Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Sint Niklaas heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Sint Niklaas u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Niklaas of directe omgeving.

85 klanten uit Sint Niklaas bevelen een bij Casius in Sint Niklaas aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Sint Niklaas bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vernieuwen van chassis, betontrappen plaatsen en afwerken met glas, inbouwkasten maken in slaapkamers, gepolierde betontrap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder, halkast en vouwdeuren op maat, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, prefab betontrap plaatsen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in een nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Sint Niklaas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Niklaas:

Houten trap naar zolder plaatsen

Een zoldertrap naar zolder plaatsen. Een uitsteek trap. Er zou ook een trapgat moeten worden gemaakt.

Prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden

Huis is nog niet in aanbouw, start april 2018. . Het betreft 2 rechte trappen met volgende gegevens: Trap 1: Van 0 cm hoogte naar 3. 05 m hoogte over een lengte van 3. 3 meter, breedte trap 90 cm. Tussen 2 muren te plaatsen. Trap 2: Van 3. 05 m hoogte naar 5. 95 m hoogte over een lengte van 3. 5 meter, breedte trap 90 cm. Graag nog advies, polieren of bekleden van de trap.

Plaatsen van een meranti deur

In de bestaande deur werd een kattenluik aangebracht (zie FOTO). Wij willen dit dichtmaken, maar is moeilijk te repareren. Oorspronkelijk liep het glas door tot onderaan. Er werd echter een houten plaat aangebracht om het kattenluik te kunnen plaatsen. Wij zouden graag een nieuwe meranti deur laten plaatsen met hoogrendementsglas op hoogte zoals op foto. Afmetingen deur: 78 cm b x 209 cm hoogte.

2 houten trappen plaatsen

Trappen maken plus plaatsen. Het gaat over 2 trappen. In hout.

Betontrap storten

Graag prijs voor de levering en plaatsing in onderaanneming van een betonnen buitentrap aan de voordeur bestaande uit een platform. Dit gaat over een buitentrap.

Houten trap plaatsen

Het is een gesloten rijwoning waarbij we graag de binnenmuur naar de hal zouden open breken waarbij we graag een mooie open trap hadden gewenst. Breekwerken worden door klant uitgevoerd.

Slepende deur herstelen

De vloer werd recent betegeld maar de sasdeur in PVC sleept tegen de grond.

Ombouw garage naar leefruimte en badkamer

Ombouwen garage met dubbele poorten tot leefruimte. Plaatsen van een geïsoleerde scheidingswand in de garage (ongeveer 26. 6m²) Eventueel dakraam in te plaatsen. Plaatsen van douche, wasbak en toilet. Plaatsen van een vaste zoldertrap met kwartdraai in yellow pine 35 mm (onbehandeld) met balustrade en leuning boven rond het trapgat Isoleren en bekleden met gyproc van de buitenmuren(ongeveer 33m²) Uitplamuren van de geplaatse gyprocwanden : 1 x filler en 2x finisher Plaatsen van vloerplinten aan de geplaatste gyprocwanden ongeveer 30 lm Plaatsen bijkomende stopcontacten en aanpassen verlichting Isoleren van de zolder met KNAUF MULTIFIT 180mm, plaatsen dampscherm en aftapen van de naden.

Draaitrap en leuning zandstralen en trap stofferen

Draaitrap (halve draai) met 48 treden. Eerste deel willen we laten zandstralen. Tweede en derde verdieping stofferen met linoleum (dit deel is momenteel ook bekleed met linoleum). + volledige leuning zandstralen.

Blokhut Tokio plaatsen

Graag willen wij de blokhut Tokio 240x180 laten leveren en plaatsen. Er is al een betonnen ondergrond aanwezig maar wij zouden graag de meerprijs ook weten voor een houten vloer.

Trapleuningen installeren

Mijn vader is aan het revalideren van een ongeluk. Hij komt op 15 april naar huis maar zou extra trapleuningen moeten laten installeren. Wij hebben pas akkoord gekregen van zijn huisbaas. Het is dus nogal dringend. Het gaat om een rechte trap in de hal en een rechte trap naar de slaapkamer; telkens tussen de 15 en 25 treden. Het zou in hout moeten zijn.

Oude stal ombouwen naar blokhut

Ik heb een oude stal, zou graag een houten blokhut met overkapping willen, moet nog chape gelegd worden, houten vloer, zijkant is uit beton en zou gewoon dus moeten afgewerkt worden met hout. Ook nog een tuinhuisdeur, nieuw dak,... Oppervlakte 4 x 6.5 (incl. overkapping)

Kwartdraaitrap links naar zolder

Wil houten trap vervangen door 1 trap van 80 cm breed zit nu met twee smalle trappen.

Bestaande open trap naar gesloten trap met verlichting

We willen onze trap renoveren in witte bekleding of zwarte, onze trap is een open trap en we wensen een gesloten trap, met verlichting, en een nieuwe ballustrade.

Plaatsen van trap naar zolderkamer en maken trapgat

Ik wil een trapgat (gyproc en houtenvloer doorzagen) en een bestaande trap laten installeren naar de zolderkamer toe. Trapgat ongeveer 1m x 1,2m, trap max. 10treden,rechte trap, max3m

Blokhut plaatsen bordeaux 3

Wij hebben de Blokhut Bordeaux 3 500 x 500 cm besteld, deze is al reeds geleverd. Graag hadden wij jullie hulp gehad bij het in elkaar zetten en het eventueel behandelen van het hout van de blokhut. Bij deze mijn vraag voor een offerte. Bestellingsreferentie : 195000037391757 Factuurnummer : 1920161010081708

Keukenkast maken

Ik ben op zoek naar iemand die een keukenkast voor een spoelbak op maat kan maken , liefst niet te duur materiaal , spoelbak en werkblad zijn al aangekocht.

Houten schuifdeur

Wij wensen de binnendeur van één van de kinderslaapkamers te vervangen door een schuifdeur. Door het lage plafond lijken de standaardsystemen niet mogelijk. We zijn hiervoor dus op zoek naar een schrijnwerker. Graag maken we een afspraak voor een plaatsbezoek om een gedetailleerde offerte te verkrijgen.

Herstelling van binnenwerk van raam

Het binnenwerk van een raam is kapot waardoor ik mijn raam niet meer open kan doen. Ik zoek iemand die de nodige stukken kan bestellen en mijn raam kan repareren.

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen onze blokhut Modern 415 x 295 cm stalen dak geïsoleerd laten plaatsen met vloer in blokhut.

Mechanisme schuifdeur kapot

De hendel draait 360 graden rond en tilt de deur niet op en komt bijgevolg niet uit het slot en kan niet meer geopend worden..

Metalen tuinhuis plaatsen

Metalen tuinhuis 87 geyz 242*217*193 Graag zou ik dit volledig geplaatst zien !

Zoldertrap plaatsen

Ik zou graag een vaste trap zetten naar de zolder, er staat momenteel een trap die open gaat langs boven. Ik zou graag een houte trap willen zetten, en liefst zo snel mogelijk. Enkel trap plaatsen, opening is aangepast

Renoveren van rubberwood trap

Renovatie zijkant rubber wood trap. Was een draaitrap maar is een rechte trap geworden. Zijkant niet mooi afgewerkt.

Blokhut Plaatsen

Graag had ik de prijs geweten voor het leveren en plaatsen van de blokhut Edelweis 415 x 385.