Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Gillis Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Gillis Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Gillis Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Sint Gillis Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Gillis Waas:

Vervangen balustrade bestaand terras

Vernieuwen balustrade aan ons bestaand terras op de 1e verdieping. Gegevens voor de nieuwe ballustrade : Vervaardigd uit Padouk Ovale handgreep Palen 90x90mm met kegelkop Onbehandeld U-vorm totale lengte 8m

Ventilatieroosters plaatsen boven ramen

Ik wil 4 ramen op het eerste verdieping voorzien van ventilatierooster. Het zijn ramen van dubbelglas HR.

Blokhut bordeaux plaatsen

Plaatsen en leveren van deze blokhut bordeaux 5m op 5m op betonplaat

Trapleuning maken

Graag zou ik een trapleuning in beuk laten maken, het betreft een dubbele trapleuning nl: van glkv-->1ste = 16 treden, van 1ste naar 2de= 16 treden.

Garage aanbouwen

Ik wil een vrijstaande garage laten bouwen met een oppervlakte van 5 op 8 meter met een hoogte van 3,5 meter. De betonplaat is reeds gegoten. Garage voorzien van poort, deur en 2 vensters.

Trap bekleden in rubberwood of hout

Graag hout of rubberwood Rechte trap tot halfweg, pallier over volledige breedte en rechte trap 'terug' naar boven.

Plaatsen van nieuwe trap

Nieuwe trap,afmetingen in bijlage. Trap in natuursteen , graniet trap donker van steen. Trap met armleuning gemetst afwerken met arduin. Ter plaatse komen zien voor meerdere mogelijkheden of ideeën.

Blokhut plaatsen

Graag wil ik een blokhut Luca 396x396 zoals in de folder staat of Luca 396x312 (deze heeft 5 jaar garantie en de andere ?) plaatsen. Er is reeds een betonnen vloer. Graag een prijs offerte a.u.b.

Zoldertrap te plaatsen

Plaatsing van opvouwbare zoldertrap

Vervangen ramen van veranda

Wegens condensvorming vervangen van alle bestaande ramen van een zuidelijk georiënteerde veranda