Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Niklaas of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bouwen, zolder maken met kamers, garage afbreken en nieuwe plaatsen, garage bouwen, carport in aluminium bouwen, houten plafond plaatsen, metalen design trap in nieuwbouw plaatsen, houten trap plaatsen, 2 dakramen in pannendak plaatsen en uittrekbare zoldertrap plaatsen, houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen, metalen trap plaatsen met houten treden, schrijnwerkerij - mdf - gyproc, metalen trap tussen twee muren plaatsen in een bedrijf, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping, ramen te vervangen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Sint Niklaas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Niklaas:

Oude trap bekleden met laminaat

Oude trap herstellen. Dit zijn 14 treden met een tussen verdiep. Dit is een rechte trap. Graag bekleden in laminaat. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Ingebouwde kast maken onder de trap

Ik wil graag een ingebouwde kast onder open trap maken. Deze moet ruimte bieden voor strijkplank, stofzuiger en een droogrek alsook voor speelgoed en boeken. De afmetingen en dergelijke bespreek ik graag met de vakman.

Reparatie schuifraam

Ik wil mijn schuifraam laten repareren. Deze sluit niet meer goed en komt bij het openen uit de gleuf. Ofwel vervangen ofwel herstellen.

Houten trap vervangen

Onze huidige zoldertrap is veel te stijl en ik zoek hier andere oplossingen voor. Ik zou graag de mogelijkheden met de vakman bespreken. Het gaat om een houten, rechte trap met een draaibeweging.

Houten trap naar zolder plaatsen

Een zoldertrap naar zolder plaatsen. Een uitsteek trap. Er zou ook een trapgat moeten worden gemaakt.

Prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden

Huis is nog niet in aanbouw, start april 2018. . Het betreft 2 rechte trappen met volgende gegevens: Trap 1: Van 0 cm hoogte naar 3. 05 m hoogte over een lengte van 3. 3 meter, breedte trap 90 cm. Tussen 2 muren te plaatsen. Trap 2: Van 3. 05 m hoogte naar 5. 95 m hoogte over een lengte van 3. 5 meter, breedte trap 90 cm. Graag nog advies, polieren of bekleden van de trap.

Plaatsen van een meranti deur

In de bestaande deur werd een kattenluik aangebracht (zie FOTO). Wij willen dit dichtmaken, maar is moeilijk te repareren. Oorspronkelijk liep het glas door tot onderaan. Er werd echter een houten plaat aangebracht om het kattenluik te kunnen plaatsen. Wij zouden graag een nieuwe meranti deur laten plaatsen met hoogrendementsglas op hoogte zoals op foto. Afmetingen deur: 78 cm b x 209 cm hoogte.

2 houten trappen plaatsen

Trappen maken plus plaatsen. Het gaat over 2 trappen. In hout.

Betontrap storten

Graag prijs voor de levering en plaatsing in onderaanneming van een betonnen buitentrap aan de voordeur bestaande uit een platform. Dit gaat over een buitentrap.

Houten trap plaatsen

Het is een gesloten rijwoning waarbij we graag de binnenmuur naar de hal zouden open breken waarbij we graag een mooie open trap hadden gewenst. Breekwerken worden door klant uitgevoerd.

Slepende deur herstelen

De vloer werd recent betegeld maar de sasdeur in PVC sleept tegen de grond.

Ombouw garage naar leefruimte en badkamer

Ombouwen garage met dubbele poorten tot leefruimte. Plaatsen van een geïsoleerde scheidingswand in de garage (ongeveer 26. 6m²) Eventueel dakraam in te plaatsen. Plaatsen van douche, wasbak en toilet. Plaatsen van een vaste zoldertrap met kwartdraai in yellow pine 35 mm (onbehandeld) met balustrade en leuning boven rond het trapgat Isoleren en bekleden met gyproc van de buitenmuren(ongeveer 33m²) Uitplamuren van de geplaatse gyprocwanden : 1 x filler en 2x finisher Plaatsen van vloerplinten aan de geplaatste gyprocwanden ongeveer 30 lm Plaatsen bijkomende stopcontacten en aanpassen verlichting Isoleren van de zolder met KNAUF MULTIFIT 180mm, plaatsen dampscherm en aftapen van de naden.

Draaitrap en leuning zandstralen en trap stofferen

Draaitrap (halve draai) met 48 treden. Eerste deel willen we laten zandstralen. Tweede en derde verdieping stofferen met linoleum (dit deel is momenteel ook bekleed met linoleum). + volledige leuning zandstralen.

Blokhut Tokio plaatsen

Graag willen wij de blokhut Tokio 240x180 laten leveren en plaatsen. Er is al een betonnen ondergrond aanwezig maar wij zouden graag de meerprijs ook weten voor een houten vloer.

Trapleuningen installeren

Mijn vader is aan het revalideren van een ongeluk. Hij komt op 15 april naar huis maar zou extra trapleuningen moeten laten installeren. Wij hebben pas akkoord gekregen van zijn huisbaas. Het is dus nogal dringend. Het gaat om een rechte trap in de hal en een rechte trap naar de slaapkamer; telkens tussen de 15 en 25 treden. Het zou in hout moeten zijn.

Oude stal ombouwen naar blokhut

Ik heb een oude stal, zou graag een houten blokhut met overkapping willen, moet nog chape gelegd worden, houten vloer, zijkant is uit beton en zou gewoon dus moeten afgewerkt worden met hout. Ook nog een tuinhuisdeur, nieuw dak,... Oppervlakte 4 x 6.5 (incl. overkapping)

Kwartdraaitrap links naar zolder

Wil houten trap vervangen door 1 trap van 80 cm breed zit nu met twee smalle trappen.

Bestaande open trap naar gesloten trap met verlichting

We willen onze trap renoveren in witte bekleding of zwarte, onze trap is een open trap en we wensen een gesloten trap, met verlichting, en een nieuwe ballustrade.

Plaatsen van trap naar zolderkamer en maken trapgat

Ik wil een trapgat (gyproc en houtenvloer doorzagen) en een bestaande trap laten installeren naar de zolderkamer toe. Trapgat ongeveer 1m x 1,2m, trap max. 10treden,rechte trap, max3m

Blokhut plaatsen bordeaux 3

Wij hebben de Blokhut Bordeaux 3 500 x 500 cm besteld, deze is al reeds geleverd. Graag hadden wij jullie hulp gehad bij het in elkaar zetten en het eventueel behandelen van het hout van de blokhut. Bij deze mijn vraag voor een offerte. Bestellingsreferentie : 195000037391757 Factuurnummer : 1920161010081708

Keukenkast maken

Ik ben op zoek naar iemand die een keukenkast voor een spoelbak op maat kan maken , liefst niet te duur materiaal , spoelbak en werkblad zijn al aangekocht.

Houten schuifdeur

Wij wensen de binnendeur van één van de kinderslaapkamers te vervangen door een schuifdeur. Door het lage plafond lijken de standaardsystemen niet mogelijk. We zijn hiervoor dus op zoek naar een schrijnwerker. Graag maken we een afspraak voor een plaatsbezoek om een gedetailleerde offerte te verkrijgen.

Herstelling van binnenwerk van raam

Het binnenwerk van een raam is kapot waardoor ik mijn raam niet meer open kan doen. Ik zoek iemand die de nodige stukken kan bestellen en mijn raam kan repareren.

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen onze blokhut Modern 415 x 295 cm stalen dak geïsoleerd laten plaatsen met vloer in blokhut.

Mechanisme schuifdeur kapot

De hendel draait 360 graden rond en tilt de deur niet op en komt bijgevolg niet uit het slot en kan niet meer geopend worden..