Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Niklaas:

Makro tuinhuis plaatsen

Plaatsen van een Makro tuinhuis van 295×295cm.

Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm plaatsen

Graag plaatsen blokhut luna plaatsen incl vloer.+ gratis stormbeveiliging

Houten trap voor kelder vernieuwen

Vernieuwen van oude houten trap naar een nieuwe houten trap in de kelder. Trap met 14 treden.

Hendel schuifraam vervangen en mechanisme herstellen

Mijn hendel is afgebroken van de schuifraam naar terras toe ik zou graag een nieuwe hendel willen plaatsen. Ook is het mechanisme moet hersteld worden.

Houten trap plaatsen

Plaatsen van een gesloten Z-trap in hout (natuurkleur, eiklook, rubberwood), zonder zijkanten, 2 kwartslagen, te plaatsen tussen muren. Leuning in zelfde houtsoort met uitfreezing aan de onderkant voor ledstrip, of in mat zwart metaal.

Balustradekast op maat maken

We zijn op zoek naar een balustradekast om onze trap af te schermen. In bijlage wat we zoeken in het zwart of het wit Het liefst met de volgende afmetingen 2,81 L 2,6 B

Blokhut plaatsen

Blokhut 385 x 385 plaatsen. Beton al gedaan moet op een verhoog staan voor verluchting. Blokhut komt binnen 3 weken

Trap bekleden hout

Bekleden van de trap met hout. Trap bekleden met eik.

Blokhut Cambridge plaatsen

Wij willen de blokhut Blokhut Cambridge 505 x 295 cm + extensie laten plaatsen Afbraak van vorig tuinhuis en betonpkaat voorzien wij zelf. Vloer plaatsen en evt, dakgoten ook zelf.

Vervangen glas in lood van deuren

In ons huurhuis zit er bij de 2 binnendeuren van de woonkamer glas in lood in de deuren. Bij beide is een glas (van de 8) onderaan gesneuveld. Nu moet dat natuurlijk hersteld worden.