Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oudenaarde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Oudenaarde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oudenaarde of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bijbouwen met plat dak en carport, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage plaatsen, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, houten trappen plaatsen in NB woning, trappen en binnendeuren plaatsen, draaitrap op maat maken, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Oudenaarde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oudenaarde:

Tuinhuis Lounge plaatsen

Graag willen wij ons tuinhuis laten plaatsen van 2,95m x2,95m. Er dient eveneens een dakgoot gemonteerd te worden. Een betonnen ondergrond is reeds voorzien. Ons huis is reeds 18 jaar oud. De levertijd bedraagt 4 tot 6 weken dus de montage zou ongeveer tegen eind augustus, begin september dienen te gebeuren.

Vervangen van zonwering

Herstelling en aanpassing bestaande verandazonwering voor vervanging zeildoek met ca. 2. 00 m uitval en ca. 2. 80 m breedte. Bestaat de mogelijkheid dit bestaand elektrisch bediend zonnescherm te voorzien van zon/winddetectie ?

Plaatsen van blokhut

Graag zouden we prijs willen om de blokhut "lara 2" van 3. 50 m X 2. 50 m.te laten leveren en plaatsen. Het tuintje is langs achteraan bereikbaar. Er ligt een grote betonplaat waar we nu op parkeren van 5 m op 10 m ongeveer

Herstellen deur omkadering

Ik wil graag een beschadigde omkadering, slot en deur (bij een diefstalpoging) laten herstellen.

Plaasen van buitendeur

Standaard voordeur plaatsen. Materiaal te bepalen.

Plaatsen carport Hannover en ondergrond

Graag willen wij onze carport hout dubbel Hannover 604x510cm van Makro laten plaatsen, ook dient er een betonnen ondergrond te worden voorzien. Graag wensen wij de prijs voor de installatie + beton.

Blokhut plaatsen

Graag had ik een blokhut met een soort van carport eraan met zeker een zijde dicht.

Trap renoveren

Ik wil mijn krakende trap laten renoveren en had hier graag meer uitleg over verkregen.

Trap renoveren

Renoveren van een oude trap. Houten trap met kwartdraai. nieuwe treden.

Plaatsing blokhut cottage

Graag willen wij de blokhut laten plaatsen inclusief de opties : vloer,dakgoten,impregnatie vloer grijs, impregnatie blokhut grijs. Graag had ik hiervan de prijs geweten inclusief btw. Is het ook mogelijk om de prijs te laten weten voor het gieten van de betonnen fundering hiervan. Als jullie dit doen. Blokhut Cottage 295 x 385.

Offerte blokhut met carport aan

Graag had ik een offerte gewild voor een blokhut samen aanhangende met carport die langs 2 zijden open is.

Herstellen raamkozijn

We hebben een pand aangekocht. In een van de gezamenlijk delen zouden we een raamkozijn willen laten herstellen. Het raam is niet geraakt, maar het kozijn is onderaan opengebroken. Kunnen wij een offerte ontvangen over de kosten om deze te laten herstellen?

Metalen tuinhuis plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor de plaatsing van een metalen tuinhuis uit jullie folder. Referentie : Regent 300 x 366 cm grijs. Betonfundering reeds aanwezig.

Leveren en plaatsen verfdeuren

Graag had ik 5 verfdeuren laten leveren en plaatsen in een nieuwbouw.

Nieuwe trap plaatsen van verdieping naar zolder

Nieuwe trap plaatsen. Vanuit strijkkamer op eerste verdieping naar de zolder die nu een logeerkamer is geworden.

Schuifdeur te herstellen

Het gaat over groot schuifdeur van een veranda ... schuifsysteem werkt niet naar behoren ? Is een PVC schuifdeur.

Blokhut Rimini plaatsen

Wij hebben vandaag een blokhut Rimini besteld Makro met goot Padua en impregnatie . Kunt U ons een prijsofferte overmaken voor de installatie hiervan en het aanleggen van een vloerplaat voor deze blokhut?

Inbouwkasten in schuine wand

Wij hebben reeds op 1 kamer inbouwkasten in de schuine wand van het dak en we willen dit op zeker een andere kamer, afhankelijk van de prijs misschien op twee.

Blokhut makro plaatsen

Blokhut lodz laten plaatsen. Graag prijs voor het plaatsen en eventueel het gieten van beton(ondergrond). Is het uitgraven daar ook bij?

Plaatsen metalen tuinhuis en gietvloer

Graag willen wij ons metalen tuinhuis door Makro laten plaatsen (metalen tuinhuis 106 sl 285x186). Er dient ook nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Kunt u mij hiervoor een offerte bezorgen aub?

Plaatsen blokhut Cottage

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295x385 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen een prijs voor de installatie incl. Dakgoten en excl. Vloer.

Blokhut garage te plaatsen

Wij zouden komende week de blokhut garage 44mm 385 x 565 cm, die nu in folderaanbieding staat, willen bestellen. De betonnen vloerplaat is reeds aanwezig. Levering is in de prijs van € 2399 inbegrepen. Kunt U ons een prijsofferte voor de plaatsing doorgeven zodanig dat we snel een beslissing kunnen nemen.

Trap te maken

Houten trap te maken dit voor nieuwbouw woning.

Blokhut te plaatsen

Graag wil ik een blokhut plaatsen van 1,75 m op 3,00 m. Ik vroeg mij af of ik dit bij jullie eventueel zou kunnen bestellen en wat de prijs hiervan dan is.

Nieuwe trap in metaal te plaatsen

We starten de verbouwingswerken midden dit jaar als investeringswoning. Plaatsen van een metalen trap.Het betreft een hoogte van ongeveer 7 a 8 m.