Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Kruis Winkel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Sint Kruis Winkel heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Sint Kruis Winkel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Kruis Winkel of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Sint Kruis Winkel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: metalen wenteltrappen plaatsen, garage bijbouwen, houten trap plaatsen van living naar eerste verdieping en naar zolder, houten trap plaatsen in nieuwbouw, kasten op maat maken, vernieuwen ramen van enkel naar dubbel glas, trap en trapgat maken, eiken voordeur en sectionale poort plaatsen, houten trap maken, betonnen Z trap plaatsen in nieuwbouw plaatsen, betontrap plaatsen, trapgat maken en vaste trap naar zolder plaatsen, carport met plat dak, houten trappen plaatsen, laminaat en plinten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Sint Kruis Winkel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Kruis Winkel:

Trap plaatsen en trapgat maken

Budgetvriendelijk maar toch enige vorm van elegantie van trap. Er zou ook nog een trapgat moeten gemaakt worden en een zoldergat gedicht worden.

Plaatsen en vernissen blokhut

Wij hebben bij Makro Machelen de blokhut Lara 350 x 250 cm 28mm aangekocht. Deze werd onlangs geleverd. Graag hadden wij de prijs aangevraagd om deze te laten vernissen en plaatsen. De beton wordt normaal gegoten door de persoon die onze tuin komt aanleggen, maar wij weten nog niet precies wanneer dit zal zijn (ook veel afhankelijk van de weersomstandigheden uiteraard)

Draai- en kipraam herstellen

We hebben een draai- en kipraam : type FERCO waarbij het sluitsysteem niet meer werkt. Raam in alu.

Trap en trapgat maken

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die een trapgat komt maken van de 1e naar de tweede verdieping en die een trap zou maken en installeren. In bijlage stuur ik het plan en het soort trap dat ik zou willen plaatsen. Ik sta open voor gratis offertes en u mag na afspraak langs komen om een inschatting te maken.

Betontrap storten

Het is op gelijkvloers. Een trap zou in z-vorm moeten gebeuren.

Rechte trap in hout plaatsen

Trap in hout plaatsen van glv naar eerste verdiep - trap tussen twee muren - rechte trap.

Houten schuifbare zoldertrap plaatsen

De vaste zoldertrap moet weg en we willen een uitschuifbare zoldertrap uit drie delen. Er is dus reeds een opening voorzien. Wij hebben echter nog geen uitschuifbare zoldertrap gekocht omdat wij geen benul hebben van de afmetingen.

Trap afschuren en behandelen

Trap afschuren en inwrijven met olie. Olie heb ik reeds.

Houten trap maken

Project van 4 trappen.Dit voor 3 naast elkaar liggende woningen Elke trap : Kw draai link en rechts. 2 bordestrappen. Basic gesloten trappen met ballustrades. Vernist en geplaatst. Het betreft een nieuwbouwproject van 3 woningen. Het betreft binnentrappen

Blokhut plaatsen

Graag willen we een blokhut laten plaatsen 295x760cm type cottage met dakgoot. Betonnen vloer is al gegoten en klaar. Er moet geen vloer gelegd worden in de blokhut. Gekocht bij Makro artikel 948753

Deuren plaatsen en schoenrek maken

Ik wil 3 houten deuren laten plaatsen en een schoenrek laten maken onder de trap.

Vaste trap naar zolder

Een vaste trap naar de zolder plaatsen. De trap mag een open trap zijn.

Houten binnentrap plaatsen

Renovatieproject Trap plaatsen - diameter +- 140cm - vloer tot vloer = 324cm - incl. trapleuning Te plaatsen op vloer met onderstructuur in houten roosteringen (6/18 hoh 40cm)

Vernieuwen buitendeur terras

De deur die van op het terras die toegang geeft tot een bergingsruimte is aan vernieuwing toe. Houten deur. Deze deur bestaat nu uit twee vleugels, elk 80 cm breed en 180 cm hoog. Deze indeling kan gewijzigd worden.

Carport in aluminium plaatsen

Carport in aluminium van ongeveer 2,5x5 plaatsen met zonnepanelen

Scheidingswand met dubbele deuropening

Een scheidingswand plaatsen in de werkplaats van het bedrijf. Het betreft een wand van 10 m lengte en 4,5 m hoogte. In de wand moet een dubbele deuropening verwerkt worden.

Herstellen van rolluiken of nieuwe rolluiken plaatsen

Aan mijn huis zijn twee rolluiken die aan vernieuwing toe zijn omdat er koude bruggen aanwezig zijn. Daarom zou ik graag twee nieuwe rolluiken willen bestellen.

Herstellen houtrot onderkant garage en tuinhuis

Wij zitten met houtrot aan de onderkant van garage en tuinhuis. Bij de garage over de ganse lengte (+-7 meter). Wij zouden dit graag gerepareerd zien vooraleer het erger wordt.

Plaatsen van een geluidsdichte binnendeur

Het plaatsten van een geluidsdichte binnendeur.

Renoveren van houten trappen en verwijderen van 1 trap

Er zijn 2 houten trappen die vernieuwd/gerenoveerd moeten worden, en 1 die helemaal weg mag. Dit zijn trappen van gelijkvloers naar eerste , en van eerste naar tweede verdieping, en dan een die weg moet.

Metalen buitentrap plaatsen

Zoldertrap van grote afmetingen met leuning plaatsen. Welke heeft u in het assortiment ? Het betreft een buitentrap.

Blokhut plaatsen

Blokhut Cambridge 505 x 295 te laten plaatsen inclusief dakgoten. Er is een ondergrond in beton voorzien dus dat hoeft niet meer.

Blokhut Cambridge plaatsen

Graag willen we een blokhut Cambridge 385x295 plus extensie 375 plus achterwand plus dakgoten met zwarte shingles laten plaatsen. Fundering staat er al.

Herstellen mechanisme schuifraam alu

Rail + wieltjes schuifraam versleten dienen te worden vervangen. Raam is van aluminium. Dit is een buitenschuifdeur. Liefst zo dringen mogelijk.

Plaatsen van wandplanken

Leveren en plaatsen van wandplanken met volgende afmetingen: (1) verhoogde werkplaats in woonruimte (onzichtbaar beslag) - 113x29 - 138,5x29 - + afwerking rond muur (2) inbouwen 3 wandplanken keuken (onzichtbaar beslag) - 124x22 - 160x22 - 160x22 massief hout, soort te bepalen afhankelijk van prijs