Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Niklaas:

Veluxraam herstellen of vervangen

Ik zou graag mijn venster boven late maken. Het gaat om een veluxraam, momenteel regelt het binnen. Hier moet ook dubbelglas in komen.

Delen van raamkozijnen van zomerhuisje vervangen

delen van raamkozijnen en enkele bovenste planken van de zijwanden van ons zomerhuisje in de tuin vertonen verrotting. Ze moeten vervangen worden. Het huisje is vervaardigd uit noords dennenhout (dat we mogelijk nog kunnen krijgen bij de fabrikant).

Lichtkoepel of lichtbuis plaatsen

Vakman voor plaatsen lichtkoepel of buis voor verlichting in de keuken met platdak. Ik wil een minimalistisch koepel, die isolerend is en veel lichtinval geeft.

Blokhut plaatsen

Graag willen we blokhut Luna 295x295cm + extensie 300cm laten plaatsen. Nu ligt er al een betonnen fundering.

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis Osaka plaatsen van 360x180 met vloer en plat dak. Betonplaat is reeds aanwezig.

Buitentrap aan bestaand appartementsgebouw plaatsen

Voor het appartementsgebouw willen de eigenaars graag een buitentrap laten plaatsen aan de linkerzijde van het gebouw, waar nu een sluipweg is gecreëerd. Dagelijks gebruik. De buitentrap moet zorgen voor - een betere bereikbaarheid van de gelijkvloersappartementen - bereikbaarheid voor het verhuizen van zaken uit de achterliggende appartementen (momenteel moeten de bewoners verhuizen via opbouwlift) Er dient wel een afbakening van het terrein voorzien te worden om buitenstaanders te weren.

Houten trap plaatsen naar de zolder

Willen een trap van het 1st naar de zolder, in een gesloten U vorm met afwerking trapgat en ballustrade. Alles in hout, open tredes, breedte trap 80 cm, +/- 15 treden. Trapgat zal +/- 1.70m op 1.40m zijn Trap is ook om af te afschuren, deze moet aansluiten op de bestaande trap.

Trapgat te maken en vaste trap naar zolder te steken

Plaatsen van een vaste trap naar zolder. Er zou een nieuwe opening moeten voorzien worden en het bestaande luik dichtgewerkt.

Houten garage herstellen en vernieuwen poort

Dak van de garage herstellen + garagepoort; Dak bestaat uit platen. Dak van 6 m x 5 m. Garagepoort uit houtwerk.

Blokhut Villach plaatsen

Plaatsen van de blokhut Makro Villach V 415 x 320 cm met 2 dakgoten en dakshingels. Tevens zou ook nog het volgende mogen gebeuren : - grondwerken (uitgraven + beton) om een plateau in beton te voorzien inclusief de oversteek : oppervlakte van de blokhut : 4,15 * 3,2 m oppervlakte van de beton ivm de oversteek : 4,15 * 1,20 m geen vloer in het tuinhuis, wel klinkers te leggen voor het tuinhuis (4,15 * 1,20)