Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Amandsberg of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vervangen en plaatsen van een een nieuwe trap, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Sint Amandsberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Amandsberg:

Vliegenraam op maat maken voor schuifraam

We zouden graag een vliegenraam willen laten maken en plaatsen voor ons schuifraam (wit-pvc) naar de tuin. Het vliegenraam moet ook kunnen schuiven.

Luchtgommen van trappen

Ik wil graag mijn 2 trappen laten luchtgommen, samen hebben ze een 30 tal treden. De eerste trap bestaat uit 2 rechte stukken, en gaat van het gelijkvloers naar het 1ste verdiep. De tweede trap bestaat ook uit 2 rechte stukken, maar maakt bovenaan een klein bochtje bij de laatste 2 treden. Deze trap verbindt het 1ste met het 2de verdiep. Er is geen traprail.

Stalen of aluminium kozijnen plaatsen

Tussen woonkamer en tuin openslaande deuren ongeveer 4 meter op 3. Momenteel venster die niet open kan. We willen er een openslaande raam insteken met kozijnen. Liefst staal of aluminium.

Betontrap storten

Ik had graag een niet-gepolierde betontrap laten storten/plaatsen. Betreft het storten/plaatsen van een niet-gepolierde betontrap . Betreft een betontrap met 4 overlopen in een traphal van het gelijkvloers tot de 2 de verdieping. De trap dient ook als nooduitgang bij brand daar de juiste afmetingen dienen gerespecteerd te worden. 4 overlopen, hoogte 6. 30 m, breedte 1 m, 30 treden

Buitentrap beton storten

Trap moet vanop de koer van het gelijkvloers eindigen op het terras, op de eerste verdieping. Graag ter plaatse komen kijken voor advies.

Vervangen looprail hefschuifdeur

Het gaat om een glazen hefschuifdeur met houten kader, in mijn living. Dit raam bestaat uit twee delen. Een verschuivend deel en een vaststaand deel. De looprail waarop het bewegende deel open kan schuiven is ergens gebroken/versleten zodat deze nog zeer slecht opengaat. Om dit profiel te kunnen vervangen zal het losse deel eruit moeten genomen worden.

Herstellen rolluik

Het rolluik van ons raam gaat niet meer in één beweging omhoog.

PVC ramen plaatsen

9 reeds aangekochte PVC ramen plaatsen. Deze dienen geplaatst te worden op het gelijkvloers, eerste verdieping en 2e verdieping.

Nieuwe trap in beton of industrieel staal plaatsen

Ik zou graag een trap plaatsen van -1 tot niveau 2. Hoogteniveaus zijn: -1-0 = 205 cm 0-1 = 366 cm 1-2 = 306 cm Trapgat = 155 x 200 cm. 1 zijde van 155 Beton industriële look.

Metalen buitentrap plaatsen

Ik wil graag een metalen buitentrap laten plaatsen van ons terras op de 1e verdieping naar de tuin. Hoogte circa 2. 30 meter. Een rechte trap met armleuning.

Ramen en deuren vervangen

Een aantal ramen dateren nog van voor onze verbouwingen. Deze moeten nog vervangen worden conform de reeds geplaatste houten ramen. Ook voormalige garage: deuren + raam vervangen. Ongeveer 6 ramen dienen vervangen te worden en 1 deur. Garagedeur mag worden vervangen door dubbele deur. Garage raam ook vervangen.

Renoveren van houten trap

Renovatie van oude houten trap en eventueel de trede verbreden , indien mogelijk.

Renovatie van oude voordeur

Voor onze voordeur dient een nieuw kader gemaakt te worden. Er zou een nieuw paneel in moeten komen met een raampje en een roostertje en er zou een nieuw slot ingezet moeten worden.

Buitentrap plaatsen naar terras

Ik wil graag een metalen buitentrap laten plaatsen van ons terras op de 1e verdieping naar de tuin. Hoogte circa 2.30 meter. Een rechte trap met armleuning.

Bouwen en plaatsen van dressing op maat

Het bouwen en plaatsen van een dressing op maat.

Plaatsen van industriele stalen trap GV-NIV1

Graag prijs voor plaatsing van een industriële stalen trap, type enkele trapboom in I-profiel en doorlopende Z-treden in geplooide metaalplaat. Hoogte vp : 309 cm (16 x 19. 3) Lengte : 300 cm (15 x 20. 0) Vrije doorgang 270 cm. Dit is voor een moderne woning , renovatie. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.

Binnendeur monteren

ik heb drie schildersdeuren hangen waar ik houten deuren zou willen gemonteerd zien. De deuren heb ik al, maar het kaderement moet nog volledig gefabriceerd en geplaatst worden. Dit vereist een combinatie van schrijnwerk en deurplaatskennis, beaam ik. Best ter plaatse komen kijken.

Plaatsen van tuinhuis Chill

Graag offerte voor plaatsing blokhut chilli met extension breedte tuin is 7,5m. Ook oud tuinhuis 2,30/3,00m verwijderen.

Schrijnwerker gezocht

Plaatsen plafond in keuken van 7m² Overkapping maken van gasbuis voor lengte van 4 m Afwerken gezandstraalde trap : 12 opstaande wandjes

Vaste trap plaatsen

Boven de trap naar de eerste verdieping, zouden we een vaste trap naar de zolder willen plaatsen Er zit nog geen gat op die plaats wel is er een uitschuifbare ladder op een andere plaats Dat gat zou uiteraard dichtgemaakt moeten worden Op zolder zelf zouden we graag 2 tot 3 ruimtes slaapkamers maken De zolder is momenteel 1 open ruimte van ongeveer 60m2 er zijn reeds 3 dakramen Zou het mogelijk zijn een schatting te maken van de kostprijs voor de trap en zolder - apart of samen - indien dit een verschil zou maken

Uitbreken-vervangen raam badkamer

Timmerman nodig: Raam uitbreken in badkamer op eerste verdieping,toegankelijk vanop platform,en vervangen door ander bestaand raam met dezelfde maten. (111x129 cm). Adres zal aan de vakman worden meegegeven.

Nieuwe keuken plinten

Door waterschade zijn de fineerplinten van onze keuken aan vernieuwing toe. In totaal gaat het over 10 plinten met verschillende lengtes. De totale lengte is 11 meter met een hoogte van 15 cm. Graag plinten terug in fineerplaten of misschien ander materiaal

Blokhut Cambridge plaatsen

Graag willen we onze blokhut Cambridge laten plaatsen 505 x 295 cm Makro - transactienummer 6193002. De blokhut wordt geïmpregneerd geleverd op 29/7/2016 en moet dan nog 3 weken drogen. Er kan dus gestart worden vanaf 22/8/2016. De betonplaat zal er al zijn.

Vervanging 7 ramen en 2 deuren in pvc

In een rijhuis nu houten ramen met enkel glas vervangen door pvc ramen 7 ramen 2 deuren ook tabletten voor de vensters

3 binnendeuren plaatsen te Gent

2 binnendeuren plaatsen + omlijsting en chambranten in originele stijl . 1 deur met cilinder bedoeling is als buitendeur . Het is in een appartement. Kleur wit.