Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oudenaarde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Oudenaarde heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Oudenaarde u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Oudenaarde of directe omgeving.

42 klanten uit Oudenaarde bevelen een bij Casius in Oudenaarde aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oudenaarde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen, houten tuinafsluiting en pergola maken, garage vernieuwen met elektrische poort en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen kozijnen, deuren en ramen in Oudenaarde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Oudenaarde:

Plaatsen carport Hannover en ondergrond

Graag willen wij onze carport hout dubbel Hannover 604x510cm van Makro laten plaatsen, ook dient er een betonnen ondergrond te worden voorzien. Graag wensen wij de prijs voor de installatie + beton.

Blokhut plaatsen

Graag had ik een blokhut met een soort van carport eraan met zeker een zijde dicht.

Trap renoveren

Ik wil mijn krakende trap laten renoveren en had hier graag meer uitleg over verkregen.

Trap renoveren

Renoveren van een oude trap. Houten trap met kwartdraai. nieuwe treden.

Plaatsing blokhut cottage

Graag willen wij de blokhut laten plaatsen inclusief de opties : vloer,dakgoten,impregnatie vloer grijs, impregnatie blokhut grijs. Graag had ik hiervan de prijs geweten inclusief btw. Is het ook mogelijk om de prijs te laten weten voor het gieten van de betonnen fundering hiervan. Als jullie dit doen. Blokhut Cottage 295 x 385.

Offerte blokhut met carport aan

Graag had ik een offerte gewild voor een blokhut samen aanhangende met carport die langs 2 zijden open is.

Herstellen raamkozijn

We hebben een pand aangekocht. In een van de gezamenlijk delen zouden we een raamkozijn willen laten herstellen. Het raam is niet geraakt, maar het kozijn is onderaan opengebroken. Kunnen wij een offerte ontvangen over de kosten om deze te laten herstellen?

Metalen tuinhuis plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor de plaatsing van een metalen tuinhuis uit jullie folder. Referentie : Regent 300 x 366 cm grijs. Betonfundering reeds aanwezig.

Leveren en plaatsen verfdeuren

Graag had ik 5 verfdeuren laten leveren en plaatsen in een nieuwbouw.

Nieuwe trap plaatsen van verdieping naar zolder

Nieuwe trap plaatsen. Vanuit strijkkamer op eerste verdieping naar de zolder die nu een logeerkamer is geworden.

Schuifdeur te herstellen

Het gaat over groot schuifdeur van een veranda ... schuifsysteem werkt niet naar behoren ? Is een PVC schuifdeur.

Blokhut Rimini plaatsen

Wij hebben vandaag een blokhut Rimini besteld Makro met goot Padua en impregnatie . Kunt U ons een prijsofferte overmaken voor de installatie hiervan en het aanleggen van een vloerplaat voor deze blokhut?

Inbouwkasten in schuine wand

Wij hebben reeds op 1 kamer inbouwkasten in de schuine wand van het dak en we willen dit op zeker een andere kamer, afhankelijk van de prijs misschien op twee.

Blokhut makro plaatsen

Blokhut lodz laten plaatsen. Graag prijs voor het plaatsen en eventueel het gieten van beton(ondergrond). Is het uitgraven daar ook bij?

Plaatsen metalen tuinhuis en gietvloer

Graag willen wij ons metalen tuinhuis door Makro laten plaatsen (metalen tuinhuis 106 sl 285x186). Er dient ook nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Kunt u mij hiervoor een offerte bezorgen aub?

Plaatsen blokhut Cottage

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295x385 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen een prijs voor de installatie incl. Dakgoten en excl. Vloer.

Blokhut garage te plaatsen

Wij zouden komende week de blokhut garage 44mm 385 x 565 cm, die nu in folderaanbieding staat, willen bestellen. De betonnen vloerplaat is reeds aanwezig. Levering is in de prijs van € 2399 inbegrepen. Kunt U ons een prijsofferte voor de plaatsing doorgeven zodanig dat we snel een beslissing kunnen nemen.

Trap te maken

Houten trap te maken dit voor nieuwbouw woning.

Blokhut te plaatsen

Graag wil ik een blokhut plaatsen van 1,75 m op 3,00 m. Ik vroeg mij af of ik dit bij jullie eventueel zou kunnen bestellen en wat de prijs hiervan dan is.

Nieuwe trap in metaal te plaatsen

We starten de verbouwingswerken midden dit jaar als investeringswoning. Plaatsen van een metalen trap.Het betreft een hoogte van ongeveer 7 a 8 m.

Betonnen trap bekleden in hout

Betonnen trap bekleden in hout 10 treden recht naar boven tussen twee muren; 4 treden met kwart draai; breedte : 1m Bij voorkeur strak (geen plinten) Mag snel gebeuren, maar moeten traphal eerst hal nog laten schilderen.

Trap afschuren en vernissen

Verwijderen traploper en lijmresten, trap en leuning afschuren en vernissen

Dubbele beglazing

Wij zouden dubbele beglazing willen plaatsen in onze woning. Het betreft 2 ramen + kozijnen op de benedenverdieping en 4 ramen op het eerste verdiep. De ramen op het eerste verdiep zijn voorzien voor dubbele beglazing, maar bevatten momenteel enkel glas.

Leveren en plaatsen verfdeuren

Graag had ik prijs ontvangen van 5 verfdeuren geleverd en geplaatst !

Vals plafond

Plaatsen van vals plafond in living, keuken,, berging in een nieuwbouwwoning. Alsook afwerking van trap, wc, tellerkast. Schappelijk van prijs want in toekomst zal huis verkocht worden. ( goedkope materialen)