Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor plaatsing ondergrond en blokhut lara:

Plaatsing ondergrond en blokhut Lara

Graag willen we een blokhut laten plaatsen waarvoor nog een betonvloer moet gegoten worden. Blokhut Lara van 250 x 250 cm.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsing ondergrond en blokhut lara uit heel België:

Kelder en terras vloeren

Wij hebben recent een gerenoveerd rijhuis gekocht. Graag zouden wij nog een terras aanleggen en een vloer in de kelder. Als terras zouden wij graag een blauwsteen leggen (30x30 cm) voor een oppervlakte van ongeveer 15 m2. Momenteel ligt er enkel gras (dus nog geen ondergrond voor de blauwsteen). De kelder is ongeveer 20 à 25 m2. Hier ligt momenteel een ruwe, licht oneffen vloer. Hier zouden we graag een simpele tegel leggen oftewel een gepolierd beton (in overleg). We zouden de tegels en stenen zelf kunnen aankopen en thuis afleveren. Enkel plaatsing.

Metalen tuinhuis Yardmaster plaatsen

Het betreft een metalen tuinhuis Yardmaster 202/137/189. Enkel plaatsing ondergrond niet nodig.

Plaatsing Tuinhuis Keter oakland

Graag zouden wij ons tuinhuis van Keter model oakland 7511 willen laten plaatsen in de tuin . De ondergrond is reeds voorzien en men kan het tuinhuis daarop meteen plaatsen en verankeren.

Betonnen ondergrond plaatsen en blokhut monteren

Een blokhut Cottage van Makro 295 x 385 cm te plaatsen. Inclusief plaatsing betonnen ondergrond

Tuinhuis plaatsen

Plaatsing en versteviging. Het tuinhuis zou als berging op een wei mogen geplaatst worden en moet tegen een goede windstoot kunnen. Het tuinhuis dat we in gedachten hebben is het volgende. Regent 300 x 292 cm zwart Geen ondergrond

Betonnen ondergrond gieten en blokhut Makro monteren

Voorbereiding terrein en gieten betonnen ondergrond. Montage Makro blokhut Modern 415 x 295 zonder vloer. Plaatsing dakgoten.

Isoleren en crepi plaatsen op achtergevel

Plaatsing crepi op achtergevel van onze woning . Uitvoering: graag in wit. Ondergrond is de huidige gevelsteen (in relatief goede staat). Geschatte oppervlakte 22m². Er is ruimte voor 14 cm isolatie en 1 cm crepi. Er zijn nieuwe ramen geplaatst en een nieuwe dakrand voorzien die daarop voorzien zijn. Voor isolatie werd ons EPS32 aangeraden. Optioneel ook plaatsing van nieuwe dakbedekking (EPDM) op het dak van onze aanpalende garage (26m²) en eventueel een beperkte isolatie van 4 cm.

Kleine badkamerrenovatie uitvoeren

Vervangen hoekdouche kwartrond, afbraak en plaatsing. Ter vervanging graag een composieten douchebak kwartrond, deuren, regendouche en composiet achterwanden. Hierbij zou de ondergrond wel moeten opgehoogd worden met een constructie zodat de buis onder de douche past zoals nu het geval is. Een andere kwalitatieve halfronde douchebak op pootjes met draaideuren en andere achterwand zou ook mogen. Een kwalitatieve complete douchecabine kwartrond 90 cm. Vervangen toilet, plaatsen van lavabo en kraan op bestaand meubel moet ook gebeuren.