Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sinaai Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sinaai Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sinaai Waas of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
bouwen van een garage met sandwichpanelen, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, carport met berging plaatsen op bestaande klinkers, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, dressing met gesloten kasten maken, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen, drie dakramen te vervangen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Sinaai Waas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sinaai Waas:

Tuinhuis Tokio plaatsen met ondergrond

Graag tuinhuis Tokio plaatsen met ondergrond.

Plaatsen houten poort

We zouden graag een houten hek (poort- plaatsen) naast onze woning plaatsen in de tuin om de oprit af te sluiten. Afmetingen: Lengte +/-4m, hoogte 1m50

Plaatsing blokhut Lounge

Graag hadden we de plaatsingsprijs geweten voor de blokhut Lounge 295 X 295. Met en zonder funderingsplaat en plaatsing van de dakgoten.

Montage blokhut/garage

Montage blokhut garage Afmeting 385x565x201

Ingebouwde kast maken

Ingebouwde kast in hal om jassen en schoenen in op te bergen maken en plaatsen.

Vaste trap plaatsen

Vaste trap plaatsen.Het gaat om een metalen/stalen trap, vang GLV naar 1 ste verdieping.Voor de omschrijving verwijs ik naar ons bouwplan.

Vervangen van garagepoorten

Wegens stormschade willen we onze 2 sectionale poorten vervangen . Graag dringend afspraak voor offerte te maken en ook vervangen van 5 rolluiken

Vervangen binnendeuren

Wegens waterschade zijn een aantal binnendeuren en deurkozijnen kromgetrokken en moeten vervangen worden. In totaal gaat het om 5 deuren waarvan 1 een afgeschuinde vorm heeft wegens plaatsing onder trap.

Alle buitendeuren en ramen vervangen ...

Alle buitendeuren en ramen vervangen door pvc op gelijkvloers. Mogelijks na advies ook op 1ste niveau.

Gietijzeren basustrade op maat voor een ...

Gietijzeren basustrade op maat voor een natuurstenen trap (perlato olympo)

Inbouw kleerkast met schuifdeuren, vak ...

Inbouw kleerkast met schuifdeuren, vak voorzien om televisie in te plaatsen zonder deur