaatsen met tredes in lichte eik kleur.

Nieuwe trap en trapgat vergroten

Onze huidige trap is heel steil en smal. We zouden een nieuwe trap willen die veilig is (voor 2 kleine kinderen) het trapgat zou hierbij vergroot moeten worden.

Montage tuinhuis

Monteren van tuinhuis (type blokhut; plat dak), merk Outdoor Life type Frodo 200 x overkapping. Fundering al in orde gebracht door vakman. Tuinhuis al geleverd.

Herstellen mechanisme van schuifdeur

Herstellen van het mechanisme van een houtenschuifdeur en het "tochtdicht" maken van de schuifdeur. Er zijn ook een 3-tal deurklinken die niet naar behoren werken

Trap opknappen

Ik wil mijn trap laten opknappen in hout. Het is een rechte trap met 17 treden trede 18 is een klein stukje dat op de bovenverdieping uitkomt. Graag had ik ook de leuning laten doen.

Blokhut Makro type Luna plaatsen

Graag willen wij offerte voor plaatsen blokhut Luna 290cm x 290 cm met overkapping van 300cm. Graag prijs incl gieten vloerplaat.

Plaatsen velux

Maken van een raveel en plaatsen van velux met rolgordijn en muggengaas. Velux reeds aangekocht, dus enkel nog plaatsen. Dak bestaat uit spanten van 18 cm breed en 2. 5 dik en staan +/- 36 cm uit elkaar. Velux is GGL 2066 Energy & Silence UK04 (134 x 98), met gootstuk pannen. Pannen zijn stormpannen

Tuinhuis met terrasoverkapping

Tuinhuis in hout met terrasoverkapping maken.

Dakraam te vervangen

In de keuken zit momenteel in het plat dak een 'dakraam' dat langs buiten bestaat uit een lelijke doorschijnende golfplaat. Langs de binnenkant is er glas voorzien. Ik zou dit willen vervangen door een nieuw deftig dakraam. In heb de oppervlakte nog niet exact berekend, maar grofweg gaat het om 0,8m op 2,5m. In Oostakker. Ik ben telefonisch moeilijk bereikbaar. Gelieve me via mail te contacteren.

Plaatsen van blokhut Modern

Graag zouden wij onze blokhut laten plaatsen door jullie--- Blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd. Ook dient er nog een betonnen ondergrond moeten gelegd worden van 1. 7 m3,er is al een deel gelegd. Ook mag er al een behandeling van het hout voorzien zijn. Kunnen jullie mij eens de prijs geven voor het tuinhuis met behandeling,de beton en het plaatsen ervan --

Blokhut Lara plaatsen

Graag een offerte voor plaatsen van blokhut Lara (445 x 295cm). Het gaat enkel over plaatsing (beton vloer is reeds voorzien)

Blokhut Modern plaatsen

Graag wensen we blokhut Modern 505 x 295 cm met stalen dak en geïsoleerd, te plaatsen. Dikte planken: 44 mm - dubbele deur met cilinder, van Makro, geïnstalleerd met betonnen vloer en dakgoten. Adresgegevens bij afspraak.

Biigebouw garage

Ik zou graag offerte willen : Hierbij wat er allemaal moet gebeuren: 1 - afbreken  bestaande oude garage 2 - fundering en betonplaat gepolijst. 3 - elektriciteit werken voor verlichting,stopcontacten en voor sectionale poort. 4 - sectionale poort elektrisch bestuurd ,deur zijkant, 2 ramen allemaal in kleur :ral 7016 buiten kant,en wit van binnenplat dak. 5 - gevelstenen :zwart mangaan van vandersanden,binnenkant snelbouw stenen gevoegd,isolatie tussen de stenen. 6 - sanitair werken 1 waterkraan binnen 1 waterkraan buiten met afvoer . Nieuwe leidingen: elektriciteit,water en afvoer. Zijn al voorzien tot en met garage. Ramen deur en poort kan ik eventueel zelf bestellen.

Velux dakvensters plaatsen

Ik wil graag 2 stuks 78x98 velux dakvenster laten plaatsen. Wat is de kostprijs? Foto's ter beschikking.

Tuinhuis plaatsen

Graag willen we ons tuinhuis Lara (445x295) plaatsen met vloer en stabiele ondergrond (geen beton). Gelieve hiervoor een offerte op te maken.

Metalen tuinhuis GEYZ plaatsen

Graag willen wij ons metalen tuinhuis 87 GEYZ 242 x 217 x 193 cm laten plaatsten. Kunnen jullie de prijs zeggen wat dit zou kosten

Betonnen trap te bekleden

Een beton trap met hout (cottage stijl) bekleden. Foto's ter beschikking

Plaatsen van parador plafonds

Plaatsing parador plafonds. Materiaal al aanwezig. Kadermenten al klaar. 2 kleine slaapkamers.