Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Sint Niklaas heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Sint Niklaas u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Niklaas of directe omgeving.

67 klanten uit Sint Niklaas bevelen een bij Casius in Sint Niklaas aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Sint Niklaas bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Sint Niklaas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Niklaas:

Trapleuningen installeren

Mijn vader is aan het revalideren van een ongeluk. Hij komt op 15 april naar huis maar zou extra trapleuningen moeten laten installeren. Wij hebben pas akkoord gekregen van zijn huisbaas. Het is dus nogal dringend. Het gaat om een rechte trap in de hal en een rechte trap naar de slaapkamer; telkens tussen de 15 en 25 treden. Het zou in hout moeten zijn.

Oude stal ombouwen naar blokhut

Ik heb een oude stal, zou graag een houten blokhut met overkapping willen, moet nog chape gelegd worden, houten vloer, zijkant is uit beton en zou gewoon dus moeten afgewerkt worden met hout. Ook nog een tuinhuisdeur, nieuw dak,... Oppervlakte 4 x 6.5 (incl. overkapping)

Kwartdraaitrap links naar zolder

Wil houten trap vervangen door 1 trap van 80 cm breed zit nu met twee smalle trappen.

Bestaande open trap naar gesloten trap met verlichting

We willen onze trap renoveren in witte bekleding of zwarte, onze trap is een open trap en we wensen een gesloten trap, met verlichting, en een nieuwe ballustrade.

Plaatsen van trap naar zolderkamer en maken trapgat

Ik wil een trapgat (gyproc en houtenvloer doorzagen) en een bestaande trap laten installeren naar de zolderkamer toe. Trapgat ongeveer 1m x 1,2m, trap max. 10treden,rechte trap, max3m

Blokhut plaatsen bordeaux 3

Wij hebben de Blokhut Bordeaux 3 500 x 500 cm besteld, deze is al reeds geleverd. Graag hadden wij jullie hulp gehad bij het in elkaar zetten en het eventueel behandelen van het hout van de blokhut. Bij deze mijn vraag voor een offerte. Bestellingsreferentie : 195000037391757 Factuurnummer : 1920161010081708

Keukenkast maken

Ik ben op zoek naar iemand die een keukenkast voor een spoelbak op maat kan maken , liefst niet te duur materiaal , spoelbak en werkblad zijn al aangekocht.

Houten schuifdeur

Wij wensen de binnendeur van één van de kinderslaapkamers te vervangen door een schuifdeur. Door het lage plafond lijken de standaardsystemen niet mogelijk. We zijn hiervoor dus op zoek naar een schrijnwerker. Graag maken we een afspraak voor een plaatsbezoek om een gedetailleerde offerte te verkrijgen.

Herstelling van binnenwerk van raam

Het binnenwerk van een raam is kapot waardoor ik mijn raam niet meer open kan doen. Ik zoek iemand die de nodige stukken kan bestellen en mijn raam kan repareren.

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen onze blokhut Modern 415 x 295 cm stalen dak geïsoleerd laten plaatsen met vloer in blokhut.

Mechanisme schuifdeur kapot

De hendel draait 360 graden rond en tilt de deur niet op en komt bijgevolg niet uit het slot en kan niet meer geopend worden..

Metalen tuinhuis plaatsen

Metalen tuinhuis 87 geyz 242*217*193 Graag zou ik dit volledig geplaatst zien !

Zoldertrap plaatsen

Ik zou graag een vaste trap zetten naar de zolder, er staat momenteel een trap die open gaat langs boven. Ik zou graag een houte trap willen zetten, en liefst zo snel mogelijk. Enkel trap plaatsen, opening is aangepast

Renoveren van rubberwood trap

Renovatie zijkant rubber wood trap. Was een draaitrap maar is een rechte trap geworden. Zijkant niet mooi afgewerkt.

Blokhut Plaatsen

Graag had ik de prijs geweten voor het leveren en plaatsen van de blokhut Edelweis 415 x 385.

Fietsenhok installeren

Wensen een fietshok met de bedoeling dat er een bakfiets van 2m30x1m in komt en 8 gewone fietsen, waarvan er 3 aan de haak gehangen kunnen worden - Breedte 6 meter. - Diepte 2m50 oplopen naar 3m80 (ondergrond loopt schuin). - Afwerking met houten latten (voorkant en 2 zijkanten). - 2 schuifdeuren van 3m met stevig slot. - Buitentrap Foto's plan ter beschikking.

Renovatie trap huis 1930

Ons huis uit 1930 met mooie authentieke trap vertoont wat slijtage aan de onderste treden. Vermoedelijk heeft de trap doorheen de jaren wat vocht opgenomen via de muur en de onderste treden vertonen rot denken we. Is het mogelijk een offerte op te maken om deze trap te herstellen? Vanwege de authenticiteit en de mooie leuning wensen we geen volledige nieuwe trap maar een renovatie. Graag uw volledige prijs inclusief materiaal, exclusief schilderwerken. Voor meer info of een nodig plaatsbezoek, graag even een mailtje of bellen. Ter plaatse komen kijken naar de mogelijkheden.

Herstellen houten plafond carport

Het plafond van de carport in residentie 't Hertjen te Sint-Niklaas is bekleed met houten latjes die los komen. Deze latjes zouden opnieuw moeten bevestigd ofwel vervangen worden. Is het mogelijk om dit samen ter plaatste te gaan bekijken hoe dit probleem het best aangepakt wordt? Foto's ter beschikking.

Zandstralen of decaperen luiken

Wij willen graag luiken laten zandstralen of decaperen. 10 luiken formaat 68x92cm. 4 luiken formaat 70x112cm.

Tuinhuis plaatsen

Graag willen we het tuinhuis ANNABEL 279 X 279 van Makro laten plaatsen. Wij willen de prijs voor de installatie incl. Vloer en inclusief dakgoten.

Herstel van deur

Herstel van een binnendeur, barst en deuk in de deur

Plaatsen van velux ramen

Voor mijn zolder wil ik 2 Velux ramen plaatsen. De twee dakvensters moeten eruit en daar moeten de velux ramen in geplaatst worden.

Vervangen binnenschrijnwerk

Na een waterlek in het dak zou een 20-tal vierkante meter aangetast binnenhoutwerk moeten vervangen worden. Zie foto's.

Vernieuwen van ramen en deuren

3 ramen en voordeur + een velux op zolder vernieuwen

Kleine keukenrenovatie

Ik zoek iemand die bereid is om een kleine renovatie te doen aan mijn keuken : Dampkap moet vervangen worden maar kast moet aangepast worden; In de kast waar nu mijn ijskast in staat moeten een paar laden komen; En graag had ik een vaste tafel laten aanbouwen.