Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken garage en carport in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Niklaas:

Plaatsen dubbele deur

Plaatsen van dubbele deur, 1 kleine deur en 1 standaard deur. Deze dienen op maat gemaakt te worden.

Trap vernieuwen en laminaat vervangen

Trap vernieuwen, huidige is te steil. Ook laminaat in slaapkamer vervangen door waterschade.

Plaatsen binnendeuren

Plaatsen van 4 binnendeuren. Hout. Afmetingen ken ik niet.

Blokhut Cottage monteren

Graag hadden wij de Blokhut Cottage 295 x 385 cm laten plaatsen, inclusief dakgoten.

Trap in een nieubouw bekleden

Betonnen trap bekleden met laminaat of hout. Nieuwbouw. Trap GLV naar 1 ste verdieping.

Herstellen trap

Traponderdeel door plafond gebarsten.

Herstellen trap

Bestaande houten trap herstellen waar nodig (barsten en gaatjes) en daarna schuren en schilderen. Bestaande trap GLV naar 1 verdieping.

Veluxraam herstellen of vervangen

Ik zou graag mijn venster boven late maken. Het gaat om een veluxraam, momenteel regelt het binnen. Hier moet ook dubbelglas in komen.

Delen van raamkozijnen van zomerhuisje vervangen

delen van raamkozijnen en enkele bovenste planken van de zijwanden van ons zomerhuisje in de tuin vertonen verrotting. Ze moeten vervangen worden. Het huisje is vervaardigd uit noords dennenhout (dat we mogelijk nog kunnen krijgen bij de fabrikant).

Lichtkoepel of lichtbuis plaatsen

Vakman voor plaatsen lichtkoepel of buis voor verlichting in de keuken met platdak. Ik wil een minimalistisch koepel, die isolerend is en veel lichtinval geeft.