Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Niklaas:

Houten trap plaatsen

Nieuwe houten trap plaatsen van eerste verdiep naar zolder. Hoogte tussen 1ste verdiep en zolder is 2.5m Trapgat maken in zolder.

Trapleuning + Balustrade + Zandstralen

1. een houten trapleuning met een metalen leuningdrager 2. een houten balustrade met metalen/smeedijzer pijlen en de montage 3. het zandstralen van een houten trap

Plaatsen dubbele deur

Plaatsen van dubbele deur, 1 kleine deur en 1 standaard deur. Deze dienen op maat gemaakt te worden.

Trap vernieuwen en laminaat vervangen

Trap vernieuwen, huidige is te steil. Ook laminaat in slaapkamer vervangen door waterschade.

Plaatsen binnendeuren

Plaatsen van 4 binnendeuren. Hout. Afmetingen ken ik niet.

Blokhut Cottage monteren

Graag hadden wij de Blokhut Cottage 295 x 385 cm laten plaatsen, inclusief dakgoten.

Trap in een nieubouw bekleden

Betonnen trap bekleden met laminaat of hout. Nieuwbouw. Trap GLV naar 1 ste verdieping.

Herstellen trap

Traponderdeel door plafond gebarsten.

Herstellen trap

Bestaande houten trap herstellen waar nodig (barsten en gaatjes) en daarna schuren en schilderen. Bestaande trap GLV naar 1 verdieping.

Veluxraam herstellen of vervangen

Ik zou graag mijn venster boven late maken. Het gaat om een veluxraam, momenteel regelt het binnen. Hier moet ook dubbelglas in komen.