Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Amandsberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in Sint Amandsberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Amandsberg:

Muur afwerken

We hebben een paar jaar geleden een blokdeur laten steken door iemand die dit nog nooit gedaan had. Het gipswerk werd tot tegen het hout geplakt en de deurlijst zelf zit niet goed verankerd in de holle rode bakstenen van de muur. Hierdoor zet het soms uit en is het nu losgekomen. De deur gaat niet goed dicht en het gipswerk is gebarsten en stukken zijn er uit gevallen. Ik denk dat dit best opnieuw gebeurt. De deur is ongeveer 2m50 hoog en is zelf nog intact, het gaat dus om het plaatsen, verankeren van de deur als de gipsafwerking.

Dak tuinhuis vernieuwen

Wij willen graag ons open tuinhuis vernieuwen. Het is eigenlijk een dak maken tussen 3 muren. De breedte van de tuin is 5m. Het bestaande dak is nu in asbest en kan door een asbestbedrijf verwijderd worden, of door jullie. De hoogte van het dak is nu te laag, dus moet hoger komen. De diepte van het tuinhuis moet bekeken worden, naargelang de hoogte en de inslag van de regen. Je zou er moeten onderkunnen, nu lopen we tegen het dak. Eén muurtje van de 3 moet aangepast worden aangezien dat wat bouwvallig is.

Binnendeuren maken en plaatsen + herstellen buitendeuren

Ik wil drie binnendeuren (hout) op maat maken en laten plaatsen. Daarnaast zouden de bestaande houten buitendeuren hersteld moeten worden.

Tuinpoortje plaatsen

We willen een poortje naar onze tuin toe laten plaatsen. Maatwerk. Poortje 1m60. Materiaalkeuze te bespreken.

Plaatsing ondergrond en blokhut Lara

Graag willen we een blokhut laten plaatsen waarvoor nog een betonvloer moet gegoten worden. Blokhut Lara van 250 x 250 cm.

Open houten trap met kwartdraai onderaan plaatsen

We willen een vaste trap plaatsen naar de zolderverdieping.Open houten trap met kwartdraai onderaan plaatsen. Opening is al klaar. Opening moet afgewerkt worden met dezelfde materialen als trap.

Vaste trap plaatsen

Momenteel een uitschuifbare harmonicatrap om zich naar de zolder (verdieping ) te begeven. Gezien de leeftijd wordt dit een beetje gevaarlijk. Ze denkt eraan om een vaste trap (vb. molenaarstrap) te laten plaatsen.

Blokhut Luna met extensie plaatsen

Graag vakman voor Luna met buitenafmeting 295 op 295 en extensie van 200cm. Inclusief betonplaat en dakgoot. Graag ook impregnatie of vochtbehandeling.

Houten voordeur restaureren

Graag hadden we de deur laten restaureren. We hebben reeds een brievenbus en een deurrooster om daarbij te gebruiken.

Trapleuning plaatsen

Trapleuning buiten plaatsen.Greep met muurbevestiging. Combinatie hout & Inox / RVS Plaatsen van een trapleuning aan de voordeur. Graag een RVS met houten handgreep. De trap is ongeveer 3 m 70 lang met een ronde kromming .