Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Niklaas of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen, houten trap plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Sint Niklaas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Niklaas:

Trap bekleden hout

Bekleden van de trap met hout. Trap bekleden met eik.

Blokhut Cambridge plaatsen

Wij willen de blokhut Blokhut Cambridge 505 x 295 cm + extensie laten plaatsen Afbraak van vorig tuinhuis en betonpkaat voorzien wij zelf. Vloer plaatsen en evt, dakgoten ook zelf.

Vervangen glas in lood van deuren

In ons huurhuis zit er bij de 2 binnendeuren van de woonkamer glas in lood in de deuren. Bij beide is een glas (van de 8) onderaan gesneuveld. Nu moet dat natuurlijk hersteld worden.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen in beuk hout. Nog geen trapgat aanwezig. Ter plaatse komen kijken. Graag advies.

Herstellen keukenkast en keukendeur

Mijn keukenkast onder mijn gootsteen heeft waterschade geleden door een lek van een verduurde kraan, die intussen hersteld is. Mijn keukendeur naar het balkon gaat niet meer open. Deze is verkeerd gesloten en geforceerd geweest waardoor het bovenste tandwieltje achter het ijzeren plaatje klem is gezet.

Binnendeur op maat plaatsen in bestaand kozijn

Plaatsen van op maat gemaakte binnendeur in bestaand kozijn of indien de kost ongeveer dezelfde is voor het op maat maken als het tevens vernieuwen van het kozijn kan ook tevens het kozijn mee vernieuwd worden. De maat is 201,5 standaard x 79,50 niet standaard op 3,2 dikte standaard? De kwaliteit van de deur( en kozijn) is nog te bepalen maar dient vrij hoog te zijn

Houten trap tussen twee muren plaatsen

De hoogte is een 4,20 m en zou bovenaan naar links draaien of door een platform naar links moeten gaan. De trap zit tussen 2 muren en is ongeveer 80 cm breed. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Herstellen kapotte nooddeur

Door een rukwind is onze nooddeur die op een kier stond open gevlogen. Hierdoor is het houtwerk van de deur gebarsten ter hoogte van de scharnieren (zie foto's in bijlage). Gevolg is ook dat de deur niet meer dicht kan.

Plaatsen van valdorpel aan deur

Onze buitendeur bestaat uit Merbau. Als gevolg van het plaatsen van een keramische vloer op een bestaande vloer, is de buitendeur onderaan afgezaagd geweest. Gevolg is dat er nu veel tocht binnen komt via de spleet. Om dit tegen te gaan zoeken wij naar iemand die een valdorpel kan plaatsen onder de bestaande deur.

Oude trap bekleden met laminaat

Oude trap herstellen. Dit zijn 14 treden met een tussen verdiep. Dit is een rechte trap. Graag bekleden in laminaat. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Ingebouwde kast maken onder de trap

Ik wil graag een ingebouwde kast onder open trap maken. Deze moet ruimte bieden voor strijkplank, stofzuiger en een droogrek alsook voor speelgoed en boeken. De afmetingen en dergelijke bespreek ik graag met de vakman.

Reparatie schuifraam

Ik wil mijn schuifraam laten repareren. Deze sluit niet meer goed en komt bij het openen uit de gleuf. Ofwel vervangen ofwel herstellen.

Houten trap vervangen

Onze huidige zoldertrap is veel te stijl en ik zoek hier andere oplossingen voor. Ik zou graag de mogelijkheden met de vakman bespreken. Het gaat om een houten, rechte trap met een draaibeweging.

Houten trap naar zolder plaatsen

Een zoldertrap naar zolder plaatsen. Een uitsteek trap. Er zou ook een trapgat moeten worden gemaakt.

Prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden

Huis is nog niet in aanbouw, start april 2018. . Het betreft 2 rechte trappen met volgende gegevens: Trap 1: Van 0 cm hoogte naar 3. 05 m hoogte over een lengte van 3. 3 meter, breedte trap 90 cm. Tussen 2 muren te plaatsen. Trap 2: Van 3. 05 m hoogte naar 5. 95 m hoogte over een lengte van 3. 5 meter, breedte trap 90 cm. Graag nog advies, polieren of bekleden van de trap.

Plaatsen van een meranti deur

In de bestaande deur werd een kattenluik aangebracht (zie FOTO). Wij willen dit dichtmaken, maar is moeilijk te repareren. Oorspronkelijk liep het glas door tot onderaan. Er werd echter een houten plaat aangebracht om het kattenluik te kunnen plaatsen. Wij zouden graag een nieuwe meranti deur laten plaatsen met hoogrendementsglas op hoogte zoals op foto. Afmetingen deur: 78 cm b x 209 cm hoogte.

2 houten trappen plaatsen

Trappen maken plus plaatsen. Het gaat over 2 trappen. In hout.

Betontrap storten

Graag prijs voor de levering en plaatsing in onderaanneming van een betonnen buitentrap aan de voordeur bestaande uit een platform. Dit gaat over een buitentrap.

Houten trap plaatsen

Het is een gesloten rijwoning waarbij we graag de binnenmuur naar de hal zouden open breken waarbij we graag een mooie open trap hadden gewenst. Breekwerken worden door klant uitgevoerd.

Slepende deur herstelen

De vloer werd recent betegeld maar de sasdeur in PVC sleept tegen de grond.

Ombouw garage naar leefruimte en badkamer

Ombouwen garage met dubbele poorten tot leefruimte. Plaatsen van een geïsoleerde scheidingswand in de garage (ongeveer 26. 6m²) Eventueel dakraam in te plaatsen. Plaatsen van douche, wasbak en toilet. Plaatsen van een vaste zoldertrap met kwartdraai in yellow pine 35 mm (onbehandeld) met balustrade en leuning boven rond het trapgat Isoleren en bekleden met gyproc van de buitenmuren(ongeveer 33m²) Uitplamuren van de geplaatse gyprocwanden : 1 x filler en 2x finisher Plaatsen van vloerplinten aan de geplaatste gyprocwanden ongeveer 30 lm Plaatsen bijkomende stopcontacten en aanpassen verlichting Isoleren van de zolder met KNAUF MULTIFIT 180mm, plaatsen dampscherm en aftapen van de naden.

Draaitrap en leuning zandstralen en trap stofferen

Draaitrap (halve draai) met 48 treden. Eerste deel willen we laten zandstralen. Tweede en derde verdieping stofferen met linoleum (dit deel is momenteel ook bekleed met linoleum). + volledige leuning zandstralen.

Blokhut Tokio plaatsen

Graag willen wij de blokhut Tokio 240x180 laten leveren en plaatsen. Er is al een betonnen ondergrond aanwezig maar wij zouden graag de meerprijs ook weten voor een houten vloer.

Trapleuningen installeren

Mijn vader is aan het revalideren van een ongeluk. Hij komt op 15 april naar huis maar zou extra trapleuningen moeten laten installeren. Wij hebben pas akkoord gekregen van zijn huisbaas. Het is dus nogal dringend. Het gaat om een rechte trap in de hal en een rechte trap naar de slaapkamer; telkens tussen de 15 en 25 treden. Het zou in hout moeten zijn.

Oude stal ombouwen naar blokhut

Ik heb een oude stal, zou graag een houten blokhut met overkapping willen, moet nog chape gelegd worden, houten vloer, zijkant is uit beton en zou gewoon dus moeten afgewerkt worden met hout. Ook nog een tuinhuisdeur, nieuw dak,... Oppervlakte 4 x 6.5 (incl. overkapping)