Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Stekene te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Stekene.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Stekene of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Stekene die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Stekene:

Plaatsen maatkast en binnendeuren

Ik ben op zoek naar iemand voor volgende zaken: - reeds op maat gemaakte kast plaatsen in onze inkom, is 1.30 m breed en tot aan plafond ( ongeveer 2.50m) - 3 schilderdeuren

Trapgat naar zolder maken en vaste trap plaatsen

Trapgat slijpen naar zolderverdieping. Betonnen gewelven dienen vermoedelijk te worden opgevangen. Bedoeling om een vaste trap te plaatsen naar de zolder

Houten trap vernieuwen

De onderste 2 treden zijn gedraaid en dan zijn het 11 rechte treden. Het is een open trap. Volledige nieuwe design / moderne maatwerk trap /binnentrap

Fundering voorzien en blokhut monteren

Plaatsing Blokhut Cube 500 x 320 cm + extensie 400 cm. Inclusief plaatsen betonnen fundering en afvoer.

Blokhut Lounge plaatsen

Plaatsen van onze blokhut Lounge 295x385. Betonnen ondergrond is nog niet gegoten en mogelijks ook voor de vakman.

Herstellen of vernieuwen van tuinhuis en serre beschadigd door vallende boom bij rukwind

Kapot tuinhuis en serre afbreken , nieuw tuinhuis en serre opbouwen

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut type 'LOUNGE' 295cm op 295cm met extensie van 285 cm en stalen dak geïsoleerd laten plaatsen. Er is reeds een betonplaat van 300cm op 400cm gegoten. Graag in de offerte ook steunbalken (contact tussen betonplaat en blokhut) en stormverankering voorzien indien mogelijk. Ik vermoed dat de impregnate van het hout en kleurbeitsen sowieso door ons moet voorzien worden.

Tuinhuis plaatsen

Plaatsen blokhuk van Makro. Afmeting is 2m op 2 m. Houtdichting 28. Fundering zal aanwezig zijn.

Nieuwe kitnaden ramen en deuren

Voor onze recent aangekochte woning wensen we de oude en versleten kitnaden van alle ramen en deuren te laten verwijderen en nieuwe kit te laten aanbrengen. In totaal is dit 25 m².

Herstellen draai kantelraam

We zitten met drie slaapkamerramen waarvan de kantel stand niet meer lijkt te werken. Enkel nog opendraaien lukt. In het ene raam zit het kantelmechanisme los, maar bij manuele manipulatie kantelt dit raam wel als je dat mechanisme wat verduwt.