Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Kruis Winkel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Kruis Winkel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Kruis Winkel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bouwen, zolder maken met kamers, garage bouwen, garage opnieuw bouwen, carport in aluminium bouwen, houten plafond plaatsen, metalen design trap in nieuwbouw plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap storten in industriegebouw, houten trap plaatsen en afwerken met thermowood, vaste zoldertrap plaatsen, houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen, metalen trap plaatsen met houten treden, schrijnwerkerij - mdf - gyproc, metalen trap tussen twee muren plaatsen in een bedrijf

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Sint Kruis Winkel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Kruis Winkel:

Trappen bekleden met sisal

Wij zouden graag een sisal hebben op onze trap, in het midden van de treden, niet de volledige trede bekleed. Het zijn 2 rechte houten trappen van elk 16 treden.

Metalen trap plaatsen

Landelijke trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping: Wij zijn op zoek naar een gietijzeren wenteltrap, welke in een hoeve kan geplaatst worden. Tegen een muur. Andere zijde met een armleuning.

Trap bekleden met linoleum

Trap met kwart draai van gelijkvloers naar eerste verdieping bekleden. Dit is een houten trap, is volledig versleten. Graag met linoleum bekleden , enkel de treden, en op de rand een band. Ongeveer 16 treden.

Blokhut vervangen

Graag willen wij onze blokhut Villah 505 cm op 330 cm laten plaatsen De vorige blokhut Villah dient eerst afgebroken te worden. Deze is beschadigd door stormschade.

Reparatie houten voordeur

Deurlijst houten voordeur (met 3-puntsluiting) is beschadigd na inbraakpoging met koevoet en dient vervangen te worden. Deur is nog intact en kan gerecupereerd worden.

Rolluik herstellen

Bevestiging van de rolluik is volledig los van de optrekbalk. De rolluik kan niet meer omhoog. Ik zoek iemand om dit te herstellen of eventueel de rolluik te vervangen indien nodig.

Trapbekleding

Wat is het model van de trap? : Rechte trap met één of meerdere draaien Wat is de locatie van de trap? : Binnen Met welk materiaal wenst u de trap te bekleden? : Hout, PVC / Vinyl, HPL / CPL / Laminaat Op welke ondergrond moeten de treden komen? : Beton, Hout / Laminaat Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Onze trap is ingesloten tussen muren met 1 90 graden draai. Deze is ter plaatste gestort in beton, maar door niveau door fout chapper zijn de trede verhoogd met mdf. Zodoende we momenteel ook reeds stofvrij zijn in huis. Wij hebben een licht grijze PU vloer beneden (RAL 7044) en een bambo parket vloer (Lalegno Malecon) boven die dienen aan te sluiten op de trap. Een trap in of dezelfde kleur als onze PU of zwart geniet dan ook onze voorkeur. Een trap in PU uitwerken lijkt ons echter niet sluitvast voldoende. Wij wensen deze trap zo strak mogelijk uit te voeren, een blok/z trap.

Nieuw raamkozijn plaatsen

Ons huidige houten raam in de woonkamer is aan vervanging toe. We zoeken een stielman met ervaring in ramen om samen te kijken naar een oplossing.

Blokhut plaatsen

Plaatsen blokhut Pila . Betonvloer ligt er 3. 00 op 3.00

Binnendeuren en maatwerk in woning

We zoeken een schrijnwerker die kwaliteitsvol werk aflevert voor het plaatsen van 8 binnendeuren (nog te bestellen/maken) volledig afgewerkt, 2 vensterbanken in massief hout, deur op maat voor technische ruimte en wegwerken van buizen en leidingen in hall en toilet.

Rubberwood trap naar zolder en trapgat maken

Maken van trapgat in betongewelven. -Dichtten van bestaand gat van zoldertrapje - Trap van 1e verdieping naar zolder boven de trap van gelijkvloers naar 1e verdiep. Wij wensen de trap recht in rubberwood en plateau voor opkomen van de trap. - balustrade aan de muur. - basic maar nette en vooral veilige afwerking van het trapgat op zolder (omranding rond trapgat,kindveilig)

Blokhut plaatsen

1: Blokhut Modern 355 x 295 cm dak geïsoleerd + extensie 400 cm. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien? 2: Blokhut Lounge 295 x 295 cm + extensie 285 stalen dak geïsoleerd. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien? Zou je mij daarvoor eventueel eens een vrijblijvende prijs kunnen maken? We zijn nog aan het twijfelen tussen de twee, we zouden eerst eens gaan kijken op de parking van de Makro zelf om ze in het echt te zien.

Herstellen pvc ramen

Pvc ramen laten tocht binnen. Kunnen bestaande ramen tochtvrij gemaakt worden. Enkele ramen zijn versleten, anderen dan weer niet. In totaal 10 ramen.

Schuifraam herstellen

Na openen schuifraam krijgen we deze amper dicht en valt het bijna altijd in kiepstand. Volgend ons is er iets mis met het mechanisme. Eventueel kan het ook zijn dat men iets meer moet vervangen.

Plaatsen van een carport

Graag zouden we een aanbieding willen voor het plaatsen van een carport 4m x 6 m aluminium. De fundering zal voorzien zijn.

Vervangen oud raam

Ik zou graag een oud aluminium raam met nog enkele beglazing laten vervangen door een pvc kantel en kiep raam, al de andere ramen zijn reeds vervangen door de vorige eigenaar.

Oude trap bekleden met laminaat

Oude trap herstellen. Dit zijn 14 treden met een tussen verdiep. Dit is een rechte trap. Graag bekleden in laminaat. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Houten, rechte trap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe trap laten plaatsen. Ik wens graag een houten, rechte trap.

Dichting schuifraam herstellen

Tochtstrip tussen schuifraam en vast raam is losgekomen, hierdoor is een kier ontstaan waar de wind door kan. Wanneer het raam zich in een gesloten toestand bevindt kan men een spleet van 0.5 mm waarnemen waar de wind dus perfect door kan, dit omdat de tochtstrip losgekomen is. Ik zoek iemand om de dichtingsrubber te vervangen, maar daarvoor moet wel het raam er helemaal uit neem ik aan.

Trap in zwevend beton plaatsen

Voor onze renovatie zijn we op zoek naar een aannemer die een zwevende betonnen trap in een reeds bestaande betonnen muur, 19cm, wilt plaatsen. Het gaat om een rechte trap en de details willen we graag bespreken met de vakman na een bezoek ter plaatse.

Garage bouwen

Garage in dezelfde steen als het huis, verplicht door de bouwvoorschriften. Afmetingen : 4m x 8m, met licht hellend zadeldak. Garagepoort en schuifraam van 2x2m

Blokhut plaatsen

Wij willen onze blokhut (type Lisa 550 x 400 cm, plat dak) laten monteren, inclusief de meegeleverde vloer. Wij zorgen zelf voor de fundering.

Ingebouwde kast maken

Ingebouwde kast in slaapkamer. 1 meter diepte, iets meer dan 4 meter breed en net geen 3 meter hoog.

Bokhut Lara plaatsen

Ik zoek een vakman voor plaatsing blokhut Lara 3,50 op 2,50 m inclusief vloer en dakgoten.

Garage kasten op maat maken

Garagekasten in mdf op maat maken. 1,70 hoog 0,50m diep 4,00m lengte.