Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor muur afwerken:

Muur afwerken

We hebben een paar jaar geleden een blokdeur laten steken door iemand die dit nog nooit gedaan had. Het gipswerk werd tot tegen het hout geplakt en de deurlijst zelf zit niet goed verankerd in de holle rode bakstenen van de muur. Hierdoor zet het soms uit en is het nu losgekomen. De deur gaat niet goed dicht en het gipswerk is gebarsten en stukken zijn er uit gevallen. Ik denk dat dit best opnieuw gebeurt. De deur is ongeveer 2m50 hoog en is zelf nog intact, het gaat dus om het plaatsen, verankeren van de deur als de gipsafwerking.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur afwerken uit heel België:

Deuropening maken in muur + plaatsen deur

We zouden graag in de badkamer een doorsteek maken naar onze dressing. Dit via een opening in bestaande muur. werken: * gat maken in de muur (stofvrij werken) * afwerken deuropening (< normale deur, zijnde 60 cm) * plaatsen schuifdeur op rail / deurstop

Afwerken van een IKEA keukenframe

onze aannemer heeft ons met een half afgewerkte keuken laten zitten deze ruimte dient nog verder te worden afgewerkt. Het werkblad is er maar de gootsteen is niet gefixeerd, er zijn geen laden in de keuken ingebouwd en er moet nog een stuk muur boven de gootsteen betegeld worden. Het gaat om een laminaten keuken van IKEA in een keukenruimte van in totaal 8m².

Houten gevelbekleding plaatsen

Muur bekleden met Thermowood en vele hoekjes en kantjes en oversteek van het dak afwerken met Trespa. Het gaat over een oppervlakte van 50-100m². Muur moet niet geïsoleerd worden.

Volledige traphal te renoveren

Uitbreken en afvoeren van tegels tegen de muren, bezetten van muren in de traphal met 2 verdiepingen. Raam uitbreken, opening vergroten en nieuw raam plaatsen. Afwerken van raam, schilderen van traphal. Extra muur te bezetten in slaapkamer.

Zolder van een nieuwbouw afwerken

Wij willen voor onze nieuwbouwwoning de zolder laten inrichten en opdelen in slaapkamer, badkamer en dressing. De zolder heeft een oppervlakte van 41 m² en is een L-vorm. Er moet elektriciteit worden gelegd voor heel de ruimte. Hiernaast een extra velux plaatsen, muren en plafond bedekken met gyproc, een extra muur tussen slaapkamer en badkamer optrekken. Ook een badkamer te installeren, leiding doortrekken en tegelwerken in de badkamer uitvoeren.

Niet dragende binnenmuren verwijderen en afwerken

Op de bovenste verdieping van een appartement moet men 2 niet dragende muren verwijderen. Muur 1: 2,90 x 2,80m & muur 2: 2,00 x 2,80m Na verwijdering ook de wanden afwerken.

Afwerken allerlei zaken

Ik zou graag vier binnendeuren laten plaatsen alsook de omlijsting moet vervangen worden. Het schilderen van één muur. Als laatste willen we drie rolluikbakken laten heraankleden in het hout.

Gyproc plaatsen op zolder

Zolder: 1) 35 m2 gyproc te zetten Dit is inclusief: schuine wand tg dak Afwerking van dakkapel binnenkant 2) verfdeur zetten in een reeds geplaatste gyproc muur. Ik heb nog 20m2 gyproc liggen en wat houten balken om deze in te kloppen. Deur heb ik nog niet (opening voorzien voor deur 85 a 90 cm breed) 3) gyproc afwerken maar dan volledige zolder ca 50m2 Graag obv deze omschrijving een interessante offerte.